Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#6295285 Napisano: 02.12.2016 22:06:05
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dzięki. Jeszcze mam pytanie odnośnie Elseve - oni serio dzwonią oprócz smsów, czy to ściema? I dobrze widzę, ze wystarczy odesłać oświadczenie i paragon mailem - wyjątkowo ciężko mi się dzisiaj myśli. 

Pierwsze słyszę o dzwonieniu. Ja odesłałam skany oświadczenia i paragonu mailem, co prawda odzewu zero, ale mam nadzieję, że wszystko jak trzeba zrobiłam. emotka

Każdy laureat nagrody zostanie powiadomiony o wygranej, najpóźniej w terminie 7 dni roboczych od daty rozstrzygnięcia Konkursu przez Komisję konkursową, poprzez wysłanie wiadomości SMS oraz dodatkowo telefonicznie na numer telefonu, z którego nadeszło zgłoszenie. W treści wiadomości SMS oraz dodatkowo podczas rozmowy telefonicznej Organizator przekaże informację o nagrodzie.

Takie cusik czytam i stąd moje niedowierzanie. 

Będą dzwonili tylko do tych, którzy nie odeślą danych w/w terminie.
0 0

asantesana

#6295286 Napisano: 02.12.2016 22:07:30
mia napisał(a):

Asante, nie czytałam tego. Ale moje pytanie jest: Po jaką cholerę? emotka

A to już pytanie do organizatora emotka  I nawet miałoby to sens biorąc pod uwagę ile smsów nie doszło, tylko że oni tego i tak nie zrobią  emotka
1 mia 0

karolinamat

#6295290 Napisano: 02.12.2016 22:22:52
falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

falus napisał(a):

Brał ktoś już udział w konkursie winiar - ten kalendarz, bo wysyłam zgłoszenie i cały czas wywala mi błąd daty, lub nie idzie wysłać.
Miał ktoś tak.

Grał już ktoś w ten kalendarz winiary ?

U mnie było ok

A jak datę urodzin napisałaś ? Z kropkami czy bez tz. 02.12.2016 ? Czy inaczej ?

Z kropkami...robię to tak automatycznie że nawet nie wiem emotka
0 0

wiesia30

#6295291 Napisano: 02.12.2016 22:23:15
mam pytanie-czy ktoś wie,gdzie znajduje się numer paragonu w Biedronce? 
0 0

falus

#6295297 Napisano: 02.12.2016 22:37:15
karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

falus napisał(a):

Brał ktoś już udział w konkursie winiar - ten kalendarz, bo wysyłam zgłoszenie i cały czas wywala mi błąd daty, lub nie idzie wysłać.
Miał ktoś tak.

U mnie było ok

A jak datę urodzin napisałaś ? Z kropkami czy bez tz. 02.12.2016 ? Czy inaczej ?

Też tak pisałem. Datę od roku zaczynałem potem od dnia, z kreskami, z spacjami, razem. Tak samo nip i telefon, a cały czas wywala mi taki komunikat : Sprawdź proszę czy wszystkie pola wypełnione są poprawnie. Zwróć uwagę na: , Data urodzenia .
0 0

mia

#6295299 Napisano: 02.12.2016 22:49:09
wiesia30 napisał(a):

mam pytanie-czy ktoś wie,gdzie znajduje się numer paragonu w Biedronce? 

Wie.

Halszka

#6295300 Napisano: 02.12.2016 22:52:31
falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

falus napisał(a):

Miał ktoś tak.

U mnie było ok

Też tak pisałem. Datę od roku zaczynałem potem od dnia, z kreskami, z spacjami, razem. Tak samo nip i telefon, a cały czas wywala mi taki komunikat : Sprawdź proszę czy wszystkie pola wypełnione są poprawnie. Zwróć uwagę na: , Data urodzenia .

przed chwilą wysyłałam zgłoszenie i date urodzenia wybiera się z listy rozwijalnej, w nocy nie było takiej możliwości i wpisywałam ręcznie i bez problemu przeszło: dzień,miesiąc, rok

zaraz: korzystałam z dwóch różnych komputerów, może taka funkcja zalezy od oprogramowania? hmmm
0 0

falus

#6295304 Napisano: 02.12.2016 23:04:16
Halszka napisał(a):

falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

falus napisał(a):

Miał ktoś tak.

