Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monisss

#6250584 Napisano: 06.09.2016 12:57:52
ostatnie pytanko,
czy mogę umieścić filmik pod postem konkursowym marki Tefal z widoczną marką X porównywanego produktu. akurat mam dostęp do jednej i drugiej marki. nie mówię na głos drugiej marce,ale na filmiku da się niestety przeczytać jaka to marka... jak myślicie?? ryzykowalibyście czy nie?
0 0

monisss

#6250586 Napisano: 06.09.2016 12:59:05
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

napisałam swoją dezaprobatę co do wyników w DC Tygryski na FB i mam pytanie, nie mogą mnie o nic oskarżyć?:P
a w temacie, ja nie mam z tego dnia, ale bym nie sprzedała bo liczę na rezerwę emotka

Jedynie matki mogą Ciebie zlinczować emotka   Wyniki rzeczywiście takie se. Rower, clown, włosy serce, oklepane. Nie wiadomo co organizator miał na myśli emotka  mi to bardziej na losowanie wygląda emotka emotka

jeszcze clown ma ładną kompozycję i ktoś się postarał. jak zwykle przy losowaniu mam zerowe szanse. Póki co mi nie odpowiadają, pewnie mnie oleją emotka

gdzie można zobaczyć galerię prac?

Pani Ewelina z mielca swoim zdjęciem wygrała już w 3 konkursach... Zmienia tylko paczkę.... Masakra... 

ta dziewczyna co włosy układa chyba już z 6 konkurs wygrała emotka ale akurat jej zdjęcia mi się podobają 
0 0

Gość: mattadore

#6250590 Napisano: 06.09.2016 13:03:02
monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

napisałam swoją dezaprobatę co do wyników w DC Tygryski na FB i mam pytanie, nie mogą mnie o nic oskarżyć?:P
a w temacie, ja nie mam z tego dnia, ale bym nie sprzedała bo liczę na rezerwę emotka

Jedynie matki mogą Ciebie zlinczować emotka   Wyniki rzeczywiście takie se. Rower, clown, włosy serce, oklepane. Nie wiadomo co organizator miał na myśli emotka  mi to bardziej na losowanie wygląda emotka emotka

jeszcze clown ma ładną kompozycję i ktoś się postarał. jak zwykle przy losowaniu mam zerowe szanse. Póki co mi nie odpowiadają, pewnie mnie oleją emotka

Nie warto psuć sobie krwi sapiąc do organizatora emotka w 2 etapie wygrają- DJ-je, włosy,brzuch/ główna  emotka  a reszta losowanko
1 monisss 0

Gość: rafi323raf

#6250591 Napisano: 06.09.2016 13:04:19
monisss napisał(a):

nie, wyjdziesz tylko na kolejną zdesperowaną osobę co do wszystkiego musi się doczepić i nic jej nie pasuje jak nie wygra, czyli najgorszy rodzaj konkursowicza emotka
0 0

Monika11

#6250593 Napisano: 06.09.2016 13:08:56
Czy z Kamisa mogę odesłać dane moje i męża w jednej kopercie ?
0 0

#6250594 Napisano: 06.09.2016 13:11:29
rafi323raf napisał(a):

monisss napisał(a):

nie, wyjdziesz tylko na kolejną zdesperowaną osobę co do wszystkiego musi się doczepić i nic jej nie pasuje jak nie wygra, czyli najgorszy rodzaj konkursowicza emotka

można polemizować i wybaczyć kobiecinie, bo jeżeli przegrywa się z miernotą to rzeczywiście krew może zalać  emotka   
0 0

#6250595 Napisano: 06.09.2016 13:14:06
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

Pani Ewelina z mielca swoim zdjęciem wygrała już w 3 konkursach... Zmienia tylko paczkę.... Masakra... 

Czasami Pani Ewelina zmienia też dziecko do roweru emotka  Pani prowadzi bloga "kreatywnie w domu", pomysły na fotki do konkursów dziecięcych ma fajne,ale chyba czasami ma lenia i idzie na łatwizne emotka  
0 0

pioge7

#6250598 Napisano: 06.09.2016 13:18:39
mattadore napisał(a):

pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

Czasami Pani Ewelina zmienia też dziecko do roweru emotka  Pani prowadzi bloga "kreatywnie w domu", pomysły na fotki do konkursów dziecięcych ma fajne,ale chyba czasami ma lenia i idzie na łatwiznę emotka

To chyba tem leń się pogłębia bo w jednym konkursie miała to samo dziecko to samo ubranie ten sam rower tylko zamiast ciastek miała plecak z zeszytami Oxford emotka  dziwnie 
0 0

aleksiak

#6250600 Napisano: 06.09.2016 13:19:02
Mój synuś na grzybach się nie spodobał  emotka  Ale przynajmniej grzybków nazbieraliśmy  emotka

Halszka

#6250601 Napisano: 06.09.2016 13:19:04
rafi323raf napisał(a):

monisss napisał(a):

Akurat kilka minut temu przeglądałam FB i zainteresował mnie Twój wpis. Przyznam ze z ciekawości otworzyłam galerię, ale nie udało mi się znaleźć zdjęcia, które byłoby zgodne z Twoim wpisem... Może później zerknę jeszcze raz i docenię... emotka
0 0

dang21

#6250604 Napisano: 06.09.2016 13:25:07
aleksiak napisał(a):

