Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magie1982

#6364770 Napisano: 06.06.2017 16:21:31
Wygrałam w loterii Żywca ITM - Smolar, każą odesłać oryginał paragonu. A ja mam na tym paragonie jeszcze produkty na konkurs Wedla, jeszcze nierozstrzygnięty. Ktoś podpowie co zrobić? W loteriach raczej nie wygrywam, wiec nie spodziewałam się i tu... emotka
0 0

loteryjny

#6364793 Napisano: 06.06.2017 17:16:15
magie1982 napisał(a):

Wygrałam w loterii Żywca ITM - Smolar, każą odesłać oryginał paragonu. A ja mam na tym paragonie jeszcze produkty na konkurs Wedla, jeszcze nierozstrzygnięty. Ktoś podpowie co zrobić? W loteriach raczej nie wygrywam, wiec nie spodziewałam się i tu... emotka

zagadaj ze Smolarem, może paragon Ci oddadzą, tam pracują spoko ludzie emotka
1 magie1982 0

viola787

#6364796 Napisano: 06.06.2017 17:22:53
Czy w loterii Żywca ITM podawało się dane czy tylko nr telefonu w formularzu? 
0 0

paula9891

#6364825 Napisano: 06.06.2017 18:22:49
Ktos pytal o to czy Avon wysyla @.
Nie wysyla, nagroda dotarla:)
0 0

dorothy

#6364830 Napisano: 06.06.2017 18:43:57
ktoś to ma?: emotka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za Państwa zainteresowanie loterią  „Loteria Star” oraz przesłane zgłoszenia.
Zgodnie z pkt. 18 Regulaminu uprzejmie prosimy o pilne przesłanie (w ciągu 2 dni na adres [email protected]) dowodów zakupu (w postaci skanu lub zdjęcia w formacie JPG lub PDF o max rozmiarze 5mb) zgłoszonych do loterii w dniu 05.06.2017 roku.Zgodnie z zasadami loterii w przypadku, gdy Organizator przed losowaniem, potwierdzi niespełnienie tego warunku, stwierdzi fałszywość dowodu/ów zakupu lub potwierdzi, iż ten sam dowód zakupu został zgłoszony do Loterii kilka razy, Organizator ma prawo wykluczyć takie zgłoszenie z Loterii.W przypadku, gdy Organizator  po losowaniu potwierdzi niespełnienie tego warunku, stwierdzi fałszywość dowodu/ó zakupu lub potwierdzi, iż ten sam dowód zakupu został zgłoszony do Loterii kilka razy, Organizator ma prawo nie wydać laureatowi nagrody. W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji. Z poważaniemZespół Obsługi Loterii
0 0

cherry_coke

#6364834 Napisano: 06.06.2017 18:49:51
dorothy napisał(a):

ktoś to ma?:  emotka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za Państwa zainteresowanie loterią  „Loteria Star” oraz przesłane zgłoszenia.
Zgodnie z pkt. 18 Regulaminu uprzejmie prosimy o pilne przesłanie (w ciągu 2 dni na adres [email protected]) dowodów zakupu (w postaci skanu lub zdjęcia w formacie JPG lub PDF o max rozmiarze 5mb) zgłoszonych do loterii w dniu 05.06.2017 roku.Zgodnie z zasadami loterii w przypadku, gdy Organizator przed losowaniem, potwierdzi niespełnienie tego warunku, stwierdzi fałszywość dowodu/ów zakupu lub potwierdzi, iż ten sam dowód zakupu został zgłoszony do Loterii kilka razy, Organizator ma prawo wykluczyć takie zgłoszenie z Loterii.W przypadku, gdy Organizator  po losowaniu potwierdzi niespełnienie tego warunku, stwierdzi fałszywość dowodu/ó zakupu lub potwierdzi, iż ten sam dowód zakupu został zgłoszony do Loterii kilka razy, Organizator ma prawo nie wydać laureatowi nagrody. W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji. Z poważaniemZespół Obsługi Loterii

Ja, odesłałam, podziękowali i tyle emotka
1 dorothy 0

fineessa

#6364877 Napisano: 06.06.2017 20:34:43
Wiecie że w tym teście szczoteczek Oral-B trzeba później nagrać wideo recenzje i wstawić na fejsa? emotka
0 0

mountain

#6364881 Napisano: 06.06.2017 20:38:10
działa wam strona tigersesja? Ja się nie mogę zalogować.
0 0

agata6

#6364888 Napisano: 06.06.2017 20:49:46
cherry_coke napisał(a):

dorothy napisał(a):

U mnie wczoraj to samo,odeslalam paragony a dzis podziekowania
1 dorothy 0

lager

#6364893 Napisano: 06.06.2017 21:09:55
pauleeen napisał(a):

Czy wiecie może czy po teście szczoteczki oral b genius 9000 (everydayme) trzeba bedzie ją odesłać?

