Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

infatne

#6270061 Napisano: 15.10.2016 22:31:28
magnus napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

Jeśli robisz zakupy w dowolnym sklepie RP to dajesz prefix ELSEVE, jeśli robiłaś zakupy w Tesco to prefix TESCO

A pula nagrod ta sama?
Zastanawiam sie po co takie rozróżnienie?

Tu chyba brak precyzji

Chcialam pomóc przeczytałam ten regulamin z wolosymoichmarzen.pl ale nie widze tam slowa o tesco. Na stronie sklepu tez nie ma ragulaminu Elseve wiec skąd ten sklep sie w ogole wplatał ?
0 0

asantesana

#6270063 Napisano: 15.10.2016 22:43:28
magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

Jeśli robisz zakupy w dowolnym sklepie RP to dajesz prefix ELSEVE, jeśli robiłaś zakupy w Tesco to prefix TESCO

Moim zdaniem to Tesco to jakaś pozostałość po poprzednim regulaminie, ale trzeba poczekać do poniedziałku na potwierdzenie przez agencję. W regulaminie prefix jest jeden - Elseve, nr też jeden - 7036, nie ma wzmianki o prefiksie Tesco, chyba, ze jest jakiś inny regulamin. 
0 0

cudaczek121

#6270065 Napisano: 15.10.2016 22:51:03
asantesana napisał(a):

magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

Moim zdaniem to Tesco to jakaś pozostałość po poprzednim regulaminie, ale trzeba poczekać do poniedziałku na potwierdzenie przez agencję. W regulaminie prefix jest jeden - Elseve, nr też jeden - 7036, nie ma wzmianki o prefiksie Tesco, chyba, ze jest jakiś inny regulamin. 

Po mojemu to im się coś pokićkało w regulaminie.Gdyby chodziło o same sklepy Tesco, to by napisali,że w dowolnym sklepie TESCO na terenie RP.Przed chwilą słałam z prefiksem ELSEVE i przyszła normalna zwrotka.Kupowałam szampon w Rossmannie.Nie szukajcie problemów tam, gdzie ich nie ma.
0 0

aaagusia

#6270067 Napisano: 15.10.2016 22:52:21
asantesana napisał(a):

magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

Wchodzac w regulamin bezposrednio ze strony konkursu juz nie ma mowy o Tesco,czyli pewnie poprawili już 
0 0

asantesana

#6270072 Napisano: 15.10.2016 22:58:24
magnus napisał(a):

ELSEVE z całą pewnością jest prawidłowy emotka
tylko dlaczego zamieszali z tym TESCO ?

No ten tego, nie zamieszali, tylko zamieszało im się  emotka
0 0

infatne

#6270079 Napisano: 15.10.2016 23:35:40
infatne napisał(a):

magnus napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

A pula nagrod ta sama?
Zastanawiam sie po co takie rozróżnienie?

Tu chyba brak precyzji

Chcialam pomóc przeczytałam ten regulamin z wolosymoichmarzen.pl ale nie widze tam slowa o tesco. Na stronie sklepu tez nie ma ragulaminu Elseve wiec skąd ten sklep sie w ogole wplatał ?

Magnus ja własnie tez już nic o tesco w regulaminie nie widziałam jak aaaagusia napisała emotka  Dlatego nie wiedziałam o co chodzi emotka
0 0

shell

#6270125 Napisano: 16.10.2016 09:25:45
Czy komuś odpowiedzieli z Pukka Pad (Empik) po odeslaniu paragonu? 
Wyslalam na siebie dwa zgloszenia, bo mam dwa paragony i nie wiem,ktore wygralo.
Pytalam ich juz w dwoch mailach ale nie odpowiadaja, a termin odsylania mija dzis ( jesli chodzi im o dni kalendarzowe,a nie robocze).
0 0

banka-manka

#6270132 Napisano: 16.10.2016 10:31:42
Czy konkurs Almette w Żabce i Freshmarket jest równoległy? Tzn. te 600 nagród jest na oba sklepy?
W regulaminie pisze o ograniczeniu jednej wygranej na osobę, to się tyczy obu sklepów, czy jedna nagroda w jednym sklepie? 
Zgłoszenia wysyła się na różne nr telefonu.
0 0

monisss

#6270134 Napisano: 16.10.2016 10:43:17
Czy w TGQ jesień Intermarche jest jakąś określoną ilość znaków?
0 0

edith

#6270141 Napisano: 16.10.2016 11:15:28
W konkursie Carrefour z rowerkami do wygrania,który numer wpisujecie jako numer fiskalny dowodu zakupu?Wolę się upewnić bo różnie z tym potem bywa emotka
0 0

Finezyjna

#6270153 Napisano: 16.10.2016 12:42:01
monisss napisał(a):

Czy w TGQ jesień Intermarche jest jakąś określoną ilość znaków?

