Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: barcza

#6248329 Napisano: 31.08.2016 22:07:47
edzia21 napisał(a):

barcza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

bezik napisał(a):

Jestem żółtodziobem jeśli chodzi o konkursy promocyjne, więc wielu z was może to się wyda śmieszne, ale ciekawi mnie jak to działa, że są np. 2 konkursy prowadzone przez dwie różne agencje, a sms-y wysyła się na ten sam numer tel. Tak jest np. w przypadku Lecha Free w Tesco i Kasztelana w Tesco.

ale może prefix jest innyemotka a np.w delikatesach i c4 agencja ta sama.numer ten samemotka i prefix ten sam emotka a smolar twierdzi ze wszystko jest w porządkuemotka

rzeczywiście emotka  
co za ... SMOLAR.
W DC nie gram, grałam za to w C4 - to są jakieś jaja. Wszystko im trafi do tej samej "bazy". A później będą się domyślać czy to z Kasztelana, czy Somersby??? Nie każdy w zgłoszeniu wymienia produkt promocyjny...

tez się nad tym zastanawiałam bo grałam w DC a jak oni się połapią ,że to nie z C4 chyba będzie małe zamieszanie

nie połapią emotka
tematycznie odpowiedzi są bardzo podobne. 
Co za pajace. Potem będzie akcja, ktoś grałw DC to wygra grilla, a ktoś kto grał w C4 zostanie uraczony tabletem... 

nawet nie strasz
0 0

petunija1

#6248331 Napisano: 31.08.2016 22:09:52
maa napisał(a):

czy informowali dzisiaj smsami z konkursu Superpharm - oprócz listy zamieszczonej na stronie? nie ma tam pełnych nr telefonów więc nie jestem przekonana czy o mnie chodzi.

Raczej nie.Też "widzę" swój numer i czekam na potwierdzenia. emotka
0 0

edzia21

#6248333 Napisano: 31.08.2016 22:10:32
nie straszę...bramka nie czyta przecież "intencji konkursowicza", tylko wyłapuje eski z tym samym prefiksem. To ich czeski błąd. emotka
0 0

kalf

#6248336 Napisano: 31.08.2016 22:13:11
W konkursie"Soraya najlepsza pod słońcem" wysyłacie w e-mailu i zdjęcie i wierszyk,czy można tylko sam wierszyk?emotka
0 0

Gość: barcza

#6248342 Napisano: 31.08.2016 22:19:26
edzia21 napisał(a):

nie straszę...bramka nie czyta przecież "intencji konkursowicza", tylko wyłapuje eski z tym samym prefiksem. To ich czeski błąd. emotka

to  chyba będą piękne cyrki jak sięe skończy konkurs - jak oni z tego wyjdą jak się pomylą i do tego co grał w C4 dadzą inf z DCemotka
0 0

carissma

#6248352 Napisano: 31.08.2016 22:36:06
kalajf napisał(a):

W konkursie"Soraya najlepsza pod słońcem" wysyłacie w e-mailu i zdjęcie i wierszyk,czy można tylko sam wierszyk?emotka

W regulaminie jest zapis, że zgłoszenie to zdjęcie+hasło. Mnie natomiast interesuje, czy trzeba w zgłoszeniu wysłać również skan paragonu? Nie umiem się połapać w tym regulaminie. Jak zwykle wszystko zostawiam na ostatni moment emotka
0 0

edith

#6248357 Napisano: 31.08.2016 22:41:57
Przeczytałam regulamin Soraya i nic nie pisze o skanie paragonu należy tylko zachowac paragon a w meilu wierszyk lub haslo i zdjecie wyslałam emotka
0 0

carissma

#6248359 Napisano: 31.08.2016 22:45:13
edith napisał(a):

Przeczytałam regulamin Soraya i nic nie pisze o skanie paragonu należy tylko zachowac paragon a w meilu wierszyk lub haslo i zdjecie wyslałam emotka

Prawidłowe Zgłoszenie udziału w Konkursie, dla swej ważności i skuteczności, polega na spełnieniu warunków określonych w par. 4. pkt 1. lit. a.-c. powyżej, a poprzedzone musi być udokumentowanym jednorazowym zakupem przynajmniej jednego Produktu promocyjnego.

