Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

scrabble

#6374078 Napisano: 29.06.2017 20:44:40
Asentesana zawleczek nie ogarniam, z kapslami jest prościej. Desperados ma teraz 16 znaków, zobacz czy to nie to?

Poinformowałam rodzinkę żeby mieli oczy dookoła głowy (nie byli zainteresowanie współpracą), a ostatnio Tata przynosi mi 2 Heinekeny i się śmieje, że obok znalazł 4 zł i zagra za to w Lotto. emotka  

agakaz2

#6374079 Napisano: 29.06.2017 20:45:16
mój tato często zawozi puszki do skupu. kiedyś była akcja kody z Lech do wygrania były bilety na koncerty. mojego tatę nazywali wtedy Pan zawleczka hihi i odkładali mu je 

scrabble

#6374081 Napisano: 29.06.2017 20:47:20
irysek napisał(a):

monkakk napisał(a):

magie1982 napisał(a):

irysek napisał(a):

Czy kupowaliście durexy do konkursu biedronkowego. Czy na paragonie macie wyszczególnione durex jeans?Mąż  dziś kupił ale jest opisane po prostu jako durex.

U mnie też

Ale czy to ma znaczenie? Zakup objemuje 2 DOWOLNE produkty emotka ważne że jest durex emotka

W regulaminie jest napisane Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki Durex ("Produkt”, „Produkty”).tj:, prezerwatywy Durex Jeans 3szta dalej Uczestnik przesyłający Zgłoszenie jest zobowiązany do zachowania oryginalnego paragonu fiskalnego poświadczającego zakup Produktu Promocyjnego w celu potwierdzenia uprawnień do nagrody w razie wygranej.

Jeśli w czasie trwania konkursu tylko durex jeans jest dostępny w sieci biedronka to rzeczywiście nie ma znaczenia ale jeśli dostępne są również inne rodzaje to nie wiem czy potem nie zakwestionują takiego paragonu.

Raczej nie, przynajmniej w mojej Bierze nie było niczego innego. Kupowałam kiedy jeszcze wchodziły na promocję, teraz nie wiem.
0 0

monkakk

#6374083 Napisano: 29.06.2017 20:49:19
irysek napisał(a):

monkakk napisał(a):

magie1982 napisał(a):

irysek napisał(a):

Czy kupowaliście durexy do konkursu biedronkowego. Czy na paragonie macie wyszczególnione durex jeans?Mąż  dziś kupił ale jest opisane po prostu jako durex.

U mnie też

Ale czy to ma znaczenie? Zakup objemuje 2 DOWOLNE produkty emotka ważne że jest durex emotka

W regulaminie jest napisane Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki Durex ("Produkt”, „Produkty”).tj:, prezerwatywy Durex Jeans 3szta dalej Uczestnik przesyłający Zgłoszenie jest zobowiązany do zachowania oryginalnego paragonu fiskalnego poświadczającego zakup Produktu Promocyjnego w celu potwierdzenia uprawnień do nagrody w razie wygranej.

Jeśli w czasie trwania konkursu tylko durex jeans jest dostępny w sieci biedronka to rzeczywiście nie ma znaczenia ale jeśli dostępne są również inne rodzaje to nie wiem czy potem nie zakwestionują takiego paragonu.

U mnie tylko takie byly emotka ale może faktycznie trafic sie coś innego na tych ich wyprzedażach w koszach. Tam jest wszystko emotka
0 0

scrabble

#6374087 Napisano: 29.06.2017 20:52:20
agakaz2 napisał(a):

mój tato często zawozi puszki do skupu. kiedyś była akcja kody z Lech do wygrania były bilety na koncerty. mojego tatę nazywali wtedy Pan zawleczka hihi i odkładali mu je 

Hahaha tak pomyślałam.... sortownia śmieci- idealne miejsce zatrudnienia dla konkursowicza! Ile tam jest skarbów  emotka
Ale ok, bo to już zmierza w złym kierunku. emotka

agakaz2

#6374088 Napisano: 29.06.2017 20:57:06
pośmiać się można hihi. ale nikt mi nie powie że kasa nie leży na ulicy emotka

wystarczy podnieść , wysłać i czekać na wygrane ha ha

scrabble

#6374090 Napisano: 29.06.2017 21:04:04
bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka

emotka emotka  Padłam!!! emotka

To wszystko tłumaczy emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie. 