Mój synuś na grzybach się nie spodobał  emotka  Ale przynajmniej grzybków nazbieraliśmy  emotka

Lubię takie zdjęcia. Proste i naturalne. Bez głupich min i przebieranek emotka

monisss

#6250605 Napisano: 06.09.2016 13:27:18
aleksiak napisał(a):

a to Twój ! byłam pewna, że na pewno coś zdobędziecie....
0 0

aleksiak

#6250608 Napisano: 06.09.2016 13:29:58
monisss napisał(a):

aleksiak napisał(a):

a to Twój ! byłam pewna, że na pewno coś zdobędziecie....

niezbadane wyroki jury emotka
1 monisss 0

29renata

#6250609 Napisano: 06.09.2016 13:30:52
anula81 napisał(a):

jeśli ktoś ma nieodebrany tel. z albedo noże kamis, a mineło jak u mnie już 7 dni i nadal a ni @ ani telefonu od nich, dziś zadzwoniłam i pani potwierdziła iż faktycznie jest wygrana i że wyślą @ z dalszymi instrukcjami,

Czy wyślą tylko do Ciebie czy do innych osób też? Tzn. chodzi mi o to, czy muszę dzwonić, by też dostać @?
0 0

monisss

#6250611 Napisano: 06.09.2016 13:33:03
rafi323raf napisał(a):

monisss napisał(a):

no pewnie, najłatwiej tak mnie określić emotka właśnie pierwszy raz się tak wkurzyłam. no drugi, za pierwszym olałam i nic z tym nie zrobiłam. chodzi o to, że jak może wygrać zdjęcie zrobione bez większej idei, a zdjęcie nad którymś ktoś się napracował jest niedocenione. i tak jak pisałam wyżej nie chodzi tylko o moje zdjęcia. no ale koniec tematu emotka świata nie zmienię emotka  
0 0

#6250612 Napisano: 06.09.2016 13:33:44
pioge7 napisał(a):

mattadore napisał(a):

pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

Czasami Pani Ewelina zmienia też dziecko do roweru emotka  Pani prowadzi bloga "kreatywnie w domu", pomysły na fotki do konkursów dziecięcych ma fajne,ale chyba czasami ma lenia i idzie na łatwiznę emotka

To chyba tem leń się pogłębia bo w jednym konkursie miała to samo dziecko to samo ubranie ten sam rower tylko zamiast ciastek miała plecak z zeszytami Oxford emotka  dziwnie 

Ja to i tak dziwie się, że te dzieci tak chętnie pozują emotka
1 monisss 0

venix

#6250617 Napisano: 06.09.2016 13:42:27
29renata napisał(a):

anula81 napisał(a):

jeśli ktoś ma nieodebrany tel. z albedo noże kamis, a mineło jak u mnie już 7 dni i nadal a ni @ ani telefonu od nich, dziś zadzwoniłam i pani potwierdziła iż faktycznie jest wygrana i że wyślą @ z dalszymi instrukcjami,

Czy wyślą tylko do Ciebie czy do innych osób też? Tzn. chodzi mi o to, czy muszę dzwonić, by też dostać @?

Tam trochę co człowiek to opinia. Do mojej koleżanki dzwonili 3x jeszcze w tym pierwszym rzucie . Ona nie konkursowa więc z telefonem wszędzie nie chodzi . No i się nie dodzwonili. Sama oddzwoniła i jej powiedziano, że dobrze zrobiła bo oni mogą dzwonić tylko 3x . No ale były też przypadki że na nieodebrany puścili @. Więc w zasadzie ciężko za nimi nadążyć 
0 0

Gość: magdalena1

#6250618 Napisano: 06.09.2016 13:44:49
Ja dziś się dowiedziałam o nowym konkursie. PKO zrobiło konkurs, w którym można wygrać wyjazd na obóz biegowy! I to chyba taki fajny, do szklarskiej poręby. Trzeba zrobić mema o bieganiu, wszystko jest na ich stronie,
0 1 bethan

mia

#6250623 Napisano: 06.09.2016 13:48:45
shell napisał(a):

Czy Pepsi C4 wyniki z pt/sb/ndz byly w poprzednim tygodniu we wt czy w śr? 

We wtorek, ale mocno przed południem, więc i tak kij na patyk z tych porównań. emotka
1 shell 0

anula81

#6250626 Napisano: 06.09.2016 13:52:00
-Violka- napisał(a):

29renata napisał(a):

anula81 napisał(a):

Tam trochę co człowiek to opinia. Do mojej koleżanki dzwonili 3x jeszcze w tym pierwszym rzucie . Ona nie konkursowa więc z telefonem wszędzie nie chodzi . No i się nie dodzwonili. Sama oddzwoniła i jej powiedziano, że dobrze zrobiła bo oni mogą dzwonić tylko 3x . No ale były też przypadki że na nieodebrany puścili @. Więc w zasadzie ciężko za nimi nadążyć 

Wiesz co to dotyczy mojej osoby, pytam dlaczego nie dzwonili więcej razy, powiedzieli, że dzwonili !!!!! smieszne .... może faktycznie dzwońcie bo wam pzrepadnie emotka
0 0