Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

norweska20

#6156788 Napisano: 07.02.2016 12:26:47
Kwiatuszek2506 napisał(a):

Orientuje się ktoś co w przypadku, gdy:
Wysłałam pierwsze zgłoszenie i nie otrzymałam na niego potwierdzenia.
Później wysłałam drugie i od razu dostałam e-maila z potwierdzeniem - oczywiście kliknęłam w linka.
Po jakimś czasie doszedł e-mail na to pierwsze zgłoszenie, które też wtedy potwierdziłam.
Oba zgłoszenia na tę samą osobę. Które wezmą pod uwagę?
To, które jako pierwsze dotarło do aplikacji, ale zostało później potwierdzone w linku
czy to, które jako drugie wysłałam, ale szybciej potwierdziłam?
Masło maślane, ale jestem chora i nie umiem tego jaśniej teraz wytłumaczyć XD
Z góry dzięki za info. emotka  

podobno liczy się czas odpowiedzi czyli to na które wcześniej odp. a link przyszedł później- powinno zostać uznane jako pierwsza twoje wygrywające zgłoszenie   
0 0

Gość: zwierzyniec

#6156791 Napisano: 07.02.2016 12:27:15
Kwiatuszku - pierwsze zarejestrowane w ich systemie, potwierdzić możesz nawet po paru godzinach
0 0

Gość: poprostuanette

#6156793 Napisano: 07.02.2016 12:29:05
luko922 napisał(a):

A ja zapomniałem... Pamiętałem o konkursie do 11:45... A potem już nie.emotka

miałam to samo... akurat tworzyłam coś na konkurs emotka
0 0

Gość: adzia22

#6156794 Napisano: 07.02.2016 12:33:44
hej wszystkim,
czy ktoś z Was wie jak jest liczone te 7 dni na odbiór bonu w Auchan? tzn w regulaminie jest 7 dni roboczych czyli jak rozumiem bez sobót i nzlędiedziel (nie roboczych względem sklepów auchan emotka ), ale od którego dnia się liczy? pierwszy to jest ten, w którym dostałam maila?
Wczoraj miałam taka sytuacje, ze pojechałam do sklepu odebrać bon, wygrana była z czwartku, mail z pt. I w sklepie wzruszyli ramionami, ze jeszcze nie maja wyników, wkurzylam się bo specjalnie jechałam do tego sklepu, wygrałam w dalszym od mojego miejsca zamieszkania i wiem, ze nie będę mogla tam jechać w najbliższych dniach znowu. Wyniki w tym sklepie dopiero będą najwcześniej jutro o ile w ogole się ogarną. Oczywiście już wczoraj napisałam im mailowo co o tym mysle.
0 0

kalka

#6156795 Napisano: 07.02.2016 12:35:13
poprostuanette napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja zapomniałem... Pamiętałem o konkursie do 11:45... A potem już nie.emotka

miałam to samo... akurat tworzyłam coś na konkurs emotka

Przyłączam się do Waszego klubu (okazuje się, że w weekend trudniej zagrać)emotka
0 0

Gość: katoda

#6156796 Napisano: 07.02.2016 12:42:02
adzia22 napisał(a):

hej wszystkim,
czy ktoś z Was wie jak jest liczone te 7 dni na odbiór bonu w Auchan? tzn w regulaminie jest 7 dni roboczych czyli jak rozumiem bez sobót i nzlędiedziel (nie roboczych względem sklepów auchan emotka ), ale od którego dnia się liczy? pierwszy to jest ten, w którym dostałam maila?
Wczoraj miałam taka sytuacje, ze pojechałam do sklepu odebrać bon, wygrana była z czwartku, mail z pt. I w sklepie wzruszyli ramionami, ze jeszcze nie maja wyników, wkurzylam się bo specjalnie jechałam do tego sklepu, wygrałam w dalszym od mojego miejsca zamieszkania i wiem, ze nie będę mogla tam jechać w najbliższych dniach znowu. Wyniki w tym sklepie dopiero będą najwcześniej jutro o ile w ogole się ogarną. Oczywiście już wczoraj napisałam im mailowo co o tym mysle.

