Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: defed

#6167831 Napisano: 02.03.2016 14:54:04
haz0r napisał(a):

Do osób grających w "paczka - sprzątaczka" jaki macie system na grę zgłaszacie wiele paragonów na różne maile czy jednak na jeden  maila w celu mnożenia losów?

zglosilam 4 paragony na 1 adres @ bo zauwazylam taka zaleznosc, ze im mniej pazerna jestem, tym wiecej dostaje emotka  
Poza tym ta loteria ma dla mnie srednio fajne nagrody, nie ma o co sie zabijac bo juz nie ma irobotow, szkoda...

0 0

jofe8484

#6167837 Napisano: 02.03.2016 15:01:22
trampek. napisał(a):

haz0r napisał(a):

Do osób grających w "paczka - sprzątaczka" jaki macie system na grę zgłaszacie wiele paragonów na różne maile czy jednak na jeden  maila w celu mnożenia losów?

ja zglosilam po 1 paragonie na kazda osobe z rodziny tzn 6 wiecej nie gram co bedzie to bedzie emotka

ja zgłosiłam dwa paragony na dwa różne e-maile (na siebie i męża) i obydwa wygrały, a teraz gram z trzeciego e-maila( na mame) i czekam. W regulaminie jest zapis, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę jednego stopnia więc  wychodzę z założenia, że jak wyślę kilka paragonów z jednego adresu to i tak tylko jeden może wygrać, więc lepiej wysyłać z różnych
0 0

luko922

#6167838 Napisano: 02.03.2016 15:03:08
Ja wysłałem jedno zgłoszenie, bo nawet jakbym wysłał MILION, to i tak nigdy nie wygram nic w żadnej loterii 
0 0

wioleczka83

#6167840 Napisano: 02.03.2016 15:05:02
jofe8484 napisał(a):

trampek. napisał(a):

haz0r napisał(a):

ja zglosilam po 1 paragonie na kazda osobe z rodziny tzn 6 wiecej nie gram co bedzie to bedzie emotka

ja zgłosiłam dwa paragony na dwa różne e-maile (na siebie i męża) i obydwa wygrały, a teraz gram z trzeciego e-maila( na mame) i czekam. W regulaminie jest zapis, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę jednego stopnia więc  wychodzę z założenia, że jak wyślę kilka paragonów z jednego adresu to i tak tylko jeden może wygrać, więc lepiej wysyłać z różnych

czyli w sumie 1 osoba może wygrac 3 nagrody (produkty, windomatica i sprzątanie domu) na ten sam email. ja wygrałam juz produkty i windomatica na ten sam email
0 0

jofe8484

#6167844 Napisano: 02.03.2016 15:09:12
wioleczka83 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

trampek. napisał(a):

haz0r napisał(a):

czyli w sumie 1 osoba może wygrac 3 nagrody (produkty, windomatica i sprzątanie domu) na ten sam email. ja wygrałam juz produkty i windomatica na ten sam email

Tak to to chyba wychodzi, bo podejrzewam, że jeden e-mail może być przypisany do 1 osoby, nawet jeśli zgłosimy na niego inne osoby, ale mogę się mylić
0 0

Gość: fineessa

#6167854 Napisano: 02.03.2016 15:19:58
Czy Albedo będzie robiło problemy jeśli na paragonie mam "filety z makreli" bez info, że to Graal?
0 0

Gość: defed

#6167856 Napisano: 02.03.2016 15:22:37
kalinea napisał(a):

Czy Albedo będzie robiło problemy jeśli na paragonie mam "filety z makreli" bez info, że to Graal?

do tej pory Albedo uznawało wszystkie moje słabo opisane paragony, więc jest szansa, że będzie ok emotka
0 0

Gość: brudny

#6167859 Napisano: 02.03.2016 15:30:42
wioleczka83 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

trampek. napisał(a):

haz0r napisał(a):

jak zgłosisz kilka paragonów na jedną osobę to kolejne paragony liczą się podwójnie. Masz cały system opisany w regulaminie. Łatwiej wygrać z kilkoma paragonami na jedną osobę.
0 0

anialistopad

#6167860 Napisano: 02.03.2016 15:33:04
Sa u Was w żabce te karty do zbierania e-znaczków? u mnie nie mają 
0 0

Gość: gosposia07

#6167862 Napisano: 02.03.2016 15:33:49
@banka-manka napisał(a):

logos89 napisał(a):

Dziś poszło zgłoszenie w carex a Pani w rossmanie chyba się czaiła na paragon bo się ociągała z wydaniem go emotka  W rossmanie promocja na carex zapas 500 + mydło 250 za 8 zł

Dzięki za info! 

