Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6258204 Napisano: 22.09.2016 11:37:37
aerdna napisał(a):

http://superfish.pl/konkurs.php
Już nawet mniej niż 5 sekund...
Brawa dla Albedo emotka

Ktoś powinien dla picu uzyskać czas ujemny, bo bez tego chyba nie zauważą, że coś jest nie tak emotka
0 0

Masza86

#6258332 Napisano: 22.09.2016 14:10:45
 z regulaminu WOSEBY
..... Każdy z Uczestników loterii możepodczas jej trwania wygrać tylko jedną nagrodę I stopnia.Każdyz Uczestników loterii może wygrać tylko jedną nagrodę II stopnia, tylko jedną
nagrodę III stopnia podczas jednego etapu loterii i tylko jedną nagrodę IV
stopnia dziennie.

Mozna wygrac tylko raz z każdego stopnia w danym etapie  ale kawiarkę można wygrywać codziennie jedna tak ?? emotka emotka
0 0

dang21

#6258335 Napisano: 22.09.2016 14:18:56
Masza86 napisał(a):

z regulaminu WOSEBY
..... Każdy z Uczestników loterii możepodczas jej trwania wygrać tylko jedną nagrodę I stopnia.Każdyz Uczestników loterii może wygrać tylko jedną nagrodę II stopnia, tylko jedną
nagrodę III stopnia podczas jednego etapu loterii i tylko jedną nagrodę IV
stopnia dziennie.

Mozna wygrac tylko raz z każdego stopnia w danym etapie  ale kawiarkę można wygrywać codziennie jedna tak ?? emotka emotka

też tak to rozumiem emotka
0 0

tokama

#6258347 Napisano: 22.09.2016 14:37:23
joan napisał(a):

aerdna napisał(a):

Brawa dla Albedo emotka

Ktoś powinien dla picu uzyskać czas ujemny, bo bez tego chyba nie zauważą, że coś jest nie tak emotka

mam w domu 5 paragonów, liczyłam ze przynajmniej torebkę uda sie wygrać, ale teraz nawet już nie próbuje, chyba w wątku z paragonami czas zacząć się ogłaszać, może ktoś będzie chętny za 1 zł emotka
0 0

solek87

#6258384 Napisano: 22.09.2016 15:22:52
tokama napisał(a):

joan napisał(a):

aerdna napisał(a):

Brawa dla Albedo emotka

mam w domu 5 paragonów, liczyłam ze przynajmniej torebkę uda sie wygrać, ale teraz nawet już nie próbuje, chyba w wątku z paragonami czas zacząć się ogłaszać, może ktoś będzie chętny za 1 zł emotka

W jakim sklepie mozna kupic i za ile coś na ten konkurs?
0 0

lager

#6258421 Napisano: 22.09.2016 16:56:02
czy jest jakaś loteria, gdzie np trzeba kupić Fairy? Wpadła dziś do Biedronki cała rodzina i poprosili o 500 sztuk Fairy każdy na osobny paragon, zdziwiłam się, bo chyba takiej loterii w tej chwili nie ma, więc o co chodzi z osobnymi paragonamiemotka
0 0

edzia21

#6258422 Napisano: 22.09.2016 17:03:46
lager napisał(a):

czy jest jakaś loteria, gdzie np trzeba kupić Fairy? Wpadła dziś do Biedronki cała rodzina i poprosili o 500 sztuk Fairy każdy na osobny paragon, zdziwiłam się, bo chyba takiej loterii w tej chwili nie ma, więc o co chodzi z osobnymi paragonami emotka

Może chcieli colę, tylko się przejęzyczyli emotka
Wg mnie nie ma żadnej loterii/akcji Fairy w Biedrze, ani loterii ogólnopolskiej emotka
1 maryam 0

ramaja

#6258423 Napisano: 22.09.2016 17:06:06
ja bym nie gdybała tylko w ciemno kupiła drugie 500 na osobnych paragonach a płyn się zawsze przydaemotka

delvitto

#6258443 Napisano: 22.09.2016 17:54:25
Aż zajrzałam na stronkę, jest jakaś akcja, że kapsułki do prania i gratis fairy:)  dziś za mną w kolejce też jakieś małżeństwo ustawiło chyba z 7 takich zestawów, i byli dość podekscytowani, coś sobie przeliczali. Ale nie mam pojęcia, czy chcieli to na osobne paragony.
0 0

lager

#6258447 Napisano: 22.09.2016 18:02:30
delvitto napisał(a):

Aż zajrzałam na stronkę, jest jakaś akcja, że kapsułki do prania i gratis fairy:)  dziś za mną w kolejce też jakieś małżeństwo ustawiło chyba z 7 takich zestawów, i byli dość podekscytowani, coś sobie przeliczali. Ale nie mam pojęcia, czy chcieli to na osobne paragony.

kapsułki tez brali bodajże, ale nie chciałam za bardzo zaglądać im do wózków emotka
0 0

mczarna

#6258453 Napisano: 22.09.2016 18:20:51
Czy w loterii DPD 1 osoba może wygrać kilka nagród tego samego stopnia w 1 losowaniu?
0 0

joan

#6258461 Napisano: 22.09.2016 18:45:16
mczarna napisał(a):

Czy w loterii DPD 1 osoba może wygrać kilka nagród tego samego stopnia w 1 losowaniu?

