Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: maggie

#6321727 Napisano: 14.02.2017 11:52:47
Dostaliście już nagrody z Konkursu na Gwiazdkę z Biedronki? Bo ja nadal czekam:( A 35 dni na wysyłkę zaraz mija...

A były już wyniki z konkursu: 
http://m.komputer...wygraj-nagrody.aspx, bo nigdzie nie mogę znaleźć?

Z góry dzięki za odpowiedź.
0 0

marek262

#6321732 Napisano: 14.02.2017 12:09:15
pioge7 napisał(a):

marek262 napisał(a):

czy w lewiatanie na konkurs z ramą są jakieś skrzynki na wrzucenie odpowiedzi i paragonu?  czy daje się "do ręki" kasjerce?

Wysyla się do nich pocztą. Adres jest w regulamińie i na stronie z konkursem. 

dzieki!
0 0

gopablo1

#6321745 Napisano: 14.02.2017 12:37:40
natala91 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Są u waszych Żabkach te Kaktusy black? Byłam już w trzech i nic ;(

U mnie w dwóch sprawdzonych i nie ma emotka  

i u mnie też brak emotka

w mojej były
0 0

basku

#6321763 Napisano: 14.02.2017 13:28:51
pewnie juz sie pojawialo to pytanie, ale naprawde nie mam czasu przekopywac sie prze wpisy a wyszukiwarka nie chce mi tego znalezc emotka
prosze napiszcie jaki nr paragonu wpisujecie do konkursu dot. lazienki marzen? ten kolo daty czy cos innego??
0 0

picola

#6321766 Napisano: 14.02.2017 13:33:36
basku napisał(a):

pewnie juz sie pojawialo to pytanie, ale naprawde nie mam czasu przekopywac sie prze wpisy a wyszukiwarka nie chce mi tego znalezc emotka
prosze napiszcie jaki nr paragonu wpisujecie do konkursu dot. lazienki marzen? ten kolo daty czy cos innego??

Nie, ten koło daty jest błędny, jak się zalogujesz , to jest dokładnie pokazane, który nr (chyba kasy) masz wpisać - 3 litery i ileś tam cyfr. Na obrazku  (jak będziesz wypełniać pola) jest podany przykład
0 0

basku

#6321768 Napisano: 14.02.2017 13:36:13
picola napisał(a):

basku napisał(a):

Nie, ten koło daty jest błędny, jak się zalogujesz , to jest dokładnie pokazane, który nr (chyba kasy) masz wpisać - 3 litery i ileś tam cyfr. Na obrazku  (jak będziesz wypełniać pola) jest podany przykład

bardzo dziękuje emotka
0 0

marta_1234

#6321772 Napisano: 14.02.2017 13:42:26
Dostałam z Monte (monterzy) takiego maila:
Cześć Marta,
Mamy dla Ciebie świetną wiadomość. Nasz Dział Projektowy zaakceptował Twój konkursowy MONTaż, teraz możesz walczyć o wygraną. 
Dodaj kolejny projekt i zwiększ swoje szanse na nagrodę główną. Namów do udziału znajomych.
Trzymamy kciuki!
Zespół MONTErów

Pytanie: jak mam dodać kolejny projekt jak ta funkcja na stronie jest zablokowana, bo konkurs zakończony.emotka
0 0

andziulka21

#6321779 Napisano: 14.02.2017 13:53:31
marta_1234 napisał(a):

Dostałam z Monte (monterzy) takiego maila:
Cześć Marta,
Mamy dla Ciebie świetną wiadomość. Nasz Dział Projektowy zaakceptował Twój konkursowy MONTaż, teraz możesz walczyć o wygraną. 
Dodaj kolejny projekt i zwiększ swoje szanse na nagrodę główną. Namów do udziału znajomych.
Trzymamy kciuki!
Zespół MONTErów

Pytanie: jak mam dodać kolejny projekt jak ta funkcja na stronie jest zablokowana, bo konkurs zakończony. emotka

Poprostu jest to informacja,że Twoja praca została dodana do galerii konkursu.. Bo dziś dodają zgłoszenia z weekendu.
No już nie dodasz. emotka
0 0

