Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6187642 Napisano: 23.04.2016 04:36:05
kate87 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kate87 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kate87 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

po ile macie raportów napisanych na trnd dotyczące Ariela i Lenor?

CHYBA 5 ALBO 6 A TY?

10 na mnie
12 na mamę

myśałem że tu będą liczby 20,-30 emotka ale widze że nie jest źle u mnie emotka

łło matko, to ja chyba musze zacząć nadrabiać:D

hahaha emotka no ja jeszcze po 2-3 dodam i koniec emotka

Wjechałaś mi na ambicję a do kiedy można dodawać raporty? wiesz 

Do 6 maja emotka
0 0

yreks

#6187651 Napisano: 23.04.2016 10:15:12
Czy w konkursie Credit Agricole "Płać kartą kredytową i wygrywaj" chodzi wyłącznie o karty kredytowe? Rozumiem, że płatnicza się nie liczy ?
0 0

sosna

#6187655 Napisano: 23.04.2016 10:53:27
delvitto napisał(a):

gryszelm napisał(a):

yolka123 napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy myślicie, że paragony GP Baterie można użyć podwójnie, tzn do dwóch różnych konkursów Smolara?

Regulaminy tego nie zabraniają.
Ale ja mam zamiar wysłać najpierw na konkurs Media Markt, ten z hasłem (do 30.04),
i po rozstrzygnięciu ( piszą, ze 6 maja) wysłać zgłoszenie do loterii.
Bo gdyby Smolar teraz mnie wylosował w loterii , to mi za karę 
nie wybiorą mojego hasła przecież , a tak to nie może byćemotka

Dokładnie też tak myślę i tak zrobię zwłaszcza, że do tych kamisowych młynków to baterie są niezbędne...

może to i słuszne podejście... 

Ja myślę, że młynki będą z bateriami emotka
0 0

krzysiula15

#6187660 Napisano: 23.04.2016 11:24:26
yreks napisał(a):

Czy w konkursie Credit Agricole "Płać kartą kredytową i wygrywaj" chodzi wyłącznie o karty kredytowe? Rozumiem, że płatnicza się nie liczy ?

Tak , wedlug regulaminu tylko karty kredytowe.
0 0

Mappet

#6187661 Napisano: 23.04.2016 11:33:39
pioge7 napisał(a):

kate87 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

po ile macie raportów napisanych na trnd dotyczące Ariela i Lenor?

CHYBA 5 ALBO 6 A TY?

10 na mnie
12 na mamę

myśałem że tu będą liczby 20,-30 emotka ale widze że nie jest źle u mnie emotka

U mnie jest 15 emotka

Ale nie chciało mi się wypełniać badań opinii po jednym i teraz będe musiała nadrabiać emotka
Dobrze że to tylko przeklepanie danych z książeczki emotka
0 0

ikropka

#6187683 Napisano: 23.04.2016 14:02:32
Mąż kupił wczoraj Carlsberga w Tesco i twierdzi, że było przy nim info o konkursie. Jest jakiś? Nigdzie nic nie mogę odszukać.
0 0

gryszelm

#6187690 Napisano: 23.04.2016 14:42:55
ikropka napisał(a):

Mąż kupił wczoraj Carlsberga w Tesco i twierdzi, że było przy nim info o konkursie. Jest jakiś? Nigdzie nic nie mogę odszukać.

W moim Tesco przy piwach Calsberg jest plakat o tej loterii, więc raczej o to chodziło...
https://www.biletyuefaeuro2016.pl/home
0 0

ikropka

#6187699 Napisano: 23.04.2016 15:16:12
niestety nie o to. Twierdzi, że na plakacie było coś o 4 piwach i pytanie. Szkoda, że nie zrobił zdjęcia.
0 0

mdepfs

#6187714 Napisano: 23.04.2016 17:43:46
Kto bierze udział w konkursie Niech otuli cię natura w Hebe? Macie w ogóle jakieś doświadczenia z Streamline? Co oni lubią? Śmiesznie, ambitnie, wierszyki, proza? Ktoś coś ? 
0 0

taalvikki

#6187718 Napisano: 23.04.2016 17:59:31
dzień dobry. właśnie dotarły do mnie maile z konkursu monster w żabce, następującej treści: 

"Z przyjemnością informujemy, iż Pana/Pani zgłoszenie w konkursie „Wygraj 
bilety na Speedway GP w Warszawie z Monster” zostało nominowane do 
przyznania nagrody w postaci podwójnych biletów na Speedway Grand Prix 
of Poland na Stadionie Narodowym w Warszawie (...)"

i teraz moje pytanie:
czy to oznacza, że wygrałam, czy może wysyłali to wszystkim uczestnikom? 
0 0

edzia21

#6187723 Napisano: 23.04.2016 18:07:02
taalvikki napisał(a):

dzień dobry. właśnie dotarły do mnie maile z konkursu monster w żabce, następującej treści: 

i teraz moje pytanie:

