Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

yreks

#6298321 Napisano: 09.12.2016 11:50:04
Czy w heinekenie można wysłać tylko jedno zgłoszenie dziennie ?
0 0

Gość:

#6298323 Napisano: 09.12.2016 11:52:21
yreks napisał(a):

Czy w heinekenie można wysłać tylko jedno zgłoszenie dziennie ?można wysłać ile się chce

można wysłać ile się chce
0 0

masza

#6298329 Napisano: 09.12.2016 12:02:03
Paula_Paula napisał(a):

więc dpd mnie rozbiło na drobne, wygrałam voucher na 250 zł z fly.pl, myślę sobie, super, odwiedzę znajomych w Londynie, zapłacę na przelot, ale przeczytałam , że cytuję Minimalna wartość usługi turystycznej, której zakup może być dokonany z użyciem Voucheru, jest wyznaczona na kwotę 2000 zł za osobę dorosłą, której rezerwacja dotyczy. emotka  .................no cóż to za wspaniały voucher!

mój też dołączył do listy beznadziejnych nagród, dobrze, że chociaż power bank dołożyli to znaczek się zwrócił:)
1 mia 0

mahuska

#6298431 Napisano: 09.12.2016 15:03:54
kaka72 napisał(a):

czy ktoś wygrał robota kuchennego z palmy bo na forum widzę tylko wałki i foremki

wygrał wygrał, ale przez zawiść na forum i obawę o pytanie jaki czas i milion innych nikt się nie chwali emotka
1 carissma 0

mahuska

#6298437 Napisano: 09.12.2016 15:10:22
Czy z Ludwika maile o tej samej porze poszły??
0 0

myszania

#6298494 Napisano: 09.12.2016 16:27:14
Hej, jest jakis promocyjny konkurs ogólnopolski na zakup szamponu/odzywki.
Nic nie mogę znaleźć?
0 0

helcia85

#6298495 Napisano: 09.12.2016 16:31:11
mahuska napisał(a):

kaka72 napisał(a): czy ktoś wygrał robota kuchennego z palmy bo na forum widzę tylko wałki i foremki wygrał wygrał, ale przez zawiść na forum i obawę o pytanie jaki czas i milion innych nikt się nie chwali

Ja mam robota, i pisałam o tej wygranej na forum, odpowiadałam tez na milion wiadomości. Nie mierzyłam wg specjalnego zegara czasu, mam ustawiony na komórce wg. Teleexpressu emotka  Myślę, że miałam po prostu szczęście i tyle. 
0 0

iszhara

#6298507 Napisano: 09.12.2016 16:52:16
myszania napisał(a):

Hej, jest jakis promocyjny konkurs ogólnopolski na zakup szamponu/odzywki.
Nic nie mogę znaleźć?

Schaumę lub Gliss Kur można kupić na ten konkurs:

https://www.e-kon...a1.html#.WErSwX2yb9A
0 0

cc_investigator

#6298508 Napisano: 09.12.2016 16:58:44
Przestrzegam wszystkich przed sytuacją, która spotkała moją mamę w sieci żabka. Mama chciała zrealizować bon, w jednym sklepie ją odesłano. W drugim próbowano  "sczytać" kod kreskowy, ale próba była nieudana. Mama znalazła 3 sklep, gdzie w końcu obsługa potrafiła bon przyjąć. I właśnie okazało się, że bon, na którym wykonano wcześniej w innym sklepie próbę (mama w końcu nie zrobiła zakupów, oddała produkty), został już zrealizowany.
Normalnie ręce opadają. Niby to "tylko 25 zł", ale krew mnie zalewa.
0 0

joan

#6298512 Napisano: 09.12.2016 17:01:46
cc_investigator napisał(a):

Przestrzegam wszystkich przed sytuacją, która spotkała moją mamę w sieci żabka. Mama chciała zrealizować bon, w jednym sklepie ją odesłano. W drugim próbowano  "sczytać" kod kreskowy, ale próba była nieudana. Mama znalazła 3 sklep, gdzie w końcu obsługa potrafiła bon przyjąć. I właśnie okazało się, że bon, na którym wykonano wcześniej w innym sklepie próbę (mama w końcu nie zrobiła zakupów, oddała produkty), został już zrealizowany.