No to ładnie... emotka  My się wybieramy jutro po nasze wygrane bony i aż mnie zastanawia czy będą mieli wyniki, a też muszę dojechać do innego miasta po wygraną... 

Czy już ktoś odbierał wygrany bon?
0 0

#6156798 Napisano: 07.02.2016 12:46:52
katoda napisał(a):

adzia22 napisał(a):

hej wszystkim,

No to ładnie... emotka  My się wybieramy jutro po nasze wygrane bony i aż mnie zastanawia czy będą mieli wyniki, a też muszę dojechać do innego miasta po wygraną... 

Czy już ktoś odbierał wygrany bon?

do jutra to może się ogarną, bo ten kto tam rozsyła te wyniki (jakaś asystentka) nie pracuje w weekendy. Zakladam, że do jutra wyniki dotyczące maili z pt będą, ale nie wiem tez czy to w moim sklepie taki problem czy we wszystkich nie mają tych wyników. Co najlepsze, to mój sklep to sama centrala emotka  Wiec dziwne by było gdyby tu nie mieli a w innych mieli. Czytalam wcześniej w tygodniu, ze niektórzy tego samego dnia co mail mogli odebrać bon.
Chyba ze to w tym moim sklepie ktoś nawalil, a wyniki gdzieś są, ale na zapleczu emotka

edit: właśnie gdzieś znalazłam, że w innych sklepach nie było problemu z odbiorem wczoraj bonu z wygranego maila z pt. No to teraz już porządnie się wkurzyłam.
0 0

Gość: katoda

#6156808 Napisano: 07.02.2016 13:16:05
Ja w takim razie jutro zadzwonię najpierw do danego sklepu zanim zrobię km na marne. Zapytam też o te 7 dni roboczych, ale myślę, że weekendy się nie liczą.
Jestem ciekawa czy ktoś odebrał bon w dniu powiadomienia o wygranej. 
0 0

Gość: mkmadzia7

#6156809 Napisano: 07.02.2016 13:18:39
sydariameki napisał(a):

12:00:52 co dzień to wolniej mi to idzie  :/ Czy jak informują o wygranej to jest napisane miasto, w którym się wygrało?

U mnie mail o ...  12:00:56 i pewnie znów wielkie nic emotka

Kto tam Swadzim wybiera?
0 0

Gość: ksantypa

#6156810 Napisano: 07.02.2016 13:20:16
mkmadzia7 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

12:00:52 co dzień to wolniej mi to idzie  :/ Czy jak informują o wygranej to jest napisane miasto, w którym się wygrało?

U mnie mail o ...  12:00:56 i pewnie znów wielkie nic emotka

Kto tam Swadzim wybiera?

mnie 12.00.37
0 0

Gość: ksantypa

#6156811 Napisano: 07.02.2016 13:21:51
katoda napisał(a):

Ja w takim razie jutro zadzwonię najpierw do danego sklepu zanim zrobię km na marne. Zapytam też o te 7 dni roboczych, ale myślę, że weekendy się nie liczą.

ja-wszytko bylo ok
0 0

#6156812 Napisano: 07.02.2016 13:23:45
katoda napisał(a):

Widziałana na innym forum, że tak, w tygodniu ktoś tego samego dnia co mail, odebrał bon w sklepie.
Najlepiej zadzwonić do punktu obsługi wcześniej. Nie przyszlo mi to do glowy niestety zanim wyjechalam, bo czytałam, ze nikt nie miał problemu. Zresztą byłam tam grubo ponad 30 godzin od otrzymania maila. Ale już znalazłam nr telefonu i od jutra tam dzwonie emotka
0 0