160 emotka
0 0

Finezyjna

#6270154 Napisano: 16.10.2016 12:43:00
Mam problem z dołączeniem paragonu Davley zwrot kosztów, nie przekracza 2MB, jest jpg - ale pojawia się błąd, że plik jest w niewłaściwym formacie. Miał ktoś może podobny problem?
0 0

szczupak

#6270172 Napisano: 16.10.2016 13:58:40
Czy były już wyniki konkursu twój kolor intermarche? 
To by tenł konkurs foto
0 0

montezuma

#6270174 Napisano: 16.10.2016 14:09:21
bandit napisał(a):

emotka Superfish widzicie nie am czasów 
wczoraj poprawili grę i nie dało się robić czasów z kosmosu
ale dziś znowu gra została shakowana i czasy 6-7 sekund wróciły
pozostało im ukryć czasy żeby nie drażnić ludzi co też uczynili przed chwilą

1. Dziwię się, że wsród tylu doświadczonych konkursowiczów tego typu jaja - jakie mają miejsce przy okazji konkursu  Superfish firmy graal - organizowanego przez albedo - są tak powszechnie tolerowane, ignorowane... Mechanika tego typu konkursów juz dawno powinna byc zarzucona, daje bardzo proste narzędzia do "cwaniakowania", nie ma tu możliwości - chcąc być uczciwym - by normalnie powalczyć w tego typu konkursie... Wszyscy zleceniodawcy powinni miec świadomość, że tego typu pseudopromocje tylko wku...ją klientów a nie budują pozytywne obraz marki. To trochę przydługi wstęp do konkretów:
  2. Proponuję pisać. 
  • na adres:marketing@graal.pl , biuro@graal.pl, :biuroprasowe@graalgroup.com.pl
  • informować o tych wszystkich super czasach 2-3 sekundowych, o usunięciu listy z czasami ze strony, o tym, że NIE DA SIĘ UCZCIWIE wyłonić laureatów w tego typu zabawie
  • O tym, że albedo dało po prostu ciała organizując tego typu mechanikę konkursu
  • O tym, że nie jest to kwestia shakowania strony konkursowych hakerów, ale wynik stosowania powszechnie dostępnych w sieci programów do automatycznego klikania - typu autocliker etc. 
Chodzi mi po prostu o to, by tego rodzaju durne konkursy wyeliminować z rynku - to jest tylko nabijanie kabzy cwaniakom, którzy są bardziej biegli w internetowych sztuczkach. Sam nie brałem i nie zamierzam brać w takich akcjach udziału - mam bardzo długie doświadczenie konkursowe i wkurza mnie, gdy takie niedopracowane g..a konkursowe pojawiają się na rynku.mam nadzieję, że wielu z Was podziela moje zdanie i zarzuci firmę graal mailami w tej sprawie. Ja juz napisałem. Dużo sensowniejsza w tym przypadku bylaby zwykła loteria, czy konkurs rysunkowy. Badziewie typu kto szybciej ułoży puzzle (bez jakiegoś granicznego minimum - co i tak jest bez sensu ale przynajmniej dawałoby szanse normalnym ludziom) powinno juz dawno zniknąć z konkursowego widnokręgu.

karkocka

#6270177 Napisano: 16.10.2016 14:19:43
Finezyjna napisał(a):

Mam problem z dołączeniem paragonu Davley zwrot kosztów, nie przekracza 2MB, jest jpg - ale pojawia się błąd, że plik jest w niewłaściwym formacie. Miał ktoś może podobny problem?

