Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bridget

#6271652 Napisano: 18.10.2016 22:20:35
petunija1 napisał(a):

mia napisał(a):

magy2020 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Sprawdzilem wszystkie nazwiska z glownych pozycji, w polaczeniu z PKP IC , czesc nazwisk, szczegolnie w W-wy, to nazwiska kolejowych "szyszek" z obecnych lub przeszlych czasow, ale moze to byc zbieg okolicznosci, wszak nazwiska powtarzaja sie....

Taki sam zbieg okoliczności jak w loterii paragonowej, idę na odwyk od loterii

To nie była loteria, przynajmniej teoretycznie. emotka

I jakoś mało"konkursowe" te nazwiska.
Nic nie kojarzę. emotka

wysłałam  6 zgłoszen  z rejestracja biletu nic nie wygrałam
0 0

zaczytana-pola

#6271654 Napisano: 18.10.2016 22:22:50
sylwika76 napisał(a):

czy vegeta z wczoraj informowała?
i jak Oni informują?

Ktoś dzisiaj się chwalił wygraną, ale nie wiem z jakiego dnia. Wpis gdzieś chyba zniknął. Informują SMS-em.
0 0

sylwika76

#6271656 Napisano: 18.10.2016 22:25:27
zaczytana-pola  bardzo Ci dziękuję, sprawdzałam dzisiaj w MDW ale nie znalazłam żadnego wpisu
0 0

scrabble

#6271668 Napisano: 18.10.2016 23:02:52
Jeśli jest jeszcze taka sierotka jak ja, która wyrzuciła paragon z Milki to lećcie jutro do sklepu. Właśnie właściciel ABC przysłał mi mmsa z fotką mojej zguby emotka  Poważnie, przywrócił mi wiarę w ludzi!

Chciałam mu kupić dużą kawę ale Ferrero też chyba będzie pasowało emotka

nkba

#6271670 Napisano: 18.10.2016 23:07:20
scrabble napisał(a):

Jeśli jest jeszcze taka sierotka jak ja, która wyrzuciła paragon z Milki to lećcie jutro do sklepu. Właśnie właściciel ABC przysłał mi mmsa z fotką mojej zguby  emotka  Poważnie, przywrócił mi wiarę w ludzi!

Szacun dla tego właściciela emotka Mało takich, oj mało.... Mogę sie założyć, że uwielbia pić Wosebę emotka A za Ferrero... pochłania oczami emotka Fajnie, że tak się to skończył emotka Super emotka
1 scrabble 0

zonka78

#6271671 Napisano: 18.10.2016 23:07:53
madzia1-s napisał(a):

shell napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

shell napisał(a):

Nowa loteria dot. płatności kartą.

Próbowałam wczytać się w regulamin. Tam jest napisane, że nagrody są losowane od 22.10 - Samsungi -za poprzedni dzień.
A co z 18, 19, 20 października? To wlicza się do puli losowania 22.10 czy tylko do puli losowania auta? emotka Bo z reg. wcale nie wynika, żeby te dni sumowały się...
Tak samo bilety będą losować od 22.10 emotka 

Chyba na to wyglada, bo loteria trwa 38 dni, a nagrod dziennych jest 35. 
Z ciekawosci rano zgłaszałam mialam numer 75, teraz juz jest 123pare emotka

Yyy... emotka chyba 1230 emotka
Ja zgłaszałam po 19 i było 1011.

Noo mialam na mysli tysiac dwiescie trzydziesty którys numer emotka

21.30 zgłoszenie nr 1506
0 0

scrabble

#6271675 Napisano: 18.10.2016 23:13:06
nkba napisał(a):

scrabble napisał(a):

Jeśli jest jeszcze taka sierotka jak ja, która wyrzuciła paragon z Milki to lećcie jutro do sklepu. Właśnie właściciel ABC przysłał mi mmsa z fotką mojej zguby  emotka  Poważnie, przywrócił mi wiarę w ludzi!

