Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zabcia0410

#6371761 Napisano: 25.06.2017 20:43:01
andii napisał(a):

Hallo, czy orientuje się ktoś , czy w biedronce jest MASŁO POLSKIE z Mlekovity? 

jest
1 andii 0

donia7

#6371762 Napisano: 25.06.2017 20:46:18
infatne napisał(a):

Durex biedra pomylilam sie i z przyzwyczajenia wpisalam numer paragonu zamiast numeru systemowego. Wyslalam 2 raz sms o tej samej tresci juz z numerem systemowym i napisalam do agencji o popelnionym bledzie. Co wy robicie w takiej sytuacji ?W Kaufie jak prosze o sumer systemowy, a wpisze sie zle to przychodzi info o bledzie. Mysle ze w tym konku nie tylko ja popelnilam ten blad......

Nie martw się, też kiedyś w tej agencji popełniłam taki błąd i do nich napisałam. Pani odpisała, aby się nie martwić i że uznają tylko w razie wygranej trzeba się powołać na ich e-mail. Więc czekaj na odp.

delvitto

#6371781 Napisano: 25.06.2017 21:46:38
przed końcem poprzedniego etapu nie udało mi się wysłać zgłoszenia do laysów w tesco:( wciąż wyskakuje, że wystąpił błąd, robiłam różne rzeczy, zmieniałam przeglądarkę, pisałam z tableta, niestety:( myślałam że mają krótką awarię, i jakoś naprawią, teraz próbowałam znów wysłać na ten paragon co mam nie wykorzystany, i wciaż nie przechodzi emotka  ratunku!
0 0

madlette

#6371785 Napisano: 25.06.2017 21:49:35
delvitto napisał(a):

przed końcem poprzedniego etapu nie udało mi się wysłać zgłoszenia do laysów w tesco:( wciąż wyskakuje, że wystąpił błąd, robiłam różne rzeczy, zmieniałam przeglądarkę, pisałam z tableta, niestety:( myślałam że mają krótką awarię, i jakoś naprawią, teraz próbowałam znów wysłać na ten paragon co mam nie wykorzystany, i wciaż nie przechodzi emotka  ratunku!

Spróbuj wysłać zgłoszenie bez polskich znaków emotka

agicho

#6371839 Napisano: 26.06.2017 06:20:57
Czy w razie wygranej w loterii XL  - wymagany jest paragon? Czy tylko zawleczka
0 0

ikropka

#6371840 Napisano: 26.06.2017 06:50:04
yreks napisał(a):

grzanka napisał(a):

Czy ktoś jest zorientowany, dlaczego na stronie loterii Desperados brakuje wyników z 20.06 i 21.06, natomiast są już z 22.06?  emotka

najprawdopodobniej czekają na formularze laureatow

a i tak po ich otrzymaniu jeszcze przez kilka dni nie pojawiają się dane. Ja formularz uzupełniłam, a dane pojawiły się po tygodniu.
0 0

ania1

#6371841 Napisano: 26.06.2017 07:07:19
agicho napisał(a):

Paragon nie jest potrzebny emotka
0 0

agicho

#6371842 Napisano: 26.06.2017 07:09:02
ania1 napisał(a):

agicho napisał(a):

Paragon nie jest potrzebny emotka

Dziękuję.
0 0

kamil17

#6371843 Napisano: 26.06.2017 07:15:02
zły jestem na siebie  kupowałem wczoraj w Auchan Nałęczowiankę do konkursu Nestle , 4 razy sosy bolońskie Winiary, i zachciało mi się wziąć  1 sztukę "Pomysł na Winiary" i na paragonie jest opisane "Fix do spaghetti 44g"  :/ nie wiem czy mi to przejdzie czy nie, ale zrobiłem zdjęcia na tle paragonu jakby producent miał wątpliwości.. że faktycznie tą markę kupowałem .robił ktoś podobnie ?? ..czy iśc dzisiaj do pok-u bo pieczątke z tym "pomysłem "
1 simsonowa 0

cherry_coke

#6371853 Napisano: 26.06.2017 07:53:06
zabcia0410 napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, czy orientuje się ktoś , czy w biedronce jest MASŁO POLSKIE z Mlekovity? 

jest

tak na marginesie u mnie beznadziejnie opisane na paragonie
0 0

monkakk

#6371858 Napisano: 26.06.2017 08:21:09
kamil17 napisał(a):

zły jestem na siebie  kupowałem wczoraj w Auchan Nałęczowiankę do konkursu Nestle , 4 razy sosy bolońskie Winiary, i zachciało mi się wziąć  1 sztukę "Pomysł na Winiary" i na paragonie jest opisane "Fix do spaghetti 44g"  :/ nie wiem czy mi to przejdzie czy nie, ale zrobiłem zdjęcia na tle paragonu jakby producent miał wątpliwości.. że faktycznie tą markę kupowałem .robił ktoś podobnie ?? ..czy iśc dzisiaj do pok-u bo pieczątke z tym "pomysłem "

