Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

elmo

#6342500 Napisano: 05.04.2017 11:55:46
titinunu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź do nowego konkursu Aucha. Jeden produkt stoi za szybą chyba? Jak go zaznaczyć?  

ja też go nie mogę odnaleźć emotka

ktoś poradził sobie z tą szybą?

Chodzi o ten konkurs:
https://www.e-kon...a-etapy-dzienne.html
0 0

titinunu

#6342504 Napisano: 05.04.2017 11:58:44
elmo napisał(a):

titinunu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź do nowego konkursu Aucha. Jeden produkt stoi za szybą chyba? Jak go zaznaczyć?  

Chodzi o ten konkurs:

Tak,i nie mogę za szybą zaznaczyć
0 0

Claudia77

#6342506 Napisano: 05.04.2017 12:01:35
czy ja dobrze widzę, że w kamisie intermarche nie trzeba podawać nr paragonu? emotka
0 0

mc22

#6342509 Napisano: 05.04.2017 12:06:39
titinunu napisał(a):

elmo napisał(a):

titinunu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

elmo napisał(a):

Chodzi o ten konkurs:

u mnie wszystkie idzie zaznaczyć
0 0

masza

#6342513 Napisano: 05.04.2017 12:09:36
titinunu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

elmo napisał(a):

klikam normalnie i odchacza mi produkt
0 0

titinunu

#6342514 Napisano: 05.04.2017 12:09:40
mc22 napisał(a):

titinunu napisał(a):

elmo napisał(a):

titinunu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

elmo napisał(a):

Chodzi o ten konkurs:

ten za szybą też?A ja nie mogę:(
0 0

Claudia77

#6342527 Napisano: 05.04.2017 12:38:33
kerocna napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

czy ja dobrze widzę, że w kamisie intermarche nie trzeba podawać nr paragonu? emotka

Nie trzeba emotka

dzięki za upewnienie mnie w tym co patrzę, czytam i nie wierzę...emotka
0 0

mia

#6342541 Napisano: 05.04.2017 13:04:15
Claudia77 napisał(a):

Bardzo dobrze widzisz.
Dlatego na taki konkurs idzie srylion smsów, Albedo robi zgrabne losowanko, zaoszczędzając swój cenny czas, a sponsorowi pokazuje śliczne statystyki, ile to ludziska nakupili, że tyle smsów przyszło... I wszyscy są happy, z wyjątkiem tych, co nie wygrali. emotka
2 bethan, mysia 0

truskaweczka1

#6342542 Napisano: 05.04.2017 13:07:45
poprostuanette napisał(a):

truskaweczka1 napisał(a):

Może wybrali  kilka osób z 2 etapu przez pomyłkę. Dlatego ja wolę żeby wyniki były publikowane. 

Nie wybrali na pewno żadnej pracy kreatywnej... pewnie celowali w zwykłe selfiaki i zabrakłow im tych zwykłych zdjęć. 

Mi ten konkurs nie daje spokoju. Dałam sobie z nim spokój bo myślałam że porostu moje zwyczajne zdjęcie się im nie spodobało. A teraz dowiaduje się ze osoby które miały wyróżniające się zdjęcia też nie wygrały. Z tego usłyszałam od innych uczestników jedna osoba wygrała rower i trzy inne bony. A co z resztą nagród ?
0 0

Claudia77

#6342543 Napisano: 05.04.2017 13:10:50
mia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Bardzo dobrze widzisz.
Dlatego na taki konkurs idzie srylion smsów, Albedo robi zgrabne losowanko, zaoszczędzając swój cenny czas, a sponsorowi pokazuje śliczne statystyki, ile to ludziska nakupili, że tyle smsów przyszło... I wszyscy są happy, z wyjątkiem tych, co nie wygrali. 

dobrze wiedzieć, to nie ma co sobie głowy zawracać wymyślaniem zgrabnych tekstów...
0 0

Claudia77

#6342544 Napisano: 05.04.2017 13:12:11

poprostuanette napisał(a):

Może wybrali  kilka osób z 2 etapu przez pomyłkę. Dlatego ja wolę żeby wyniki były publikowane. 

Nie wybrali na pewno żadnej pracy kreatywnej... pewnie celowali w zwykłe selfiaki i zabrakłow im tych zwykłych zdjęć. 