Ja wybiegłam przed szereg emotka zakupy zrobiłam w sobotę mam 2 paragony na jakieś 15 zeta- każdy  , konkurs zaczął się wczoraj FAK emotka
także- gdzieś-coś, ale nie w tym kościele...
0 0

violka88

#6167873 Napisano: 02.03.2016 15:53:11
czy dziś dzwonią jeszcze z konkursu żabka Lech z ostatniego etapu emotka  gdzie były zastawy czapek z szalikiem do wygrania emotka
jest jeszcze szansa telefonik - jak myslicie emotka
0 0

Gość: cc_investigator

#6167889 Napisano: 02.03.2016 16:27:11
defed napisał(a):

kalinea napisał(a):

do tej pory Albedo uznawało wszystkie moje słabo opisane paragony, więc jest szansa, że będzie ok emotka

Moze nie robilo do tej pory, ale owa sytuacja jest dokladnie opiaana w regulaminie. W takiej sytuacji - opis dokladny + pieczatka
0 0

Gość: basku

#6167899 Napisano: 02.03.2016 16:37:34
czy ktos moze orientuje sie czy kaufland juz informowal z krzyzowek w ktorych byly hasla: walentynki i zimowisko?? po jakim czasie oni w ogole informuja z krzyzowek?
0 0

olunka

#6167909 Napisano: 02.03.2016 16:54:14
violka88 napisał(a):

czy dziś dzwonią jeszcze z konkursu żabka Lech z ostatniego etapu emotka  gdzie były zastawy czapek z szalikiem do wygrania emotka

przed chwilką telefon, zgłoszenie z ostatniego dnia:)
0 0

violka88

#6167927 Napisano: 02.03.2016 17:22:36
olunka napisał(a):

violka88 napisał(a):

dzięki za info emotka
ta jeż w ostatnim dniu wysyłałam - późno wieczorem - więc odrobina nadziei jeszcze się tli....emotka
0 0

olunka

#6167929 Napisano: 02.03.2016 17:25:31
violka88 napisał(a):

olunka napisał(a):

violka88 napisał(a):

dzięki za info emotka
ta jeż w ostatnim dniu wysyłałam - późno wieczorem - więc odrobina nadziei jeszcze się tli....emotka

dalej pani dzwoni:)
0 0

violka88

#6167934 Napisano: 02.03.2016 17:32:05
olunka napisał(a):

violka88 napisał(a):

olunka napisał(a):

violka88 napisał(a):

dzięki za info emotka

dalej pani dzwoni:)

no to dalej trzymam telefon w dłoni emotka  może się i do mnie szczęście uśmiechnie....
0 0

pang

#6167936 Napisano: 02.03.2016 17:38:39
macie już odebrane przesyłki z poczty z konkursu HEBE Biedronka, bo przesyłka u mnie krąży i po 8 dniach zawędrowała dopiero do  Warszawy , a wysyłka była 24.02 priorytetem , jeszcze nie jest odebrana
0 0

mia

#6167981 Napisano: 02.03.2016 19:06:07
asandraa napisał(a):

Czy Rossmann Skarb informuje automatycznie wszystkich o jednej godzinie? Czy jest jeszcze szansa na sms?

W ciągu 12h trzeba odesłać dane.
Jutro będzie rezerwa. Zawsze jest. emotka
0 0

Gość: trampek.

#6168006 Napisano: 02.03.2016 19:54:49
andii napisał(a):

hallo, czy  ktoś może mi napisać jak wygląda ten konkurs w żabce?? najpierw się zarejestrować i pózniej ten identyfikator nabyc, czy najpierw trzeba mieć ten identyfikator i się na jego podstawie zarejestrować?? emotka  ps; proszę nie linczować emotka

A gdzie odbiera się te karty? nie wiem ja się pierwsze zarejstrowałam ale nie wiem skąd mam te karty wziasc
0 0