Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

shell

#6270353 Napisano: 16.10.2016 23:52:58
bamfarfe22 napisał(a):

shell napisał(a):

shell napisał(a):

Dziś po 14. dostałam maila od Almette żeby wysłać im papiery - wiecie, weryfikacja albo wykluczenie z gry. emotka
Czy ja mam to wysłać listownie???
Bo nie napisali w mailu...

Osz...! Do jasnej cholewy!
Rzeczywiście ten sam kod zgłosiłam i na mamę i na siostrę! emotka
Tylko, że w odstępie 2 tygodniowym.
Ale gapa ze mnie! To nie było celowe!
Co robić??? emotka

EDIT:
Napisali:
"Zgodnie z Regulaminem Loterii, prosimy o przesłanie oryginału PARAGONU
potwierdzającego zakup Produktu, z którego Kod został zgłoszony do
Loterii, WIECZKA opakowania Produktu z widocznym i czytelnym Kodem oraz
numeru ID zgłoszenia. Nieprzesłanie w/w dowodów skutkuje wykluczeniem
Zgłoszenia z Loterii."

Czyli to jest wykluczenie tylko tego jednego losu czy w ogóle tej osoby z gry i wszystkie zgłoszenia idą się...%#^#^# ???

EDIT2:
Chyba tam zadzwonię... emotka

Jak można NIE CELOWO zgłosić jeden kod na 3 różne osoby?  emotka

Na dwie osoby emotka
Ja zgłaszam na mamę i siostrę ( mail przyszedł na adres mailowy mamy).
Mama widać podała mi smsem kod, który wysłałam. A po 2 tygodniach ( prowadzę zapiski ), przyniosła mi wieczko, które zgłosiłam niechcący ponownie tyle, że padło, że na siostrę.

A Ty serio myślisz, że ja bym tak na ogólnym przyznawała się do CELOWEGO oszustwa??? emotka
Nie dość, że to byłby wstyd to jeszcze głupota!

shell

#6270354 Napisano: 16.10.2016 23:59:20
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Zauważ, że nawet niektórzy ludzie (całkiem spora grupa), którzy siedzą w konkursach od lat absolutnie niczego sobie nie zapisują (w kwestii dokonywanych zgłoszeń). Pomyłki są możliwe, nie doszukiwałabym się tutaj złej woli emotka

Nie będę tego komentować, gdyż nie należę do osób "śledzących" dokonania innych forumowiczow, ale takich pomyłek można przecież uniknąć... Wystarczy sobie z tyłu paragonu/kodu/wieczka zapisać datę wysłania...Zawsze tak robię, dzięki czemu wiem, który paragon w razie "W" odesłać i to, że został już wykorzystany... Oczywiście nie dotyczy to tzw. niby-hurtowych zgłoszeń, w których udziału nie biorę... Jeśli mam wygrać to wystarczy jeden SMS...   emotka

A Ty jesteś taka zawsze niby nieomylna??? emotka I NIGDY nie popełniłaś błędu? emotka
Boże...co za ludzie... Napisać coś, przyznać się do błędu -szczerze- ale i tak Ci dowalą emotka
Niby piszesz ogólnie o wszystkich, ale odnosisz się do mojego tematu. Niby "nie będziesz komentować", ale post nasmarowałaś. Hahaha emotka
Dzięki za przypomnienie, jacy są ludzie. Pozdrawiam. Bez odbioru.

Gość: mariolakal

#6270356 Napisano: 17.10.2016 00:17:17
shell napisał(a):

mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Zauważ, że nawet niektórzy ludzie (całkiem spora grupa), którzy siedzą w konkursach od lat absolutnie niczego sobie nie zapisują (w kwestii dokonywanych zgłoszeń). Pomyłki są możliwe, nie doszukiwałabym się tutaj złej woli emotka

Nie będę tego komentować, gdyż nie należę do osób "śledzących" dokonania innych forumowiczow, ale takich pomyłek można przecież uniknąć... Wystarczy sobie z tyłu paragonu/kodu/wieczka zapisać datę wysłania...Zawsze tak robię, dzięki czemu wiem, który paragon w razie "W" odesłać i to, że został już wykorzystany... Oczywiście nie dotyczy to tzw. niby-hurtowych zgłoszeń, w których udziału nie biorę... Jeśli mam wygrać to wystarczy jeden SMS...   emotka

A Ty jesteś taka zawsze niby nieomylna??? emotka I NIGDY nie popełniłaś błędu? emotka
Boże...co za ludzie... Napisać coś, przyznać się do błędu -szczerze- ale i tak Ci dowalą emotka
Niby piszesz ogólnie o wszystkich, ale odnosisz się do mojego tematu. Niby "nie będziesz komentować", ale post nasmarowałaś. Hahaha emotka
Dzięki za przypomnienie, jacy są ludzie. Pozdrawiam. Bez odbioru.

