Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
paula9891
Postów 2132
Data rejestracji 12.04.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem ciekawa.
truskaweczka123
Postów 453
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosze o pomoc
Paula_Paula
Postów 238
Data rejestracji 09.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jokan
Postów 8822
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
jokan
Postów 8822
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysle, ze sporo osob gra bo wystarczy zatankowac woz, lub zrobic zakupy na stacji za 10 zl tylko....
harnas
Postów 498
Data rejestracji 27.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masza
Postów 7698
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
helcia85
Postów 881
Data rejestracji 08.11.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaś w kwestii podatku to oni się rozliczają w swoim US. Jako organizator i płatnik płacą 11,11% wartości nagrody, niezależnie od jej wartości.
Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji od bardziej wiarygodnych osób, to zadzwoń do Krajowej Informacji Podatkowej.
Z regulaminu innego konkursu na filmweb:
"1. W przypadku przyznania Nagrody o wartości przekraczającej kwotę zwolnioną z podatku dochodowego odbiór i prawo do Nagrody uzależniony jest od podania przez Zwycięzcę wraz z danymi adresowymi, w terminie do 14 dni od dnia powiadomienia go o jej przyznaniu, wszelkich danych niezbędnych do sporządzenia deklaracji podatkowej (imię, nazwisko, adres zameldowania, numer i seria dowodu osobistego, nr PESEL) oraz od wpłaty kwoty podatku przez Zwycięzcę na konto bankowe Organizatora wskazane w w/w powiadomieniu.
2. Kwota podatku określonego w punkcie H.1 powyżej zostanie rozliczona i odprowadzona, zgodnie z obowiązującymi przepisami przez Organizatora jako płatnika podatku, na konto bankowe właściwego Urzędu Skarbowego."
Więc teraz pytanie - ile jest warta Twoja nagroda?? pisali coś o tym, że masz zapłacić 10% wartości nagrody?
ps. żeby nie było.. nie wygrałam nic na filmweb
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6833
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
truskaweczka123
Postów 453
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
myszania
Postów 702
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podawalam tylko PESEL.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie masz info o zapłacie podatku to już sama nie wiem, czy podawać te dane, czy nie.
Moim zdaniem powinnaś oprócz tego skontaktować się z filmweb i zapytać co i jak, żeby nagroda nie przepadła.
harnas
Postów 498
Data rejestracji 27.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
truskaweczka123
Postów 453
Punkty karne 0
Konkursy dodane
harnas
ziolko
bardzo dziekuje za wszystkie informacje,tak mi sei wlasnie wydawalo ze seria i nr dowodu sa wcale niepotrzebne
napisze do nich. mam nadzieje ze mi nagroda nie przepadnie
aleks1983
Postów 914
Data rejestracji 09.10.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Zapytaj, do jakiego formularza podatkowego zamierzają wpisać numer Twojego dowodu osobistego i w które pole. To się migiem okaże, że wcale tych danych nie potrzebują do niczego, tylko "bo Pani Jadzia zawsze od wszystkich to chciała"
W Polsce obywatel nie jest identyfikowany po numerze dowodu osobistego, tylko po PESELu (nawet przez US!) - zgodnie z jego przeznaczeniem
truskaweczka123
Postów 453
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mixik
Postów 1467
Data rejestracji 29.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo. Zwyciężyć i osiąść na laurach to klęska. (Józef Piłsudski)