Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mixik

#6288501 Napisano: 22.11.2016 16:07:10
ikropka napisał(a):

czy na Herbapol można kupić 2 syropy?

tak
0 0

huda83

#6288507 Napisano: 22.11.2016 16:21:59
Nie wiem, czy to dobry wątek, ale mam pytanie odnośnie odbioru nagród - czy jeśli wymagają podpisu na protokole, to muszę to zrobić osobiście? Czy wystarczy, jak napiszę upoważnienie na teściową i wręczę jej swój dowód osobisty? Mają prawo się czepiać?
0 0

koper

#6288543 Napisano: 22.11.2016 17:11:55
huda83 napisał(a):

Nie wiem, czy to dobry wątek, ale mam pytanie odnośnie odbioru nagród - czy jeśli wymagają podpisu na protokole, to muszę to zrobić osobiście? Czy wystarczy, jak napiszę upoważnienie na teściową i wręczę jej swój dowód osobisty? Mają prawo się czepiać?

Niestety, ale mają prawo się czepiać. Chociaż zazwyczaj tego nie robią. Zdarza się nawet, że kurier sam podpisuje protokół i paczkę zostawia w tajnym umówionym miejscu, albo u sąsiada emotka
Wszystko zależy od kuriera, wzajemnego zaufania (skąd np kurier ma wiedzieć, czy osoba odbierająca to nie tzw "tajemniczy klient"). 
0 0

mirai

#6288547 Napisano: 22.11.2016 17:17:00
huda83 napisał(a):

Smolar na przykład nigdy nie robił z tego problemu - często podpisywałem się za siostrę - a przesyłki od Smolara dostarcza DPD, kurierzy nigdy nie robili także problemu.
0 0

ikropka

#6288553 Napisano: 22.11.2016 17:24:05
mixik napisał(a):

ikropka napisał(a):

czy na Herbapol można kupić 2 syropy?

tak

dzięki
0 0

benasia

#6288638 Napisano: 22.11.2016 20:02:23
Czy u was też pisze "błędny kod"nadrukowany w actimelu? Są dodatkowo "doklejone" kody i są ok, a nadrukowany nie wchodzi  emotka
0 0

trampek,

#6288650 Napisano: 22.11.2016 20:40:03
Czy na ten konkurs palamy margaryny mozna kupić w obojętnie jakim sklepie czy są wyznaczone?
0 0

slonecznik1309

#6288653 Napisano: 22.11.2016 20:43:46
agniehaha89 napisał(a):

Czy w vegecie aby wygrać nagrodę miesięczną muszę najpierw wygrać nagrodę dzienną ? Przewertowałam cały regulamin i nic nie znalazłam ;/

też się nad tym zastanawiałam...czytałam regulamin, ale nie ma chyba takiego zapsiu...
0 0

Yustii

#6288655 Napisano: 22.11.2016 20:44:30
trampek, napisał(a):

Czy na ten konkurs palamy margaryny mozna kupić w obojętnie jakim sklepie czy są wyznaczone?

obojętnie
0 0

edzia21

#6288658 Napisano: 22.11.2016 20:49:30
slonecznik1309 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Czy w vegecie aby wygrać nagrodę miesięczną muszę najpierw wygrać nagrodę dzienną ? Przewertowałam cały regulamin i nic nie znalazłam ;/

też się nad tym zastanawiałam...czytałam regulamin, ale nie ma chyba takiego zapsiu...

W regulaminie być może i nie ma...ale za to jest to bardzo logiczne emotka
0 0

slonecznik1309

#6288660 Napisano: 22.11.2016 20:56:47
edzia21 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

W regulaminie być może i nie ma...ale za to jest to bardzo logiczne emotka

pewnie, że logiczne, ale było dużo konkursów, gdzie na koniec wybierali główne spośród wszystkich zgłoszeń - wbrew logice emotka
0 0

szaradzista1

#6288666 Napisano: 22.11.2016 20:59:15
Pierwsza sprawa, od poczatku, tj. od wtorku 18.10 do dzisiaj przez caly dzien usiluje kupic bilet za 1 zl na przewozy regionalne,nie nalazlem takiej mozliwosci. Czy moze komus z forumowiczow udala sie ta sztuka? Jesli tak, to jak?
Druga sprawa, bedac  u llekarza w poczekalni znalazlem stara gazete, w niej artykulik: Najfartowniejsze kobiety w Polsce- gazeta ta to Info&Tips, ale to byl przedruk z GW, Otoz poruszony jest tam temat szczesliwych osob w PL, ktore wygrywaja w krotkim czasie glowne nagrody. Podaja przyklady, konkurs cyfrowego Polsatu wygrywa Beata Skorzanek z Lodzi, druga jest Rena Puk. Nastepny konkurs wygrywa wakacje na Dominikanie Beata Skorzanek, a za nia Rena Puk, nastepny konkurs firma Nasz Kurczak funduje Hiszpanie Beacie Skorzanek, tym razem z Szamotul., pozniej znow wyjazd do Hiszpanii wygrywa Beata Skorzanek z Silesia City Center w Katowicach. Tygodnik ABC w konkursie Wakacje marzen , voucher za 7 tys. wygrywa Renata Puk z Poznania oraz Beata Skorzanek z Warszawy. W listopadzie 2015 Costa Coffee wygrywa pobyt w Londynie Beata Skorzanek( tym razem o jest z kreska, o kreskowane). W konkursie ABC wygrywa Daniel Pawlak z Kolobrzegu, 2 auta Lancie Musa i Dacia Duste w konkursach sieci PTK Centertel oraz Decathlon. Zastanawiam sie czy to byl artykul prima aprilis, czy kaczka dziennikarska, czy sezon ogorkowy. Czy kiedys juz ten problem ktos podnosil na Forum, bo gazeta stara, a przyklady sa nawet z 2011 do 2015, czy te fartowne osoby sa z naszego Forum? Co o tym sadzicie?
0 0

