Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna

#6386369 Napisano: 04.08.2017 18:00:54
andziulka21 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Uwaga, uwaga! Osoby oczekujące na nagrody od Loreal!Odpisali ma na maila!Zakładam, że nasza akcja fejsbukowa się powiodła emotka

Dzień dobry,oczywiście nagroda zostanie do Pani wysłana. Dzisiaj dostaliśmy
ostatnią paczkę ze szminkami i dzisiaj została do Pani nadana paczka,
nagroda powinna dotrzeć z początkiem przyszłego tygodnia
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Pozdrawiamy
Zespół L'Oreal Paris

Mi też w końcu odpisali, że wyślą po niedzieli i bla bla bla emotka

I mi i mi , zatem czekamy do przyszłego tygodnia emotka

sylwika76

#6386391 Napisano: 04.08.2017 18:42:27
czy po wysłaniu danych na gillette żabka też dostaliście info - dziękujemy za złożenie podania?
1 agakaz2 0

Niebieska_Laguna

#6386397 Napisano: 04.08.2017 18:59:12
sylwika76 napisał(a):

czy po wysłaniu danych na gillette żabka też dostaliście info - dziękujemy za złożenie podania?

Tak emotka  
0 0

moskala22

#6386399 Napisano: 04.08.2017 19:07:40
Mam pytanko odnośnie konkursu Luksja - kupiłam mydło Luksja Róża, w środku mam płyn koloru białego(?) - czy takie jest normalnie czy też "kolor zniknął"? Nie używam tego mydła i nie za bardzo w sumie wiem co oznacza kolor bezbarwny (bo przezroczysty to on na pewno nie jest)
0 0

moskala22

#6386405 Napisano: 04.08.2017 19:22:20
bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie konkursu Luksja - kupiłam mydło Luksja Róża, w środku mam płyn koloru białego(?) - czy takie jest normalnie czy też "kolor zniknął"? Nie używam tego mydła i nie za bardzo w sumie wiem co oznacza kolor bezbarwny (bo przezroczysty to on na pewno nie jest)

Z tego, co się orientuję i jak radzi organizator konkursu, masz kolor, który nie wygrał, ale i tak możesz to sprawdzić bez otwierania opakowania, tylko wpisując na stronie konkursowej kod spod naklejki promocyjnej. emotka Niestety, to wprawdzie wielce ułatwia zadanie, lecz znowu może spowodować lawiny "sprawdzających" zgłoszeń kodów, które nadal będą tkwić na półkach sklepowych. emotka

Dziękuję emotka
1 brucee 0

dorfika

#6386406 Napisano: 04.08.2017 19:22:25
Czy ten zestaw nagroda Colgate II stopnia z konkursu w Lidlu faktycznie jest warty 148 zł? Co tam jest takiego "cennego"? Ktos liczył rzeczywistą wartość?
0 0

glena

#6386414 Napisano: 04.08.2017 19:31:54
bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Z tego, co się orientuję i jak radzi organizator konkursu, masz kolor, który nie wygrał, ale i tak możesz to sprawdzić bez otwierania opakowania, tylko wpisując na stronie konkursowej kod spod naklejki promocyjnej. emotka Niestety, to wprawdzie wielce ułatwia zadanie, lecz znowu może spowodować lawiny "sprawdzających" zgłoszeń kodów, które nadal będą tkwić na półkach sklepowych. :doba

Na żelach pod prysznic kod jest pod folią, w którą butelka jest "od stóp do głów" owinięta i trzeba przerwać perforację z boku, żeby się do kodu dostać - jeśli komuś w sklepie uda się to zrobić, to i tak będzie widać, że opakowanie zostało naruszone, tak że nie ma opcji żeby kupić takie z wykorzystanym kodem. Poza tym od razu rejestrując zgłoszenie trzeba załączyć skan paragonu.
Edit: poza tym nagrody główne losowane są z wszystkich zgłoszeń, nie tylko tych "bezbarwnych"
1 brucee 0

anula81

#6386422 Napisano: 04.08.2017 19:42:22
ma ktoś doświadczenie z karlsbadem, konkurs np. Milka ITM czy oni zawsze przysyłają nagrody bez dokumentów ? bez protokołu/ jak jest z gwarancją takich sprzętów ?
0 0

madzia1-s

#6386423 Napisano: 04.08.2017 19:43:59
glena napisał(a):

bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Z tego, co się orientuję i jak radzi organizator konkursu, masz kolor, który nie wygrał, ale i tak możesz to sprawdzić bez otwierania opakowania, tylko wpisując na stronie konkursowej kod spod naklejki promocyjnej. emotka Niestety, to wprawdzie wielce ułatwia zadanie, lecz znowu może spowodować lawiny "sprawdzających" zgłoszeń kodów, które nadal będą tkwić na półkach sklepowych. :doba

