Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ksantypa

#6278429 Napisano: 02.11.2016 14:18:20
Domino123 napisał(a):

andii napisał(a):

ksantypa napisał(a):

alea napisał(a):

monisss napisał(a):

alea napisał(a):

mkatarzyna90 napisał(a):

Znalazł ktoś w regulaminie Wypasionego czy na jednym paragonie może być kilka sztuk czy jeden paragon jedno zgłoszenie?

1) Dokona jednorazowego zakupu Produktu Promocyjnego potwierdzonego jednym paragonem fiskalnym;

eee bez sensu.. skoro każde opakowanie ma swój unikalny kod.. swoją droga gdzie widzieliście promocyjne opakowania?

Kaufland

biedronka

w bieronie 2,55 wypasione

Powiedzcie mi a te mleka promocyjne są tylko UHT w kartonach czy można kupić "świeże"?

ja widzialam tylko w kartonie
0 0

kemli

#6278436 Napisano: 02.11.2016 14:23:28
Czy IQ akceptuje paragony na milke opisane np 'czekolada' 'milka' bez konkretnego smaku? Czy lepiej podbić paragon?
0 0

karkocka

#6278453 Napisano: 02.11.2016 14:40:46
ksantypa napisał(a):

Mam pytanie o promocję Posti-gdzie można kupić owe herbaty -w Auchan brak , w tesco brak , w leviatanie brak , w żabce brak w kaufie tez null

widziałam w Carrefour
0 0

Vivacia

#6278454 Napisano: 02.11.2016 14:42:59
kemli napisał(a):

Czy IQ akceptuje paragony na milke opisane np 'czekolada' 'milka' bez konkretnego smaku? Czy lepiej podbić paragon?

Z IQ lepiej dmuchać na zimne, bo lubią odrzucać paragony bez podania przyczyny.
0 0

Gość: ksantypa

#6278456 Napisano: 02.11.2016 14:46:35
karkocka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Mam pytanie o promocję Posti-gdzie można kupić owe herbaty -w Auchan brak , w tesco brak , w leviatanie brak , w żabce brak w kaufie tez null

widziałam w Carrefour

dzieki emotka
0 0

Domino123

#6278470 Napisano: 02.11.2016 15:04:20
zaczytana-pola napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Powiedzcie mi a te mleka promocyjne są tylko UHT w kartonach czy można kupić "świeże"?

Wystarczy zajrzeć do Regulaminu. Są wyszczególnione emotka

WYPASIONE mleko UHT 3,2% tł. E 1L (opakowanie o podstawie kwadratowej)
WYPASIONE mleko UHT 2% tł. E 1L (opakowanie o podstawie kwadratowej)
WYPASIONE mleko UHT 3,2% tł. E 1L (opakowanie o podstawie prostokątnej)
WYPASIONE mleko UHT 2% tł. E 1L (opakowanie o podstawie prostokątnej)
WYPASIONE mleko częściowo odtłuszczone o smaku truskawkowym 200 ml
WYPASIONE mleko częściowo odtłuszczone waniliowe 200 ml
WYPASIONE mleko częściowo odtłuszczone czekoladowe 200 ml
WYPASIONE mleko zagęszczone UHT 350 g
3
WYPASIONE mleko zagęszczone częściowo odtłuszczone z magnezem UHT. Lekkie - mniej tłuszczu 350 g
WYPASIONE mleko zagęszczone częściowo odtłuszczone z magnezem UHT. Lekkie - mniej tłuszczu 200 g
WYPASIONE mleko zagęszczone 500 g
WYPASIONA śmietanka UHT 12% tłuszczu 330 ml
WYPASIONA Śmietanka UHT 18% tłuszczu 330 ml
WYPASIONA śmietanka kremowa UHT 30% tłuszczu 330 ml
WYPASIONA śmietanka kremowa UHT 18% tłuszczu 200 ml
WYPASIONA śmietanka kremowa UHT 30% tłuszczu 200 ml

O dziękuję, na telefonie ciężko mi cokolwiek znaleźć.. emotka  Ehh UHT jak zwykle w konkursach, to ja podziękuję, za darmo nawet tego mleka nie chcę emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6278473 Napisano: 02.11.2016 15:05:17
Dostałam teraz sms-a o wygranej w konkursie Pozytywnie z Garnier. Problem w tym, że nie brałam udziału w konkursie Garniera o.O Ktoś wie co to za konkurs?
0 0

paula27

#6278483 Napisano: 02.11.2016 15:15:23
Czy jeśli na paragonie nie pojawia się marka zakupionego produktu to Albedo uzna mi taki paragon przy wygranej w konkursie? Np. zamiast odżywka Gliss Kur jest ProduWłosów400 200 emotka
0 0

aneczka-p

#6278490 Napisano: 02.11.2016 15:20:32
Niebieska_Laguna napisał(a):

Dostałam teraz sms-a o wygranej w konkursie Pozytywnie z Garnier. Problem w tym, że nie brałam udziału w konkursie Garniera o.O Ktoś wie co to za konkurs?