slonecznik1309

#6288669 Napisano: 22.11.2016 21:06:59
szaradzista1 napisał(a):

Pierwsza sprawa, od poczatku, tj. od wtorku 18.10 do dzisiaj przez caly dzien usiluje kupic bilet za 1 zl na przewozy regionalne,nie nalazlem takiej mozliwosci. Czy moze komus z forumowiczow udala sie ta sztuka? Jesli tak, to jak?
Druga sprawa, bedac  u llekarza w poczekalni znalazlem stara gazete, w niej artykulik: Najfartowniejsze kobiety w Polsce- gazeta ta to Info&Tips, ale to byl przedruk z GW, Otoz poruszony jest tam temat szczesliwych osob w PL, ktore wygrywaja w krotkim czasie glowne nagrody. Podaja przyklady, konkurs cyfrowego Polsatu wygrywa Beata Skorzanek z Lodzi, druga jest Rena Puk. Nastepny konkurs wygrywa wakacje na Dominikanie Beata Skorzanek, a za nia Rena Puk, nastepny konkurs firma Nasz Kurczak funduje Hiszpanie Beacie Skorzanek, tym razem z Szamotul., pozniej znow wyjazd do Hiszpanii wygrywa Beata Skorzanek z Silesia City Center w Katowicach. Tygodnik ABC w konkursie Wakacje marzen , voucher za 7 tys. wygrywa Renata Puk z Poznania oraz Beata Skorzanek z Warszawy. W listopadzie 2015 Costa Coffee wygrywa pobyt w Londynie Beata Skorzanek( tym razem o jest z kreska, o kreskowane). W konkursie ABC wygrywa Daniel Pawlak z Kolobrzegu, 2 auta Lancie Musa i Dacia Duste w konkursach sieci PTK Centertel oraz Decathlon. Zastanawiam sie czy to byl artykul prima aprilis, czy kaczka dziennikarska, czy sezon ogorkowy. Czy kiedys juz ten problem ktos podnosil na Forum, bo gazeta stara, a przyklady sa nawet z 2011 do 2015, czy te fartowne osoby sa z naszego Forum? Co o tym sadzicie?

już była kiedyś o tym dyskusja...był ten artykuł nawet w internecie
0 0

lager

#6288672 Napisano: 22.11.2016 21:13:46
szaradzista1 napisał(a):

Stare, ale jare, bo nie raz były o nich artykuły również w necie. Becia i Renia koszą wszystko. Wytłumaczenia nie znam emotka
0 0

staszek

#6288673 Napisano: 22.11.2016 21:15:55
Czy jak ktoś dzisiaj nie dostał nic z Żabki to oznacza, że jutro przyjdzie iPhone? emotka

lager

#6288675 Napisano: 22.11.2016 21:16:53
staszek napisał(a):

Czy jak ktoś dzisiaj nie dostał nic z Żabki to oznacza, że jutro przyjdzie iPhone? emotka

Z pewnoscią, trzymam za Ciebie kciuki emotka
1 staszek 0

cc_investigator

#6288676 Napisano: 22.11.2016 21:17:25
staszek napisał(a):

Zdecydowanie podoba mi się ta teoria emotka
1 staszek 0

awe

#6288677 Napisano: 22.11.2016 21:20:19
cc_investigator napisał(a):

staszek napisał(a):

też jestem za-bo na jednej przesyłki  nie dostałam, ale chyba coś nas za dużo na te iPhonyemotka
1 kajeczka 0

petunija1

#6288685 Napisano: 22.11.2016 21:40:56
awe napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

staszek napisał(a):

też jestem za-bo na jednej przesyłki  nie dostałam, ale chyba coś nas za dużo na te iPhony emotka

Wcale nie,jeszcze 7 na górkę.
Trzymam za was kciuki.emotka
0 0

trampek,

#6288694 Napisano: 22.11.2016 22:00:03
Czy mógłby mi ktoś podać link do konkursy co trzeba kupic np produkt fa i jest do wygrania nagroda dla mnie, dla dziecka coś marzenie
chce zagrac a nie pamietam jak sie nazywa ten konkurs emotka
0 0