Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#6395238 Napisano: 26.08.2017 17:42:19
Masza86 napisał(a):

czy te vouchery do multikina z coli #smakwakacji trzeba wydrukować czy mogę tylko spisać kod  i podać w kasie ??

wszystkie chwyty dozwolone ja pokazuje w telefonie
0 0

Masza86

#6395239 Napisano: 26.08.2017 17:47:37
agakaz2 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

czy te vouchery do multikina z coli #smakwakacji trzeba wydrukować czy mogę tylko spisać kod  i podać w kasie ??

emotka
0 0

basku

#6395261 Napisano: 26.08.2017 20:59:23
estrelitta napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

basku napisał(a):

prosze napiszcie czy tutaj jeszcze mozna zglosic bilet??https://www.e-kon...a.html#.WaFirisaTURw regulaminie jest że trwa do 31 sierpnia a na stronie... ze zakonczylo sie zbieranie zgloszen emotka i gdzie dokladnie na bilecie nadrukowany jest ten kod??

Ja też mam ten problem, a na bilecie kupionym przez internet i wydrukowanym potwierdzeniu wydaje mi się że nie mam już tego kodu 12 cyfrowego emotka

Pula nagród juz została wyczerpana - info z kina

dziękuje . a ja jak głupia wykorzystałam kody z konkursu na bilety, żeby wziąć udział tutaj emotka
1 brucee 0

violka88

#6395287 Napisano: 26.08.2017 22:49:46
agakaz2 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

a żeby odebrać  nagrodę rzeczową np ręcznik to też mogę tylko spisać kod czy muszę wydrukować całość????
0 0

Gość: lubiemakaron

#6395296 Napisano: 26.08.2017 23:48:45
jakas nowa konkursowa plaga - ktos kupuje pracom-faworytom nieuczciwe lajki na allegro pewnie i donosi organizatorowi, liczac na to, ze ten wykluczy go z konkursu za kupowanie lajkow...plaga! w Oyakata jakas gnida tak zrobiła, a teraz w Velvet. trzeba pisac o tym organizatorom - niech gnida bezskutecznie wydaje kasę na lajki
0 0

agakaz2

#6395313 Napisano: 27.08.2017 09:05:40
lubiemakaron napisał(a):

jakas nowa konkursowa plaga - ktos kupuje pracom-faworytom nieuczciwe lajki na allegro pewnie i donosi organizatorowi, liczac na to, ze ten wykluczy go z konkursu za kupowanie lajkow...plaga! w Oyakata jakas gnida tak zrobiła, a teraz w Velvet. trzeba pisac o tym organizatorom - niech gnida bezskutecznie wydaje kasę na lajki

lepiej mieć całośc nie tylko kod bo tam jest też imie i nazwisko
0 0

joasiunia

#6395314 Napisano: 27.08.2017 09:06:58
W Velvecie bez sensu zrobili z tymi lajkami. Powinni od razu w regulaminie zaznaczyć, że wybiorą po 10 najlepszych prac z każdego etapu. Lajki położyły fajność tego konkursu emotka Poza tym - spokojnie samemu można było sobie dodawać głosy, jeśli tylko ma się odpowiednie ustawienia przeglądarki. Ciekawe, czy monitorowali spływanie głosów i widzą różnice w tym, kto kupił i na raz mu weszło kilkaset, a kto zwyczajnie klikał...
1 brucee 0

bluegirl

#6395324 Napisano: 27.08.2017 10:33:16
Czy ktoś dostał zwrotkę z konkursu Hochland w Stokrotce. Posłałam dwa zgłoszenia i żadnej zwrotki.  Pisałam do nich i bez odpowiedzi.
0 0

mixik

#6395327 Napisano: 27.08.2017 10:51:14
bluegirl napisał(a):

Czy ktoś dostał zwrotkę z konkursu Hochland w Stokrotce. Posłałam dwa zgłoszenia i żadnej zwrotki.  Pisałam do nich i bez odpowiedzi.

