Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ksantypa

#6294532 Napisano: 01.12.2016 20:12:43
trampek, napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu fantasia w biedronce, jak się wygrało to trzeba odsylac paragon, jest jakiś @ od nich czy juz podawalo sie dane
do wysylki? prosze o odp

O przyznaniu Nagrody laureaci Akcji zostaną poinformowani drogą mailową. Organizator prześle taką informację na adres e-mailowy, podany przez
Uczestnika w formularzu zgłoszeniowym, w ciągu 3 dni od zakończenia
Akcji.
2.    Laureat zobowiązany jest odebrać wiadomość e-mailową i potwierdzić tą samą drogą, że wiadomość tę otrzymał.  Laureat zostanie
poproszony o podanie swoich danych niezbędnych do realizacji Nagrody
oraz o przesłanie zdjęcia lub skanu paragonu/faktury potwierdzającego
zakup produktu Danone Fantasia w sklepie sieci Biedronka w dniach od
24.10.2016 do 30.11.2016. Na odpowiedź od danego laureata Organizator
będzie czekać 4 dni od momentu wysłania wiadomości e-mailowej.
0 0

marek262

#6294600 Napisano: 01.12.2016 21:32:00
czy na tube z mąki Szymanowskiej wysyłacie poleconym?
0 0

kadett33

#6294628 Napisano: 01.12.2016 22:06:29
Pytanie do osób które wygrały w DrGerard w sieci Biedronka, czy w smsie wysyłaliście początek zdania który trzeba dokończyć?
0 0

mahuska

#6294642 Napisano: 01.12.2016 22:38:03
Nie wiem czy nie było w jakimś topie już poruszane...
Mam mega nerwa. Siedze i się zastanawiam....ile nagród mi w tym roku przepadło przez to że nie dotarł sms. Dzisiaj Elseve 2, ostatnio Cola Smolar -  gdyby nie ich strony nawet bym nie wiedziała że wygrałam. Ciekawi mnie że sms typu... hiszpański to źródło miłości, różne joki, są na prawie każdej simce...Czy agencje specjalnie nie wysyłaja?? Czy na śląsku jest tak gęste powietrze że się nie umią przedrzeć?? Już nie mówiąc o TQ gdzie budżet na serio serio dbał o moją rodzinę a teraz dba o swój ....zad

edzia21

#6294651 Napisano: 01.12.2016 22:50:59
mahuska napisał(a):

Mam mega nerwa. Siedze i się zastanawiam....ile nagród mi w tym roku przepadło przez to że nie dotarł sms. Dzisiaj Elseve 2, ostatnio Cola Smolar -  gdyby nie ich strony nawet bym nie wiedziała że wygrałam. Ciekawi mnie że sms typu... hiszpański to źródło miłości, różne joki, są na prawie każdej simce...Czy agencje specjalnie nie wysyłaja?? Czy na śląsku jest tak gęste powietrze że się nie umią przedrzeć?? Już nie mówiąc o TQ gdzie budżet na serio serio dbał o moją rodzinę a teraz dba o swój ....zad

Niestety eski przepadają...przekonałam się o tym PIERDYLION razy emotka
1 mahuska 0

ziolko

#6294674 Napisano: 01.12.2016 23:45:29
edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Niestety eski przepadają...przekonałam się o tym PIERDYLION razy  emotka

ale dlaczego??? emotka
0 0

mahuska

#6294677 Napisano: 01.12.2016 23:58:53
ziolko napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

ale dlaczego???  emotka

zn pytasz czemu nie dochodzą czy czemu przepadają??
Czemu nie dochodzą to nie wiem... a przepadają bo nie dochodzą ... yhmmm. Dużo osób dzisiaj znalazło swoje hasła na Elseve... a esków nie miały... czemu??  tego już nie wiem
0 0

