Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

iwona0103

#6368208 Napisano: 14.06.2017 22:53:04
xpac napisał(a):

Cholera, serio mam takie szczęście, że jak jest 500 nagród to nic nie wpadnie, a jak jest 1 to wygrywam.... ehhh

Mam tak samo... w żadnej edycji Colgate jeszcze nie wygrałam...

damiangoogle

#6368229 Napisano: 14.06.2017 23:28:59
Czym Colgate zawsze wysyłało te zestawyII stopnia ?
0 0

ladyinred

#6368316 Napisano: 15.06.2017 10:23:15
Widze, ze w Colgate jest ograniczenie na osobę, ale nie na gospodarstwo?
Potwierdzi ktos, bo moze moja ślepota siegnela zenitu.
0 0

akaska

#6368320 Napisano: 15.06.2017 10:35:48
I u mnie na 2 zgłoszenia nic. A zazwyczaj colgate sypnął zestawami. Chyba się u nich wypalilam. Piernicze, przerzucam się na Aquafresh- tam przynajmniej nie będę się łudzić, bo loteria, a te omijają mnie szerokim łukiememotka
0 0

anialistopad

#6368325 Napisano: 15.06.2017 10:49:42
Z 6 czerwca byly przelewy z tigera?
0 0

Niebieska_Laguna

#6368365 Napisano: 15.06.2017 15:03:48
Knorr smak dopisuje - muszę odsyłać tę umowę na publikację zgłoszenia? Czy to tylko dla chętnych? Wystarcz im odesłać dane i skan paragonu?
0 0

Pitach

#6368366 Napisano: 15.06.2017 15:08:05
Niebieska_Laguna napisał(a):

Knorr smak dopisuje - muszę odsyłać tę umowę na publikację zgłoszenia? Czy to tylko dla chętnych? Wystarcz im odesłać dane i skan paragonu?

Umowa jest dla chętnych,wystarczy dane i skan

pini

#6368371 Napisano: 15.06.2017 16:11:30
Czy jest ktoś, kto nie dostał przelewu z przedostatniego etapu 200 nagród... w żabce? Bank pekao .
0 0

delvitto

#6368394 Napisano: 15.06.2017 18:32:35
w loterii black, jeśli do 22 wysyła się zgłoszenie, to od razu wiadomo,czy się wygrało. A od 22 jest jakieś losowanie, i co, jakoś potem informuja? 2 dni temu, po 2 w nocy, wysłałam zgłoszenie smsem, mam potwierdzenie, że biorę udział, ale jak dotąd nie mam żadnego info, czy się udało emotka  ktoś wysyłał w nocy, i dostał jakieś info?
0 0

cudaczek121

#6368397 Napisano: 15.06.2017 18:53:05
Właśnie odczytałam smsa z dnia wczorajszego o nagrodzie z konkursu Pociąg do nagród, ale nie piszą, co wygrałam emotka Wcześniej, jakiś czas temu już na innego maila z kolei i inny numer do niego przypisany także dostałam info o nagrodzie- 100 zł i ten przelew już do mnie nawet dotarł emotka Nie mogę doszukać się nigdzie numeru na infolinię, a chciałam do nich jutro zadzwonić odnośnie nagrody, jaka wpadł- ma ktoś z Was może ten numeremotka
0 0

magisterek

#6368404 Napisano: 15.06.2017 19:16:42
cudaczek121 napisał(a):

Właśnie odczytałam smsa z dnia wczorajszego o nagrodzie z konkursu Pociąg do nagród, ale nie piszą, co wygrałam emotka Wcześniej, jakiś czas temu już na innego maila z kolei i inny numer do niego przypisany także dostałam info o nagrodzie- 100 zł i ten przelew już do mnie nawet dotarł emotka Nie mogę doszukać się nigdzie numeru na infolinię, a chciałam do nich jutro zadzwonić odnośnie nagrody, jaka wpadł- ma ktoś z Was może ten numer emotka

na stronie pociągu do nagród, jest na dole numer do bluemedia, oni pomyłkowo wysłali ponownie smsy na numery już nagrodzone. Jeśli dostałaś sms na nowy numer to dostaniesz drugą nagrodę, tylko podaj inne dane emotka Bo jedna osoba może wygrać jedną nagrodę emotka

cudaczek121

#6368405 Napisano: 15.06.2017 19:26:18
magisterek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Właśnie odczytałam smsa z dnia wczorajszego o nagrodzie z konkursu Pociąg do nagród, ale nie piszą, co wygrałam emotka Wcześniej, jakiś czas temu już na innego maila z kolei i inny numer do niego przypisany także dostałam info o nagrodzie- 100 zł i ten przelew już do mnie nawet dotarł emotka Nie mogę doszukać się nigdzie numeru na infolinię, a chciałam do nich jutro zadzwonić odnośnie nagrody, jaka wpadł- ma ktoś z Was może ten numer emotka

na stronie pociągu do nagród, jest na dole numer do bluemedia, oni pomyłkowo wysłali ponownie smsy na numery już nagrodzone. Jeśli dostałaś sms na nowy numer to dostaniesz drugą nagrodę, tylko podaj inne dane emotka Bo jedna osoba może wygrać jedną nagrodę emotka

