Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malgosia74

malgosia74

#7260396 Napisano: 12.05.2025 21:37:10 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

chwilę mnie nie było na forum i się pogubiłam ...
ktoś wie, czy z ten konkurs jest rozwiązany?
https://slodkaene....probestkonkursy.pl/

Kochana, to najwcześniej w sierpniu emotka . Ta agencja potrzebuje wyjątkowo dużo czasu, by wyłonić zwycięzców emotka

ach, no tak, faktycznie, dziekuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7260389 Napisano: 12.05.2025 21:06:10 w Czy informują/ informowali?
chwilę mnie nie było na forum i się pogubiłam ...
ktoś wie, czy z ten konkurs jest rozwiązany?
https://slodkaene....probestkonkursy.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

malgosia74

#7256121 Napisano: 25.04.2025 09:10:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wooowemotka  gratulacje dla Was Kochani💕 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7255344 Napisano: 21.04.2025 20:57:25 w Wkurza mnie...
amenhotep1 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

łączę się w bólu, moje 300 też przepadło, odrzucili paragon, jedna cyferka wyblakła, niestety u NAV nie ma tłumaczenia.. emotka

A reklamacja jest?

nie uznali po prostu bo paragon nieczytelny, regulamin to świętość, z dwojga złego dobrze że wygraną nie był tysiak,  bo bardziej by bolało...

Nie uznali paragonu czy reklamacji?

paragonu

I nie widac wyblaklej cyfry nic a nic?

Nieraz wystarczy zapalniczką podgrzać ostrożnie paragon. To jest papier termiczny, który pod wpływem ciepła czernieje. Potestuj na innych paragonach, najlepiej wyblakłych.

robiłam tak kiedyś i dobrze że zanim zgłosiłam paragon do loterii bo poszedł z dymem emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7255342 Napisano: 21.04.2025 20:54:23 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

łączę się w bólu, moje 300 też przepadło, odrzucili paragon, jedna cyferka wyblakła, niestety u NAV nie ma tłumaczenia.. emotka

A reklamacja jest?

nie uznali po prostu bo paragon nieczytelny, regulamin to świętość, z dwojga złego dobrze że wygraną nie był tysiak,  bo bardziej by bolało...

paragonu

I nie widac wyblaklej cyfry nic a nic?

niestety, ja bym dawała kary w sklepach gdzie nie wymieniają taśmy barwiącej w kasach fiskalnych ... często tez tak jest z paragonami z kas w biedronkach, nerwica czasem bierze, jak kupuję konkursowe produkty na pojedyncze paragony a tu numery ledwo widoczne ... albo skończy się rolka papieru i po zakupie produktu paragpnu ni huhu... wrrr Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

malgosia74

#7255338 Napisano: 21.04.2025 20:41:50 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

A reklamacja jest?

paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7255337 Napisano: 21.04.2025 20:39:08 w Wkurza mnie...
cleo25 napisał(a):

Dołączam do Was. Kiedyś wygrałam tv, ale kupiłam zły produkt emotka  Ktoś tu się potem chwalił, że ma tv z rezerwy  emotka

mam nadzieję, że to nie byłam ja, bo dawno temu wygrałam z rezerwy właśnie tv z kinem domowym Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7255334 Napisano: 21.04.2025 20:35:34 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Credo89 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mietowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Nie ma to jak w pierwszy dzień świąt dowiedzieć się, że wygranej w konkursie kreatywnym, pierwszej od x czasu, nie dostaniesz bo zamiast 05 w numerze paragonu wpisałaś 50 😭😭😭😭😭😭

To i dołączę do pocieszających - kiedyś z Los Mejoresa przepadł mi tv, bo kupiłam zły płyn do prania emotka

Pocieszę Cię: ja w swojej konkursowej karierze też straciłam chyba z 4 nagrody bo pewnych rzeczy nie doczytałam i: raz kupiłam niewłaściwy produkt (tymbark), raz w nie promocyjnym sklepie (skyr), raz wywaliłam opakowanie (kinder bueno na nieszczęście wylosowali z rezerwy) a raz nie wgrałam zdjęcia wieczek (rolmlecz) mimo iż paragon wgrałam. Każda strata boli ale po każdej człowiek się podnosi i uczy czegoś nowego.