Dla spokoju ducha idz po pieczatkę przy okazji następnych zakupów emotka Bo tak jest beznadziejnie opisane że nawet google od razu pokazuje że to knorr a nie Winiary ...
0 0

kamil17

#6371860 Napisano: 26.06.2017 08:25:52
monkakk napisał(a):

kamil17 napisał(a):

Dla spokoju ducha idz po pieczatkę przy okazji następnych zakupów emotka Bo tak jest beznadziejnie opisane że nawet google od razu pokazuje że to knorr a nie Winiary ...

spox, ale jak mi to ma na odwrocie napisac że "fix 44 g. = pomysł na winiary" i przybic pieczątke ?? robią z tym problemy czy raczej nie ???
0 0

cherry_coke

#6371861 Napisano: 26.06.2017 08:28:34
monkakk napisał(a):

kamil17 napisał(a):

A potem pójdzie do sklepu i będzie wysłuchiwał że po co, że jak i że nie wiedzą... 
Zrób sobie fotkę produktu z kodem kreskowym i w razie gdyby mieli jakieś wątpliwości przedstaw co to jest za produkt i tyle. Chyba Nestle wie jakie produkty oferują. Jeśli chcą to niech zweryfikują w sklepie. Ja uważam, że na odwrocie paragonu każdy może sobie napisać co chce i przyparafować emotka  
0 0

monkakk

#6371862 Napisano: 26.06.2017 08:33:09
cherry_coke napisał(a):

monkakk napisał(a):

kamil17 napisał(a):

A potem pójdzie do sklepu i będzie wysłuchiwał że po co, że jak i że nie wiedzą... Zrób sobie fotkę produktu z kodem kreskowym i w razie gdyby mieli jakieś wątpliwości przedstaw co to jest za produkt i tyle. Chyba Nestle wie jakie produkty oferują. Jeśli chcą to niech zweryfikują w sklepie. Ja uważam, że na odwrocie paragonu każdy może sobie napisać co chce i przyparafować emotka  

No ja np. nie mam w domu pieczątki Auchan więc sobie nie przyparafuje - a o pieczątce tu mowa emotka Jeżeli bd przy okazji może podejść zapytać, u mnie nigdy nie robili problemów. Knorr również ma Fix do spaghetti 44g i podejrzewam że w podobnej cenie.

Ale każdy robi jak uważa emotka
0 0

kamil17

#6371864 Napisano: 26.06.2017 08:44:19
no właśnie i jedna strona ma rację i druga emotka .ale dzięki za rady emotka  wydaje mi się że zdjęcie na tle paragonu jest już jakimś zabezpieczeniem, ale podejrzewam że każda agencja patrzy inaczej. Kilka lat temu jak wygrałem w "Tykającej promocji Nestle" to na paragonie było napisane tylko "Baton 1,19" i nie chcieli nic więcej....
1 monkakk 0

Just222

#6371880 Napisano: 26.06.2017 09:37:55
Czy ma ktoś może oświadczenie laureata z Kasztelana Intermarche? Nie otwiera mi się strona (pisze, że już nie istnieje) 
https://www.smola...telanem-w-intermache
0 0

olunka

#6371885 Napisano: 26.06.2017 09:44:21
Just222 napisał(a):

Czy ma ktoś może oświadczenie laureata z Kasztelana Intermarche? Nie otwiera mi się strona (pisze, że już nie istnieje) https://www.smola...telanem-w-intermache

https://www.smolar.pl/LAUREAT
1 Just222 0

Just222

#6371889 Napisano: 26.06.2017 09:45:56
olunka napisał(a):

Just222 napisał(a):

Czy ma ktoś może oświadczenie laureata z Kasztelana Intermarche? Nie otwiera mi się strona (pisze, że już nie istnieje) https://www.smola...telanem-w-intermache

https://www.smolar.pl/LAUREAT

Dziękuję emotka
0 0

mmmjjj

#6372020 Napisano: 26.06.2017 13:22:33
Korzystał ktoś z karty wygranej w konkursie Jogobelli?
One wszystkie są nieaktywne? emotka

I co z prowizjami przy płatności kartą?
0 0

ewelinka-017017

#6372021 Napisano: 26.06.2017 13:27:32
Witam
Czy jest jakiś konkurs henkel??
Mam parogon i nie wiem czy mogę go gzdieś wykorzystać.
0 0