Wczoraj po kilku minutach przyszlo
1 bluegirl 0

Gość: mattadore

#6395357 Napisano: 27.08.2017 13:57:32
lubiemakaron napisał(a):

To raczej błąd osoby, która sprzedaję/nabija Lajki, żle przyjmuję zlecenie i nabija komuś innemu emotka
0 0

#6395366 Napisano: 27.08.2017 15:13:55
cb656 napisał(a):

mattadore napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

jakas nowa konkursowa plaga - ktos kupuje pracom-faworytom nieuczciwe lajki na allegro pewnie i donosi organizatorowi, liczac na to, ze ten wykluczy go z konkursu za kupowanie lajkow... plaga!

To raczej błąd osoby, która sprzedaję/nabija Lajki, żle przyjmuję zlecenie i nabija komuś innemu  emotka

Oczywiście istnieje też opcja, że ów "faworyt" sam sobie kupuje, a później usiłuje się naiwnie bronić takimi tłumaczeniami, by jakoś wyjść z twarzą z kombinatorstwa szytego grubymi nićmi emotka
Dopóki nikt nie siedzi w środku całej sprawy i nie wie tego z pierwszej ręki, dopóty KAŻDE wyjaśnienie, każda teoria jest możliwa emotka
Ja osobiście bardziej skłaniam się do wersji, że za kupionymi lajkami stoi sam "pokrzywdzony" emotka aczkolwiek dopuszczam także tę drugą ewentualność, choć to wydaje mi się baaardzo desperackim posunięciem ze strony "rywali". Tak sobie myślę przy okazji, że chyba zbyt wielu forumowiczów naczytało się za dużo powieści sensacyjnych i naprawdę zbyt wielką nadzieję pokłada w zdolności konkursomaniaków do takich intryg. Choć jak pokazują wpisy na forum, skoro jednak taki pomysł pojawił się w jakiejś głowie, to kto wie, kto wie... A może autor po prostu wie to z pierwszej ręki? emotka

skup się. po co faworyt mialby kupowac sobie lajki i przed wynikami sam sie zdradzac? szkoda kasy. niestety mi nabili lajki w 2 konkursach o ktorych pisze - za zadnym razem to nie ja
0 0

niunia-k

#6395368 Napisano: 27.08.2017 15:22:56
lubiemakaron napisał(a):

cb656 napisał(a):

mattadore napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

jakas nowa konkursowa plaga - ktos kupuje pracom-faworytom nieuczciwe lajki na allegro pewnie i donosi organizatorowi, liczac na to, ze ten wykluczy go z konkursu za kupowanie lajkow... plaga!

To raczej błąd osoby, która sprzedaję/nabija Lajki, żle przyjmuję zlecenie i nabija komuś innemu  emotka

Oczywiście istnieje też opcja, że ów "faworyt" sam sobie kupuje, a później usiłuje się naiwnie bronić takimi tłumaczeniami, by jakoś wyjść z twarzą z kombinatorstwa szytego grubymi nićmi emotka
Dopóki nikt nie siedzi w środku całej sprawy i nie wie tego z pierwszej ręki, dopóty KAŻDE wyjaśnienie, każda teoria jest możliwa emotka
Ja osobiście bardziej skłaniam się do wersji, że za kupionymi lajkami stoi sam "pokrzywdzony" emotka aczkolwiek dopuszczam także tę drugą ewentualność, choć to wydaje mi się baaardzo desperackim posunięciem ze strony "rywali". Tak sobie myślę przy okazji, że chyba zbyt wielu forumowiczów naczytało się za dużo powieści sensacyjnych i naprawdę zbyt wielką nadzieję pokłada w zdolności konkursomaniaków do takich intryg. Choć jak pokazują wpisy na forum, skoro jednak taki pomysł pojawił się w jakiejś głowie, to kto wie, kto wie... A może autor po prostu wie to z pierwszej ręki? emotka

skup się. po co faworyt mialby kupowac sobie lajki i przed wynikami sam sie zdradzac? szkoda kasy. niestety mi nabili lajki w 2 konkursach o ktorych pisze - za zadnym razem to nie ja