Ale coś w tym jest, że zachowania konkursowiczów są bardzo typowe. Byłam raz z moim chłopem w C4. Każde ma swój (niemal pusty) koszyk. Docieramy do regału gdzie są pasty do zębów i mówię "szukaj Jordana". 
Głowę podnosi dziewczyna, zaczynamy się śmiać. Ona nurkuje w Jordanach, obok stoi pewnie jej chłop i co? W garści trzyma swój, niemal pusty koszyki. Rodzinna wyprawa po paragony  emotka

Przy okazji pozdrawiam emotka

bridget

#6374093 Napisano: 29.06.2017 21:09:38
scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie. Ale coś w tym jest, że zachowania konkursowiczów są bardzo typowe. Byłam raz z moim chłopem w C4. Każde ma swój (niemal pusty) koszyk. Docieramy do regału gdzie są pasty do zębów i mówię "szukaj Jordana". Głowę podnosi dziewczyna, zaczynamy się śmiać. Ona nurkuje w Jordanach, obok stoi pewnie jej chłop i co? W garści trzyma swój, niemal pusty koszyki. Rodzinna wyprawa po paragony  emotka Przy okazji pozdrawiam emotka

znalazłam 5 kapsli z desperadosa ( nic nie wygrałam),  kilka lecha  ( tych jeszcze nie zgłosiłam )  mój 3.5 latek przyuważył ze  zbieram, i od tego momentu  przynosi   mi wszystkie kapsle z podwórka  - mowiac " Mama masz kod"  . Jest bardziej konkursowy niż  10 - latek:), wszelkie reklamy w tv w mig wychwyca, babci nie pozwala różnych produktów wyrzucać bo to konkurs;)

PS co gorsza w sklepie osiedlowym  jest  kartonik na kapselki dla wszelkich  "Żuli " przysklepowych i  tak  od jakiegoś czasu mnie nurtuje czy by  go  nie przechwycić i nie zrobić selekcji w domu:)  na razie się nie ośmieliłam:)) ale każdorazowo mój wzrok błądzi w jego kierunku...

loteryjki

#6374095 Napisano: 29.06.2017 21:12:55
agakaz2 napisał(a):

pośmiać się można hihi. ale nikt mi nie powie że kasa nie leży na ulicy  emotka wystarczy podnieść , wysłać i czekać na wygrane ha ha

Przyznać się trzeba że niedawno spaceruje z psem a tam leży paczka po lay's. To było silniejsze kod został wysłany paczka wylądowała w koszu. To już chyba takie zboczenie pewnie gdyby nie loteria dalej by leżała sobie na trawniku.

agakaz2

#6374097 Napisano: 29.06.2017 21:18:41
ja kiedyś pudełko w sklepie gdzie nakrętki się wrzuca przejrzałam pod względem konkursów to było też chyba z butelek Coca cola piłkę można było dostaćemotka
fajne wspomnienia
1 brucee 0

Gość: kermit

#6374098 Napisano: 29.06.2017 21:18:53
scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie (...)

Albo podejść i konspiracyjnym szeptem "jakby co mam colę na wymianę za desperadosa" emotka

#6374099 Napisano: 29.06.2017 21:19:52
bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie. Ale coś w tym jest, że zachowania konkursowiczów są bardzo typowe. Byłam raz z moim chłopem w C4. Każde ma swój (niemal pusty) koszyk. Docieramy do regału gdzie są pasty do zębów i mówię "szukaj Jordana". Głowę podnosi dziewczyna, zaczynamy się śmiać. Ona nurkuje w Jordanach, obok stoi pewnie jej chłop i co? W garści trzyma swój, niemal pusty koszyki. Rodzinna wyprawa po paragony  emotka Przy okazji pozdrawiam emotka

znalazłam 5 kapsli z desperadosa ( nic nie wygrałam),  kilka lecha  ( tych jeszcze nie zgłosiłam )  mój 3.5 latek przyuważył ze  zbieram, i od tego momentu  przynosi   mi wszystkie kapsle z podwórka  - mowiac " Mama masz kod"  . Jest bardziej konkursowy niż  10 - latek:), wszelkie reklamy w tv w mig wychwyca, babci nie pozwala różnych produktów wyrzucać bo to konkurs;)PS co gorsza w sklepie osiedlowym  jest  kartonik na kapselki dla wszelkich  "Żuli " przysklepowych i  tak  od jakiegoś czasu mnie nurtuje czy by  go  nie przechwycić i nie zrobić selekcji w domu:)  na razie się nie ośmieliłam:)) ale każdorazowo mój wzrok błądzi w jego kierunku...

Takie dziecko to skarb. Dosłownie emotka

scrabble

#6374102 Napisano: 29.06.2017 21:24:17
kermit napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie (...)