Regulaminu Ci nie zacytuję, ale zapisałam sobie "Jedna nagroda co losowanie na osobę."
0 0

mczarna

#6258466 Napisano: 22.09.2016 18:59:44
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Regulaminu Ci nie zacytuję, ale zapisałam sobie "Jedna nagroda co losowanie na osobę."

Dzięki joan, bo własnie zauważyłam,że 1 osoba wygrała 2 takie same nagrody w jednym losowaniu...Czyli jednak coś nie tak...

edit: właściwie to nie jedna,a więcej
0 0

nkba

#6258492 Napisano: 22.09.2016 19:54:23
mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dzięki joan, bo własnie zauważyłam,że 1 osoba wygrała 2 takie same nagrody w jednym losowaniu...Czyli jednak coś nie tak...

2.11. Z zastrzeżeniem postanowień pkt 2.10., niezależnie od liczby odebranych przez Uczestnika przesyłek, o których jest mowa w pkt 2.1. i
niezależnie od
liczby dokonanych zgłoszeń Uczestnik może wygrać w losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę, o której mowa w pkt
3.1.1. lit. a),
3.1.2. lit. a) . albo 3.1.3 lit. a).

czyli jedną każdego rodzaju. Pewnie jedna osoba podała dwa adresy do doręczeń np. domowy i firmowy, a oni chyba tego nie sprawdzają, czy jak?
0 0

mczarna

#6258503 Napisano: 22.09.2016 20:10:22
nkba napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

2.11. Z zastrzeżeniem postanowień pkt 2.10., niezależnie od liczby odebranych przez Uczestnika przesyłek, o których jest mowa w pkt 2.1. i
niezależnie od
liczby dokonanych zgłoszeń Uczestnik może wygrać w losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę, o której mowa w pkt
3.1.1. lit. a),

czyli jedną każdego rodzaju. Pewnie jedna osoba podała dwa adresy do doręczeń np. domowy i firmowy, a oni chyba tego nie sprawdzają, czy jak?

Widzę,że te osoby podały raz dane z polskimi literami, a raz nie. No ale to pierdoła. Dziwi mnie,że akurat taki fart w loterii.
0 0

sydariameki

#6258504 Napisano: 22.09.2016 20:13:17
delvitto napisał(a):

Można link prosić?  :)
0 0

gryszelm

#6258505 Napisano: 22.09.2016 20:14:04
nkba napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

niezależnie od
3.1.1. lit. a),

Moja córka tak wygrała (no nie wiem po kim ona ma szczęście w loteriach, bo na pewno nie po mnie). Jedno zgłoszenie na adres domowy - tablet, drugie na ten w pracy - voycher. Adresy takie podała, gdyż takie były na liście przewozowym i innych podać nie mogła (tzn. nie mogła na list przewozowy na jej nazwisko do pracy podać adresu domowego, bo ten list trzeba im obowiązkowo odesłać i dane muszą być takie jak właśnie na tym liście). A to że ludzie dostają prywatne przesyłki na adres domowy, a służbowe na ten do pracy, to chyba oczywiste. Obie nagrody już dostała.
0 0

mczarna

#6258507 Napisano: 22.09.2016 20:21:35
gryszelm napisał(a):

nkba napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

niezależnie od
3.1.1. lit. a),

Moja córka tak wygrała (no nie wiem po kim ona ma szczęście w loteriach, bo na pewno nie po mnie). Jedno zgłoszenie na adres domowy - tablet, drugie na ten w pracy - voycher. Adresy takie podała, gdyż takie były na liście przewozowym i innych podać nie mogła (tzn. nie mogła na list przewozowy na jej nazwisko do pracy podać adresu domowego, bo ten list trzeba im obowiązkowo odesłać i dane muszą być takie jak właśnie na tym liście). A to że ludzie dostają prywatne przesyłki na adres domowy, a służbowe na ten do pracy, to chyba oczywiste. Obie nagrody już dostała.

To też widziałam ale ona wygrała z tego co widziałam 2 rózne nagrody,co jest OK .Są jednak osoby,co wygrały 2 takie same nagrody w tym samym losowaniu.
0 0

nkba

#6258516 Napisano: 22.09.2016 20:33:41
mczarna napisał(a):

gryszelm napisał(a):

nkba napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

niezależnie od
3.1.1. lit. a),

To też widziałam ale ona wygrała z tego co widziałam 2 rózne nagrody,co jest OK .Są jednak osoby,co wygrały 2 takie same nagrody w tym samym losowaniu.

Tak gryszelm, mi chodziło o taką sytuację jak mczarna napisała, nie, ze jedna osoba kilka rożnych nagród tylko, ze jedna osoba dwie takie same nagrody w jednym losowaniu. Co do tych adresów, a właściwie miast, które podaje się w formularzu, to specjalnie wertowałam regulamin bo nie wiedziałam czy chodzi o miasto zamieszkania czy miasto do jakiego miała dotrzeć przesyłka... Nie znalazłam odpowiedzi emotka małż był w delegacji i tam dotarła do niego przesyłka, ale już nie pamiętam jakie miasto podalam... chyba zamieszkania. Jak coś mu sie uda wygrać to wtedy najwyżej będę się wypruwać emotka
0 0

anetka129

#6258596 Napisano: 22.09.2016 21:37:11
z woseby ile ma się czasu na odesłanie paragonu i danych?
0 0