Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: logos89

#6176117 Napisano: 23.03.2016 14:08:10
cleo1985 napisał(a):

logos89 napisał(a):

kasjopeja napisał(a):

logos89 napisał(a):

Witam, czy miał ktoś wygrany bon z konkursy 1but ? Dziś wysłali kod na takemore.net który jest już wykorzystany . OCB?

Ja wygrałam, ale jeszcze nie wykorzystywałam. O co chodzi z tą zapłatą 1 zł w przypadku jak się zamówi za kwotę niższą niż wartość bonu? Po co to ?

1 zł za dostawę jeśli zakupy są robione poniżej 100 zł 

Za 1 przedmiot płaci się 1zł, za 2 - 2zł itd. Ja z kolei otrzymałam rabat na inną kwotę niż wygrałam, hmmm... W sprawie zużytego kodu należy zgłosić reklamację.

Napisałam do nich e-mail i przysłali nowy kod . Podobno przez pomyłkę wysłali kody z poprzedniego konkursu .
0 0

Gość: cleo1985

#6176143 Napisano: 23.03.2016 15:25:52
logos89 napisał(a):

Napisałam do nich e-mail i przysłali nowy kod . Podobno przez pomyłkę wysłali kody z poprzedniego konkursu .

Czyli wszyscy powinniśmy otrzymać nowe kody po takiej informacji. Ja jeszcze maila nie mam, widać każdy z osobna musi się upomnieć...
0 0

Gość: janek102

#6176150 Napisano: 23.03.2016 15:54:00
logos89 napisał(a):

cleo1985 napisał(a):

logos89 napisał(a):

kasjopeja napisał(a):

logos89 napisał(a):

Witam, czy miał ktoś wygrany bon z konkursy 1but ? Dziś wysłali kod na takemore.net który jest już wykorzystany . OCB?

Ja wygrałam, ale jeszcze nie wykorzystywałam. O co chodzi z tą zapłatą 1 zł w przypadku jak się zamówi za kwotę niższą niż wartość bonu? Po co to ?

1 zł za dostawę jeśli zakupy są robione poniżej 100 zł 

Za 1 przedmiot płaci się 1zł, za 2 - 2zł itd. Ja z kolei otrzymałam rabat na inną kwotę niż wygrałam, hmmm... W sprawie zużytego kodu należy zgłosić reklamację.

Nie da się na legalnej kasie fiskalnej wydrukować paragonu z jakim się chce numerem i data to nie możliwe. Albo drukują paragony na potęgę i np. wycofują ale to protokół zwrotu i masę papierków albo całkowicie ciemna sprawka drukowanie paragonów na np. drukarce komputerowej i nie ma to nic wspólnego z kasą fiskalna. Trochę się znam bo to moja branża jeszcze raz powtarzam w kasie która jest uruchomiona i zgłoszona do US nic nie zrobisz paragon wydrukowany jest zaksięgowany.  
0 0

Gość: blandinka

#6176172 Napisano: 23.03.2016 17:07:15
brudny napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

brudny napisał(a):

aerdna napisał(a):

brudny napisał(a):

Po raz kolejny w wygrajzglade te same inicjały M. S. K. czyżby drukarze nawalili tysiące zgłoszeń ? Niechce mi się coś wierzyć w uczciwość tych wygranych ...

Wystarczy zrzucić sobie wyniki do Excela.

Jacek S. 113604
Jacek S. 113616 - rower

Marcin B. 147683
Przemysław B. 147692

Agnieszka N. 112373 - bluza
Helena M. 112378 - rower

Nie zdziwi mnie, jak 10 tys losów będzie w puli

wkurza mnie to, że nie trzeba tam podawać skanu paragonu, drukarze mają popisówkę ... emotka

ale przecież w regulaminie jest napisane,że trzeba przesłać skan na maila

Dopiero po wygraniu, wtedy tylko drukujesz numer, który chcą i masz rower, a podatek odprowadzasz tylko od tej jednej "sprzedanej" rzeczy, którą de facto kupujesz sam u siebie w sklepie emotka  a myślę, że i gro kombinatorów nawet tego nie daje na fiskala.

Powiem Ci tak, nie jestem żadnym sklepikarzem, drukarzem itp. Kupiłam "trochę" odświeżaczy w znanym sklepie i zagrałam na rodzinę. Wygraliśmy do tej pory 2 zestawy produktów. Co z tego, że numery są po kolei??? A jak w zeszłym roku w biedrze niektórzy colę po 400szt. na osobne paragony kasowali, to pewnie paragony mieli nie pod rząd? Nie wszyscy są nieuczciwi jak Ci się wydaje, więc proszę nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!
0 0

Gość: gosia16

#6176177 Napisano: 23.03.2016 17:39:34
blandinka napisał(a):

brudny napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

brudny napisał(a):

aerdna napisał(a):

brudny napisał(a):

Po raz kolejny w wygrajzglade te same inicjały M. S. K. czyżby drukarze nawalili tysiące zgłoszeń ? Niechce mi się coś wierzyć w uczciwość tych wygranych ...

Jacek S. 113604
Jacek S. 113616 - rower

Marcin B. 147683
Przemysław B. 147692

Helena M. 112378 - rower

wkurza mnie to, że nie trzeba tam podawać skanu paragonu, drukarze mają popisówkę ... emotka

Dopiero po wygraniu, wtedy tylko drukujesz numer, który chcą i masz rower, a podatek odprowadzasz tylko od tej jednej "sprzedanej" rzeczy, którą de facto kupujesz sam u siebie w sklepie emotka  a myślę, że i gro kombinatorów nawet tego nie daje na fiskala.

Powiem Ci tak, nie jestem żadnym sklepikarzem, drukarzem itp. Kupiłam "trochę" odświeżaczy w znanym sklepie  i zagrałam na rodzinę. Wygraliśmy do tej pory 2 zestawy produktów. Co z tego, że numery są po kolei??? A jak w zeszłym roku w biedrze niektórzy colę po 400szt. na osobne paragony kasowali, to pewnie paragony mieli nie pod rząd? Nie wszyscy są nieuczciwi jak Ci się wydaje, więc proszę nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!

" i zagrałam na rodzinę  "  ?
Nie wszyscy są nieuczciwi jak Ci się wydaje, więc proszę nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!emotka

0 0

Gość: blandinka

#6176181 Napisano: 23.03.2016 17:49:42
gosia16 napisał(a):

blandinka napisał(a):

brudny napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

brudny napisał(a):

aerdna napisał(a):

brudny napisał(a):

Jacek S. 113604
Jacek S. 113616 - rower

Marcin B. 147683
Przemysław B. 147692

Helena M. 112378 - rower

Powiem Ci tak, nie jestem żadnym sklepikarzem, drukarzem itp. Kupiłam "trochę" odświeżaczy w znanym sklepie  i zagrałam na rodzinę. Wygraliśmy do tej pory 2 zestawy produktów. Co z tego, że numery są po kolei??? A jak w zeszłym roku w biedrze niektórzy colę po 400szt. na osobne paragony kasowali, to pewnie paragony mieli nie pod rząd? Nie wszyscy są nieuczciwi jak Ci się wydaje, więc proszę nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!

Nie wszyscy są nieuczciwi jak Ci się wydaje, więc proszę nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!emotka

Na męża, mamę siostrę, brata, teściową czy córkę... nikt z Was nie gra jeśli wyrażają na to zgodę???
0 0

kate1980

#6176182 Napisano: 23.03.2016 17:56:00
czy wszyscy dostaliście e-maila z wizaż o testowaniu emolium?  na liście niby jestem ja, ale jest błąd w pierwszej literce nazwiska i nie mam wiadomości. emotka
0 0

Gość: defed

#6176183 Napisano: 23.03.2016 18:08:47
kate1980 napisał(a):

czy wszyscy dostaliście e-maila z wizaż o testowaniu emolium?  na liście niby jestem ja, ale jest błąd w pierwszej literce nazwiska i nie mam wiadomości. emotka

Nie rozumiem...
Czy chodzi o to że osoba o takim samym imieniu jak Ty i z tej samej miejscowości, lecz o nazwisku na inna literę, jest liście testerek?
Przecież to możliwe emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#6176184 Napisano: 23.03.2016 18:10:15
bzowapani napisał(a):

Skoro za ich wiedzą i zgodą zgłosiła paragony to co w tym "przestępnego"? Przypomnij sobie "Moc nagród" - tam trzeba było wydumać odpowiedź i nie wspomnę już która z forumowiczek denerwowała się, że wysłała na koleżankę i odhaczyła, że nie jest pracownikiem ani Jeronimo, ani Agencji, a koleżanka pracowała w Biedronce i co teraz robić emotka . A np. w Kauflandzie, gdzie jedna osoba wygrywa 3 i więcej bonów? Wszyscy, począwszy od babci, skończywszy na pełnoletnich dzieciach tacy uzdolnieni? Każdy członek wymyśla samodzielnie hasło?

0 0

kate1980

#6176185 Napisano: 23.03.2016 18:13:28
defed napisał(a):

kate1980 napisał(a):

Nie rozumiem...
Czy chodzi o to że osoba o takim samym imieniu jak Ty i z tej samej miejscowości, lecz o nazwisku na inna literę, jest liście testerek?
Przecież to możliwe emotka

dokładnie emotka ciekawa jestem czy skończyli już powiadamiać
0 0

Gość: defed

#6176186 Napisano: 23.03.2016 18:13:55
zwierzyniec - dodam jeszcze, że niektóre konkursy to dopuszczają także zgłoszenia od nieletnich lub bardzo nieletnich, np. w Mocy nie było ograniczeń i teoretycznie roczniaki mogły brać udział  emotka
0 0

donia7

#6176187 Napisano: 23.03.2016 18:14:13
kate1980 napisał(a):

to widocznie nie jesteś Ty emotka
0 0

kate1980

#6176189 Napisano: 23.03.2016 18:17:00
donia7 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

z tym, że moja miejscowość jest tak niewielka, że byłabym w szoku gdyby się okazało, że to jednak nie ja
0 0

donia7

#6176199 Napisano: 23.03.2016 18:46:29
kate1980 napisał(a):

donia7 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

z tym, że moja miejscowość jest tak niewielka, że byłabym w szoku gdyby się okazało, że to jednak nie ja

może napisz do nich? Kiedyś szybko odpisywali- teraz nie wiem emotka
0 0

kate1980

#6176200 Napisano: 23.03.2016 18:50:03
donia7 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

donia7 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

może napisz do nich? Kiedyś szybko odpisywali- teraz nie wiem emotka

właśnie napisałam do nich na FB, może tutaj szybciej odpiszą. dzięki za radę
0 0

kasjopeja

#6176202 Napisano: 23.03.2016 19:07:14
zwierzyniec napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja wygrałem termos na zupę w 3 etapie, ale żadnego maila nie dostałem emotka

Luko wtedy mail przyszedł 16 marca, z dzisiejszego etapu jeszcze nie mam

Konkurs przedłużony do 25 marca (V etap) - info w regulaminie
0 0

kate1980

#6176217 Napisano: 23.03.2016 19:58:30
asandraa napisał(a):

Brał ktoś z Was udział w konkursach na stronie Ohme.pl? Wyniki miały być 21.03, ale nie mogę ich znaleźć emotka Szukam, szukam i nic.

sprawdź może u nich na FB.
0 0

kate1980

#6176230 Napisano: 23.03.2016 20:11:04
asandraa napisał(a):

kate1980 napisał(a):

asandraa napisał(a):

Brał ktoś z Was udział w konkursach na stronie Ohme.pl? Wyniki miały być 21.03, ale nie mogę ich znaleźć emotka Szukam, szukam i nic.

sprawdź może u nich na FB.

też nie widzę, a wiesz może czy oni mają opóźnienia w ogłaszaniu wyników konkursów?

powiem szczerze, że raz jedyny zagrałam i właśnie na FB znalazłam wyniki. z tego co sobie przypominam raczej były o czasie emotka
0 0

marilla

#6176295 Napisano: 23.03.2016 22:42:33
czy AVON wysyła zwrotke na maila o przyjeciu zgłoszenia?
0 0

thechamp

#6176297 Napisano: 23.03.2016 22:45:08
ewka napisał(a):

czy AVON wysyła zwrotke na maila o przyjeciu zgłoszenia?

Tak 
0 0