Albo podejść i konspiracyjnym szeptem "jakby co mam colę na wymianę za desperadosa" emotka

2:1? Wchodzę! emotka
1 brucee 0

jokan

#6374103 Napisano: 29.06.2017 21:25:33
bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

znalazłam 5 kapsli z desperadosa ( nic nie wygrałam),  kilka lecha  ( tych jeszcze nie zgłosiłam )  mój 3.5 latek przyuważył ze  zbieram, i od tego momentu  przynosi   mi wszystkie kapsle z podwórka  - mowiac " Mama masz kod"  . Jest bardziej konkursowy niż  10 - latek:), wszelkie reklamy w tv w mig wychwyca, babci nie pozwala różnych produktów wyrzucać bo to konkurs;)PS co gorsza w sklepie osiedlowym  jest  kartonik na kapselki dla wszelkich  "Żuli " przysklepowych i  tak  od jakiegoś czasu mnie nurtuje czy by  go  nie przechwycić i nie zrobić selekcji w domu:)  na razie się nie ośmieliłam:)) ale każdorazowo mój wzrok błądzi w jego kierunku...

idz do sklepu z synkiem i odegrajcie scenke...niech ci prawie awanture tam zrobi (niby po zauwazeniu ich), ze chce te kapsle, bo chce sobie zbudowac robota...a ty proszacym glosem pytasz ekspedientki: mozemy sobie wziac te kapsle? mysle, ze ekspedientka sie zgodzi:)

mczarna

#6374105 Napisano: 29.06.2017 21:26:13
bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Moja to samo, dziś znalazłam Desperadosa, to jeszcze była zła,że mama była pierwsza emotka Paczkę po Laysach też znalazłyśmy na chodniku, w drodze do przedszkola,żal było by się tak na chodniku marnowała i jeszcze miasto zanieczyszaczała,hehe 

bridget

#6374106 Napisano: 29.06.2017 21:31:56
Dodam jeszcze, ze 9-o letnia  kolezanka mojego  syna  z klatki, przynosi mi opakowania po Lay'sach, a ostatnio  paragon  z kodem na rozkomanie;)) - uczynna dziewczynka;)
1 brucee 0

#6374107 Napisano: 29.06.2017 21:32:07
bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ach takie pudełko z kapselkami... Marzenie... Nie możesz tego jakoś zorganizować? Coś na zasadzie "och mam taką prośbę, nie mogłyby mi panie tych kapsli odkładać, dziecko ma taki projekt na zajęcia (kurcze wakacje... emotka ) to może na jakieś artystyczno-techniczno-wakacyjne i potrzeba tam masę kapsli, bo to taka instalacja jakaś,  później to będą malować, och wie pani jak to z dzieciakami, same kłopoty" i byś odbierała z tego magicznego pudełeczka te kapselki?
1 brucee 0

mczarna

#6374111 Napisano: 29.06.2017 21:36:47
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Moja to samo, dziś znalazłam Desperadosa, to jeszcze była zła,że mama była pierwsza vemots/tongue.gif Paczkę po Laysach też znalazłyśmy na chodniku, w drodze do przedszkola,żal było by się tak na chodniku marnowała i jeszcze miasto zanieczyszaczała,hehe 

emotka  Teraz Córka powinna podczas zajęć w przedszkolu (czy potem - w szkole) pokazać pani np. w formie olbrzymiej makiety czy collage'u, jak dba o planetę-Ziemię, zbierając wszystkie tak niebezpieczne odpady... Gorzej, jeśli owa pani też się okaże konkursowiczką i - mając nadzieję na wygrane w promocyjnych konkursach - rzuci się, a potem pracę Córki rozedrze na strzępy... emotka

Bruce-jeśli taką by pani była to by się bardzo rozczarowała,bo kody okazałyby się już zużyte emotka  A co do makiety to by raczej mi kitu nie wcisnęła,że coś upadło,coś się złamało itd itp , hehehe
1 brucee 0

bridget

#6374112 Napisano: 29.06.2017 21:37:38
kermit napisał(a):

bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ach takie pudełko z kapselkami... Marzenie... Nie możesz tego jakoś zorganizować? Coś na zasadzie "och mam taką prośbę, nie mogłyby mi panie tych kapsli odkładać, dziecko ma taki projekt na zajęcia (kurcze wakacje... emotka ) to może na jakieś artystyczno-techniczno-wakacyjne i potrzeba tam masę kapsli, bo to taka instalacja jakaś,  później to będą malować, och wie pani jak to z dzieciakami, same kłopoty" i byś odbierała z tego magicznego pudełeczka te kapselki?

nabieram  odwagi:))  im częściej jestem w sklepie, tym  mam wrazenie, ze jestem co raz  bliżej celu:))  - a to karton taki po papierze od drukarki format A4 - już zapełniony do połowy. Tyle co  tam  browaru opróżniają, zapewne co 3 dni jest pełniutki:)
1 brucee 0

dzikuska21

#6374163 Napisano: 30.06.2017 00:57:24
o co chodzi z tymi tzw "drukarzami paragonow" ? jak oni to robią, że we wszystkich loteriach powtarzają się te same osoby?
0 0