Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

helcia85

#6367235 Napisano: 13.06.2017 09:18:41
Czy Nestle Kaufland to jest loteria?
0 0

mixik

#6367236 Napisano: 13.06.2017 09:19:32
helcia85 napisał(a):

Czy Nestle Kaufland to jest loteria?

(Miejmy nadzieję, że) NIE
1 defed 0

lager

#6367240 Napisano: 13.06.2017 09:27:29
paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

"Gratulujemy. Twoje zgłoszenie do udziału w teście produktu NIVEA zostało właśnie zaakceptowane. Wkrótce wyślemy do Ciebie nasz produkt. Sprawdź go i powiedz nam czym Cię zaskoczył. Podziel się z nami opinią o produkcie NIVEA. Kliknij w link poniżej aby przejść do strony Klubu MOJA NIVEA i dodaj swoją opinię." Nigdzie nie pisze czy to o ten krem chodzi czy o co

Musiałaś zakwalifikować się do testów z Klubu Moja Nivea. Zaloguj się na swoje konto i zobacz co będziesz testować (to niekoniecznie musi być krem).

A no widzisz, do olejku/balsamu ten mail był emotka
1 paula9891 0

mczarna

#6367245 Napisano: 13.06.2017 09:31:10
mama2006 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

"Gratulujemy. Twoje zgłoszenie do udziału w teście produktu NIVEA zostało właśnie zaakceptowane. Wkrótce wyślemy do Ciebie nasz produkt. Sprawdź go i powiedz nam czym Cię zaskoczył. Podziel się z nami opinią o produkcie NIVEA. Kliknij w link poniżej aby przejść do strony Klubu MOJA NIVEA i dodaj swoją opinię." Nigdzie nie pisze czy to o ten krem chodzi czy o co

Musiałaś zakwalifikować się do testów z Klubu Moja Nivea. Zaloguj się na swoje konto i zobacz co będziesz testować (to niekoniecznie musi być krem).

dzięki za podpowiedź, faktycznie po zalogowaniu się dowiedziałam że nie zakwalifikowali mnie do testowania kremu  emotka

Masz info w powiadomieniach? U mnie BRAK POWIADOMIEŃ...
0 0

mama2006

#6367248 Napisano: 13.06.2017 09:33:11
mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

dzięki za podpowiedź, faktycznie po zalogowaniu się dowiedziałam że nie zakwalifikowali mnie do testowania kremu  emotka

Masz info w powiadomieniach? U mnie BRAK POWIADOMIEŃ...

nie ma powiadomienia, dopiero po zalogowaniu odszukałam ten test i tam komunikat, że niestety, blablabla.......
1 mczarna 0

nkba

#6367249 Napisano: 13.06.2017 09:33:26
Kozunia1982 napisał(a):

Czy z loerala jedna osoba mogła wygrać więcej niż jedną szminkę i jedne kolczyki? 

Jak najbardziej emotka
0 0

Kozunia1982

#6367250 Napisano: 13.06.2017 09:34:51
nkba napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

Czy z loerala jedna osoba mogła wygrać więcej niż jedną szminkę i jedne kolczyki? 

Jak najbardziej emotka

Dziękuję. Idę więc dalej emotka  Czy ktoś będąc na liście laureatów nie dostał maila z info o wygranej??? Dodam, że maile z tego dnia już szły emotka  I co należy wówczas z tym fantem zrobić? emotka  
0 0

nkba

#6367251 Napisano: 13.06.2017 09:37:33
Kozunia1982 napisał(a):

nkba napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

Jak najbardziej emotka

Dziękuję. Idę więc dalej emotka  Czy ktoś będąc na liście laureatów nie dostał maila z info o wygranej??? Dodam, że maile z tego dnia już szły emotka  I co należy wówczas z tym fantem zrobić? emotka  

Napisz do nich wtedy będziesz pewna emotka  

Gość: tusienka

#6367271 Napisano: 13.06.2017 10:08:40
Nie mam dostępu do Intermarche dlatego pytam tu. Czy istnieje w tym roku teoria o sposobie informowania z urodzinowego Brico? Alfabetycznie lub województwami?
0 0

dala

#6367276 Napisano: 13.06.2017 10:20:19
tusienka napisał(a):

Nie mam dostępu do Intermarche dlatego pytam tu. Czy istnieje w tym roku teoria o sposobie informowania z urodzinowego Brico? Alfabetycznie lub województwami?