Szacun dla tego właściciela emotka Mało takich, oj mało.... Mogę sie założyć, że uwielbia pić Wosebę emotka A za Ferrero... pochłania oczami emotka Fajnie, że tak się to skończył emotka Super emotka

Szacunek jak nie wiem co! Chyba jakiś starszy facet, tak mi się wydawało, bo rozmawiałam tylko z ekspedientką a On potem dzwonił, ale, że mu się chciało jechać do księgowej o 23 i odwijać te rolki, bo jakaś szalona konkursowiczka wyrzuciła paragon... 
Cuda na Ziemi  emotka

nkba

#6271680 Napisano: 18.10.2016 23:27:53
scrabble napisał(a):

nkba napisał(a):

scrabble napisał(a):

Szacunek jak nie wiem co! Chyba jakiś starszy facet, tak mi się wydawało, bo rozmawiałam tylko z ekspedientką a On potem dzwonił, ale, że mu się chciało jechać do księgowej o 23 i odwijać te rolki, bo jakaś szalona konkursowiczka wyrzuciła paragon... 
Cuda na Ziemi  emotka

Taka zwyczajna ludzka życzliwość i bezinteresowna pomoc po prostu mnie wzrusza emotka Brawo Pan Właściciel emotka

carissma

#6271681 Napisano: 18.10.2016 23:32:41
Jeśli temat był już wałkowany na forum to z góry przepraszam.
Czy ten konkurs Elseve https://www.e-kon...en.html#.WAaSYMl-Y0I jest ogólnopolski, czy tylko w Tesco?
Punkt I.12 jest dość mylący: "Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO: 7036". emotka
0 0

edzia21

#6271682 Napisano: 18.10.2016 23:34:53
carissma napisał(a):

Czy ten konkurs Elseve http://www.e-konk...en.html#.WAaSYMl-Y0I jest ogólnopolski, czy tylko w Tesco?
Punkt I.12 jest dość mylący: "Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO: 7036".  emotka

ogólnopolski
1 brucee 0

carissma

#6271684 Napisano: 18.10.2016 23:39:51
edzia21 napisał(a):

carissma napisał(a):

Czy ten konkurs Elseve http://www.e-konk...en.html#.WAaSYMl-Y0I jest ogólnopolski, czy tylko w Tesco?
Punkt I.12 jest dość mylący: "Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO: 7036".  emotka

ogólnopolski

Dzięki Edzia21.
1 do.ta.3 0

grandprix

#6271717 Napisano: 19.10.2016 09:40:50
bridget napisał(a):

petunija1 napisał(a):

mia napisał(a):

magy2020 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Sprawdzilem wszystkie nazwiska z glownych pozycji, w polaczeniu z PKP IC , czesc nazwisk, szczegolnie w W-wy, to nazwiska kolejowych "szyszek" z obecnych lub przeszlych czasow, ale moze to byc zbieg okolicznosci, wszak nazwiska powtarzaja sie....

Nic nie kojarzę. emotka

Ja dwa, moim zdaniem fajne. Zdaniem komisji już nie. Szkoda było sobie zawracać d...
0 0

harnas

#6271718 Napisano: 19.10.2016 09:45:05
grandprix napisał(a):

bridget napisał(a):

petunija1 napisał(a):

mia napisał(a):

magy2020 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Nic nie kojarzę. emotka

Ja dwa, moim zdaniem fajne. Zdaniem komisji już nie. Szkoda było sobie zawracać d...

to gdzie to zgłaszamy? kręcimy afere? emotka
0 0

joan

#6271720 Napisano: 19.10.2016 09:53:20
harnas napisał(a):

Nigdzie. Bo co im napiszemy? "Proszę Państwa, wnioskuję o weryfikację wyników z konkursu głównego PKP Intercity, albowiem wieloletnie doświadczenie oraz znajomość środowiska konkursowego wskazuje jednoznacznie, iż wyniki te sporządzone zostały w sposób niezgodny z regulaminem. Pośród grających były takie osoby, jak min.: ................... Wiem, że swobodnie władają słowem, na pewno znalazłyby się na liście laureatów, gdyby jury wybrało ich w sposób rzetelny. bla bla bla" emotka
0 0

harnas

#6271721 Napisano: 19.10.2016 09:55:33
joan napisał(a):

harnas napisał(a):

