Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna

#6367130 Napisano: 12.06.2017 21:29:31
karkocka napisał(a):

trampek, napisał(a):

Gdzie są wyniki z tym kremem Nivea?

informują na maila

A to jest ta akcja co było 5000 sztuk? Jeśli tak to informują od jakiegoś już czasu,bo co kilka dni wpisy o kremach...Może jest jeszcze szansa?
0 0

trampek,

#6367132 Napisano: 12.06.2017 21:38:19
mczarna napisał(a):

karkocka napisał(a):

trampek, napisał(a):

informują na maila

A to jest ta akcja co było 5000 sztuk? Jeśli tak to informują od jakiegoś już czasu,bo co kilka dni wpisy o kremach...Może jest jeszcze szansa?

tak, dzięki emotka
0 0

cudaczek121

#6367137 Napisano: 12.06.2017 21:46:45
Szukam info, co mogło do mnie przyjść z adresu: UP Warszawa 121 (ul. Wałbrzyska 11, 02-741 Warszawa) Kilka dni temu mi na maila przyszła wiadomość z poczty polskiej o nadaniu takiej przesyłki.Myślałam,że to jakiś spam czy wirus,ale patrzę,że w skrzynce na listy mam awizo o tym samym numerze przesyłki.Dziwne, na nic raczej nie czekam z nagród już.
0 0

cudaczek121

#6367145 Napisano: 12.06.2017 22:07:47
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam info, co mogło do mnie przyjść z adresu: UP Warszawa 121 (ul. Wałbrzyska 11, 02-741 Warszawa) Kilka dni temu mi na maila przyszła wiadomość z poczty polskiej o nadaniu takiej przesyłki.Myślałam,że to jakiś spam czy wirus,ale patrzę,że w skrzynce na listy mam awizo o tym samym numerze przesyłki.Dziwne, na nic raczej nie czekam z nagród już.

A może z ankiet? emotka  Ja dostałam niedawno mocno opóźnioną wagę z Ariadny. O ile dobrze pamiętam, Ty też tam wypełniasz ankiety, bo pisałaś tu na forum. Może tam coś zamawiałaś? emotka

faktycznie, teraz sobie przypomniałam,że zamawiałam stamtąd zapalniczkę grillową,he,he
1 brucee 0

Gość: tusienka

#6367198 Napisano: 13.06.2017 06:01:10
mczarna napisał(a):

karkocka napisał(a):

trampek, napisał(a):

informują na maila

Ja dostałam maila parę dni temu ,,Z przyjemnością informujemy, że Twoja odpowiedź została zaakceptowana i przechodzi do następnego etapu.

Informujemy, że jesteś o krok bliżej przetestowania jednego z 5.000 Lekkich Przeciwzmarszczkowych Kremów NIVEA Care, a ze zwycięzcami skonstatujemy się najpóźniej do 15 czerwca br." 

Jednak coś czuję ,że to odp z tylu ,,Zadzwonimy do Pani " po rozmowie kwalifikacyjnej i znów będę tą nieliczną co na taką pulę nagród nie załapie się nawet na ten jeden emotka
0 0

awe

#6367199 Napisano: 13.06.2017 06:17:49
Jak interpretujecie zapis z konka Pudliszek w groszku - "produkty Pudliszki, w tym ketchup za minimum 9,99 zł brutto na jednym dowodzie zakupu" ketchup ma być za 9,99- czy cały paragonemotka  
0 0

monisss

#6367200 Napisano: 13.06.2017 06:29:44
awe napisał(a):

Jak interpretujecie zapis z konka Pudliszek w groszku - "produkty Pudliszki, w tym ketchup za minimum 9,99 zł brutto na jednym dowodzie zakupu" ketchup ma być za 9,99- czy cały paragon emotka  

caly paragon. ketchupow za 9.99 jeszcze nie widzialam;)
0 0

agicho

#6367201 Napisano: 13.06.2017 06:42:57
tusienka napisał(a):

mczarna napisał(a):

karkocka napisał(a):

trampek, napisał(a):

informują na maila

Ja dostałam maila parę dni temu ,,Z przyjemnością informujemy, że Twoja odpowiedź została zaakceptowana i przechodzi do następnego etapu.

Informujemy, że jesteś o krok bliżej przetestowania jednego z 5.000 Lekkich Przeciwzmarszczkowych Kremów NIVEA Care, a ze zwycięzcami skonstatujemy się najpóźniej do 15 czerwca br." 

Jednak coś czuję ,że to odp z tylu ,,Zadzwonimy do Pani " po rozmowie kwalifikacyjnej i znów będę tą nieliczną co na taką pulę nagród nie załapie się nawet na ten jeden  emotka

Ja dostałam 7 czerwca maila emotka
"Gratulujemy!
Z przyjemnością powiedzieliśmy 3xTAK! na Twoje zgłoszenie i z chęcią
przekażemy Ci do przetestowania jeden z 5.000 Lekkich
Przeciwzmarszczkowych Kremów NIVEA Care!
W celu wydania nagrody prosimy Cię o potwierdzenie swoich danych w ciągu 7 dni od otrzymania tego maila tutaj.."
0 0

aneta411

#6367203 Napisano: 13.06.2017 06:53:23
tusienka napisał(a):