U mnie ta sama sytuacja, również nie brałam udziału w tym konkursie...
0 0

Niebieska_Laguna

#6278494 Napisano: 02.11.2016 15:23:19
aneczka-p napisał(a):

Jedyne co miała wspólnego z tą agencją, to konkurs Zachwycaj pięknem i ciesz się życiem z Garnier, ale odesłałam im paragony i dostała nagrodę. W konkursie Pozytywnie z Garnier nie brałam udziału, nawet nie kojarzę tego konkursu.
0 0

Gość: ewikewik

#6278495 Napisano: 02.11.2016 15:27:34
paula27 napisał(a):

Czy jeśli na paragonie nie pojawia się marka zakupionego produktu to Albedo uzna mi taki paragon przy wygranej w konkursie? Np. zamiast odżywka Gliss Kur jest ProduWłosów400 200 emotka

A możesz podejść do tego sklepu, żeby na odwrocie napisali produkt Gliss Kur i przybili pieczątkę? Wielu konkursowiczów tak robi, jak nie ma wyjścia.
0 0

paula27

#6278497 Napisano: 02.11.2016 15:29:02
ewikewik napisał(a):

paula27 napisał(a):

A możesz podejść do tego sklepu, żeby na odwrocie napisali produkt Gliss Kur i przybili pieczątkę? Wielu konkursowiczów tak robi, jak nie ma wyjścia.

Dziękuję za szybką odpowiedź. Spróbuję:)
0 0

asia670

#6278504 Napisano: 02.11.2016 15:40:55
ksantypa napisał(a):

alea napisał(a):

monisss napisał(a):

alea napisał(a):

mkatarzyna90 napisał(a):

Znalazł ktoś w regulaminie Wypasionego czy na jednym paragonie może być kilka sztuk czy jeden paragon jedno zgłoszenie?

1) Dokona jednorazowego zakupu Produktu Promocyjnego potwierdzonego jednym paragonem fiskalnym;

eee bez sensu.. skoro każde opakowanie ma swój unikalny kod.. swoją droga gdzie widzieliście promocyjne opakowania?

Kaufland

biedronka

Pisałąm w sprawie mleka wypasionego.Oto odpowiedź:
Witamy!Jeden paragon może potwierdzać zakup dowolnej ilości Produktów Promocyjnych.
Taki zakup pozwala na zgłoszenie się do Loterii dokładnie tyle razy ile
zostało zakupionych Produktów Promocyjnych, ale nie więcej, ponieważ w
razie wygranej Laureat zostanie zweryfikowany negatywnie i pozbawiony
prawa do nagrody.
Życzymy powodzenia!  Pozdrawiamy serdecznie,Zespół Organizatora First Line Polska Sp. z o. o.
0 0

jofe8484

#6278508 Napisano: 02.11.2016 15:43:01
czy ktos się orientuje czy wszyscy frosterzy byli poinformowani dzis czy będą informować systematycznie np. Zgodnie z data wysylki do danego miasta. Nie znalazłam tej informacji w regulaminie.
0 0

monisss

#6278510 Napisano: 02.11.2016 15:44:55
asia670 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

alea napisał(a):

monisss napisał(a):

alea napisał(a):

mkatarzyna90 napisał(a):

Kaufland

biedronka

Witamy!Jeden paragon może potwierdzać zakup dowolnej ilości Produktów Promocyjnych.
prawa do nagrody.
Życzymy powodzenia!  Pozdrawiamy serdecznie,Zespół Organizatora First Line Polska Sp. z o. o.

czyliiii.... kupuję 12 mlek na 1 paragonie i mam 12 szans i jest git ?
0 0

agusia369

#6278511 Napisano: 02.11.2016 15:44:56
U mnie również sms o 15.34 o wygranej z Garniera, grałam tam tylko w kwietniu i nagroda była odebrana,

aneczka-p napisał(a):

Jedyne co miała wspólnego z tą agencją, to konkurs Zachwycaj pięknem i ciesz się życiem z Garnier, ale odesłałam im paragony i dostała nagrodę. W konkursie Pozytywnie z Garnier nie brałam udziału, nawet nie kojarzę tego konkursu.

0 0

defed

#6278512 Napisano: 02.11.2016 15:44:58

aneczka-p napisał(a):

U mnie to samo, TERAZ się doczłapał sms emotka ma ktoś pomysł? jakies pradawne rezerwy czy pomyłka? emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6278514 Napisano: 02.11.2016 15:45:59
defed napisał(a):

aneczka-p napisał(a):

U mnie to samo, TERAZ się doczłapał sms  emotka ma ktoś pomysł? jakies pradawne rezerwy czy pomyłka?  emotka

Chyba pomyłka, bo ja na 100% nie brałam udziału w konkursie "Pozytywnie z Garnier". Jutro do nich zadzwonię.
0 0

asia670

#6278516 Napisano: 02.11.2016 15:47:55
monisss napisał(a):

asia670 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

alea napisał(a):

monisss napisał(a):

alea napisał(a):

mkatarzyna90 napisał(a):

Kaufland

biedronka

prawa do nagrody.

czyliiii.... kupuję 12 mlek na 1 paragonie i mam 12 szans i jest git ?

dokładnie
1 monisss 0

monisss

#6278519 Napisano: 02.11.2016 15:49:20
a może inaczej - zobaczcie kto pozytywnie organizował:
Heureka Huge Idea sp
a oni organizują
https://www.e-kon...ry.html#.WBn8s7NFH2Y
możliwe ?:P chyba, że źle kombinuję..
0 0