Moja teoria jest taka, że sklepy mają określony termin, do którego wybierają laureatów. Część zrobiła to już w pierwszych dniach po zakończeniu konkursu, większość pewnie wybierze w ostatnim dniu. Listę laureatów poszczególne sklepy wysyłają do głównego organizatora, a ten sukcesywnie, w miarę jak dane do nich napływają, powiadamia "wybrańców" emotka  I nie ma w tym żadnego klucza alfabetycznego ani wojewódzkiego. Tak przypuszczam  emotka
2 @gnieszk@, mia 0

basku

#6367288 Napisano: 13.06.2017 10:30:10
cud się zdażył, wreszcie wygrałam zottarelle emotka emotka emotka emotka tzn sztućce
proszę napiszcie czy ja mam przesyłać wszystkie paragony czy wystarczy 1..... ktoś wie?

moze byc priv

mahuska

#6367295 Napisano: 13.06.2017 10:44:57
CZy na konkurs black potrzeba jeden produkt czy 2 ?
0 0

Gość: rafi323raf

#6367296 Napisano: 13.06.2017 10:47:02
mahuska napisał(a):

1
0 0

madzia1-s

#6367297 Napisano: 13.06.2017 10:47:13
mahuska napisał(a):

jeden emotka
0 0

mahuska

#6367300 Napisano: 13.06.2017 10:49:04
madzia1-s napisał(a):

mahuska napisał(a):

jeden emotka

dzięki emotka
0 0

kinia1503

#6367329 Napisano: 13.06.2017 11:49:01
Czy wszyscy dostali już Bluzy Frugo?
0 0

anialistopad

#6367331 Napisano: 13.06.2017 11:52:57
kinia1503 napisał(a):

Czy wszyscy dostali już Bluzy Frugo?

Ja czekam
0 0

ewka656

#6367343 Napisano: 13.06.2017 12:14:07
dala napisał(a):

tusienka napisał(a):

Moja teoria jest taka, że sklepy mają określony termin, do którego wybierają laureatów. Część zrobiła to już w pierwszych dniach po zakończeniu konkursu, większość pewnie wybierze w ostatnim dniu. Listę laureatów poszczególne sklepy wysyłają do głównego organizatora, a ten sukcesywnie, w miarę jak dane do nich napływają, powiadamia "wybrańców" emotka  I nie ma w tym żadnego klucza alfabetycznego ani wojewódzkiego. Tak przypuszczam  emotka

Ja myślałam, że sklepy wybierają ileś tam kuponów (tyle ile jest nagród) i wysyłają do głównego organizatora a ten rozdziela nagrody...
To potwierdzone info, że Panie w sklepie wybierają zwycięzców? Miały by wtedy ogromne możliwości rozdawania nagród znajomym ( oczywiście nie oskarżam tutaj nikogo) emotka
0 0

nkba

#6367348 Napisano: 13.06.2017 12:27:29
ewka656 napisał(a):

dala napisał(a):

tusienka napisał(a):

Ja myślałam, że sklepy wybierają ileś tam kuponów (tyle ile jest nagród) i wysyłają do głównego organizatora a ten rozdziela nagrody...
To potwierdzone info, że Panie w sklepie wybierają zwycięzców? Miały by wtedy ogromne możliwości rozdawania nagród znajomym ( oczywiście nie oskarżam tutaj nikogo) emotka

Z tego co pamiętam zawsze, niestety, tak było emotka
0 0

jokan

#6367350 Napisano: 13.06.2017 12:31:00
ewka656 napisał(a):

dala napisał(a):

tusienka napisał(a):

tak było od zawsze, odkad sie o tym dowiedzialam (jakies 2 lata temu) zaprzestałam na ich konkursach. Oczywiscie wszystko zalezy od sklepu, ale mozna bylo sporo o tym poczytac na forum  i w tamtym roku...
0 0