tez tak miałam, trzeba dużo zmniejszyć zdjęcie
0 0

Niebieska_Laguna

#6270180 Napisano: 16.10.2016 14:36:02
montezuma napisał(a):

bandit napisał(a):

emotka Superfish widzicie nie am czasów 
wczoraj poprawili grę i nie dało się robić czasów z kosmosu
ale dziś znowu gra została shakowana i czasy 6-7 sekund wróciły
pozostało im ukryć czasy żeby nie drażnić ludzi co też uczynili przed chwilą

1. Dziwię się, że wsród tylu doświadczonych konkursowiczów tego typu jaja - jakie mają miejsce przy okazji konkursu  Superfish firmy graal - organizowanego przez albedo - są tak powszechnie tolerowane, ignorowane... Mechanika tego typu konkursów juz dawno powinna byc zarzucona, daje bardzo proste narzędzia do "cwaniakowania", nie ma tu możliwości - chcąc być uczciwym - by normalnie powalczyć w tego typu konkursie... Wszyscy zleceniodawcy powinni miec świadomość, że tego typu pseudopromocje tylko wku...ją klientów a nie budują pozytywne obraz marki. To trochę przydługi wstęp do konkretów:
  2. Proponuję pisać. 
  • na adres:marketing@graal.pl , biuro@graal.pl, :biuroprasowe@graalgroup.com.pl
  • informować o tych wszystkich super czasach 2-3 sekundowych, o usunięciu listy z czasami ze strony, o tym, że NIE DA SIĘ UCZCIWIE wyłonić laureatów w tego typu zabawie
  • O tym, że albedo dało po prostu ciała organizując tego typu mechanikę konkursu
  • O tym, że nie jest to kwestia shakowania strony konkursowych hakerów, ale wynik stosowania powszechnie dostępnych w sieci programów do automatycznego klikania - typu autocliker etc. 
Chodzi mi po prostu o to, by tego rodzaju durne konkursy wyeliminować z rynku - to jest tylko nabijanie kabzy cwaniakom, którzy są bardziej biegli w internetowych sztuczkach. Sam nie brałem i nie zamierzam brać w takich akcjach udziału - mam bardzo długie doświadczenie konkursowe i wkurza mnie, gdy takie niedopracowane g..a konkursowe pojawiają się na rynku.mam nadzieję, że wielu z Was podziela moje zdanie i zarzuci firmę graal mailami w tej sprawie. Ja juz napisałem. Dużo sensowniejsza w tym przypadku bylaby zwykła loteria, czy konkurs rysunkowy. Badziewie typu kto szybciej ułoży puzzle (bez jakiegoś granicznego minimum - co i tak jest bez sensu ale przynajmniej dawałoby szanse normalnym ludziom) powinno juz dawno zniknąć z konkursowego widnokręgu.

Przecież oni nie potrafią zwykłej loterii zorganizować bez cyrków. Te agencje tyle lat doświadczenia mają, a wypuszczają takie kwiatki jak loteria Almette. Powtarzające się kody, które ludzie zgłaszają po milion razy, a potem przypominają sobie o zdjęciach paragonów i kodów. A wystarczyłyby niepowtarzające się kody ukryte pod wieczkiem i system, który blokowałby wysłanie dwa razy tego samego kodu. Ale przecież to tak skomplikowane, że spece z agencji reklamowych na to nie wpadną... Tak samo jak na to, żeby do 2500 laureatów rozesłać smsy, a nie obdzwaniać ich pół roku emotka

edzia3

#6270184 Napisano: 16.10.2016 14:52:08
Loteria Graal i znowu braki-ostatnio tylko bramki  i  bramki
0 0

Finezyjna

#6270186 Napisano: 16.10.2016 14:52:41
karkocka napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

tez tak miałam, trzeba dużo zmniejszyć zdjęcie

Zdjęcie ma 441 kb czy to nadal jest za dużo?
0 0

luko922

#6270187 Napisano: 16.10.2016 14:57:24
Czy myślicie, że jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo, że bilety na mecz jako główna w Laysach mogą być imienne? 
0 0

joasia20

#6270188 Napisano: 16.10.2016 15:00:49
luko922 napisał(a):

Czy myślicie, że jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo, że bilety na mecz jako główna w Laysach mogą być imienne? 

W oświadczeniu podaje się dane osób realizujących nagrodę emotka  oświadczenie jest w regulaminie
0 0