ziolko

#6294678 Napisano: 02.12.2016 00:03:25
z doświadczenia wiem, że jeśli wysyła się maila do firmy, która wysyła smsy z wróżkami itp, to zawsze piszę, że proszę o zablokowanie wróżek. I że sprawa nie dotyczy konkursów.
Bo czasami jest ogólna firma i blokuje wtedy wszystkie smsy idące na numer, jaki podałam w zgłoszeniu.
Kiedyś przez przypadek tak sobie zrobiłam... emotka emotka  ale to było kilka lat temu i odkręciłam sprawę.
0 0

melissa

#6294679 Napisano: 02.12.2016 00:03:45
mahuska napisał(a):

ziolko napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

ale dlaczego???  emotka

zn pytasz czemu nie dochodzą czy czemu przepadają??
Czemu nie dochodzą to nie wiem... a przepadają bo nie dochodzą ... yhmmm. Dużo osób dzisiaj znalazło swoje hasła na Elseve... a esków nie miały... czemu??  tego już nie wiem

A tak z ciekawości - problem dotyczy jakiejś konkretnej sieci, czy różnych?
0 0

mahuska

#6294680 Napisano: 02.12.2016 00:11:23
U mnie pley nie wiem jak u innych emotka A wróżęk nie blokuję... jak zapipczy tel przez chwilkę się łudzę że właśnie mój byt materialny się poprawił emotka

ziolko

#6294681 Napisano: 02.12.2016 00:13:34
mahuska napisał(a):

U mnie pley nie wiem jak u innych emotka A wróżęk nie blokuję... jak zapipczy tel przez chwilkę się łudzę że właśnie mój byt materialny się poprawił emotka

ja zablokowałam wtedy, co dostawałam kilkanaście takich smsów tygodniowo... no ile można? emotka
0 0

mahuska

#6294682 Napisano: 02.12.2016 00:21:23
ziolko napisał(a):

mahuska napisał(a):

ja zablokowałam wtedy, co dostawałam kilkanaście takich smsów tygodniowo... no ile można?  emotka

Cięzki zawód konkursowicza, to wiemy tylko my:)
PS
Stopka Ci nie działa emotka
0 0

scrabble

#6294683 Napisano: 02.12.2016 00:22:55
mahuska napisał(a):

Mój Tata zrobił numer na PLAYa. Kiedyś wysyłałam od niego zgłoszenia, rzadko ale jednak. Sam psioczył, że jest takim nieszczęśnikiem, że w życiu nic nie wygra... Jakoś po wakacjach, rozmawialiśmy o spamie, konkretnie ja o ofertach i pakietach z Orange a mój Tata na to "eee, ja nic takiego nie mam, znalazłem na stronie PLAYa, wysyła się STOP na numer XXX i mam spokój!"
No, taki właśnie nieszczęśnik . Nawet nie chcę wiedzieć  emotka
0 0

ziolko

#6294684 Napisano: 02.12.2016 00:23:09
mahuska - stopka mi nie działa, bo coś chyba robią na serwerze UKE 
1 mahuska 0

madzia1-s

#6294698 Napisano: 02.12.2016 07:19:58
Czy wasze wczorajsze zgłoszenia do tymbarka zostały opublikowane?
Bo widzę że moje nie..  :/
0 0

shell

#6294707 Napisano: 02.12.2016 07:46:08
madzia1-s napisał(a):

ja zglaszalam kolo 13 a maila o publikacji dostalam 18-19
0 0

joan

#6294708 Napisano: 02.12.2016 07:54:21
madzia1-s napisał(a):

Posłałam jedno, około 21 przyszedł mejl z linkiem do opublikowanego zgłoszenia.
0 0

Gość: poprostuanette

#6294709 Napisano: 02.12.2016 08:01:03
Historia pewnej rzecczy instagram electrolux... niby konkurs na kreatywnosc a Oni losuja nagrody jak stwierdzili
0 0

ikropka

#6294713 Napisano: 02.12.2016 08:14:57
czy tylko ja nie widzę ciasteczek w spa dreams?
0 0

Gość: dorotade

#6294718 Napisano: 02.12.2016 08:30:15
ikropka napisał(a):

czy tylko ja nie widzę ciasteczek w spa dreams?

U mnie też nie ma (sprawdzałam na różnych przeglądarkach).
0 0