Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Paula_Paula

#6287936 Napisano: 21.11.2016 19:27:10
czy ktoś już wygrał w Liście Marzen Schwarzkopfa? Były jakieś wyniki?
0 0

kadett33

#6287939 Napisano: 21.11.2016 19:31:34
1. Czy na loterie Bakusia należy zachować opakowanie oraz paragon? Bo w regulaminie nie widzę takiego wymagania.
2. W loterii zakupy bez gotówki można zgłosić zakupy zrobione przez internet na stronie typu amazon? Bo przy sklepach stacjonarnych jest informacja że tylko w sklepach w Polsce, a przy zakupach internetowych nie ma takiej informacji.
0 0

kadett33

#6287940 Napisano: 21.11.2016 19:33:18
mattadore napisał(a):

Pamiętacie Bony Netto z Radia Złote Przeboje ?? Wie ktoś do kiedy one ważne  ? bo na samym bonie nic nie jest napisane

Bony chyba są bezterminowe, lub mają bardzo długo ważność, bo miałem bony netto które zrealizowałem po 3 latach i działały.
0 0

Agnes

#6287943 Napisano: 21.11.2016 19:37:16
kadett33 napisał(a):

1. Czy na loterie Bakusia należy zachować opakowanie oraz paragon? Bo w regulaminie nie widzę takiego wymagania.
2. W loterii zakupy bez gotówki można zgłosić zakupy zrobione przez internet na stronie typu amazon? Bo przy sklepach stacjonarnych jest informacja że tylko w sklepach w Polsce, a przy zakupach internetowych nie ma takiej informacji.

mnie się wydaje ze tylko opakowanie przynajmniej taką mam nadzieję bo paragony wywaliłam
0 0

Gość: buziolek

#6287953 Napisano: 21.11.2016 19:51:56
andii napisał(a):

buziolek napisał(a):

andii napisał(a):

buziolek napisał(a):

podali wyniki konkursów, http://www.hapsnij.pl/zwyciezcy/ czy komus też się nie wyświetlają? Nie chcą mi się wyniki wyświetlić

a gdzie to wyczytałaś? bo ja widzę tylko z 3 etapu

na dole pisze etap 4 sprawdź wyniki

eee faktycznie, jakieś hieroglify emotka

a już myślałam że tylko mi jakieś cuda cudawianki wyskakuja emotka
1 andii 0

sylwika76

#6287954 Napisano: 21.11.2016 19:53:40
czy palma z wczoraj słała smsy?
0 0

emilucha

#6287961 Napisano: 21.11.2016 20:06:13
kaskaderka1 napisał(a):

delvitto napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

proszę o pomoc! znalazłam w końcu kupca na pufę lays, bardzo się ucieszyłam, bo zajmowała miejsce w domu. Na allegro podałam cenę 16 zł za kuriera, bo takie ceny widziałam we wcześniejszych aukcjach. No i klops! Jak niektórzy z Was uporali się z przesyłką???
Myślałam, że tak jak przyszła, tak się ją odeśle, ale nie chcą w worku przyjąć. Próbowałam jakoś zawijać to w kartony i owijać taśmą, ale się nie udaje, ślizga się:( Dpd odmówiło bez kartonu, dhl też, a jakby udało się ją jakoś zapakować, to ok 100 zł przesyłka:( No żesz! więcej niż warta! Doradźcie jak to wysłać, bo tak dużego kartonu nie znajdę;(

Zamawiasz bezpośrednio u kurierów? Np Dpd czy dhl? Czy u pośredników... ja ostatnio wysyłałem za 19.50 zł taką pufę za pobraniem, przez sendit.pl. Najlepiej zapakować w karton i owinąć, bo tak samą wysłać w folii to jest niestandardowe opakowanie czy kształt i biorą więcej, a w kartonie, od razu wezmą, tylko najlepiej starać się żeby był jak najmniejszy karton, 

nie zamawiałam kuriera, sama wiozłam i chciałam tam nadać. 
jak to upchnąć w karton, i skąd taki duży wziąć, to trzeba po jakiejś pralce szukać, bo w zwykłym sklepie takich mieć nie będą:(

Idź do księgarni , oni tam mają od koloru do wyboru megggaaaa wielkie kartony . emotka

spróbuj zamówić kuriera przez  http://sellplex.pl/
0 0

petunija1

#6287964 Napisano: 21.11.2016 20:15:56
Paula_Paula napisał(a):

czy ktoś już wygrał w Liście Marzen Schwarzkopfa? Były jakieś wyniki?

Już dwie osoby chwaliły się MDW
0 0

canti0

#6287970 Napisano: 21.11.2016 20:31:55
sylwika76 napisał(a):

z 19.11 były sms, z 20 będą jutro 
0 0

sylwika76

#6287972 Napisano: 21.11.2016 20:33:07
canti0 bardzo dziękuję emotka
0 0

canti0

#6287973 Napisano: 21.11.2016 20:34:25
sylwika76 napisał(a):

canti0 bardzo dziękuję emotka

Proszę bardzo.
0 0

Gość: rafi323raf

#6287985 Napisano: 21.11.2016 20:58:09
canti0 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

z 19.11 były sms, z 20 będą jutro 

z 20.11 były dzisiaj smsy
0 0

staszek

#6287986 Napisano: 21.11.2016 20:59:07
moniazr napisał(a):

sydariameki napisał(a):

A w Graalu jeszcze ktos wygrywa?

