Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

assal

#6291491 Napisano: 27.11.2016 17:36:48
Violka88: Na tych konkursowych biszkoptach jest w tyle informacja, że to Dr Gerard  emotka
2 joan, Natie77 0

szindy

#6291493 Napisano: 27.11.2016 18:06:42
Czy w tym konkursie Kaufland ze smartfonami koniecznie trzeba podawać swój Pesel?

https://kauflandaplikacja.pl/
0 0

harnas

#6291494 Napisano: 27.11.2016 18:08:56
szindy napisał(a):

Czy w tym konkursie Kaufland ze smartfonami koniecznie trzeba podawać swój Pesel?

niekoniecznie, możesz nie brać udziału emotka
0 0

violka88

#6291505 Napisano: 27.11.2016 18:37:37
assal napisał(a):

Violka88: Na tych konkursowych biszkoptach jest w tyle informacja, że to Dr Gerard  emotka

myślałam, że musi być logo emotka  dzięki za info 
0 0

jokan

#6291507 Napisano: 27.11.2016 18:48:04
violka88 napisał(a):

Jogav napisał(a):

bethc napisał(a):

Jogav napisał(a):

trampek, napisał(a):

mam pytanie dotyczace konkursu dr gerard w biedrze jak wychodzi najtaniej produkt bo ja u siebie widzialam tylko te wielkie ciastka po 10 zł opakowanie, a co jest z tych mniejszych rzeczy. ja tam nie widze nic tej firmy:(

ok 4 zł kosztują ciastka pokazane na zdjęciu dotyczącym konkursu http://www.biedro...jalne/slodkie-swieta

biszkopciki Paryskie z nadzieniem truskawkowym/morelowym i kremem o smaku śmietankowym - 2,99 zł  

dziekuję, o to nawet nie wiedziałam, że biszkopty, które często kupuję są od Gerarda emotka

ale czy na  pewno te biszkopciki biorą udział w loterii, bo na opakowaniu nie ma znaczka Dr Gerard?????

jest znaczek Biedronka i ze wyprodukowane przez Dr Gerard i to wystarczy wg mnie
0 0

Natie77

#6291510 Napisano: 27.11.2016 18:54:00
jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

Jogav napisał(a):

bethc napisał(a):

Jogav napisał(a):

trampek, napisał(a):

mam pytanie dotyczace konkursu dr gerard w biedrze jak wychodzi najtaniej produkt bo ja u siebie widzialam tylko te wielkie ciastka po 10 zł opakowanie, a co jest z tych mniejszych rzeczy. ja tam nie widze nic tej firmy:(

ok 4 zł kosztują ciastka pokazane na zdjęciu dotyczącym konkursu http://www.biedro...jalne/slodkie-swieta

biszkopciki Paryskie z nadzieniem truskawkowym/morelowym i kremem o smaku śmietankowym - 2,99 zł  

dziekuję, o to nawet nie wiedziałam, że biszkopty, które często kupuję są od Gerarda emotka

ale czy na  pewno te biszkopciki biorą udział w loterii, bo na opakowaniu nie ma znaczka Dr Gerard?????

jest znaczek Biedronka i ze wyprodukowane przez Dr Gerard i to wystarczy wg mnie

Na bank, bo na plakacie nawet w sklepie jest napisane,kup produkty wyprodukowane przez Dr Gerard emotka  
0 0

szindy

#6291514 Napisano: 27.11.2016 19:04:19
harnas napisał(a):

szindy napisał(a):

Zawsze zastanawia mnie zasadność takich rad a także IQ osób, które je udzielają
1 mirai 0

trampek,

#6291526 Napisano: 27.11.2016 19:26:55
serio nie wiedziałam, że to też bierze udział, ja je nawet czesto kupuje emotka dzięki za odp emotka
0 0

harnas

#6291533 Napisano: 27.11.2016 19:40:27
szindy napisał(a):

harnas napisał(a):

szindy napisał(a):

Mnie zawsze zastanawia zasadność takich pytań a także IQ osób, które je zadają, masz formularz z obligatoryjnymi danymi, to gdzie te Twoje ultra wysokie IQ?
1 taalvikki 0

szaradzista1

#6291549 Napisano: 27.11.2016 20:23:48
Natie77 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

Jogav napisał(a):

bethc napisał(a):

Jogav napisał(a):

trampek, napisał(a):

Na bank, bo na plakacie nawet w sklepie jest napisane,kup produkty wyprodukowane przez Dr Gerard emotka  

Moje pytanie, czy trzeba kupić trzy różne produkty, czy mogą być 3 takie same.
0 0

elmo

#6291554 Napisano: 27.11.2016 20:31:59
joan napisał(a):

elmo napisał(a):

Czy w loterii DPD odpisujecie na te ich Sms-y? Ktoś wygrał nie odpowiadając na nie? 
Może być na pw. 