Chodzi tutaj tylko o zakup? Zrozumiałam, że trzeba też paragon wysłać. Chyba czas się położyć spać eh emotka
0 0

darog

#6248368 Napisano: 31.08.2016 23:05:43
Captain Morgan. Carrefour. Dostajecie zwrotki??
1 kumulacja 0

Gość: kluseczka

#6248369 Napisano: 31.08.2016 23:09:19
darog - wysyłałam ok. 20 i zwrotki nie było. Ale na fb ludzie pisali na początku konkursu, że zwrotek ani słychu ani widu - reakcji firmy brak... więc chyba nie ma się co martwić emotka
0 0

Gość: MartaZey

#6248375 Napisano: 31.08.2016 23:31:42
no ja w Belvicie typuje garbusa. Dla mnie przebił panny Badzioch....a wiecie o co chodzi, ze nie ma jeszcze rozwiązań nagród dziennych od 25.08?
0 0

Halszka

#6248379 Napisano: 31.08.2016 23:43:11
MartaZey napisał(a):

no ja w Belvicie typuje garbusa. Dla mnie przebił panny Badzioch....a wiecie o co chodzi, ze nie ma jeszcze rozwiązań nagród dziennych od 25.08?

Fajny fajny ten garbus. A widziałaś tę dyskusje która się pod nim toczy? Nerwowa atmosfera....
Siostry Bodzioch swoją mega pracą przyćmiły wiele innych, ale której podarować nagrodę? Raczej to nie one będą się cieszyć.
Bardzo jestem ciekawa kto wygra, ale będzie szał na facebook'u. Jeszcze 20 min więc może ktoś wystrzeli w słońce emotka
0 0

darog

#6248382 Napisano: 01.09.2016 00:02:44
kumulacja napisał(a):

darog napisał(a):

Captain Morgan. Carrefour. Dostajecie zwrotki??

Nie, zwrotek nie ma.

kurcze szkoda, najpierw zasięgu nie było, potem bateria mi padła w tel i nie wiem czy się wysłało, czy nie..drugi raz nie zdążyłem napisać.. a paragon drogi..
0 0

edzia21

#6248384 Napisano: 01.09.2016 00:05:22
Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Fajny fajny ten garbus. A widziałaś tę dyskusje która się pod nim toczy? Nerwowa atmosfera....
Siostry Bodzioch swoją mega pracą przyćmiły wiele innych, ale której podarować nagrodę? Raczej to nie one będą się cieszyć.
Bardzo jestem ciekawa kto wygra, ale będzie szał na facebook'u. Jeszcze 20 min więc może ktoś wystrzeli w słońce emotka

Możecie podać link do tego zdjęcia, przeglądam i przeglądam i znaleźć nie mogę. Ogólnie piękne, kreatywne prace...komisja będzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Rzeczywiście, praca wspomnianej wcześniej Pani Marty urzeka. Marta, Alicja Sz. (mój typ), czy może siostry Badzioch? emotka  Dżizas...emotka
0 0

bridget

#6248385 Napisano: 01.09.2016 00:06:54
Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

pokazcie nie moge znalezc:)
0 0

Halszka

#6248386 Napisano: 01.09.2016 00:08:19
bridget napisał(a):

Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

https://www.faceb...p;type=3&theater
0 0

violka88

#6248390 Napisano: 01.09.2016 00:12:29
Halszka napisał(a):

bridget napisał(a):

Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

super emotka  mi sie praca podoba emotka  tyle się napracowali  emotka
0 0

bridget

#6248391 Napisano: 01.09.2016 00:12:45
Halszka napisał(a):

bridget napisał(a):

Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

nie widziałam wszystkich zgłoszeń, ale siostr niektóre prace śniadaniowe większe zrobiły na mnie wrażenie .  Kolejne wcielenie garbusa kreatywne i wymagało tez sporo pracy:) ale czy do końca  temat oddaje?
0 0

mdepfs

#6248393 Napisano: 01.09.2016 00:15:06
violka88 napisał(a):

Halszka napisał(a):

bridget napisał(a):

Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

super emotka  mi sie praca podoba emotka  tyle się napracowali  emotka

yyy, żeby takie to było super? kolejna wesoła instalacja, na której krzty śniadania.. ok. moje prace też można krytykować, ale myślę "że napracowanie się" nie robi z tego woow emotka

Gość: MartaZey

#6248395 Napisano: 01.09.2016 00:18:27
no wiesz...co kto lubi. Ale dla mnie POMALOWANIE SAMOCHODU wygrywa z układaniem ciasteczek na talerzykach....niemniej rozgrywka toczy się pomiędzy bliźniaczkami a garbusem... Nie widzę tylko tej nerwowej dyskusji - gdzie ona?
nawet jeśli siostry nie wygrają, to zgarnęły kilkadziesiąt par okularów (moim zdaniem bzdurna zasad choc sama na niej skorzystałam i mam już co najmniej 2 pary wygrane).
no i ponawiam pytanie - kiedy bedzie rozwiązanie nagród dziennych? Zwykle było szybko a teraz od 25/08 nie ma
0 0