Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: kermit

#6386653 Napisano: 05.08.2017 21:33:58
gosia16 napisał(a):

kermit napisał(a):

migi napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

superloser napisał(a):

Loteria jest tylko z paragonami Biedronki. Organizator przeciez sam moze poprosić Jeronimo Martins Polska o liste produktów Bic z opisem w systemie.No chyba, ze lepiej z promocji robic antypromocje, ośmieszajac Laureatów ...

No niestety ale osoby, które wygrały w pierwszym etapie pisały, że agencja wymaga opisu i pieczątki Biedronki.

Mnie nie prosili o opis i pieczątkę. 

m.in gosia16 pisała"Agencja robi loterię w określonej sieci sklepów.Na paragonie mam napisane długopisy i cenę.Ale oczywiście,według regulaminu ,muszę iść po pieczątkę do sklepu,żeby organizator wiedział ,że to ten produkt.To już jest paranoja.A w sklepie patrzą na mnie ,jakbym uciekła z psychiatryka. "Byłam przekonana, że chodziło o Biedronkę/bic

Ja niestety nie wygrałam ,ale w regulaminie jasno pisze ,że ma konkretnie pisać o jaki produkt chodzi.A że nie będę po raz kolejny przechodzić przez procedurę poniżania się w sklepie ,to jak przeczytałam ta formułkę w regulaminie ,to nie wzięłam udziału i już.

A ok. To ja po prostu źle zrozumiałam, że wygrałaś i wysłali Cię po pieczątkę. W takim razie przepraszam wszystkich za wprowadzanie w błąd. Dzięki gosia16 za wyjaśnienie. emotka
0 0

jokan

#6386676 Napisano: 05.08.2017 23:03:39
wygrywaliscie cos na nivea.pl do testowania? u mnie caly czas porazki, nie wiem kogo oni tam wybieraja emotka
1 brucee 0

myszorka92

#6386679 Napisano: 05.08.2017 23:05:58
jokan napisał(a):

wygrywaliscie cos na nivea.pl do testowania? u mnie caly czas porazki, nie wiem kogo oni tam wybieraja emotka

ja nigdy sie nie zalapalam... emotka  roznych form odpowiedzi probowalalm i nic emotka
2 jokan, brucee 0

southlander

#6386683 Napisano: 05.08.2017 23:20:44
myszorka92 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja nigdy sie nie zalapalam... emotka  roznych form odpowiedzi probowalalm i nic emotka

Oj tam, o Wizażu też różne legendy chodzą a moja mama parę dni temu jednak coś tam wygrała
0 0

kajeczka

#6386686 Napisano: 05.08.2017 23:33:44
jokan napisał(a):

raz na kilka testów się udaje, ale metody na to nie mam  emotka  
0 0

jokan

#6386692 Napisano: 06.08.2017 00:06:11
southlander napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

jokan napisał(a):

Oj tam, o Wizażu też różne legendy chodzą a moja mama parę dni temu jednak coś tam wygrała

ja na wizazu ostatnio dosyc czesto nawetemotka
1 kajeczka 0

toka

#6386707 Napisano: 06.08.2017 09:45:25
jokan napisał(a):

wielokrotnie załapałam się do testów
Zawsze piszę rymowanki
1 jokan 0

nataszka

#6386708 Napisano: 06.08.2017 09:52:11
bruce napisał(a):

Na FB ktoś pokusił się na obliczenia przy Żywcu:"Jedyne 62.748.517 możliwych kombinacji! Brawo!!!" emotka

mi się wydaje ,że losują ze zgłoszonych kombinacji  emotka
0 0

@gnieszk@

#6386709 Napisano: 06.08.2017 09:56:00
nataszka napisał(a):

bruce napisał(a):

Na FB ktoś pokusił się na obliczenia przy Żywcu:"Jedyne 62.748.517 możliwych kombinacji! Brawo!!!" emotka

Oczywiście, że tak. Tu już była dyskusja na ten temat
https://www.e-konkursy.info/forum/dyskusje-o-loteriach/strona/7/#p6384262
bruce? Myślałam, że zrozumiałaś wtedy...
0 0

apoccalipsa

#6386710 Napisano: 06.08.2017 09:57:20
nataszka napisał(a):

bruce napisał(a):

losują jeden kod i tyle
reszta to marketing - ułuda, że mamy wpływ na wynik i zapoznanie się z wszystkimi rodzajami piw Żywiec emotka  

jokan

#6386711 Napisano: 06.08.2017 10:03:53
apoccalipsa napisał(a):

nataszka napisał(a):

bruce napisał(a):

losują jeden kod i tylereszta to marketing - ułuda, że mamy wpływ na wynik i zapoznanie się z wszystkimi rodzajami piw Żywiec emotka  

tez tak mysle, tak czy siak i tak trzeba miec mnostwo szczescia emotka
0 0

@gnieszk@

#6386712 Napisano: 06.08.2017 10:05:21
jokan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

nataszka napisał(a):

bruce napisał(a):