Ani razu nie odpisałam.
Niczego nie wygrałam, ale może to akurat nie mieć nic wspólnego z tymi esemesami, a bardziej z moich loteriopeszkiem emotka

Dzięki emotka  Życzę, żeby pech loteryjny Cię opuścił jak najszybciej emotka  
1 joan 0

magalan83

#6291566 Napisano: 27.11.2016 21:11:08
Jak to jest w loterii Kamis? Na paragonie musi widnieć nazwa Kamis?  Kupiłam 2 przyprawy i mam na paragonie że to pieprz ziołowy bez żadnego skrótu emotka  w razie wygranej uwzględnią mi paragon? 
0 0

staszek

#6291570 Napisano: 27.11.2016 21:21:52
aniabania napisał(a):

Nie mogę znaleźć w dyskusjach, czy ktoś poruszał ten temat: wyniki konkursu z Wedla w Top Markecie - dlaczego tak mało laureatów? Tam było dużo więcej nagród przecież?

A gdzieś można znaleźć wyniki albo ktoś się chwalił, bo mi umknęło.
Ok, już znalazłam. Nagród było 80, wysyłało się smsy, więc laureaci powinni być wcześniej poinformowani skoro już podali nazwiska, a nie widziałam, żeby ktoś z forum się pochwalił, a na liście są "nasi" emotka
0 0

petunija1

#6291579 Napisano: 27.11.2016 21:40:40
staszek napisał(a):

aniabania napisał(a):

Nie mogę znaleźć w dyskusjach, czy ktoś poruszał ten temat: wyniki konkursu z Wedla w Top Markecie - dlaczego tak mało laureatów? Tam było dużo więcej nagród przecież?

Ok, już znalazłam. Nagród było 80, wysyłało się smsy, więc laureaci powinni być wcześniej poinformowani skoro już podali nazwiska, a nie widziałam, żeby ktoś z forum się pochwalił, a na liście są "nasi" emotka

To lista nie z tego konkursu.
Jestem na niej a nikt mnie nie informował. emotka
0 0

staszek

#6291580 Napisano: 27.11.2016 21:42:12
petunija1 napisał(a):

staszek napisał(a):

aniabania napisał(a):

To lista nie z tego konkursu.
Jestem na niej a nikt mnie nie informował. emotka

To daje nadzieję, że jeszcze nie informowali emotka
1 petunija1 0

1mariusz

#6291585 Napisano: 27.11.2016 21:51:20
elmo napisał(a):

joan napisał(a):

elmo napisał(a):

Czy w loterii DPD odpisujecie na te ich Sms-y? Ktoś wygrał nie odpowiadając na nie? 
Może być na pw. 

Ani razu nie odpisałam.
Niczego nie wygrałam, ale może to akurat nie mieć nic wspólnego z tymi esemesami, a bardziej z moich loteriopeszkiem emotka

Dzięki emotka  Życzę, żeby pech loteryjny Cię opuścił jak najszybciej emotka  

O matko,jakie sms-y od nich dostajecie? Wysłałam parę zgłoszeń ale jeszcze nigdy się do  mnie nie odzywali?!?!emotka
1 mia 0

Gość: mariolakal

#6291592 Napisano: 27.11.2016 22:20:24
magalan83 napisał(a):

Jak to jest w loterii Kamis? Na paragonie musi widnieć nazwa Kamis?  Kupiłam 2 przyprawy i mam na paragonie że to pieprz ziołowy bez żadnego skrótu emotka  w razie wygranej uwzględnią mi paragon? 

W I etapie miałam na paragonie tylko: sól ziołowa i nóż dotarł bez problemu...  emotka
1 magalan83 0

infatne

#6291595 Napisano: 27.11.2016 22:22:42
gryszelm napisał(a):

infatne napisał(a):

burza64 napisał(a):

Czy ktoś może odpowiedzieć na pytanie,czy kiedy się wygra w Actimelu można wypełnić same dane a  później wgrać zdjęcie kodu,czy tylko od razu się da?

jak już wyślesz formularz to nie da się go przywrócić. Nawet nie wiem czy pojdzie bez zdjęcia kodu a jak tam to pewnie dostaniesz negatywna weryfikację 

Ja dostałam formularz na @, to przecież mogę go wypełnić jutro lub jak zrobię zdjęcie i wówczas wysłać. Nie sprawdzałam jak długo jest aktywny, ale zgodnie z regulaminem 7 dni.

Gryszelm zgadzam sie ale nie o to bylo pytanie tylko o fakt czy mozesz wypelnic czesc a potem cos dodac. Przeciez jak wysles juz formularz to nie mogesz potem w niego wejsc i czegos dopisac...
0 0

violka88

#6291601 Napisano: 27.11.2016 22:47:22
Natie77 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

Jogav napisał(a):

bethc napisał(a):

Jogav napisał(a):

trampek, napisał(a):

dzięki za info emotka  ja dziś kupiłam ciastka 3x 5zł , bo bałam się kupić te biszkopciki, ale skoro uważacie że mogą być to przy następnych zakupach kupię tańsze emotka
0 0

taalvikki

#6291603 Napisano: 27.11.2016 22:47:35
szindy napisał(a):

harnas napisał(a):

szindy napisał(a):

a mnie zastanawia IQ osób, które nie potrafią przeczytać zasad i regulaminów. a dodatkowo śmieszy mnie ten paniczny strach przed podaniem peselu. ale cóż, ostatnio z rezerwy dostałam koszulkę z jeżem, bo, jak się domyślam, ktoś nie chciał podać magicznego numeru, więc... bójcie się, bójcie!  :D
0 0