Mi ten konkurs nie daje spokoju. Dałam sobie z nim spokój bo myślałam że porostu moje zwyczajne zdjęcie się im nie spodobało. A teraz dowiaduje się ze osoby które miały wyróżniające się zdjęcia też nie wygrały. Z tego usłyszałam od innych uczestników jedna osoba wygrała rower i trzy inne bony. A co z resztą nagród ?

czytając te komentarze i opinie to naprawdę się zastanawiam czy warto dalej te konkursowe gierki ciągnąć...
1 monisss 0

aaa

#6342575 Napisano: 05.04.2017 14:11:37
Konkurs "Oszczędzanie w firmie" EDF, od wczoraj są wyniki: http://oszczedzaniewfirmie.pl/
Jeśli ktoś brał udział i odnalazł się na liście nagrodzonych, powinien wysłać mail do organizatora z danymi do 11.04. Sprawdźcie, bo Organizator nie wysyła maili z informacją o wygranej. A nagrody całkiem fajne, szkoda, żeby przepadły emotka
1 xjustx 0

mc22

#6342577 Napisano: 05.04.2017 14:19:05
titinunu napisał(a):

mc22 napisał(a):

titinunu napisał(a):

elmo napisał(a):

titinunu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

elmo napisał(a):

Chodzi o ten konkurs:

o ile myślę o tym samym (żel pod prysznic, różowa butelka) to u mnie bez problemu
1 titinunu 0

jokan

#6342592 Napisano: 05.04.2017 14:46:01
mc22 napisał(a):

titinunu napisał(a):

mc22 napisał(a):

titinunu napisał(a):

elmo napisał(a):

titinunu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

elmo napisał(a):

Chodzi o ten konkurs:

o ile myślę o tym samym (żel pod prysznic, różowa butelka) to u mnie bez problemu

moze to kwestia przegladarki, u mnie nie bylo problemow
0 0

dwaburekoty

#6342616 Napisano: 05.04.2017 15:49:45
elmo napisał(a):

Ja też proszę o podpowiedź do tego konkursu. Mianowicie: co oznacza wg Was rodzaj kosmetyku, bo mój analityczny umysł nie ogarnia: rodzaj tj. odżywka, szampon i tak dalej, czy rodzaj: nawilżający, oczyszczający itp...
Dziękuję!
0 0

viola787

#6342654 Napisano: 05.04.2017 16:40:46
Czy ktoś coś wie na temat Pura czy się coś ruszyło?? Bo płyny miały przyjść w ciągu 2 tygodni ja jeszcze nie otrzymałam, a jak próbowała siostra kupić na tą "zniżkę" co przesłali płyny to w Rossmanie się nie dało...
0 0

karolkas

#6342738 Napisano: 05.04.2017 19:26:18
zgłupiałam, niech ktoś mnie uświadomi, w tym konkursie McDonalds jest zapis w regulaminie "....przez drużynę –
rodzinę, składająca się co najmniej z dwóch osób, w tym jednej osoby pełnoletniej i jednego dziecka urodzonego nie wcześniej
niż w 2004", czyli dziecko może być urodzone w latach 2004,2005,2006 itd?
0 0

primaballerina

#6342740 Napisano: 05.04.2017 19:28:33
viola787 napisał(a):

Czy ktoś coś wie na temat Pura czy się coś ruszyło?? Bo płyny miały przyjść w ciągu 2 tygodni ja jeszcze nie otrzymałam, a jak próbowała siostra kupić na tą "zniżkę" co przesłali płyny to w Rossmanie się nie dało...

Wkurza mnie ten konkurs. Żadnej listy zwycięzców. Nawet nie chodzi mi o to, by wygrać główną nagrodę (to niemożliwe przy mojej fotce), ale chciałabym wiedzieć, że konkurs został oficjalnie zakończony, lista laureatów jest. Ze mną, czy beze mnie na liście. emotka
0 0

maa

#6342743 Napisano: 05.04.2017 19:50:12
karolkas napisał(a):

zgłupiałam, niech ktoś mnie uświadomi, w tym konkursie McDonalds jest zapis w regulaminie "....przez drużynę –
rodzinę, składająca się co najmniej z dwóch osób, w tym jednej osoby pełnoletniej i jednego dziecka urodzonego nie wcześniej
niż w 2004", czyli dziecko może być urodzone w latach 2004,2005,2006 itd?

tak
1 karolkas 0

mmika26

#6342744 Napisano: 05.04.2017 20:01:45
bzowapani napisał(a):

elmo napisał(a):

Ja też proszę o podpowiedź do tego konkursu. Mianowicie: co oznacza wg Was rodzaj kosmetyku, bo mój analityczny umysł nie ogarnia: rodzaj tj. odżywka, szampon i tak dalej, czy rodzaj: nawilżający, oczyszczający itp...
Dziękuję!

Klikam w produkt i mi się zaznacza, nie mam problemu, że jest za szybą emotka
Jeśli chodzi o rodzaj kosmetyku to też się nad tym zastanawiałam czy krem czy raczej krem nawilżający pisać ? no i nie rozumiem zbytnio tego, żeby go opisać? emotka jakieś takie te pytanie nieprecyzyjne emotka
0 0