Ja w Graalu nic nie wygrałam. Zgłoszeń nie liczyłam, ale wysłałam bardzo dużo. Mam w domu ogromne zapasy puszek.

Siostra dzisiaj 100 zł trafiła, wysłała zgłoszenie jedno po drugim i to drugie wygrało.
0 0

kadett33

#6288008 Napisano: 21.11.2016 21:45:15
Agnes napisał(a):

kadett33 napisał(a):

mnie się wydaje ze tylko opakowanie przynajmniej taką mam nadzieję bo paragony wywaliłam

W regulaminie nic nie piszę że należy zatrzymać opakowanie oraz paragon, więc dlatego się upewniam się na forum że mogę wyrzucić opakowania i paragony przed losowaniem.
1 brucee 0

aaagusia

#6288020 Napisano: 21.11.2016 22:05:28
bruce napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Agnes napisał(a):

kadett33 napisał(a):

W regulaminie nic nie piszę że należy zatrzymać opakowanie oraz paragon, więc dlatego się upewniam się na forum że mogę wyrzucić opakowania i paragony przed losowaniem.

Poczytałam teraz z ciekawości... Faktycznie nie ma tam mowy nawet o konieczności zachowania opakowania ze zgłoszonym kodem ani o konieczności wysłania go potem przez laureata emotka (o paragonie - tym bardziej - nic), ale - nie wiem, czy to tylko u mnie - nie otwiera się podany w regulaminie link do formularza dla laureatów, który potem trzeba wypełnić - nie wiadomo zatem, czy tam nie będzie np. dodanego drobnym druczkiem warunku: "do niniejszego formularza dołączam paragon oraz opakowanie promocyjne". emotka

Nawet nie strasz, ja wszystko wyrzucam emotka
1 brucee 0

barbe_66

#6288065 Napisano: 21.11.2016 23:35:58
Świateczne wygrywanie przez gotowanie Wedla - czy mnie oczy mylą czy zgłoszono już 3 tys. przepisów? emotka  
0 0

targicola

#6288093 Napisano: 22.11.2016 06:38:38
W jaki sposób teraz na actimelu podać dane jak się udało wygrać i nie wypełniło od razu(nawet nie wiem czy się pojawił)tengo formularza z  danymi i skanem kodu,który wygrał?Na @ nic nie przyszło.....emotka
0 0

aaagusia

#6288094 Napisano: 22.11.2016 06:46:53
bruce napisał(a):

aaagusia napisał(a):

bruce napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Agnes napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Poczytałam teraz z ciekawości... Faktycznie nie ma tam mowy nawet o konieczności zachowania opakowania ze zgłoszonym kodem ani o konieczności wysłania go potem przez laureata emotka (o paragonie - tym bardziej - nic), ale - nie wiem, czy to tylko u mnie - nie otwiera się podany w regulaminie link do formularza dla laureatów, który potem trzeba wypełnić - nie wiadomo zatem, czy tam nie będzie np. dodanego drobnym druczkiem warunku: "do niniejszego formularza dołączam paragon oraz opakowanie promocyjne". emotka

Nawet nie strasz, ja wszystko wyrzucam emotka

Spokojnie... emotka Wiesz, wydaje mi się, że najlepiej zrobić sobie zrzut ekranu z obecną treścią regulaminu (i go zapisać u siebie na kompie), gdzie absolutnie nie ma mowy o żadnych paragonach ani opakowaniach do zachowania! Przecież np. Lay's robi teraz obecną akcję (podobną do poprzedniej), w której też zgłasza się kody z promocyjnych opakowań, a - ani ich, ani paragonów potem organizator nie wymaga, hojnie obdzielając laureatów całkiem fajnymi nagrodami. emotka

I tego się trzymam:) 
1 brucee 0

martu18

#6288097 Napisano: 22.11.2016 07:22:47
[quote=
-Violka-]
martu18 napisał(a):

tak czytam i czytam...

czy WY odsyłacie te formularz po wygranej z wypasionej loterii czy nie? bo ja wygrałam zestaw i odesłałam paragon, formularz i kartonik....

nagrody 5-8 stopnia: kubek, maskotka, zestaw  i karta 77zł, tylko wypełnić formularz, który wyświetlił się po wygranej. W @ piszą by zachować wycinki z kodami i oryginalne paragony do 27.01.2017.

dzięki
0 0

banka-manka

#6288109 Napisano: 22.11.2016 08:30:41
barbe_66 napisał(a):

Świateczne wygrywanie przez gotowanie Wedla - czy mnie oczy mylą czy zgłoszono już 3 tys. przepisów? emotka  

To są chyba przepisy z poprzednich edycji "W kuchni z Wedlem".
0 0