Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

grzybekmalutki

#6374028 Napisano: 29.06.2017 18:54:34
petunija1 napisał(a):

grzybekmalutki napisał(a):

Warto pisać reklamację w sprawie nagrody której nie odebrałem z loterii koraliada?? Nie miałem żadnego info od kuriera, awizo, smsa?? Ktoś kiedyś coś ugrał taką reklamacją?? Czy zapis regulaminu że nagrody nie odebrane pozostają własnością organizatora ciężko obejść??

A może najpierw napisz do Agencji co się stało.Ja miałam tak dwa razy,że nagroda z winy kuriera wróciła do Nadawcy i w obu  przypadkach po "zwykłej" prośbie mailowej i wyjasnieniu,że nie miałam informacji/telefonu od kuriera nagrody zostały wysłane ponownie. emotka

Już pisałem, podali różne punkty z regulaminu, więc nie są chętni do ponownej wysyłki.
0 0

mahuska

#6374031 Napisano: 29.06.2017 18:57:44
Czy że szczeniaczkami uczniaczkami maile były o jednej porze? Duzo nagród A coś malo wpisów....mialam nadzieję że jeden sie trafi
0 0

Gość: buziolek

#6374032 Napisano: 29.06.2017 19:01:49
mahuska napisał(a):

Czy że szczeniaczkami uczniaczkami maile były o jednej porze? Duzo nagród A coś malo wpisów....mialam nadzieję że jeden sie trafi

ja mam @ o 15;30, wyniki też są na stronie http://mamadu.pl/...aczkiem-uczniaczkiem
0 0

apoccalipsa

#6374033 Napisano: 29.06.2017 19:02:12

petunija1 napisał(a):

Warto pisać reklamację w sprawie nagrody której nie odebrałem z loterii koraliada?? Nie miałem żadnego info od kuriera, awizo, smsa?? Ktoś kiedyś coś ugrał taką reklamacją?? Czy zapis regulaminu że nagrody nie odebrane pozostają własnością organizatora ciężko obejść??

A może najpierw napisz do Agencji co się stało.Ja miałam tak dwa razy,że nagroda z winy kuriera wróciła do Nadawcy i w obu  przypadkach po "zwykłej" prośbie mailowej i wyjasnieniu,że nie miałam informacji/telefonu od kuriera nagrody zostały wysłane ponownie. emotka

Już pisałem, podali różne punkty z regulaminu, więc nie są chętni do ponownej wysyłki.

mi w podobnej sytuacji przepadł drogi smartwatch
co prawda obiecali wysłać jeszcze raz, ale po namyśle tego nie zrobili
ale miałam też kilka sytuacji, że organizatorzy sami się kontaktowali, mówiąc, że nagroda wróciła i wysyłali powtórnie 
nieładnie ze strony Koraliady, moim zdaniem 
1 petunija1 0

petunija1

#6374034 Napisano: 29.06.2017 19:03:54

petunija1 napisał(a):

Szkoda. emotka
Widać wszystko zależy od dobrej woli Organizatora.
W tej sytuacji pisałabym reklamacje-co masz do stracenia.

Gość: poprostuanette

#6374035 Napisano: 29.06.2017 19:04:48
apoccalipsa napisał(a):

petunija1 napisał(a):

mi w podobnej sytuacji przepadł drogi smartwatchco prawda obiecali wysłać jeszcze raz, ale po namyśle tego nie zrobili
ale miałam też kilka sytuacji, że organizatorzy sami się kontaktowali, mówiąc, że nagroda wróciła i wysyłali powtórnie 

u mnie była taka sytuacja z nagroda z was. Wyslali drugi raz nagrodę emotka
0 0

mahuska

#6374038 Napisano: 29.06.2017 19:13:51
buziolek napisał(a):

mahuska napisał(a):

ja mam @ o 15;30, wyniki też są na stronie http://mamadu.pl/...aczkiem-uczniaczkiem

Dziękuję czyli faktycznie nici z tego
0 0

grzybekmalutki

#6374041 Napisano: 29.06.2017 19:18:56
poprostuanette napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

petunija1 napisał(a):

mi w podobnej sytuacji przepadł drogi smartwatchco prawda obiecali wysłać jeszcze raz, ale po namyśle tego nie zrobiliale miałam też kilka sytuacji, że organizatorzy sami się kontaktowali, mówiąc, że nagroda wróciła i wysyłali powtórnie 

u mnie była taka sytuacja z nagroda z was. Wyslali drugi raz nagrodę emotka

Pozostaje mi pomęczyć ich jeszcze trochę mailowo, a jak nic się nie uda wskórać to napiszę reklamację.