losują jeden kod i tylereszta to marketing - ułuda, że mamy wpływ na wynik i zapoznanie się z wszystkimi rodzajami piw Żywiec emotka  

tez tak mysle, tak czy siak i tak trzeba miec mnostwo szczescia emotka

Jak w każdej loterii emotka
1 jokan 0

#6386717 Napisano: 06.08.2017 11:03:21
bruce Specjalnie dla Ciebie
Wyobraź sobie salę loteryjną. Wchodzisz do niej. Dajesz organizatorom kapsel z kodem Żywca i otrzymujesz w zamian kartkę  z szablonem z siedmioma pustymi polami. Musisz uzupełnić rysunek dajmy na to naklejkami z piwami Żywca. Z tyłu pospisujesz swoje dzieło i wrzucasz do urny. Nie możesz go uzupełnić tak jak zrobił już któryś z poprzednich uczestników (w jakiś tam sposób jest to sygnalizowane).  Potem Marysia losuje jeden z obrazków. O wylosowałam taki patrzcie! Sprawdza czyj to i go woła (@). Loteria nie polega na tym, że komisja tworzy wzorcowy rysunek i szuka w urnie czy ktoś taki zgłosił. Po prostu Marysia losuje jeden z tych które tam są. Dlaczego nie mogą się powtarzać? Bo gdy Marysia pokazałaby jaki wylosowała to 5 osób krzyknęłoby To MÓJ!!! Dlaczego nie wrzucasz po prostu kartki z imieniem i nazwiskiem. Bo jak nalepiasz nalepki to poznajesz asortyment Żywca.
Żeby nie było to nie ma być w żaden sposób uszczypliwe. Naprawdę chciałabym, żebyś zrozumiała. emotka
1 darog 0

danaaa

#6386718 Napisano: 06.08.2017 11:11:07
Czy w Gillette Żabka  mozna wysłać dane (2 różne osoby) z tym samym adresem zamieszkania?
W regulaminie nie widzę informacji na ten temat.
 Czy ktoś może tak wysyłał i otrzymał bony we wcześniejszych konkursach z Żabki  od TQ Group?
0 0

darog

#6386721 Napisano: 06.08.2017 11:28:50
Mlekovita loteria..

tam jest możliwa jeszcze jakaś rezerwa? Bo paragony właśnie różne wywalam
0 0

agakaz2

#6386723 Napisano: 06.08.2017 11:30:04
darog napisał(a):

Mlekovita loteria..tam jest możliwa jeszcze jakaś rezerwa? Bo paragony właśnie różne wywalam

ja dziś swoje wyrzucilam
0 0

agakaz2

#6386725 Napisano: 06.08.2017 11:31:08
danaaa napisał(a):

Czy w Gillette Żabka  mozna wysłać dane (2 różne osoby) z tym samym adresem zamieszkania?W regulaminie nie widzę informacji na ten temat.
 Czy ktoś może tak wysyłał i otrzymał bony we wcześniejszych konkursach z Żabki  od TQ Group?

ja teraz wysłałam swoje dane i męża. w regulaminie nie było info ze nie można
0 0

danaaa

#6386730 Napisano: 06.08.2017 11:42:52
agakaz2 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy w Gillette Żabka  mozna wysłać dane (2 różne osoby) z tym samym adresem zamieszkania?W regulaminie nie widzę informacji na ten temat.  Czy ktoś może tak wysyłał i otrzymał bony we wcześniejszych konkursach z Żabki  od TQ Group?

To tez wyślę na 1 adres   emotka  
Dziękuję za informację
0 0

#6386732 Napisano: 06.08.2017 11:52:02
bruce napisał(a):

Ale przecież ja wszystko dokumentnie rozumiem. emotka  Po prostu ubolewam głęboko, że kolejny raz organizują - zamiast całkiem fajnego konkursu - nieco mniej fajną loterią z nieco mniej fajnymi zasadami wygrywania w niej (jak zresztą w każdej loterii, od których z dnia na dzień coraz bardziej pęka w szwach nasza baza, bo wszak taka akcja to dla agencji łatwizna nad łatwiznami emotka ). A że na FB aż roi się wyłącznie od rozumiejących te zasady jota w jotę komentarzy w stylu: "Niechże sobie ta Marysia spokojnie losuje, ja poczekam, na pewno kiedyś w końcu wygram!", to już całkiem inna bajka. emotka

Czyli rozumiesz też że ilość możliwych do ułożenia kombinacji nie ma tu absolutnie żadnego znaczenia?
1 brucee 0

renatak0

#6386737 Napisano: 06.08.2017 12:28:09
danaaa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy w Gillette Żabka  mozna wysłać dane (2 różne osoby) z tym samym adresem zamieszkania?W regulaminie nie widzę informacji na ten temat.  Czy ktoś może tak wysyłał i otrzymał bony we wcześniejszych konkursach z Żabki  od TQ Group?

To tez wyślę na 1 adres   emotka  Dziękuję za informację

A macie może linka do tego konkursu? Za nic nie moge znaleść regulaminu
0 0