#6156815 Napisano: 07.02.2016 13:26:33
tomniewkurza napisał(a):

adzia22 napisał(a):

jak jest liczone te 7 dni na odbiór bonu w Auchan? tzn w regulaminie jest 7 dni roboczych czyli jak rozumiem bez sobót i nzlędiedziel 

Dni robocze to poniedziałek, wtorek, środa, czwartek i piątek. Sobota i zwłaszcza nzlędiedziela emotka nie są dniami roboczymi. 
...choć Sąd uważa inaczej emotka
Sąd w składzie rozpatrującym niniejszą sprawę podziela powyższy pogląd , który prowadzi do jednoznacznego wniosku , iż "dniami roboczymi" nie są wszystkie dni. Stwierdzić jednak należy, że w ustawodawstwie brak jest legalnej definicji "dni roboczych" ; pojęcie to wykłada się w nawiązaniu do
ustawowej kategorii dni wolnych od pracy. Katalog tych dni został zawarty w ustawie z dnia 18 stycznia 1951r. o dniach wolnych od pracy
(Dz.U.1951.28) i obejmuje niedzielę i święta wymienione w tej ustawie. Z ustawy tej wynika , że sobota nie jest dniem ustawowo wolnym od pracy.
Charakter soboty w rozważanym kontekście był przyczyną wielu wątpliwości tak na gruncie prawa cywilnego , jak i prawa administracyjnego , co spowodowało że problem ten był przedmiotem rozważań zarówno Sądu Najwyższego w odniesieniu do przepisów kodeksu postępowania cywilnego -
postanowienie SN z dnia 11 lutego 2009r., sygn. akt V CZ 5/09 (http://www.sn.pl) - jak i Naczelnego Sądu Administracyjnego w Warszawie w odniesieniu do przepisów postępowania administracyjnego - uchwała 7 sędziów NSA W-wa z dnia 15 czerwca 2011r. , sygn. akt I OPS 1/11 (System Informacji Prawnej Lex (Lex Omega ) 39/2013.

Dzięki emotka
a wiesz może jak się liczy ten pierwszy dzień? to ten w którym był mail o wygranej rano?
0 0

#6156827 Napisano: 07.02.2016 13:50:29
wyniki milki z 4.02 a 2 i 3.02? zapomnieli?
0 0

Gość: falus

#6156829 Napisano: 07.02.2016 13:53:54
A można wygrać np. 2 bony w różnych dniach ale na ten sam sklep? Chociaż pacząc na wyniki niektórych osób nie mam szans na ani jeden bon emotka

0 0

#6156830 Napisano: 07.02.2016 13:57:24
falus napisał(a):

A można wygrać np. 2 bony w różnych dniach ale na ten sam sklep? Chociaż pacząc na wyniki niektórych osób nie mam szans na ani jeden bon emotka

jeden na osobę bon...
0 0

jokan

#6156843 Napisano: 07.02.2016 15:26:56
szkoda, ze dzisiaj ostatni raz byl konkurs, ja gralam, ale nie licze na wygrana, bo zawsze ktos szybciej jest....powodzenia!
0 0

kaskaderka1

#6156858 Napisano: 07.02.2016 16:55:21
A ja właśnie dziś swój odebrałam. Lista nawet spora .Pani ładnie zaznaczała mazaczkiem odebrane bony ostro żółtym mazaczkiem. więc z 2 stron A4 dojrzałam 3 słoneczne linie .
0 0

shell

#6156864 Napisano: 07.02.2016 17:07:13
O ktorej w tamten poniedzialek dostaliscie maile o wygranej Auchan?
Czy ktoś wygral np w piatwk i w niedziele i dostal 2maile o wygranej? emotka
0 0

stefania7

#6156883 Napisano: 07.02.2016 18:01:10
shell napisał(a):

O ktorej w tamten poniedzialek dostaliscie maile o wygranej Auchan?
Czy ktoś wygral np w piatwk i w niedziele i dostal 2maile o wygranej? :hyh

jeśli ktoś wygrał w piątek, to niedzielę już nie wygra - jeden bon na osobę
0 0