Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dwaburekoty

#6342746 Napisano: 05.04.2017 20:09:20
mmika26 napisał(a):

elmo napisał(a): Proszę o podpowiedź do nowego konkursu Aucha. Jeden produkt stoi za szybą chyba? Jak go zaznaczyć?   Ja też proszę o podpowiedź do tego konkursu. Mianowicie: co oznacza wg Was rodzaj kosmetyku, bo mój analityczny umysł nie ogarnia: rodzaj tj. odżywka, szampon i tak dalej, czy rodzaj: nawilżający, oczyszczający itp...Dziękuję! Klikam w produkt i mi się zaznacza, nie mam problemu, że jest za szybą
Jeśli chodzi o rodzaj kosmetyku to też się nad tym zastanawiałam czy krem czy raczej krem nawilżający pisać ? no i nie rozumiem zbytnio tego, żeby go opisać? jakieś takie te pytanie nieprecyzyjne

Okropne jest to pytanie... Jakie mogą być zalety kremu? Nawilża skórę twarzy.... Masakra
0 0

masza

#6342747 Napisano: 05.04.2017 20:16:32
dwaburekoty napisał(a):

mmika26 napisał(a):

elmo napisał(a): Proszę o podpowiedź do nowego konkursu Aucha. Jeden produkt stoi za szybą chyba? Jak go zaznaczyć?   Ja też proszę o podpowiedź do tego konkursu. Mianowicie: co oznacza wg Was rodzaj kosmetyku, bo mój analityczny umysł nie ogarnia: rodzaj tj. odżywka, szampon i tak dalej, czy rodzaj: nawilżający, oczyszczający itp...Dziękuję! Klikam w produkt i mi się zaznacza, nie mam problemu, że jest za szybą
Jeśli chodzi o rodzaj kosmetyku to też się nad tym zastanawiałam czy krem czy raczej krem nawilżający pisać ? no i nie rozumiem zbytnio tego, żeby go opisać? jakieś takie te pytanie nieprecyzyjne

Okropne jest to pytanie... Jakie mogą być zalety kremu? Nawilża skórę twarzy.... Masakra

no właśnie zastanawiam się , jakie kryteria będą decydować o zwycięstwie.... emotka
0 0

fineessa

#6342762 Napisano: 05.04.2017 21:08:56
Ja nawet nie doczytałam, że w Tymbark Vita Mini są etapy emotka emotka
0 0

Gość: gosia16

#6342772 Napisano: 05.04.2017 21:26:44
czy czeka jeszcze ktoś na nerkę z Kauflanda,czy mam juz interweniować?  Nie dość ,że człowiek wygra nagrodę raz na 100 lat ,to jeszcze nie dotrzeemotka
0 0

xjustx

#6342774 Napisano: 05.04.2017 21:27:55
gosia16 napisał(a):

czy czeka jeszcze ktoś na nerkę z Kauflanda,czy mam juz interweniować?  Nie dość ,że człowiek wygra nagrodę raz na 100 lat ,to jeszcze nie dotrze emotka

ja czekam
0 0

trampek,

#6342781 Napisano: 05.04.2017 21:39:09
gdzie sa wyniki nivea z naszwkami
0 0

andziulka21

#6342784 Napisano: 05.04.2017 21:44:06
trampek, napisał(a):

gdzie sa wyniki nivea z naszwkami

https://www.nivea...-na-wiosne-61/wyniki
0 0

Gość: poprostuanette

#6342787 Napisano: 05.04.2017 21:48:15
Czy ktoś wysłał na konkur vitamini tymbark 2 zgłoszenia i wygrał? Ile paragonów wysyłacie?
0 0

razdwatrzycztery

#6342797 Napisano: 05.04.2017 22:18:27
poprostuanette napisał(a):

Czy ktoś wysłał na konkur vitamini tymbark 2 zgłoszenia i wygrał? Ile paragonów wysyłacie?

Oo jednak wygrałas?:DBo zastanawiam sie czy juz odpuscic ten konkurs czy jeszcze czekac
0 0

kozuszka38

#6342823 Napisano: 05.04.2017 23:20:34
Mam pytanie, czy Smolar za pierwszy etap z Woseby w intermarche informował już?
0 0

#6342860 Napisano: 06.04.2017 06:48:13
razdwatrzycztery napisał(a):

