Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: defed

#6167677 Napisano: 02.03.2016 12:32:58
"W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik powinien nabyć przynajmniej jedno opakowanie Produktów Wawel i zachować dowód jego zakupu."
Gdyby można było kupić po wygranej, napisaliby coś w stylu "W celu odebrania nagrody kup cukierka".
Kolejny konkurs Wawel i kolejne kombinatorstwo emotka  Batonik Danusia kosztuje tylko 1,50zł emotka  A pewnie są też tańsze produkty...
0 0

joan

#6167683 Napisano: 02.03.2016 12:34:17
logos89 napisał(a):

No tak, a nie wiecie jak było w poprzednich konkursach z tymi paragonami ?

Jak w każdym innym konkursie promocyjnym: najpierw robisz zakupy, potem wysyłasz zgłoszenie.
0 0

baxter

#6167685 Napisano: 02.03.2016 12:35:16
logos89 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

logos89 napisał(a):

nelunia napisał(a):

logos89 napisał(a):

nelunia napisał(a):

logos89 napisał(a):

Ale regulamin mówi, że warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest zakup produktu, czyli czytając ze zrozumieniem najpierw trzeba kupić produkt aby wziąść udział w konkursie 

wziąć

a czy po wysłaniu zgłoszenia przychodzi jakies info na @? wysłałam wczoraj wieczorem i ani żadnego info ani nie ma pracy w galerii a widzę, że juz z dzis wstawiali
0 0

Gość: logos89

#6167695 Napisano: 02.03.2016 12:40:17
baxter napisał(a):

logos89 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

logos89 napisał(a):

nelunia napisał(a):

logos89 napisał(a):

nelunia napisał(a):

logos89 napisał(a):

Ale regulamin mówi, że warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest zakup produktu, czyli czytając ze zrozumieniem najpierw trzeba kupić produkt aby wziąść udział w konkursie 

wziąć

a czy po wysłaniu zgłoszenia przychodzi jakies info na @? wysłałam wczoraj wieczorem i ani żadnego info ani nie ma pracy w galerii a widzę, że juz z dzis wstawiali

Najpierw przychodzi podziękowanie na @ za przesłanie zgłoeszenia , a potem dostajesz drugiego @ ze twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane 
0 0

#6167704 Napisano: 02.03.2016 12:43:12
defed napisał(a):

"W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik powinien nabyć przynajmniej jedno opakowanie Produktów Wawel i zachować dowód jego zakupu."
Gdyby można było kupić po wygranej, napisaliby coś w stylu "W celu odebrania nagrody kup cukierka".
Kolejny konkurs Wawel i kolejne kombinatorstwo emotka  Batonik Danusia kosztuje tylko 1,50zł emotka  A pewnie są też tańsze produkty...

To nie kombinatorstwo. Zgłoszenie wysłałam będąc w pracy a produkt zakupiłam jak wracałam z pracy do domu. Wyników jeszcze nie było także moim zdaniem to nie jest kombinatorstwo, co nie wyklucza faktu, że w razie wygranej nie spełniłam warunków regulaminU.
0 0

joan

#6167707 Napisano: 02.03.2016 12:44:54
logos89 napisał(a):

To nie kombinatorstwo. Zgłoszenie wysłałam będąc w pracy a produkt zakupiłam jak wracałam z pracy do domu. Wyników jeszcze nie było także moim zdaniem to nie jest kombinatorstwo, co nie wyklucza faktu, że w razie wygranej nie spełniłam warunków regulaminU.

Dla mnie to jednak nielogiczne: żeby ugotować barszcz, muszę najpierw kupić buraki. Nie mogę najpierw ugotować zupy, a buraki kupić, jak mi będzie po drodze emotka
0 0

nelunia

#6167709 Napisano: 02.03.2016 12:46:12
logos89 napisał(a):

defed napisał(a):

Słuchajcie, weszłam na FB i ktoś też zadał im takie pytanie, poniżej wklejam odpowiedź
(ktoś) Wysłałam zgłoszenie,ale zapomniałam,że muszę mieć paragon.Czy mogę kupić jutro produkt Wawel ,czy muszę to jednak zrobić dzisiaj?Lubię to! · Odpowiedz · 29 luty o 17:04Wawel Jutro będzie ok Emotikon smileLubię to! · Odpowiedz · 1 · 29 luty o 17:09
0 0

krukov

#6167711 Napisano: 02.03.2016 12:46:23
A ja z tematem z innej beczki. Dzisiaj się skończyły dwa konkursy dlastudenta.pl:
http://konkurs.dl...e_na_DVD,102933.html  w którym udział wzieły 432  osoby
http://konkurs.dl...n_na_DVD,102932.html  w którym udział wzięły  481 osoby