No wiem,że mam podać inne dane, nie jestem przecież aż taka głupia, nie gram w konkursach od wczoraj emotka Dzięki za odpowiedź
0 0

delvitto

#6368418 Napisano: 15.06.2017 20:26:20
wkładałam do portfela paragon i resztę, i zamek się zaciął, szarpnęłam, i w rezultacie rozdarłam w połowie ten paragon emotka  podkleiłam taśmą, większych uszkodzeń nie ma, i wszystko jest czytelne. po obu stronach paragonu widać, że się równo schodzą ze sobą odpowiednie napisy i cyfry. Ale nie wiem, czy w razie czego organizator przyjmie taki paragon, a mam na nim aż 3 konkursy, na groszka, na koral, i na rożki nestle:( grać, czy odpuścić, jak radzicie?
1 moura 0

moniazr

#6368424 Napisano: 15.06.2017 20:44:35
delvitto napisał(a):

wkładałam do portfela paragon i resztę, i zamek się zaciął, szarpnęłam, i w rezultacie rozdarłam w połowie ten paragon emotka  podkleiłam taśmą, większych uszkodzeń nie ma, i wszystko jest czytelne. po obu stronach paragonu widać, że się równo schodzą ze sobą odpowiednie napisy i cyfry. Ale nie wiem, czy w razie czego organizator przyjmie taki paragon, a mam na nim aż 3 konkursy, na groszka, na koral, i na rożki nestle:( grać, czy odpuścić, jak radzicie?

Oczywiście, że grać.
1 delvitto 0

delvitto

#6368428 Napisano: 15.06.2017 20:54:17
moniazr napisał(a):

delvitto napisał(a):

Oczywiście, że grać.

no tak, ale organizator zawsze zastrzega, że paragon nie może być zniszczony, rozdarty, itp emotka  a mój jest rozdarty, choć nie znaczy to, że jest zniszczony. W końcu czasem i banknot się trafia podklejony taśmą. 
0 0

moniazr

#6368445 Napisano: 15.06.2017 21:40:14
delvitto napisał(a):

moniazr napisał(a):

delvitto napisał(a):

Oczywiście, że grać.

no tak, ale organizator zawsze zastrzega, że paragon nie może być zniszczony, rozdarty, itp emotka  a mój jest rozdarty, choć nie znaczy to, że jest zniszczony. W końcu czasem i banknot się trafia podklejony taśmą. 

Będziesz się martwić jak wygrasz, ale skoro paragon nie jest przedarty na dwie części wydaje mi się, że nie będą robić problemu. Ja kiedyś wysłałam duplikat chociaż chcieli oryginał i nagroda dotarła emotka
0 0

delvitto

#6368449 Napisano: 15.06.2017 21:43:43
moniazr napisał(a):

delvitto napisał(a):

moniazr napisał(a):

delvitto napisał(a):

Oczywiście, że grać.

Będziesz się martwić jak wygrasz, ale skoro paragon nie jest przedarty na dwie części wydaje mi się, że nie będą robić problemu. Ja kiedyś wysłałam duplikat chociaż chcieli oryginał i nagroda dotarła emotka

no właśnie jest przedarty, ale nie jest poszarpany ani jakoś sfatygowany, po podklejeniu obydwa kawałki są spójne i czytelne.
0 0

Gość: jackk76

#6368455 Napisano: 15.06.2017 21:50:18
Jak to jest ze Streamline i nagrodami głównymi - Czy wysyłać im oryginał paragonu już, czy czekać na telefon? (mail już poszedł, potwierdzenie, że otrzymali też) Wcześniej nawet pasty nie mogłem u nich wygrać, a teraz chyba chcieli mi wynagrodzić te wszystkie lata  emotka
0 0

edzia21

#6368459 Napisano: 15.06.2017 21:54:37
jackk76 napisał(a):

Jak to jest ze Streamline i nagrodami głównymi - Czy wysyłać im oryginał paragonu już, czy czekać na telefon? (mail już poszedł, potwierdzenie, że otrzymali też) Wcześniej nawet pasty nie mogłem u nich wygrać, a teraz chyba chcieli mi wynagrodzić te wszystkie lata  emotka

Nie będzie ani telefonu, ani potrzeby wysyłki oryginału...czekaj na kuriera! emotka
0 0

Gość: jackk76

#6368464 Napisano: 15.06.2017 21:58:42
edzia21 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Nie będzie ani telefonu, ani potrzeby wysyłki oryginału...czekaj na kuriera! emotka

Dzięki edzia  emotka
1 edzia21 0