U mnie było ok

przed chwilą wysyłałam zgłoszenie i date urodzenia wybiera się z listy rozwijalnej, w nocy nie było takiej możliwości i wpisywałam ręcznie i bez problemu przeszło: dzień,miesiąc, rok

zaraz: korzystałam z dwóch różnych komputerów, może taka funkcja zalezy od oprogramowania? hmmm

Sprawdzałem już na 2 kompach i tablecie. Cały czas to samo.
0 0

karolinamat

#6295306 Napisano: 02.12.2016 23:13:37
falus napisał(a):

Halszka napisał(a):

falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

falus napisał(a):

Miał ktoś tak.

U mnie było ok

Nadal nic? Dziwne to....
0 0

Gość: nawiedzona

#6295324 Napisano: 03.12.2016 01:13:29
czy wiadomo coś na temat wyników konkursu w biedronce odnośnie ciastek dr.Gerard?
0 0

falus

#6295331 Napisano: 03.12.2016 08:03:21
karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

Halszka napisał(a):

falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

falus napisał(a):

falus napisał(a):

Miał ktoś tak.

U mnie było ok

Nadal nic? Dziwne to....

Napisałem do nich @ zobaczymy co odpiszą. Pierwszy raz mi się takie coś zdażyło że nie idzie wysłać.
0 0

mysz-s

#6295342 Napisano: 03.12.2016 09:43:58
falus napisał(a):

Napisałem do nich @ zobaczymy co odpiszą. Pierwszy raz mi się takie coś zdażyło że nie idzie wysłać.

wczoraj po południu wysłało normalnie a dzisiaj wszystko tak samo i tez nie idzie wysłać 
0 0

Gość: ksantypa

#6295346 Napisano: 03.12.2016 09:55:33
Czy w tym konkursie gdzie do wygrania bylo 1000 bransoletek to w formularzu podawalo sie adres -teraz w @ chca tylko skan paragonu
0 0

bethan

#6295359 Napisano: 03.12.2016 10:18:28
ksantypa napisał(a):

jak byloby to słowo "doktora"

Edzia nie pisała o słowie, ale o stopniu. Jest różnica.
0 0

bethan

#6295363 Napisano: 03.12.2016 10:26:17
ksantypa napisał(a):

jaki sens poprawiac czyjes wpisy

Istotnie. Być może żaden.
0 0

Gość: ksantypa

#6295368 Napisano: 03.12.2016 10:35:03
Coby nie wkładać przysłowiowego kija w mrowisko usuwam moje poprzednie wpisy emotka
0 0

edzia21

#6295369 Napisano: 03.12.2016 10:39:53
ksantypa napisał(a):

Coby nie wkładać przysłowiowego kija w mrowisko usuwam moje poprzednie wpisy emotka

Droga ksanatypa, mój wpis odnosił się tylko i wyłącznie do mianownika tego określenia. 
W sumie...też usunę wpis, co mnie to... emotka
0 0

Claudia77

#6295379 Napisano: 03.12.2016 11:11:55
Witam serdecznie wszystkich. Mam pytanie dotyczące dr Gerarda, gdyż wysłałam długiego smsa, którego mi skonwertowało na wiadomość multimedialną i napisałam już do nich na ten temat i czekam na odpowiedź, gdyż nie dostałam zwrotki. Czy ktoś jeszcze tak miał? Będę wdzięczna za odp. 
0 0

xpac

#6295381 Napisano: 03.12.2016 11:17:35

Claudia77 napisał(a):

Witam serdecznie wszystkich. Mam pytanie dotyczące dr Gerarda, gdyż wysłałam długiego smsa, którego mi skonwertowało na wiadomość multimedialną i napisałam już do nich na ten temat i czekam na odpowiedź, gdyż nie dostałam zwrotki. Czy ktoś jeszcze tak miał? Będę wdzięczna za odp. 

Też tak miałem, skoro nie ma zwrotki to raczej system go nie przyjął, wyślij ta sama wiadomość z innego telefonu który nie przerabia automatycznie długich smsow w MMS,  niestety nie da się tego wyłączyć emotka
0 0

Claudia77

#6295382 Napisano: 03.12.2016 11:28:59
xpac napisał(a):

Też tak miałem, skoro nie ma zwrotki to raczej system go nie przyjął, wyślij ta sama wiadomość z innego telefonu który nie przerabia automatycznie długich smsow w MMS,  niestety nie da się tego wyłączyć

Dzięki bardzo...emotka
0 0