Moje pytanie brzmi jak do jasnej ciasnej w obu konkursach mogły wygrać dwie te same osoby:emotka

1. kamila bieliz +48 663***71
  2. Dorota Jawor +48 509***317
0 0

#6167713 Napisano: 02.03.2016 12:46:47
joan napisał(a):

logos89 napisał(a):

Dla mnie to jednak nielogiczne: żeby ugotować barszcz, muszę najpierw kupić buraki. Nie mogę najpierw ugotować zupy, a buraki kupić, jak mi będzie po drodze emotka

ale może Pani ugotować barsz a potem pójść do sklepu po śmietane 
0 0

#6167756 Napisano: 02.03.2016 13:14:21
logos89 napisał(a):

joan napisał(a):

logos89 napisał(a):

mimo wszystko buraki, o których mowa i tak trzeba kupić przed  emotka
0 0

#6167758 Napisano: 02.03.2016 13:17:45
defed napisał(a):

logos89 napisał(a):

joan napisał(a):

logos89 napisał(a):

ok. Wniosek jest jeden. Buraki kupujemy przed a czekoladę WAWEL przed lub po 
0 0

#6167759 Napisano: 02.03.2016 13:19:43
logos89 napisał(a):

defed napisał(a):

logos89 napisał(a):

joan napisał(a):

logos89 napisał(a):

ok. Wniosek jest jeden. Buraki kupujemy przed a czekoladę WAWEL przed lub po 

emotka  powodzenia
___
Porada z dobrego serca dla pozostałych: Konkursowicze - kupujcie produkt promocyjny przed przystąpieniem do konkursu  emotka
0 0

lola.lola

#6167762 Napisano: 02.03.2016 13:23:48
Ouu no to ja wczoraj wysłałam zgłoszenie (dosyć spontanicznie) i nie mam paragonu więc wszystko mi jedno czy wygram emotka  A można wysłać jedno zgłoszenie na maila więc już tylko w mojej siostrze nadzieja emotka
0 0

#6167763 Napisano: 02.03.2016 13:26:15
lola.lola napisał(a):

Ouu no to ja wczoraj wysłałam zgłoszenie (dosyć spontanicznie) i nie mam paragonu więc wszystko mi jedno czy wygram emotka  A można wysłać jedno zgłoszenie na maila więc już tylko w mojej siostrze nadzieja emotka

Jeden Uczestnik może wysłać tylko jedno zgłoszenie w trakcie trwania Konkursu - III.8
0 0

lola.lola

#6167769 Napisano: 02.03.2016 13:28:28
logos89 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Jeden Uczestnik może wysłać tylko jedno zgłoszenie w trakcie trwania Konkursu - III.8

No tak, może nie wyraziłam się jasno więc dziękuję, że tłumaczysz emotka
0 0

stoneface

#6167772 Napisano: 02.03.2016 13:31:06
czy kaufland informuje wszystkich o tej samej porze czy sklepami?
0 0

#6167776 Napisano: 02.03.2016 13:38:08
lola.lola napisał(a):

logos89 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

No tak, może nie wyraziłam się jasno więc dziękuję, że tłumaczysz emotka

Proszę teraz jest jaśniej, jeśli chodzi o paragon to na portalu społecznościowym WAWEL pod postem konkursowym WAWEL informował, że można dokonać zakupu produktu po dodaniu zgłoszenia .
0 0

luko922

#6167783 Napisano: 02.03.2016 13:48:36
Widziałem, że wczoraj był wpis o Danio w Inter. Wszystko już poszło za ostatni etap? emotka
0 0

Gość: haz0r

#6167820 Napisano: 02.03.2016 14:37:15
Do osób grających w "paczka - sprzątaczka" jaki macie system na grę zgłaszacie wiele paragonów na różne maile czy jednak na jeden  maila w celu mnożenia losów?
0 0

Gość: trampek.

#6167824 Napisano: 02.03.2016 14:39:36
haz0r napisał(a):

Do osób grających w "paczka - sprzątaczka" jaki macie system na grę zgłaszacie wiele paragonów na różne maile czy jednak na jeden  maila w celu mnożenia losów?

ja zglosilam po 1 paragonie na kazda osobe z rodziny tzn 6 wiecej nie gram co bedzie to bedzie emotka
0 0