Tak, myjesz zębory 1x po czym musisz ją dobrze wymyć i odesłać na swój koszt.
Oczywiście żartuje - po teście zostaje u Ciebie emotka

pauleeen

#6364896 Napisano: 06.06.2017 21:16:01
Pytam ponieważ kiedyś w podobnej akcji produkt był do zwrotu emotka
0 0

Gość: kermit

#6364903 Napisano: 06.06.2017 21:33:13
W loterii Star biorą udział wszystkie ich produkty i gramatury?
0 0

Gość: kermit

#6364904 Napisano: 06.06.2017 21:34:10
lager napisał(a):

pauleeen napisał(a):

Czy wiecie może czy po teście szczoteczki oral b genius 9000 (everydayme) trzeba bedzie ją odesłać?

Tak, myjesz zębory 1x po czym musisz ją dobrze wymyć i odesłać na swój koszt.
Oczywiście żartuje - po teście zostaje u Ciebie emotka

A potem kolejna osoba testuje emotka

kamea

#6364907 Napisano: 06.06.2017 21:42:42
mountain napisał(a):

działa wam strona tigersesja? Ja się nie mogę zalogować.

nie działa
0 0

delvitto

#6364922 Napisano: 06.06.2017 22:07:00
czy w rożkomanii zadanie do wykonania zmienia się? zagladałam wcześniej, i chyba było można coś napisać, a jak wreszcie znalazłam ochotę by nad tym posiedzieć, to patrzę, a tu trzeba foto:( czy w związku z tym mogę zatrzymać paragony na inny etap, aż pojawi się zadanie, w którym poczuję się pewniejsza?
0 0

nkba

#6364923 Napisano: 06.06.2017 22:15:01
delvitto napisał(a):

czy w rożkomanii zadanie do wykonania zmienia się? zagladałam wcześniej, i chyba było można coś napisać, a jak wreszcie znalazłam ochotę by nad tym posiedzieć, to patrzę, a tu trzeba foto:( czy w związku z tym mogę zatrzymać paragony na inny etap, aż pojawi się zadanie, w którym poczuję się pewniejsza?

Zadanie zmienia się co dwa tygodnie, nie pamietam aby był zapis w regulaminie, że paragon musi być z danego etapu emotka
1 delvitto 0

Gość: mariolakal

#6364933 Napisano: 06.06.2017 22:33:17
agata6 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

dorothy napisał(a):

U mnie wczoraj to samo,odeslalam paragony a dzis podziekowania

A ja dzisiaj dostałam tylko taką zwrotkę:
"Dziękujemy za zgłoszenie do loterii 'Loteria Star'.
Każdy kolejny zakup dowolnej paczki Star, dokonany w dniach '05.06.2017 – 05.08.2017', upoważnia do kolejnego zgłoszenia.
Zgłoszenia uczestnictwa w loterii są przyjmowane w dniach 05.06.2017 – 05.08.2017.

Zapraszamy do dalszego udziału w zabawie. Szczegóły w regulaminie na https://www.loteriastar.pl
0 0

delvitto

#6364934 Napisano: 06.06.2017 22:36:50
nkba napisał(a):

delvitto napisał(a):

Zadanie zmienia się co dwa tygodnie, nie pamietam aby był zapis w regulaminie, że paragon musi być z danego etapu emotka

dzięki bardzo emotka
1 nkba 0

Gość: lubiemakaron

#6364942 Napisano: 06.06.2017 23:04:06
delvitto napisał(a):

nkba napisał(a):

delvitto napisał(a):

dzięki bardzo  emotka

tak, zmienia się. pierwszy etap to bylo foto, potem pisanie, a teraz znowu foto - z tego co pamiętam to etap trwa do jutra i potem znowu zmiana

kate1980

#6365074 Napisano: 07.06.2017 11:09:03
przed chwilą odebrałam telefon z radia zet. Pani zdążyła tylko powiedzieć skąd dzwoni i "gratuluję wygranej" po czym usłyszałam głuchy sygnał rozłączenia się. wiecie może o co chodzi? miał ktoś podobną sytuację?
1 brucee 0