Na żelach pod prysznic kod jest pod folią, w którą butelka jest "od stóp do głów" owinięta i trzeba przerwać perforację z boku, żeby się do kodu dostać - jeśli komuś w sklepie uda się to zrobić, to i tak będzie widać, że opakowanie zostało naruszone, tak że nie ma opcji żeby kupić takie z wykorzystanym kodem. Poza tym od razu rejestrując zgłoszenie trzeba załączyć skan paragonu.Edit: poza tym nagrody główne losowane są z wszystkich zgłoszeń, nie tylko tych "bezbarwnych"

gdzie natrafiliście na promocyjne opakowania?
Ja ich nadal szukam... emotka
0 0

moskala22

#6386424 Napisano: 04.08.2017 19:44:53
glena napisał(a):

bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Na żelach pod prysznic kod jest pod folią, w którą butelka jest "od stóp do głów" owinięta i trzeba przerwać perforację z boku, żeby się do kodu dostać - jeśli komuś w sklepie uda się to zrobić, to i tak będzie widać, że opakowanie zostało naruszone, tak że nie ma opcji żeby kupić takie z wykorzystanym kodem. Poza tym od razu rejestrując zgłoszenie trzeba załączyć skan paragonu.Edit: poza tym nagrody główne losowane są z wszystkich zgłoszeń, nie tylko tych "bezbarwnych"

Na tych mydłach które widzialam niestety bez problemu można sprawdzić kod
1 brucee 0

glena

#6386434 Napisano: 04.08.2017 19:58:59
madzia1-s napisał(a):

glena napisał(a):

bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

gdzie natrafiliście na promocyjne opakowania?Ja ich nadal szukam...

Żele pod prysznic promocyjne są w Rossmannach niektórych, ale chyba dopiero powoli się pojawiają, bo są pojedyncze sztuki i nie wszystkie rodzaje
0 0

moskala22

#6386440 Napisano: 04.08.2017 20:13:36
glena napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

glena napisał(a):

bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

gdzie natrafiliście na promocyjne opakowania?Ja ich nadal szukam...

Żele pod prysznic promocyjne są w Rossmannach niektórych, ale chyba dopiero powoli się pojawiają, bo są pojedyncze sztuki i nie wszystkie rodzaje

W carrefourze (KrakóW, Witosa)  znalazłam sporo mydeł promocyjnych 
1 brucee 0

shell

#6386462 Napisano: 04.08.2017 21:51:28
andii napisał(a):

Czy w C4 Activia  jest jakiś prefiks? Czy od razu odpowiedź należy pisać ?(sms) emotka  bo nie umiem tego rozszyfrować emotka

W reg. nie podali.
Ale na plakacie jest ACTIVIA.odpowiedź na nr 7036
Jeszcze nie wysyłałam. Niech ktoś potwierdzi, że dostał zwrotkę po takim prefiksie.
1 andii 0

estrelitta

#6386464 Napisano: 04.08.2017 21:55:14
shell napisał(a):

andii napisał(a):

Czy w C4 Activia  jest jakiś prefiks? Czy od razu odpowiedź należy pisać ?(sms) emotka  bo nie umiem tego rozszyfrować emotka

W reg. nie podali.Ale na plakacie jest ACTIVIA.odpowiedź na nr 7036
Jeszcze nie wysyłałam. Niech ktoś potwierdzi, że dostał zwrotkę po takim prefiksie.

Tak, po prefiksie Activia są zwrotki
2 shell, andii 0

basku

#6386535 Napisano: 05.08.2017 12:58:49
wiesia30 napisał(a):

nkba napisał(a):

noemi napisał(a):

Ktoś wygrywa jeszcze w konkursie z Zottarelli - tym ze sztućcami? Ostatni wpis na forum był w czerwcu z tego co widzę. Może być na PW, jeśli ktoś nie chce się publicznie chwalić emotka

Ja nie wygrywam emotka

w lipcu wygrała moja siostra emotka

mi się wydaje, że już nie ma szans tam wygrać ;( kiedyś dostałam propozycje od 1 osoby z forum , wygrania mi tych sztućców w zamian za costam....
mniej więcej o tej treści" mam już 10 zestawów w domu i gram dla ludzi z forum, "

może jestem zbyt podejrzliwa, ale jakoś nie wierzę w uczciwość gracza...

alamak

#6386552 Napisano: 05.08.2017 14:29:28
Czy ktoś zamawiał nakładke na Rafaello? Bo próbuję, ale nic mi się nie otwiera...
0 0

blanca

#6386563 Napisano: 05.08.2017 15:37:24
alamak napisał(a):

Czy ktoś zamawiał nakładke na Rafaello? Bo próbuję, ale nic mi się nie otwiera...

A tutaj?
https://www.raffa...t.pl/promocja.html#!
0 0

alamak

#6386565 Napisano: 05.08.2017 15:49:38
blanca napisał(a):

alamak napisał(a):

A tutaj?https://www.raffa...t.pl/promocja.html#!

Poszło! Dzięki!  emotka
0 0

cudaczek121

#6386568 Napisano: 05.08.2017 16:15:37
Mam pytanie odnośnie konkursu Danio shake it w sieci Carrefour. Na plakacie na stronie C4 jest napisane,że roztańczoną fotkę można wysyłać zarówno smsem (płatnym) jak i przesłać zgłoszenie bezpłatnie na maila konkurs@danio.com.pl, natomiast w regulaminie nie doczytałam się,że można przez email wysłać- tylko mmsem. To jak to w końcu jestemotka
0 0

agakaz2

#6386569 Napisano: 05.08.2017 16:15:53
kolejne delikatesy centrum bez konkursowych pringels jadę dalej 
ale Pani w sklepie opowiedziała anegdote konkursowa emotka
przy jakimś tam konkursie przyszła Pani i kupiła 55 zestawów (podobno lays i pepsi ) hihi i każdy na osobny paragon
0 0