Oo jednak wygrałas?:DBo zastanawiam sie czy juz odpuscic ten konkurs czy jeszcze czekac

tak posłali wiadomosc wczraj emotka
0 0

gopablo1

#6342863 Napisano: 06.04.2017 07:57:49

u mnie też wczoraj przyszła wiadomość na insta
0 0

assal

#6342866 Napisano: 06.04.2017 08:06:01
Aneta 2208, Gopablo1: Możecie mi odpowiedzieć na jedno pytanie, bo tak mnie zaciekawiło?
Na czym polega działanie instagrama?
Zerkałam na zdjęcia wpisując to vitamini, nie było ich wcale aż tak dużo. Rozmawiam z jedną z dziewczyn, ona mówi mi o kilku zdjęciach... a ja ich wcale nie widzę u siebie. 
U mnie w pierwszych etapie wyświetla z 40 zdjęć (ja mam puste konto, tak sobie tylko tam wchodzę i oglądam), ona doliczyła w 1 etapie jakieś 70 zdjęć (ma konto aktywne, się tam udziela).
Czy to możliwe, że się widzi aż tak wybiórczo? emotka
0 0

viola787

#6342872 Napisano: 06.04.2017 08:17:28
primaballerina napisał(a):

viola787 napisał(a):

Czy ktoś coś wie na temat Pura czy się coś ruszyło?? Bo płyny miały przyjść w ciągu 2 tygodni ja jeszcze nie otrzymałam, a jak próbowała siostra kupić na tą "zniżkę" co przesłali płyny to w Rossmanie się nie dało...

Wkurza mnie ten konkurs. Żadnej listy zwycięzców. Nawet nie chodzi mi o to, by wygrać główną nagrodę (to niemożliwe przy mojej fotce), ale chciałabym wiedzieć, że konkurs został oficjalnie zakończony, lista laureatów jest. Ze mną, czy beze mnie na liście. emotka

Dokładnie, w ogóle jakas porażka ten konkurs,nie trzymają się terminow, nagrody nie wiadomo czy rozdane czy nie ... masakra,  z tymi plynami też nie wiem czy coś źle zrobiłam (bo 2 tygodnie już minęły, więc płyny powinny być teoretycznie u mnie)czy pisać do nich czy co robic nie wiem ...
0 0

elmo

#6342877 Napisano: 06.04.2017 08:49:19
kozuszka38 napisał(a):

Mam pytanie, czy Smolar za pierwszy etap z Woseby w intermarche informował już?

Nie widziałam żeby ktoś się chwalił, a też brałam udział i nadzieja jeszcze jest... 

#6342885 Napisano: 06.04.2017 09:00:56
viola787 napisał(a):

viola787 napisał(a):

Czy ktoś coś wie na temat Pura czy się coś ruszyło?? Bo płyny miały przyjść w ciągu 2 tygodni ja jeszcze nie otrzymałam, a jak próbowała siostra kupić na tą "zniżkę" co przesłali płyny to w Rossmanie się nie dało...

Wkurza mnie ten konkurs. Żadnej listy zwycięzców. Nawet nie chodzi mi o to, by wygrać główną nagrodę (to niemożliwe przy mojej fotce), ale chciałabym wiedzieć, że konkurs został oficjalnie zakończony, lista laureatów jest. Ze mną, czy beze mnie na liście. emotka

Dokładnie, w ogóle jakas porażka ten konkurs,nie trzymają się terminow, nagrody nie wiadomo czy rozdane czy nie ... masakra,  z tymi plynami też nie wiem czy coś źle zrobiłam (bo 2 tygodnie już minęły, więc płyny powinny być teoretycznie u mnie)czy pisać do nich czy co robic nie wiem ...

Ja płynów też jeszcze nie mam a wysłąłam wymagane oswiadzcenia listem do nich
0 0

monisss

#6342889 Napisano: 06.04.2017 09:14:04

viola787 napisał(a):

viola787 napisał(a):

Ja płynów też jeszcze nie mam a wysłąłam wymagane oswiadzcenia listem do nich

ja juz zapomniałąm o tym konkursie emotka
0 0

anula81

#6342907 Napisano: 06.04.2017 09:45:50
gopablo1 napisał(a):

dziwne jest to iż jestem ciągle zalogowana na insta, a teraz dopiero info, że jest nagroda do tego czas 18h temu emotka no ale ważne że jest, mi się wydaje że insta tak działa emotka
0 0

anula81

#6342910 Napisano: 06.04.2017 09:50:54
anula81 napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

dziwne jest to iż jestem ciągle zalogowana na insta, a teraz dopiero info, że jest nagroda do tego czas 18h temu emotka no ale ważne że jest, mi się wydaje że insta tak działa emotka

i proszę i u męża i mamy teraz się wyświetliło pw dopiero, nie rozumiem tego opóznienia ...
0 0

violka88

#6342957 Napisano: 06.04.2017 10:55:10
czy wszyscy  dostali już karty 200zł z konkursu walentynkowego Durex w C4 ????
bo ja nadal czekam, i zastanawiam się czy mam monitować czy jeszcze cierpliwie czekać emotka
0 0