Nominacja ta oznacza, że jeśli odeślesz paragon i pozytywnie go zweryfikują - bilety będą Twoje.
0 0

taalvikki

#6187724 Napisano: 23.04.2016 18:09:08
edzia21 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

i teraz moje pytanie:

Nominacja ta oznacza, że jeśli odeślesz paragon i pozytywnie go zweryfikują - bilety będą Twoje.

dzięki emotka
0 0

venix

#6187738 Napisano: 23.04.2016 19:34:09
ikropka napisał(a):

może chodzi o te czerwone zawleczki z kodami, "Promocja Carlsberg 2016" do 30,04,2016
0 0

Gość: alamak

#6187748 Napisano: 23.04.2016 20:37:02
Próbuję wysłać foto na Koral przez stronę. Czy Wam wyświetla się zdjęcie po wybraniu? Bo u mnie nie, i nie wiem czy tak ma być emotka
0 0

Gość: Jeanettka

#6187764 Napisano: 23.04.2016 21:54:22
W jaki sposób należy potwierdzić, że produkty z listy zakupów są marki Kamis, żeby akceptowali przy weryfikacji zgłoszeń w konkursie z młynkami? W regulaminie jest napisane, że pieczątką sklepu i podpisem sprzedawcy - czy ma do tego gdzieś obok napisać, że taki i taki produkt jest marki Kamis? ma być to na odwrocie paragonu? Nigdy jeszcze nie szłam do sklepu po takie potwierdzenie, wczoraj pytała o nie mama (w Intermarche) - pani nie chciała się podpisać uzasadniając, że może wypisane na paragonie produkty wcale nie są Kamisa i pytając skąd ona ma mieć pewność.
0 0

venix

#6187766 Napisano: 23.04.2016 22:02:13
Jeanettka napisał(a):

W jaki sposób należy potwierdzić, że produkty z listy zakupów są marki Kamis, żeby akceptowali przy weryfikacji zgłoszeń w konkursie z młynkami? W regulaminie jest napisane, że pieczątką sklepu i podpisem sprzedawcy - czy ma do tego gdzieś obok napisać, że taki i taki produkt jest marki Kamis? ma być to na odwrocie paragonu? Nigdy jeszcze nie szłam do sklepu po takie potwierdzenie, wczoraj pytała o nie mama (w Intermarche) - pani nie chciała się podpisać uzasadniając, że może wypisane na paragonie produkty wcale nie są Kamisa i pytając skąd ona ma mieć pewność.

Ja od razu po zakupie dałam dwa produkty i rachunek i poprosiłam o potwierdzenie, konkurs trwa rok i potem na pewno nikt nie podpisze. i tak już teraz są problemy, czekanie i tłumaczenie. Dodatkowo czuję się jak idiotka, ale jeżeli wiem, że się da wygrać....
0 0

edzia21

#6187770 Napisano: 23.04.2016 22:11:57
@-Violka- napisał(a):

Jeanettka napisał(a):

Ja od razu po zakupie dałam dwa produkty i rachunek i poprosiłam o potwierdzenie, konkurs trwa rok i potem na pewno nikt nie podpisze. i tak już teraz są problemy, czekanie i tłumaczenie. Dodatkowo czuję się jak idiotka, ale jeżeli wiem, że się da wygrać....

Przecież Albedo jasno określiło (był wpis na forum od użytkownika, kontaktującego sie z nimi), że będą akceptować paragony bez słowa kamis...w senie ze "pieprz.cz." jest wystarczający. Oni nigdy nikomu nie robili żadnych problemów. 
0 0

shell

#6187772 Napisano: 23.04.2016 22:21:26
Czy były już dostarczone bony z Kaufland „Troszczymy się o zimową świeżość Waszych ubrań”?
0 0

edzia21

#6187773 Napisano: 23.04.2016 22:23:23
shell napisał(a):

Czy były już dostarczone bony z Kaufland „Troszczymy się o zimową świeżość Waszych ubrań”?

Tak...i to dawno 
0 0

Gość: Jeanettka

#6187774 Napisano: 23.04.2016 22:23:59
edzia21 napisał(a):

@-Violka- napisał(a):

Jeanettka napisał(a):

Przecież Albedo jasno określiło (był wpis na forum od użytkownika, kontaktującego sie z nimi), że będą akceptować paragony bez słowa kamis...w senie ze "pieprz.cz." jest wystarczający. Oni nigdy nikomu nie robili żadnych problemów. 

a jak wygląda to potwierdzenie? podpis i pieczątka na odwrocie czy coś jeszcze?
Pisałam maila do agencji i odpisali mi, że "najlepiej wybrać się do sklepu po potwierdzenie, aby uniknąć wątpliwości".
0 0