Dziwne zawsze jak biorę udział w konkursie na lajki (aczkolwiek robię to bardzo rzadko)  nigdy mi nikt nie nabijał lajków emotka emotka  Dziwny jest ten świat 'konkursów i promocji" emotka
0 0

#6395379 Napisano: 27.08.2017 16:50:06
cb656 napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

Skup się emotka
NIE WIEM po co ktokolwiek miałby kupować lajki. Dla mnie takie zachowanie jest niezrozumiałe (to eufemizm, ale nie mogę napisać nic więcej, by pozostać w zgodzie z panującymi tu zwyczajami) emotka
Tak samo, jak NIE WIEM, czy piszesz prawdę. Sorry, taki lajf emotka To akurat, że nie wierzę, wolno mi napisać. Nie wolno mi jedynie twierdzić z całą pewnością, że tak jest. Dlatego nie piszę tak. emotka

no ok ale co by ugral konkursowicz ktory by kupil lajki a chwile potem pobiegl do organizatora i napisal ze to nie on?
0 0

#6395381 Napisano: 27.08.2017 16:51:41
zreszta poczytaj sobie pod tymi 2 konkursami wpisy - kilka osob skarzy sie na nieuczciwe lajki pod swoimi pracami. wszyscy sie zgadali zeby...?
0 0

#6395383 Napisano: 27.08.2017 16:53:36
cb656 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

cb656 napisał(a):

mattadore napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

emotka

emotka

Dziwne zawsze jak biorę udział w konkursie na lajki (aczkolwiek robię to bardzo rzadko)  nigdy mi nikt nie nabijał lajków  emotka emotka  Dziwny jest ten świat 'konkursów i promocji"  emotka

Wiesz... najzabawniejsze z tego wszystkiego jest to, że ta skarga wypłynęła w konkursie, który wcale nie polegał na zbieraniu polubień od innych emotka

Jury oceniać będzie wyłącznie pomysł. Ilość polubień czy komentarzy nie jest w tym przypadku brana pod uwagę.

tez mnie to zdziwilo w oyakata. ale pewnie mialo na celu przywalic faworytom. jak widac kazdy sposob jest dobry
0 0

Gość: mattadore

#6395385 Napisano: 27.08.2017 17:00:29
lubiemakaron napisał(a):

zreszta poczytaj sobie pod tymi 2 konkursami wpisy - kilka osob skarzy sie na nieuczciwe lajki pod swoimi pracami. wszyscy sie zgadali zeby...?

No czytam te wpisy i wiecie co?? Już wiem o czyje zgloszenia chodzi. W sumie mi Was nie żal, bo nie jedną osobę wk$%^&*#  tymi swoim odgrzewanymi kotletami. Gdzie jeden motyw puszczacie do wszystkich konkursów foto ...emotka

#6395392 Napisano: 27.08.2017 17:48:41
eh po raz kolejny okazuje sie ze jednak nie ma co sie tu udzielac

delfinka101

#6395399 Napisano: 27.08.2017 18:06:31
Czy na konkurs Łowicza (przepis na napoje) jest ograniczenie znaków? Przeglądam regulamin i nic o 160 znakach nie widzę...Obym nie oślepła emotka

0 0

Pitach

#6395403 Napisano: 27.08.2017 18:18:14
Czy jest aktualnie jakis konkurs/loteria z masłem roślinnym ?
0 0

#6395414 Napisano: 27.08.2017 19:14:00
bruce napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

eh po raz kolejny okazuje sie ze jednak nie ma co sie tu udzielac

emotka Też do tego wniosku tu wczoraj doszłam, dlatego nawet płeć zmieniłam. emotka

szkoda szkoda
1 brucee 0