Jasminum

#6374047 Napisano: 29.06.2017 19:34:43
wioleczka83 napisał(a):

u mnie w parku można znaleźć kapsle z Żywca, Lecha, Desperadosa -

Na moim osiedlu króluje Heineken i Desperados (znalazłem w sumie już ok. 70 kapsli). Żywca natomiast jest skrajnie mało, podobnie Lecha
0 0

irysek

#6374048 Napisano: 29.06.2017 19:35:52
Czy kupowaliście durexy do konkursu biedronkowego. Czy na paragonie macie wyszczególnione durex jeans?
Mąż  dziś kupił ale jest opisane po prostu jako durex.
0 0

magie1982

#6374050 Napisano: 29.06.2017 19:43:10
irysek napisał(a):

Czy kupowaliście durexy do konkursu biedronkowego. Czy na paragonie macie wyszczególnione durex jeans?Mąż  dziś kupił ale jest opisane po prostu jako durex.

U mnie też
0 0

monkakk

#6374055 Napisano: 29.06.2017 19:59:31
magie1982 napisał(a):

irysek napisał(a):

Czy kupowaliście durexy do konkursu biedronkowego. Czy na paragonie macie wyszczególnione durex jeans?Mąż  dziś kupił ale jest opisane po prostu jako durex.

U mnie też

Ale czy to ma znaczenie? Zakup objemuje 2 DOWOLNE produkty emotka ważne że jest durex emotka

scrabble

#6374060 Napisano: 29.06.2017 20:16:33
Jasminum napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

u mnie w parku można znaleźć kapsle z Żywca, Lecha, Desperadosa -

Na moim osiedlu króluje Heineken i Desperados (znalazłem w sumie już ok. 70 kapsli). Żywca natomiast jest skrajnie mało, podobnie Lecha

Konkursowicze organizują akcję sprzątania świata. Wcześniej zbierali makulaturę, teraz zalegający złom. Co będzie dalej?  
No to się chwali! emotka  

Też znalazłam ale u mnie przoduje Tatra i Specjal, trzeba być czujnym  emotka
1 joan 0

asantesana

#6374063 Napisano: 29.06.2017 20:25:19
Po Waszych dyskusjach wyszłam z klatki i nadepnęłam na czerwona zawleczkę od piwa z długim kodem w dwóch rzedach. Co to może być? emotka  
0 0

edzia21

#6374064 Napisano: 29.06.2017 20:26:09
asantesana napisał(a):

Po Waszych dyskusjach wyszłam z klatki i nadepnęłam na czerwona zawleczkę od piwa z długim kodem w dwóch rzedach. Co to może być? emotka  

obstawiam Wareczke-śmietnikóweczke emotka
0 0

asantesana

#6374067 Napisano: 29.06.2017 20:31:49
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czyli zakończona loteria  emotka
0 0

agakaz2

#6374069 Napisano: 29.06.2017 20:35:55
ebruce napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja po wpisach Cudaczka121 rzuciłam się na przystanku na porozrzucane kapsle emotka i wśród nich dorwałam jakiś konkursowy z Tatra - "100 zł co godzinę, Tatra co sekundę" - to jeszcze trwa? emotka

zabawne to jest. a jak z kosza wystaje puszka z kodem promocyjnym emotka  luzik hihi
1 brucee 0

agakaz2

#6374071 Napisano: 29.06.2017 20:40:33
bruce napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ebruce napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja po wpisach Cudaczka121 rzuciłam się na przystanku na porozrzucane kapsle emotka i wśród nich dorwałam jakiś konkursowy z Tatra - "100 zł co godzinę, Tatra co sekundę" - to jeszcze trwa? emotka

zabawne to jest. a jak z kosza wystaje puszka z kodem promocyjnym  emotka  luzik hihi

emotka Jasnowidz(ka), czy co?! emotka Obok mnie pewien pan przegrzebywał WSZYSKIE kosze na śmieci i wyjmował z nich wyłącznie puszki po piwach... emotka

no właśnie była to puszka Coca cola # smak wakacji konkurs  emotka
1 brucee 0

irysek

#6374072 Napisano: 29.06.2017 20:41:09
monkakk napisał(a):

magie1982 napisał(a):

irysek napisał(a):

U mnie też

Ale czy to ma znaczenie? Zakup objemuje 2 DOWOLNE produkty emotka ważne że jest durex emotka

W regulaminie jest napisane Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki Durex ("Produkt”, „Produkty”).tj:, prezerwatywy Durex Jeans 3szt

a dalej Uczestnik przesyłający Zgłoszenie jest zobowiązany do zachowania oryginalnego paragonu fiskalnego poświadczającego zakup Produktu Promocyjnego w celu potwierdzenia uprawnień do nagrody w razie wygranej.

Jeśli w czasie trwania konkursu tylko durex jeans jest dostępny w sieci biedronka to rzeczywiście nie ma znaczenia ale jeśli dostępne są również inne rodzaje to nie wiem czy potem nie zakwestionują takiego paragonu.
0 0

Gość: kermit

#6374073 Napisano: 29.06.2017 20:41:37
Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka