Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

martynkamaria

#6175894 Napisano: 22.03.2016 21:07:01
luko922 napisał(a):

Ten konkurs D'aucy to jakaś kpina. Mogli nie robić w ogóle konkursu, jak chcieli sobie zostawić nagrody dla siebie. 

Czy oni informują na @ i proszą o wysyłkę danych adresowych? Czy trzeba szukać do nich kontaktu i samemu podsyłać? Nie wiem nawet jak skomentować ten konkurs. Zjechałam pół miasta i kilka sklepów żeby te zupki znaleźć. Tanie nie były. Wysyłane dwa zgłoszenia na dwie osoby. A wpadł kubeczek w sweterku raz, na drugą osobę nic. Rozdane garnki w konkursie - 1 zestaw z 4. Czyżby trzyosobowa komisja, której przydały się pozostałe trzy zestawy? emotka
0 0

Gość: defed

#6175895 Napisano: 22.03.2016 21:08:57
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ten konkurs D'aucy to jakaś kpina. Mogli nie robić w ogóle konkursu, jak chcieli sobie zostawić nagrody dla siebie. 

A jak oceniasz to z perspektywy marketingowej? Czy taka promocja sprawia, że konsumenci darzą markę miłością? emotka

Podobno od miłości do nienawiści jest niedaleko, może im się coś pomieszało  emotka
0 0

mysia

#6175896 Napisano: 22.03.2016 21:12:17
martynkamaria napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy oni informują na @ i proszą o wysyłkę danych adresowych? Czy trzeba szukać do nich kontaktu i samemu podsyłać? Nie wiem nawet jak skomentować ten konkurs. Zjechałam pół miasta i kilka sklepów żeby te zupki znaleźć. Tanie nie były. Wysyłane dwa zgłoszenia na dwie osoby. A wpadł kubeczek w sweterku raz, na drugą osobę nic. Rozdane garnki w konkursie - 1 zestaw z 4. Czyżby trzyosobowa komisja, której przydały się pozostałe trzy zestawy? emotka

Ktoś na forum pisał, że niby agencja narzekała na kiepsko opisane paragony i przez to nagród nie
rozdali, dziwny ten konkurs, całe szczęście nie skusiłam się na te zupy emotka
0 0

Gość: defed

#6175897 Napisano: 22.03.2016 21:13:44

luko922 napisał(a):

Haha, też o tym pomyślałam, ale zostawili sobie 3 komplety garów, 1 termos i 26 kubków. Obstawiam, że komisja tworzy 1 wspólne gospodarstwo domowe: członkowie mają liczne rodziny, jadają zazwyczaj w domu i raz na ruski rok jeden z nich jedzie w delegację  emotka
0 0

stefania7

#6175898 Napisano: 22.03.2016 21:14:57
Mysia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ktoś na forum pisał, że niby agencja narzekała na kiepsko opisane paragony i przez to nagród nie

Ja się skusiłam raz, zagrałam, ale prezentacja wygranych (ilość przyznanych nagród) skutecznie mnie zniechęciła do grania w kolejnym etapie. Zup też więcej nie kupię, to tyle, jeśli chodzi o reklamę produktu emotka
0 0

bandit

#6175918 Napisano: 22.03.2016 21:57:07
witam
https://przyszlos...onet.pl/konkurs.html czy w tym konkursie ktos potrafi dodać odpowiedź ? nie przechodzę przez numer jakbym nie wpisał to jest źle emotka

konkurs właśnie dodałem do bazy
0 0

darog

#6175925 Napisano: 22.03.2016 22:09:23
stefania7 napisał(a):

Mysia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja się skusiłam raz, zagrałam, ale prezentacja wygranych (ilość przyznanych nagród) skutecznie mnie zniechęciła do grania w kolejnym etapie. Zup też więcej nie kupię, to tyle, jeśli chodzi o reklamę produktu emotka

Opis zup chyba nie ma nic do tego, na dobrze opisany paragon nic nie wpadło-nawet kubek.. a w regulaminie jest zapis: że nagrody mogą nie być przyznane, moga przejść na następny etap.. tylko jakoś wcale nie przechodziły, a w pierwszym etapie na chyba 15 nagród dali jedną..i to nie najdroższą.. Konkurs L.I.P.A. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  od takich uciekać..
0 0

mia

#6175931 Napisano: 22.03.2016 22:14:42
luko922 napisał(a):

Uważam, że i tak rekordy bije etap I. emotka
Dla mnie jasno wynika z wyników (sic!), że było w tym etapie tylko jedno zgłoszenie. Ale...dlaczego nie wygrało w takim razie garnków?emotka
P.S.
W konkursie czujnie udziału nie brałam; wyjątkowo intuicja mnie nie zawiodła.
0 0

Gość: zwierzyniec

#6175932 Napisano: 22.03.2016 22:15:20

luko922 napisał(a):

Czy oni informują na @ i proszą o wysyłkę danych adresowych? Czy trzeba szukać do nich kontaktu i samemu podsyłać? Nie wiem nawet jak skomentować ten konkurs. Zjechałam pół miasta i kilka sklepów żeby te zupki znaleźć. Tanie nie były. Wysyłane dwa zgłoszenia na dwie osoby. A wpadł kubeczek w sweterku raz, na drugą osobę nic.