Gość: 83huda

#6321783 Napisano: 14.02.2017 14:02:56
Mam pytanie odnośnie Nivea - łazienka marzeń. Czy jeśli nie mam paragonu, to mogę jeszcze potem zmienić treść zgłoszenia przy uzupełnianiu jego numeru czy jak już napiszę i zatwierdzę to ameno?
0 0

Prad

#6321790 Napisano: 14.02.2017 14:17:01
Czy zgłoszenia do konkursu BIC w Carrefour wysyłają się Wam bez problemu?
0 0

luko922

#6321824 Napisano: 14.02.2017 16:12:09
Nie wiem czy ktoś pomoże, ale spróbuję emotka
Pamięta ktoś czy do Grilla z konkursu Kasztelana w Carrefour (ten, na którego trzeba było tyle czekać) była gwarancja? :> Jak ktoś coś, to proszę PW emotka .
0 0

madzia1-s

#6321825 Napisano: 14.02.2017 16:12:24
eskel napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy w tej nowej loterii Heinekena piwa są oznaczone konkursem? czy obojętnie jakiego Heinekena sie wezmie?
https://heineken.com.pl/#start

Bo te co przychodzily wygrane z grudnia tez miały kody pod kapslami.... 

Dobre pytanie - jak tylko bede w domu to sprawdzę emotka

Właśnie sprawdziłam, kody z Heinekenow wygranych w grudniu m0zna rejestrowac w nowej loterii emotka
1 monisss 0

malgosia74

#6321845 Napisano: 14.02.2017 17:10:25
madzia1-s napisał(a):

eskel napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy w tej nowej loterii Heinekena piwa są oznaczone konkursem? czy obojętnie jakiego Heinekena sie wezmie?

Właśnie sprawdziłam, kody z Heinekenow wygranych w grudniu m0zna rejestrowac w nowej loterii emotka

trzymacie od grudnia wszystkie kapsle?
0 0

madzia1-s

#6321846 Napisano: 14.02.2017 17:11:56
malgosia74 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

eskel napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

nie, ale jeszcze nie wszystkie piwka wypite mam emotka  
wiec otworzylam jedno i sprawdzilam emotka

malgosia74

#6321847 Napisano: 14.02.2017 17:13:47
madzia1-s napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

eskel napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

a i piwko jeszcze jest więc gramy emotka
0 0

maryam

#6321848 Napisano: 14.02.2017 17:24:49
Ale Wam zazdroszczę, ja wyrzuciłam. Pocieszam się jeszcze że przy tylu kodach które macie, tak bym nic nie wygrała. emotka

kalafior

#6321849 Napisano: 14.02.2017 17:25:06
malgosia74 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

eskel napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

A nawet nie mówcie... Bo je zbierałam, ale jak to sprawdziłam że dawno po loterii to je wyrzuciłam. A wszystko już wypite emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6321850 Napisano: 14.02.2017 17:28:29
kalafior napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

eskel napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

A nawet nie mówcie... Bo je zbierałam, ale jak to sprawdziłam że dawno po loterii to je wyrzuciłam. A wszystko już wypite emotka

tez zadzowniłam dziś do meza że ma nie wyrzucac kasli z heinekenów. Dobrze że mamy jeszcze trochę emotka
0 0

kadett33

#6321853 Napisano: 14.02.2017 17:37:56
luko922 napisał(a):

Pamięta ktoś czy do Grilla z konkursu Kasztelana w Carrefour (ten, na którego trzeba było tyle czekać) była gwarancja? :> Jak ktoś coś, to proszę PW emotka .

Smolar chyba nie wysyła gwarancji, ale zawsze wysyła protokół przekazania nagrody i na podstawie tego protokołu chyba można ubiegać się naprawy.
0 0

luko922

#6321868 Napisano: 14.02.2017 18:34:41
kadett33 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Smolar chyba nie wysyła gwarancji, ale zawsze wysyła protokół przekazania nagrody i na podstawie tego protokołu chyba można ubiegać się naprawy.

No właśnie wiem, że zazwyczaj wysyła, z tym, że nie mogę znaleźć i nie pamiętam czy do tego grilla też był czy może nie emotka  
0 0