To prawda. Chociaż mi się już nerwica natręctw rozkręciła przy sprawdzaniu zgłoszeń emotka

Och, znam ten ból, ponieważ też straciłam już kilka nagród. Pomimo odwoływania się zawsze mieli argumenty.
Nawet podobno pisali maila, którego oczywiście nie otrzymałam, ale pogodziłam się z tym emotka

Dołączam do Was, nie dość że nagrody u mnie mizerne, paragonów cały stos, to straciłam 300 zł z Airwicka...głowa do góry kochani, co nas nie zabije to nas wzmocni...

A reklamacja jest?

nie uznali po prostu bo paragon nieczytelny, regulamin to świętość, z dwojga złego dobrze że wygraną nie był tysiak,  bo bardziej by bolało... Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7255331 Napisano: 21.04.2025 20:23:41 w Wkurza mnie...
Credo89 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mietowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Nie ma to jak w pierwszy dzień świąt dowiedzieć się, że wygranej w konkursie kreatywnym, pierwszej od x czasu, nie dostaniesz bo zamiast 05 w numerze paragonu wpisałaś 50 😭😭😭😭😭😭

To i dołączę do pocieszających - kiedyś z Los Mejoresa przepadł mi tv, bo kupiłam zły płyn do prania emotka

Pocieszę Cię: ja w swojej konkursowej karierze też straciłam chyba z 4 nagrody bo pewnych rzeczy nie doczytałam i: raz kupiłam niewłaściwy produkt (tymbark), raz w nie promocyjnym sklepie (skyr), raz wywaliłam opakowanie (kinder bueno na nieszczęście wylosowali z rezerwy) a raz nie wgrałam zdjęcia wieczek (rolmlecz) mimo iż paragon wgrałam. Każda strata boli ale po każdej człowiek się podnosi i uczy czegoś nowego.

To prawda. Chociaż mi się już nerwica natręctw rozkręciła przy sprawdzaniu zgłoszeń emotka

Och, znam ten ból, ponieważ też straciłam już kilka nagród. Pomimo odwoływania się zawsze mieli argumenty.
Nawet podobno pisali maila, którego oczywiście nie otrzymałam, ale pogodziłam się z tym emotka

Dołączam do Was, nie dość że nagrody u mnie mizerne, paragonów cały stos, to straciłam 300 zł z Airwicka...głowa do góry kochani, co nas nie zabije to nas wzmocni...

łączę się w bólu, moje 300 też przepadło, odrzucili paragon, jedna cyferka wyblakła, niestety u NAV nie ma tłumaczenia.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7254807 Napisano: 17.04.2025 19:09:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
z nr par na stronie wyników Segafredo wygląda na to że wpadł zestaw kaw u męża emotka
 a u mnie 100zł do Biedry z Sielskiego emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7254805 Napisano: 17.04.2025 18:58:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
T-Mobile doładowało mi telefon kwotą 50zł emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7254530 Napisano: 16.04.2025 22:09:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy konkurs Colian w ITM to w tej Agencji co się czeka pół roku na wyniki? emotka

Tak 😂

no to rewelacja  emotka  chyba nima sensu się wysilać zbytnio... emotka

Wysilić się teraz, a potem na luzie zrywać kolejne kartki z kalendarza tak do jesieni  emotka

a tak zapytam jeszcze, wysyłacie zgłoszenie przez stronę czy smsem? Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7254513 Napisano: 16.04.2025 20:50:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy konkurs Colian w ITM to w tej Agencji co się czeka pół roku na wyniki? emotka

Rozkosz konkursowej potencjalnej wygranej jest dawkowana homeopatycznie przez długie miesiące  emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7254512 Napisano: 16.04.2025 20:49:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glamlady88 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Tak 😂

no to rewelacja  emotka  chyba nima sensu się wysilać zbytnio... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7254505 Napisano: 16.04.2025 20:25:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy konkurs Colian w ITM to w tej Agencji co się czeka pół roku na wyniki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7254246 Napisano: 15.04.2025 17:40:21 w moje dzisiejsze wygrane :)

malgosia74

malgosia74

#7253420 Napisano: 11.04.2025 17:40:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
Z serca wszystkim Wam gratuluję tych wypasionych wygranych emotka
Mam nadzieję że jeszcze kiedyś i mi znów szczęście dopisze by przeżywać takie emocje ciesząc się z głównej wygranej 😇 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7252206 Napisano: 07.04.2025 20:19:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Air Wick Rossmann - dzienna 300zł  Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7252042 Napisano: 07.04.2025 12:39:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ankann🤩 mega szczęście i mega wygrana 🏆 gratulacje wielkie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Ankann 0