Odbiór będzie, gdyż bardzo "nieuważnie/niekorzystnie" zinterpretowałaś moją odpowiedź... Nie miałam zamiaru Ci "dowalić"... Moje intencje były zupełnie inne /pouczające ze względu na mój staż na forum, ale skoro Ty odebrałaś to jako nóż w swoje plecy to już Twój problem... 
PS. Nie udało mi się na razie popełnić błędu, ale zapewne teraz ktoś mi będzie tego serdecznie życzył, za co z góry dziękuję !  emotka
1 masza 0

agadawid

#6270370 Napisano: 17.10.2016 08:16:48
Gdzie można spotkać Mentosy z promocyjną nakleją do loterii LosMentos?
0 0

monisss

#6270371 Napisano: 17.10.2016 08:18:03
joan napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

ja też nie raz się walnę w czymś. Z kodami też miałam jazdę bo nie we wszystkich Almette od razu odrywam i chowam do magicznej szuflady. Ale mam autouzupełnianie i zobaczyłam,że już posłałam ten kod. Ludzką rzeczą jest się pomylić:)
0 0

monisss

#6270373 Napisano: 17.10.2016 08:20:08
agadawid napisał(a):

wszędzie emotka kioski, sklepy osiedlowe, sieci, nawet na stacji widziałam, tylko cena ok 3,6 emotka
0 0

magy2020

#6270374 Napisano: 17.10.2016 08:40:21
monisss napisał(a):

agadawid napisał(a):

wszędzie emotka kioski, sklepy osiedlowe, sieci, nawet na stacji widziałam, tylko cena ok 3,6 emotka

nawet w biedrze , dwupaki
1 Yustii 0

joan

#6270387 Napisano: 17.10.2016 08:56:34
mariolakal napisał(a):

Wystarczy, ale wiele osób tak nie robi. Niektórzy z kolei nie zapisują żadnych hasełek konkursowych, inni nie notują numerów paragonów i potem łkają "Który numer mam odesłać, bo nie wiem, kto z rodziny co posłał, a nie zapisałam sobie..." Normalna sprawa. A że nam się nie zdarza, no wiesz, my jesteśmy nadgorliwe w tych sprawach emotka
0 0

agadawid

#6270397 Napisano: 17.10.2016 09:16:22
magy2020 napisał(a):

monisss napisał(a):

agadawid napisał(a):

nawet w biedrze , dwupaki

Dzięki, widocznie jakaś pomroczność na mnie spadła, że widzę tylko zwyczajne.
0 0

notta

#6270399 Napisano: 17.10.2016 09:18:49
natura palmolive - przychodzą wam zwrotki?
0 0

stokrotka238

#6270460 Napisano: 17.10.2016 10:45:01
Jak myślicie smolar wrzuci film z losowania autek w biedrze?
0 0

agniehaha89

#6270461 Napisano: 17.10.2016 10:46:31
stokrotka238 napisał(a):

Oczywiście od rana czekamy:D 
0 0

dang21

#6270462 Napisano: 17.10.2016 10:46:35
stokrotka238 napisał(a):

Raczej tak emotka
0 0

luko922

#6270464 Napisano: 17.10.2016 10:51:07
dang21 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Raczej tak emotka

O jaaa, a to już dziś? emotka
0 0

ajulitka

#6270465 Napisano: 17.10.2016 10:51:11
Czy ktoś miał zdarzenie, że przy wklepywaniu kodu z mentosa wystąpił błąd a później  ten kod wyskakiwał jak już zarejestrowany? Wbiłam tak przed chwilą trzy kody emotka
0 0

monisss

#6270466 Napisano: 17.10.2016 10:51:20
to dzis? oooo... jestem pewna,ze z kilka na forum będzie emotka
0 0

monisss

#6270467 Napisano: 17.10.2016 10:52:28
luko922 napisał(a):

dang21 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Raczej tak emotka

O jaaa, a to już dziś? emotka

tak dziś już będziesz miał swój nowy samochód emotka kto tam jeszcze się w kolejce ustawiał? może od razu wyślijmy listę do Smolara - po co robić losowanie emotka emotka  

tygrysek82bu

#6270474 Napisano: 17.10.2016 11:00:38
ajulitka napisał(a):

Czy ktoś miał zdarzenie, że przy wklepywaniu kodu z mentosa wystąpił błąd a później  ten kod wyskakiwał jak już zarejestrowany? Wbiłam tak przed chwilą trzy kody emotka

Ja tak miałam ponad tydzień temu... napisałam o tym do nich przez formularz i zero odzewu emotka
0 0

bamfarfe22

#6270476 Napisano: 17.10.2016 11:03:28
ajulitka napisał(a):

Też miałam tak ostatnio i 3 kody poszły w ...
0 0

vazzz

#6270477 Napisano: 17.10.2016 11:03:36
ajulitka napisał(a):

Ja tak miałam, pisałam do nich, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi w tej sprawie ;/
0 0