I co dalej? Będziecie dzwoniły do centrali?

U mnie też "niby tylko 25 zł", ale po prostu nie mam ochoty ponosić odpowiedzialności za cudzą niekompetencję.
Mija piąty dzień od mojej wizyty w Żabce, kierowniczka jeszcze do mnie nie zadzwoniła emotka
0 0

joan

#6298516 Napisano: 09.12.2016 17:06:59
alea napisał(a):

krzysztof.putyra@zabka.pl ten Pan pomaga emotka  

Dzięki. Mam nadzieję, że nie będę musiała do niego pisać, ale kto wie...
0 0

cc_investigator

#6298518 Napisano: 09.12.2016 17:09:09
joan napisał(a):

U mnie też "niby tylko 25 zł", ale po prostu nie mam ochoty ponosić odpowiedzialności za cudzą niekompetencję.
Mija piąty dzień od mojej wizyty w Żabce, kierowniczka jeszcze do mnie nie zadzwoniła emotka

Nawet nie próbuję iść do sklepu, bo wiem jak to się skończy. Właśnie wczoraj po paru dniach dostałam odpowiedź na maila z reklamacją (przez kontakt - inne; szukałam info jak "wbić" bon), z pytaniem jak mogą mi pomóc, to opisałam bieżącą sytuację tej konkretnej osobie z żabki. Chyba to pociągnę, ale dołuje mnie tempo odpowiedzi samej centrali (reakcja po kilku dniach), bo do końca roku tylko 3 tygodnie.
0 0

defed

#6298520 Napisano: 09.12.2016 17:10:21
joan napisał(a):

alea napisał(a):

ktoś tu na forum pisał, że wystarczy poinstruować kasjerkę, aby po zeskanowaniu produktów nacisnęła klawisz B i system powinien przyjąć Bon emotka
0 0

cc_investigator

#6298521 Napisano: 09.12.2016 17:10:24
alea napisał(a):

joan napisał(a):

Rozumiem, że ten pan jest konkretnie od bonów?
0 0

cc_investigator

#6298522 Napisano: 09.12.2016 17:11:36
defed napisał(a):

joan napisał(a):

alea napisał(a):

ktoś tu na forum pisał, że wystarczy poinstruować kasjerkę, aby po zeskanowaniu produktów nacisnęła klawisz B i system powinien przyjąć Bon  emotka

Tylko, że problem już nie w tym, że nie potrafią wbić, a że mi go niechcący "zużyli" nieudaną próbą, o czym mama dowiedziała się po 3 dniach emotka
0 0

Gość: ewikewik

#6298524 Napisano: 09.12.2016 17:14:16
mahuska napisał(a):

Czy z Ludwika maile o tej samej porze poszły??

O tej samej.
0 0

cc_investigator

#6298526 Napisano: 09.12.2016 17:14:35
alea napisał(a):

alea napisał(a):

joan napisał(a):

Rozumiem, że ten pan jest konkretnie od bonów?

Bardzo pomocny , a czy akurat od bonów nie wiem , mi pomógł emotka i juz bony zrealizowałam emotka

Nieśmiało zapytam, czy pomoc polegała na "uaktywnieniu" źle wbitego bonu, czy może samej realizacji, w sklepie, w którym wcześniej tego nie potrafiono?
Odpisałam kobiecie, które odpowiedziała na moje zgłoszenie w centrali, jak ona tego nie ruszy przez parę dni, to napiszę do pana...
0 0

joan

#6298529 Napisano: 09.12.2016 17:23:02
Aha, to ja napiszę do niego we wtorek. Bo w poniedziałek się przejdę do Żabki emotka
0 0

cc_investigator

#6298541 Napisano: 09.12.2016 17:52:45
Alea - super.
Dam szansę "mojej pani" z żabki. Ale jak nie da rady, to zwrócę się do "Twojego" pana.
Miło, że można i taką sytuację odkręcić.
1 alea 0

ewela83

#6298575 Napisano: 09.12.2016 19:57:54
Czy w promocji baterii ENERGIZER 2 ulotki promocyjne wysyłacie listem zwykłym czy poleconym? Dostał ktoś już maskotki?
0 0