Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dang21

#6259347 Napisano: 24.09.2016 10:13:12
scrabble napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Nie wchodzę do wątku "wkurza mnie", gdyż nie chcę się bardziej wkurzyć, więc napiszę tutaj: 
1. W moim DC brak piwa Żywiec.
2. W TESCO brak duck'a i Mr Muscle, a najtańszy produkt to płyn do paneli za ponad 12 zł. /nadmieniam przy okazji, że w cheetosach moje TESCO nie bierze udziału/.
3. W BIEDRONCE coca-cola jest pochowana po kątach /niewidoczna pod kasami/.
4. W POLOmarkecie nikomu się nie chce wywiesić zawieszek nad produktami promocyjnymi, które biorą udział w POLOterii, a Pani kasjerka "dziwi się" po jaką chol..ę chcę 2 Grześki na osobne paragony skoro "i tak muszę za nie zapłącić"... Nadmieniam, że nad uszami dudni Jej bez przerwy głos z megafonu o zakupach konkursowych. 
5. Mój osiedlowy GROSZEK nie bierze udziału w loterii chcociaż należy ponoć do tej sieci.
6. W ŻABCE miła Pani notorycznie "gniecie" paragony i wrzuca je do kosza i dopiero na moją prośbę  ze zdziwieniem je wyjmuje... 
PS. JAK ŻYĆ ???  Czy tylko ja mam ostatnio takiego pecha, że nic nie wygrywam ? Może ktoś mnie odczaruje ?  emotka

Pocieszę Cię, Ty przynajmniej masz DC, Tesco, Polo i Groszka w swoim mieście . Żyć nie umierać! Też bym chciała  emotka
Odnośnie produktów w Tesco to prawda. Ja się załapałam na płyny Duck za chyba 6 zł, jakoś na początku konkursu. Potem wyprzedali i już asortymentu nie uzupełniają... Ani żadnych kostek do wc ani innych produktów poniżej 10 zł nie uświadczysz  emotka

Ja tak samo, załapałam się na promocję tych płynów, a kostki były powyżej 12zł emotka
0 0

Prad

#6259348 Napisano: 24.09.2016 10:33:49
zaczytana-pola napisał(a):

infatne napisał(a):

Hasbro
Jak odsyłacie dane ? Przez funkcję odpowiedz przyszły mi 2 zwrotni nie można dostarczyć wiadomości. Za równo z gmaila jak i z wp......
Miał ktoś taki problem ?

Może mają skrzynkę zapchaną.

Ja nie mam zadnej zwrotki emotka
0 0

lusienka

#6259370 Napisano: 24.09.2016 13:14:14
W konkursie KinderChocolate-w galerii najpopularniejszych zdjęć są zdjęcia tylko z obecnego etapu,czy to są zdjęcia wszystkich etapów z najwyższą liczbą punktów?Bo nie wiem czy warto sie fatygować widząc że trzeba mieć min ponad 40 głosów  emotka
0 0

luko922

#6259380 Napisano: 24.09.2016 13:40:03
Prad napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

infatne napisał(a):

Hasbro
Jak odsyłacie dane ? Przez funkcję odpowiedz przyszły mi 2 zwrotni nie można dostarczyć wiadomości. Za równo z gmaila jak i z wp......
Miał ktoś taki problem ?

Może mają skrzynkę zapchaną.

