Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika loteryjny

loteryjny

#7254666 Napisano: 17.04.2025 13:49:56 w Smolar
wiesia30 napisał(a):

rufus napisał(a):

Weryfikacja ze slodkiej loterii

U mnie też😀

Ktoś jeszcze czeka? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#7254599 Napisano: 17.04.2025 09:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak szybko weryfikują zgłoszenia z airwick? Teoretycznie mają na to 2 dni robocze. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#7253907 Napisano: 14.04.2025 12:29:00 w Smolar
Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Były jakieś pozytywne weryfikacje ze słodkiej loterii?

cały czas cisza

Dzięki za info. Może szykują potrójną weryfikację. Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#7253892 Napisano: 14.04.2025 12:00:51 w Smolar
Były jakieś pozytywne weryfikacje ze słodkiej loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#7253639 Napisano: 13.04.2025 00:54:33 w Smolar
rufus napisał(a):

byekitty napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie wiem, co to za absurdy znowu... Mam prawo udostępnić numer komu chcę, nie ich sprawa na kogo jest zarejestrowany. I tak im napiszę, jeśli kiedykolwiek do mnie uderzą w tej sprawie...

Dokladnie tak , mam takie sami zdanie emotka  mogę mieć i 3 numery zarejestrowane na siebie ,  a telefon z takim starterem już " uruchomionym" moze dostać np teściowa w prezencie która sama nie ogarnęłaby sobie  rejestracji i szczerze wolę ze jest on na mnie bo w razie jakichkolwiek problemów w sieci nie muszą jej ciągac po salonach...a napewno będąc schorowaną to ostatnia rzecz o ktorej by marzyła....Nic nikomu do tego czy zarejestrowany numer na siebie dam córce w prezencie czy teściowej do własnego uzytku.Ja nie widzę w tym nic złego i jeśli odezwą się do mnie kiedyś w tym temacie ja także napisze co o tym myślę... Swój numer mogę udostępnić komu mi się podoba i nikomu nic do tego.

Jeszcze chwila I będzie ze z własnego laptopa nie może mąż korzystać bo musi kupić swojego by wysłać zgłoszenie emotka  Moze jeszcze nas odwiedza i sprawdzą czy zgadza się ilość laptopów w domu wraz z liczbą zgloszen z danego domuemotka

Przecież nie ma zakazu korzystania z zarejestrowanej przez kogoś karty. Smolar się stacza na dno.
Kto pamięta agencję, która dzwoniła i pierwszą rzeczą o którą pytali było: "na jaki numer telefonu się dodzwoniłam?” (ci od cyklicznego konkursu w Kauflandzie, ze stówkami na sklep) Agencji już dawno nie ma, nie pamiętam jak się nazywała nawet… Smolarki też nie powinni gryźć ręki, która ich karmi emotka

edit: to była TQ Group - pamięta ich ktoś jeszcze?

Po ilosci loterii i konkursow jakie organizuja i jakie wziecie maja te bibeloty do wygrania, to nie sadze ze sie staczaja emotka

Nie robią już tylu ani tak jakościowo konkursów i loterii co kiedyś. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#7253356 Napisano: 11.04.2025 15:04:14 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

brasia napisał(a):

loteryjny napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy dostał ktoś od Smolara maila z dodatkową weryfikacją z loterii corega w przypadku gdy się nie jest laureatem?  emotka  chyba coś im się sypnęło i wysłali hurtem do różnych uczestników.

Tak, dostałem i znajomi którzy grają także ale każdy olewa.

dziwne ja nie dostałam czegoś takiego

Powysyłali tym co wygrali i pewnie zgłosili według nich "podejrzanie dużo zgłoszeń" i części tych którzy nie wygrali a rezerwy standardowo nikt nie zobaczy raczej. Lubię Smolara ale Oni niestety wolą raczej nowych uczestników a nie starych konkursowiczów emotka

Też dostałam,a wygranych zero i nie mam zamiaru wysyłać moich paragonów na których są też inne konkursy,loterie.

emotka Oni już dawno przeszli samych siebie. Po pierwszej weryfikacji będzie druga emotka  Nie w tej loterii, ale w lidloterii tak mi zrobili. Musiałam dosłać im zaświadczenie od operatora (lub umowe z operatorem)że mój numer należy do mnie.emotka  ale uwaga to żaden starter- ten numer mam 20 lat i oni doskonale go znają. Już przecież był nawet na czarnej liście. I teraz uwaga.
 Mimo iż im wszystko przedstawiłam, wydali nagrody to w tej lidloterii też mnie maja zablokowaneemotka  Skąd wiem?.mimo wygranych nagrody natychmiastowe nie doszły czyli... a zaś będzie weryfikacja emotka   Smolar to agencja która wręcz nienawidzi zawodowych konkirsowiczy. Ciekawe jak długo pociągną rozpoczynając wojnę z konkursowiczami emotka  Ciekawi mnie też jak im się wydaje kto będzie do nich zgłoszenia wysyłał jak już zniechęca wszystkich "zawodowców" emotka

Niestety ale nic dodać nic ująć, taka jest brutalna prawda kto dłużej u nich gra, spróbuj wysłać z danego numeru więcej zgłoszeń to nawet nie będą tych zgłoszeń losować, łatwiej wygrać wysyłając jedno ale 5 gwiazdek na google to chcą mieć, najlepiej od przypadkowego uczestnika bo nie od nas emotka  No cóż, kto cokolwiek im udowodni, uczestnicy będą kupować nowe startery i zmieniać IP, co im to da ja się pytam. Niech zrobią limit wygranych na 1 osobę z osiedla + 5km, raz na miesiąc.