Jednak coś czuję ,że to odp z tylu ,,Zadzwonimy do Pani " po rozmowie kwalifikacyjnej i znów będę tą nieliczną co na taką pulę nagród nie załapie się nawet na ten jeden  emotka

Po takim mailu jak Twój dostałam następny z prośbą o potwierdzenie adresu do wysłania kremu.
0 0

arivederczi

#6367208 Napisano: 13.06.2017 07:47:09
mdepfs napisał(a):

Na jakiej stacji trafiliscie rockatary? Ja nigdzie nie widze emotka

Na Lotosie emotka
1 mdepfs 0

lager

#6367210 Napisano: 13.06.2017 07:59:45
agicho napisał(a):

tusienka napisał(a):

mczarna napisał(a):

karkocka napisał(a):

trampek, napisał(a):

informują na maila

Ja dostałam 7 czerwca maila emotka
"Gratulujemy!
Z przyjemnością powiedzieliśmy 3xTAK! na Twoje zgłoszenie i z chęcią
przekażemy Ci do przetestowania jeden z 5.000 Lekkich
Przeciwzmarszczkowych Kremów NIVEA Care!
W celu wydania nagrody prosimy Cię o potwierdzenie swoich danych w ciągu 7 dni od otrzymania tego maila tutaj.."

A ja mam jeszcze inny, z wczoraj:
"Gratulujemy. Twoje zgłoszenie do udziału w teście produktu NIVEA zostało właśnie zaakceptowane. Wkrótce wyślemy do Ciebie nasz produkt. Sprawdź go i powiedz nam czym Cię zaskoczył. Podziel się z nami opinią o produkcie NIVEA. Kliknij w link poniżej aby przejść do strony Klubu MOJA NIVEA i dodaj swoją opinię." 

Nigdzie nie pisze czy to o ten krem chodzi czy o co emotka
0 0

luko922

#6367214 Napisano: 13.06.2017 08:24:44
Dobrze widzę, że do jutra mają czas z Biedronki i Palmolive na spełnienie mojego marzenia? emotka
0 0

aurorcia

#6367215 Napisano: 13.06.2017 08:25:47
luko922 napisał(a):

Dobrze widzę, że do jutra mają czas z Biedronki i Palmolive na spełnienie mojego marzenia? emotka

Tak i mojego też emotka
0 0

monisss

#6367219 Napisano: 13.06.2017 08:31:55
aurorcia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Tak i mojego też emotka

mysle,ze chetnych jest wiecej emotka ja tam sie zadowolone zestawem emotka  
0 0

luko922

#6367220 Napisano: 13.06.2017 08:34:05
monisss napisał(a):

aurorcia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Tak i mojego też emotka

Nie no, u Streamline jakbym wygrał coś kiedykolwiek wartościowego to byłby to CUD. Ale wierzę w cuda, może tym razem? emotka

hehatka31

#6367221 Napisano: 13.06.2017 08:36:21
luko922 napisał(a):

monisss napisał(a):

aurorcia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Tak i mojego też emotka

Nie no, u Streamline jakbym wygrał coś kiedykolwiek wartościowego to byłby to CUD. Ale wierzę w cuda, może tym razem? emotka

Też liczę na cud emotka
1 monisss 0

paula9891

#6367225 Napisano: 13.06.2017 08:49:35
lager napisał(a):

"Gratulujemy. Twoje zgłoszenie do udziału w teście produktu NIVEA zostało właśnie zaakceptowane. Wkrótce wyślemy do Ciebie nasz produkt. Sprawdź go i powiedz nam czym Cię zaskoczył. Podziel się z nami opinią o produkcie NIVEA. Kliknij w link poniżej aby przejść do strony Klubu MOJA NIVEA i dodaj swoją opinię." Nigdzie nie pisze czy to o ten krem chodzi czy o co

Musiałaś zakwalifikować się do testów z Klubu Moja Nivea. Zaloguj się na swoje konto i zobacz co będziesz testować (to niekoniecznie musi być krem).
1 lager 0

aurorcia

#6367227 Napisano: 13.06.2017 09:01:17
monisss napisał(a):

aurorcia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Tak i mojego też emotka

Ja jeszcze nie zużyłam zestawu z ostatniego konkursu, więc za pasty i inne podziękujęemotka
0 0

mama2006

#6367229 Napisano: 13.06.2017 09:07:27
paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

"Gratulujemy. Twoje zgłoszenie do udziału w teście produktu NIVEA zostało właśnie zaakceptowane. Wkrótce wyślemy do Ciebie nasz produkt. Sprawdź go i powiedz nam czym Cię zaskoczył. Podziel się z nami opinią o produkcie NIVEA. Kliknij w link poniżej aby przejść do strony Klubu MOJA NIVEA i dodaj swoją opinię." Nigdzie nie pisze czy to o ten krem chodzi czy o co

Musiałaś zakwalifikować się do testów z Klubu Moja Nivea. Zaloguj się na swoje konto i zobacz co będziesz testować (to niekoniecznie musi być krem).

dzięki za podpowiedź, faktycznie po zalogowaniu się dowiedziałam że nie zakwalifikowali mnie do testowania kremu  emotka
0 0

Kozunia1982

#6367230 Napisano: 13.06.2017 09:13:09
Czy z loerala jedna osoba mogła wygrać więcej niż jedną szminkę i jedne kolczyki? 
0 0