Nigdzie. Bo co im napiszemy? "Proszę Państwa, wnioskuję o weryfikację wyników z konkursu głównego PKP Intercity, albowiem wieloletnie doświadczenie oraz znajomość środowiska konkursowego wskazuje jednoznacznie, iż wyniki te sporządzone zostały w sposób niezgodny z regulaminem. Pośród grających były takie osoby, jak min.: ................... Wiem, że swobodnie władają słowem, na pewno znalazłyby się na liście laureatów, gdyby jury wybrało ich w sposób rzetelny. bla bla bla" emotka

wystarczyloby ze sa to osoby z PKP, ktore sa wykluczone emotka
0 0

joan

#6271723 Napisano: 19.10.2016 09:59:04
harnas napisał(a):

wystarczyloby ze sa to osoby z PKP, ktore sa wykluczone emotka

Ale nikt nie napisał, że to są "osoby z PKP", a jedynie, że "nazwiska".

Moja koleżanka singielka ma brata. Ten brat ma dziewczynę. Ponieważ obie panie mają tak samo na imię, jeśli/gdy w końcu ów brat z dziewczyną się ożeni, będę miała dwie koleżanki o identycznym zestawie imię i nazwisko.

Biorąc to pod uwagę, sama podejrzliwość wobec nazwiska w PKP to dla mnie zbyt mało, żeby gdziekolwiek pisać.
1 kalka 0

szaradzista1

#6271725 Napisano: 19.10.2016 10:02:15
joan napisał(a):

harnas napisał(a):

0 0

harnas

#6271728 Napisano: 19.10.2016 10:08:36
Nie sprawdzałem nazwisk, ale jeśli są to faktycznie te same nazwiska ściśle powiązane z warszawską śmietanką PKP to nie żyjemy w Ameryce, gdzie co drugi to Smith, a większość psów to Burek, więc podobieństwo co najmniej dziwne by było. Jeden przypadek  - ok zdarzyło się, dwa to już coś więcej. Tym bardziej w kontekście loterii paragonowej gdzie Pani z PO jeździ teraz nowym oplem emotka , daje to do myślenia

szaradzista1

#6271729 Napisano: 19.10.2016 10:10:24
szaradzista1 napisał(a):

joan napisał(a): harnas napisał(a):to gdzie to zgłaszamy? kręcimy afere? Nigdzie. Bo co im napiszemy? "Proszę Państwa, wnioskuję o weryfikację wyników z konkursu głównego PKP Intercity, albowiem wieloletnie doświadczenie oraz znajomość środowiska konkursowego wskazuje jednoznacznie, iż wyniki te sporządzone zostały w sposób niezgodny z regulaminem. Pośród grających były takie osoby, jak min.: ................... Wiem, że swobodnie władają słowem, na pewno znalazłyby się na liście laureatów, gdyby jury wybrało ich w sposób rzetelny. bla bla bla"

Po raz drugi pozarlo moj list, nie chce sie juz powtarzac, wszelkie reklamacje nie maja sensu. Odpowiedza, ze bylo wszystko robione rzetelnie tak jak np. w przypadku Surfu, to zbieg okolicznosci, ze tablety sa dla osob z pocztaku alfabetu, a niektore nazwiska glownych wygranych, takie same jak kolejowych szyszek, na czele z pania W. W loterii paragonowej, tez swego czasu auto wygrala znajoma pani minister.

0 0

joan

#6271731 Napisano: 19.10.2016 10:11:51
A tak z innej beczki: jak myślicie, jakie ogrzewanie będzie miał serowy "całoroczny dom rekreacyjny"? Bo na wizualizacji nigdzie nie widać kaloryferów ani kominka (a nawet cenzurataśma jest oraz inne detale). Na czym więc polega ta "całoroczność"? emotka
0 0