I tu się mylisz emotka  Kuzynka po usłyszeniu mojej historii wysłała, wygrała CAŁE 20ZŁ  (mieszka dalej niż 5 kilometrów) ale w tym samym mieście i też nie dostała bonu, wiec dla 20zl czeka ja wysylka paragonów i wycieczka do operatoraemotka  Czyli ja też wstrzymali. Wstrzymali całe 50tys miasto emotka  
A te opinie na Google to oni sami sobie wystawiają, widać jak bardzo są tam aktywni  emotka  Dla mnie najgorsza z możliwych agencji. Dlugi czas oczekiwania na nagrody, cyrki nawet dla nagród za 20zl gdy źle mieszkasz, traktują stałego klienta jak złodzieja. Dlugo można opisywać emotka Aż się boję że zaraz mi do łóżka wejdą.

Może warto żeby sobie to sponsorzy poczytali ale Oni i tak już nie robią takich akcji promocyjnych jak kiedyś ani w takiej ilości.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#7253347 Napisano: 11.04.2025 14:47:54 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

brasia napisał(a):

loteryjny napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy dostał ktoś od Smolara maila z dodatkową weryfikacją z loterii corega w przypadku gdy się nie jest laureatem?  emotka  chyba coś im się sypnęło i wysłali hurtem do różnych uczestników.

Powysyłali tym co wygrali i pewnie zgłosili według nich "podejrzanie dużo zgłoszeń" i części tych którzy nie wygrali a rezerwy standardowo nikt nie zobaczy raczej. Lubię Smolara ale Oni niestety wolą raczej nowych uczestników a nie starych konkursowiczów emotka

Też dostałam,a wygranych zero i nie mam zamiaru wysyłać moich paragonów na których są też inne konkursy,loterie.

emotka Oni już dawno przeszli samych siebie. Po pierwszej weryfikacji będzie druga emotka  Nie w tej loterii, ale w lidloterii tak mi zrobili. Musiałam dosłać im zaświadczenie od operatora (lub umowe z operatorem)że mój numer należy do mnie.emotka  ale uwaga to żaden starter- ten numer mam 20 lat i oni doskonale go znają. Już przecież był nawet na czarnej liście. I teraz uwaga.
 Mimo iż im wszystko przedstawiłam, wydali nagrody to w tej lidloterii też mnie maja zablokowaneemotka  Skąd wiem?.mimo wygranych nagrody natychmiastowe nie doszły czyli... a zaś będzie weryfikacja emotka   Smolar to agencja która wręcz nienawidzi zawodowych konkirsowiczy. Ciekawe jak długo pociągną rozpoczynając wojnę z konkursowiczami emotka  Ciekawi mnie też jak im się wydaje kto będzie do nich zgłoszenia wysyłał jak już zniechęca wszystkich "zawodowców" emotka

Niestety ale nic dodać nic ująć, taka jest brutalna prawda kto dłużej u nich gra, spróbuj wysłać z danego numeru więcej zgłoszeń to nawet nie będą tych zgłoszeń losować, łatwiej wygrać wysyłając jedno ale 5 gwiazdek na google to chcą mieć, najlepiej od przypadkowego uczestnika bo nie od nas emotka  No cóż, kto cokolwiek im udowodni, uczestnicy będą kupować nowe startery i zmieniać IP, co im to da ja się pytam. Niech zrobią limit wygranych na 1 osobę z osiedla + 5km, raz na miesiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#7253289 Napisano: 11.04.2025 12:48:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
bilet z monstera Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#7253224 Napisano: 11.04.2025 10:50:56 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Powysyłali tym co wygrali i pewnie zgłosili według nich "podejrzanie dużo zgłoszeń" i części tych którzy nie wygrali a rezerwy standardowo nikt nie zobaczy raczej. Lubię Smolara ale Oni niestety wolą raczej nowych uczestników a nie starych konkursowiczów emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#7252902 Napisano: 10.04.2025 07:46:36 w Smolar
Czy dostał ktoś od Smolara maila z dodatkową weryfikacją z loterii corega w przypadku gdy się nie jest laureatem?  emotka  chyba coś im się sypnęło i wysłali hurtem do różnych uczestników. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#7251726 Napisano: 05.04.2025 10:47:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejne 200 zł z coregi pierwszym dzisiaj zgłoszeniem Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#7251678 Napisano: 04.04.2025 21:05:33 w moje dzisiejsze wygrane :)

loteryjny

#7251590 Napisano: 04.04.2025 13:41:23 w Smolar
Czy Smolar informował z losowania nagród głównych w rexonie? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#7251336 Napisano: 03.04.2025 14:02:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

loteryjny

#7251239 Napisano: 03.04.2025 08:19:30 w moje dzisiejsze wygrane :)

loteryjny

#7251209 Napisano: 02.04.2025 21:18:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
loteryjny napisał(a):

200 zł z coregi

2 x bilet 1-dniowy i bilet 3-dniowy z monstera Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#7251164 Napisano: 02.04.2025 17:52:52 w moje dzisiejsze wygrane :)

loteryjny

#7250682 Napisano: 31.03.2025 21:31:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
loteryjny napisał(a):

loteryjny napisał(a):

3-dniowy bilet na koncert w Krakowie z monstera

Bon 100 zł z coca coli w Dino

bilet na koncert w Warszawie z monstera Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#7250533 Napisano: 31.03.2025 13:24:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
loteryjny napisał(a):

3-dniowy bilet z monstera

Bon 100 zł z coca coli w Dino Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#7250513 Napisano: 31.03.2025 12:38:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
3-dniowy bilet z monstera Wyświetl w wątku >>