Ja nie mam zadnej zwrotki emotka

Ja wysłałem w następnym dniu po wynikach i poszło normalnie. Żadnej zwrotki nie dostałem. Muszą mieć zapchanego maila.
0 0

natala91

#6259391 Napisano: 24.09.2016 15:57:30
czeka ktoś jeszcze na bon do Decathlonu z olimpiady stokrotka?
0 0

mahuska

#6259410 Napisano: 24.09.2016 18:30:09
może mi ktoś powiedzieć co i gdzie trzeba wysłać - wygrana w konkursie Carexemotka
0 0

mczarna

#6259412 Napisano: 24.09.2016 18:33:51
mahuska napisał(a):

może mi ktoś powiedzieć co i gdzie trzeba wysłać - wygrana w konkursie Carex emotka

kontakt@promocja-carex.pl      skan paragonu i profilaktycznie można adres
1 mahuska 0

mahuska

#6259423 Napisano: 24.09.2016 19:01:33
mczarna napisał(a):

mahuska napisał(a):

może mi ktoś powiedzieć co i gdzie trzeba wysłać - wygrana w konkursie Carex emotka

kontakt@promocja-carex.pl      skan paragonu i profilaktycznie można adres

bardzo dziękuję emotka
1 mczarna 0

Gość: MartaZey

#6259434 Napisano: 24.09.2016 19:53:45
A mi już opadają ręce w tvn...nie wiem już co im sir może spodobać. A codziennie coraz słabsze selfie wygrywaja
0 0

Agnes89

#6259458 Napisano: 24.09.2016 21:04:05
MartaZey napisał(a):

A mi już opadają ręce w tvn...nie wiem już co im sir może spodobać. A codziennie coraz słabsze selfie wygrywaja

Jak to w konkursach, często wygrywa to, co wcale nie jest wybitne. Sama kilka razy wygrałam pisząc cokolwiek, a jak się starałam i to nawet bardzo to kicha.
0 0

assal

#6259462 Napisano: 24.09.2016 21:23:16
Mam pytanie.
W loterii Woseba tam gdzie miasto, podaje się to, gdzie się mieszka, czy to, gdzie się kawę kupowało? emotka
0 0

marieee

#6259500 Napisano: 25.09.2016 00:23:40
MartaZey napisał(a):

Dokładnie. Ja przeglądam i staram się robić takie, by jeszcze nie takich nie było.. i co? I za parę dni wygrywa podobne. (wianki) super emotka
0 0

#6259502 Napisano: 25.09.2016 00:45:55
Agnes89 napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Jak to w konkursach, często wygrywa to, co wcale nie jest wybitne. Sama kilka razy wygrałam pisząc cokolwiek, a jak się starałam i to nawet bardzo to kicha.

A to prawda! Czasem się postaram jak nie wiem co, a wygrywa moja praca, gdzie na odwal napiszę:)
0 0

#6259503 Napisano: 25.09.2016 00:47:08
marieee napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Dokładnie. Ja przeglądam i staram się robić takie, by jeszcze nie takich nie było.. i co? I za parę dni wygrywa podobne. (wianki) super emotka

To swoją drogą. Ale mnie w tym konkursie denerwuje troche to, ze nagradzaja zdjecia z uprawiania sportow ekstremalnych, gdzie prawie kazdy takie zdjecie sobie robi jak juz skacze. Moze to jest efektowne jak sie do tego podkreci kolory, ale niezbyt kreatywne. MOIM ZDANIEM. 
0 0

#6259504 Napisano: 25.09.2016 00:50:01
dang21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Nie wchodzę do wątku "wkurza mnie", gdyż nie chcę się bardziej wkurzyć, więc napiszę tutaj: 
1. W moim DC brak piwa Żywiec.
2. W TESCO brak duck'a i Mr Muscle, a najtańszy produkt to płyn do paneli za ponad 12 zł. /nadmieniam przy okazji, że w cheetosach moje TESCO nie bierze udziału/.
3. W BIEDRONCE coca-cola jest pochowana po kątach /niewidoczna pod kasami/.
4. W POLOmarkecie nikomu się nie chce wywiesić zawieszek nad produktami promocyjnymi, które biorą udział w POLOterii, a Pani kasjerka "dziwi się" po jaką chol..ę chcę 2 Grześki na osobne paragony skoro "i tak muszę za nie zapłącić"... Nadmieniam, że nad uszami dudni Jej bez przerwy głos z megafonu o zakupach konkursowych. 
5. Mój osiedlowy GROSZEK nie bierze udziału w loterii chcociaż należy ponoć do tej sieci.
6. W ŻABCE miła Pani notorycznie "gniecie" paragony i wrzuca je do kosza i dopiero na moją prośbę  ze zdziwieniem je wyjmuje... 
PS. JAK ŻYĆ ???  Czy tylko ja mam ostatnio takiego pecha, że nic nie wygrywam ? Może ktoś mnie odczaruje ?  emotka