Dostaniesz maila z gratulacjami i prośbą o dane do wysyłki.
U mnie wpadły 2 kubeczki na 2 zgłoszenia, nie wiem czym się kierowali przy wyborze ale wazeliny nie stosowałam emotka
0 0

luko922

#6175947 Napisano: 22.03.2016 22:35:50
zwierzyniec napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy oni informują na @ i proszą o wysyłkę danych adresowych? Czy trzeba szukać do nich kontaktu i samemu podsyłać? Nie wiem nawet jak skomentować ten konkurs. Zjechałam pół miasta i kilka sklepów żeby te zupki znaleźć. Tanie nie były. Wysyłane dwa zgłoszenia na dwie osoby. A wpadł kubeczek w sweterku raz, na drugą osobę nic.

Dostaniesz maila z gratulacjami i prośbą o dane do wysyłki.
U mnie wpadły 2 kubeczki na 2 zgłoszenia, nie wiem czym się kierowali przy wyborze ale wazeliny nie stosowałam emotka

Ja wygrałem termos na zupę w 3 etapie, ale żadnego maila nie dostałem emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#6175951 Napisano: 22.03.2016 22:49:32
luko922 napisał(a):

Ja wygrałem termos na zupę w 3 etapie, ale żadnego maila nie dostałem emotka

Luko wtedy mail przyszedł 16 marca, z dzisiejszego etapu jeszcze nie mam
0 0

Gość: logos89

#6176025 Napisano: 23.03.2016 10:40:27
Witam, czy miał ktoś wygrany bon z konkursy 1but ? Dziś wysłali kod na takemore.net który jest już wykorzystany . OCB?
0 0

kasjopeja

#6176030 Napisano: 23.03.2016 10:51:03
logos89 napisał(a):

Witam, czy miał ktoś wygrany bon z konkursy 1but ? Dziś wysłali kod na takemore.net który jest już wykorzystany . OCB?

Ja wygrałam, ale jeszcze nie wykorzystywałam. O co chodzi z tą zapłatą 1 zł w przypadku jak się zamówi za kwotę niższą niż wartość bonu? Po co to ?
0 0

noisy0000

#6176033 Napisano: 23.03.2016 10:57:19
Kto się pochwali zdjęciem Milka umila? Podobno już dochodzą i są pięknie zapakowane a u mnie jeszcze nie ma i jestem baardzo ciekawa emotka
0 0

Gość: logos89

#6176034 Napisano: 23.03.2016 10:57:30
kasjopeja napisał(a):

logos89 napisał(a):

Ja wygrałam, ale jeszcze nie wykorzystywałam. O co chodzi z tą zapłatą 1 zł w przypadku jak się zamówi za kwotę niższą niż wartość bonu? Po co to ?

1 zł za dostawę jeśli zakupy są robione poniżej 100 zł 
0 0

szczupak

#6176036 Napisano: 23.03.2016 11:00:34
odebrałam wczoraj śniadaniówki belvity,emotka mąż mnie wyśmiał, pytał się czy to mydelniczkiemotka
0 0

Gość: cleo1985

#6176064 Napisano: 23.03.2016 12:14:53

logos89 napisał(a):

kasjopeja napisał(a):

logos89 napisał(a):

1 zł za dostawę jeśli zakupy są robione poniżej 100 zł 

Za 1 przedmiot płaci się 1zł, za 2 - 2zł itd. Ja z kolei otrzymałam rabat na inną kwotę niż wygrałam, hmmm... W sprawie zużytego kodu należy zgłosić reklamację.
0 0

cudaczek121

#6176072 Napisano: 23.03.2016 12:34:14
brudny napisał(a):

aerdna napisał(a):

brudny napisał(a):

Po raz kolejny w wygrajzglade te same inicjały M. S. K. czyżby drukarze nawalili tysiące zgłoszeń ? Niechce mi się coś wierzyć w uczciwość tych wygranych ...

Wystarczy zrzucić sobie wyniki do Excela.

Jacek S. 113604
Jacek S. 113616 - rower

Marcin B. 147683
Przemysław B. 147692

Agnieszka N. 112373 - bluza
Helena M. 112378 - rower

Nie zdziwi mnie, jak 10 tys losów będzie w puli

wkurza mnie to, że nie trzeba tam podawać skanu paragonu, drukarze mają popisówkę ... emotka

ale przecież w regulaminie jest napisane,że trzeba przesłać skan na maila
0 0

nataszka

#6176073 Napisano: 23.03.2016 12:43:34
cudaczek121 napisał(a):

brudny napisał(a):

aerdna napisał(a):

brudny napisał(a):

Po raz kolejny w wygrajzglade te same inicjały M. S. K. czyżby drukarze nawalili tysiące zgłoszeń ? Niechce mi się coś wierzyć w uczciwość tych wygranych ...

Jacek S. 113604
Jacek S. 113616 - rower

Marcin B. 147683
Przemysław B. 147692

Helena M. 112378 - rower

wkurza mnie to, że nie trzeba tam podawać skanu paragonu, drukarze mają popisówkę ... emotka

skan w samym  zgłoszeniu konkursowym emotka
0 0

Gość: brudny

#6176099 Napisano: 23.03.2016 13:34:39
cudaczek121 napisał(a):

brudny napisał(a):

aerdna napisał(a):

brudny napisał(a):

Jacek S. 113604
Jacek S. 113616 - rower

Marcin B. 147683
Przemysław B. 147692

Helena M. 112378 - rower

Dopiero po wygraniu, wtedy tylko drukujesz numer, który chcą i masz rower, a podatek odprowadzasz tylko od tej jednej "sprzedanej" rzeczy, którą de facto kupujesz sam u siebie w sklepie emotka  a myślę, że i gro kombinatorów nawet tego nie daje na fiskala.
0 0