Pocieszę Cię, Ty przynajmniej masz DC, Tesco, Polo i Groszka w swoim mieście . Żyć nie umierać! Też bym chciała  emotka
Odnośnie produktów w Tesco to prawda. Ja się załapałam na płyny Duck za chyba 6 zł, jakoś na początku konkursu. Potem wyprzedali i już asortymentu nie uzupełniają... Ani żadnych kostek do wc ani innych produktów poniżej 10 zł nie uświadczysz  emotka

Ja tak samo, załapałam się na promocję tych płynów, a kostki były powyżej 12zł  emotka

Ale to jeszcze nic. Bylam dzis w Carrefour, chcialam kupic kostki Fairy. I co? Najtańsze to 38zł za 25 sztuk bodajze. Jakaś masakra (dla porownania - Somat to 40zł za 72 kostki). Nie kupiłam, nie wygram, trudno
0 0

Gość: mariolakal

#6259506 Napisano: 25.09.2016 02:01:01
Czy Żabka z żywcem już pozamiatana ? emotka
0 0

bezaczek7

#6259507 Napisano: 25.09.2016 02:02:42
Ja jeszcze o tym Sparze. Czy pisal ktos do organizatora zapytanie czy na paragonie koniecznie musza byc 4 rozne produkty? Czy zapis w reg wam wystarcza do stwierdzenia, ze koniecznie musza byc rozne? Nie moga byc np 2 takie same plus trzeci inny plus czwarty jeszcze inny? Po kwiatkach z tesco hasbro juz niczego nie jestem pewna. Ps jak wasze urny? Moje dwie praktycznie puste, ale pewnie inne miasta nadrobia te pustke. 
1 kumulacja 0

bluegirl

#6259508 Napisano: 25.09.2016 04:46:47
assal napisał(a):

Mam pytanie.
W loterii Woseba tam gdzie miasto, podaje się to, gdzie się mieszka, czy to, gdzie się kawę kupowało?  emotka

Też miałam dylemat przy zgłaszaniu, bo formularz niejasny, a paragon tego nie precyzuje. 
Niestety nie wygrałam, więcej grać nie zamierzam, więc nie dowiem się czy miasto zamieszkania było poprawną opcją
0 0

venix

#6259511 Napisano: 25.09.2016 08:41:41
kumulacja napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Ja jeszcze o tym Sparze. Czy pisal ktos do organizatora zapytanie czy na paragonie koniecznie musza byc 4 rozne produkty? Czy zapis w reg wam wystarcza do stwierdzenia, ze koniecznie musza byc rozne? Nie moga byc np 2 takie same plus trzeci inny plus czwarty jeszcze inny? Po kwiatkach z tesco hasbro juz niczego nie jestem pewna. Ps jak wasze urny? Moje dwie praktycznie puste, ale pewnie inne miasta nadrobia te pustke. 

Też bym chciała to wiedzieć, bo mam 4 produkty na paragonach, ale one nie są różne. Chyba jutro do nich napiszę.

Z regulaminu
8. Celem potwierdzenia spełnienia warunku zakupu w ramach jednego paragonu minimum 4 różnych Produktów Urodzinowych z danej gazetki - na kuponie konkursowym wymagane jest zamieszczenie numeru paragonu, którego dotyczy zakup.
0 0

agadawid

#6259512 Napisano: 25.09.2016 08:55:19
Czy. Wasze karty do Decathlonu z olimpiady z Stokrotce są już aktywne?
0 0