Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ongis

#6395488 Napisano: 27.08.2017 23:02:29
cb656 napisał(a):

kamilnokas-wp-pl napisał(a):

cb656 napisał(a):

staszek napisał(a):

Chodzi o to czy im się w systemie nie będzie wyświetlał nr z zagranicznym kierunkowym, a np. jest zapis że można brać udział tylko w RP. Wysyłka tylko PL, więc luz emotka

To już chyba bardziej zależy od operatorów sieci, czy obsługują numery premium w roamingu.

Większość konkursów smsowych wymaga wysłania sms-a na numer premium a na te numery z zagranicy sms nie pójdzie tylko z terytorium Polski.

Masz rację. Zresztą jak przez mgłę przypominam sobie, że gdy kiedyś dzwonił do mnie (ze swojego polskiego numeru w roamingu) znajomy będący w Anglii, to w moim telefonie pokazał się jako znany kontakt, więc prefiks nie może się zmieniać przy roamingu. Nie może być tak, że jak ktoś ma numer +48 (Polska) 123456789 i zadzwoni z innego kraju, to u odbiorcy będzie widziany ze zmienionym prefiksem, a reszta będzie po staremu +44 (Anglia) 123456789. Nie. Takich cudów operatorzy nie robią, nie podmieniają numerów w locie.

Nie był bym taki pewien. Ostatnio jak byłem na Słowacji wysyłałem sms premium i odbierałem sms premium o wygranych. Nie wiem jaki to był koszt ale sms premium działały w obie strony.

Ps

Tak samo wysyłałem zgłoszenia przez www i słowackie ip kilku agencją nie przeszkadzało.
0 0

ongis

#6395491 Napisano: 27.08.2017 23:09:37
cb656 napisał(a):

ongis napisał(a):

cb656 napisał(a):

kamilnokas-wp-pl napisał(a):

cb656 napisał(a):

staszek napisał(a):

Chodzi o to czy im się w systemie nie będzie wyświetlał nr z zagranicznym kierunkowym, a np. jest zapis że można brać udział tylko w RP. Wysyłka tylko PL, więc luz emotka

To już chyba bardziej zależy od operatorów sieci, czy obsługują numery premium w roamingu.

Większość konkursów smsowych wymaga wysłania sms-a na numer premium a na te numery z zagranicy sms nie pójdzie tylko z terytorium Polski.

Masz rację. Zresztą jak przez mgłę przypominam sobie, że gdy kiedyś dzwonił do mnie (ze swojego polskiego numeru w roamingu) znajomy będący w Anglii, to w moim telefonie pokazał się jako znany kontakt, więc prefiks nie może się zmieniać przy roamingu. Nie może być tak, że jak ktoś ma numer +48 (Polska) 123456789 i zadzwoni z innego kraju, to u odbiorcy będzie widziany ze zmienionym prefiksem, a reszta będzie po staremu +44 (Anglia) 123456789. Nie. Takich cudów operatorzy nie robią, nie podmieniają numerów w locie.

Nie był bym taki pewien. Ostatnio jak byłem na Słowacji wysyłałem sms premium i odbierałem sms premium o wygranych. Nie wiem jaki to był koszt ale sms premium działały w obie strony.PsTak samo wysyłałem zgłoszenia przez www i słowackie ip kilku agencją nie przeszkadzało.

Czego nie byłbyś pewien? Tego, że zrozumiałeś, o czym napisałem? No to przyznam, że też nie byłbym tego pewien... emotka

Są tylko dwie rzeczy których można być pewnym reszta to pobożne życzenia emotka
0 0

norweska20

#6395508 Napisano: 28.08.2017 00:18:39
Mam pytanko o płatki CHEERIOS OUTS  biora one w końcu udział w loterii PEŁNE ZIARNO-PEŁNA KASA  czy nie nie. Jest osoba która wygrała w loteri Pełne ziarno-pełna kasa na te właścnie OUTS i została pozytywnie zweryfikowana=otrzymała przelew?
Pisałam do organizatota czy one biorą udział -te konkretne oats a on mi tak odpisał :
"W Loterii udział biorą następujące płatki śniadaniowe – CINI MINIS, STRAWBERRY MINIS, NESQUIK, NESQUIK ALPHABET, NESQUIK DUO, CHOCAPIC, CHEERIOS MIODOWY, COOKIE CRISP, LION."

i jak to rozumiec można czy nie ? 

0 0

edzia21

#6395509 Napisano: 28.08.2017 00:23:18
norweska20 napisał(a):

Mam pytanko o płatki CHEERIOS OUTS  biora one w końcu udział w loterii PEŁNE ZIARNO-PEŁNA KASA  czy nie nie. Jest osoba która wygrała w loteri Pełne ziarno-pełna kasa na te właścnie OUTS i została pozytywnie zweryfikowana=otrzymała przelew?Pisałam do organizatota czy one biorą udział -te konkretne oats a on mi tak odpisał :
"W Loterii udział biorą następujące płatki śniadaniowe – CINI MINIS, STRAWBERRY MINIS, NESQUIK, NESQUIK ALPHABET, NESQUIK DUO, CHOCAPIC, CHEERIOS MIODOWY, COOKIE CRISP, LION."

A co to znaczy Cheerios outs? 
Skoro napisali Ci cheerios konkretnie miodowy...to niestety nie "outs" emotka  Więc skąd ta rozkminka?!
0 0

norweska20

#6395511 Napisano: 28.08.2017 00:27:46
edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Mam pytanko o płatki CHEERIOS OUTS  biora one w końcu udział w loterii PEŁNE ZIARNO-PEŁNA KASA  czy nie nie. Jest osoba która wygrała w loteri Pełne ziarno-pełna kasa na te właścnie OUTS i została pozytywnie zweryfikowana=otrzymała przelew?Pisałam do organizatota czy one biorą udział -te konkretne oats a on mi tak odpisał :"W Loterii udział biorą następujące płatki śniadaniowe – CINI MINIS, STRAWBERRY MINIS, NESQUIK, NESQUIK ALPHABET, NESQUIK DUO, CHOCAPIC, CHEERIOS MIODOWY, COOKIE CRISP, LION."

Skoro napisali Ci cheerios konkretnie miodowy...to niestety nie "outs" emotka  Więc skąd ta rozkminka?!

w wątku gdzie najtaniej kupić produkt  , ktos pisał o OUTS  i juz w końcu zgupiałam ..ale dzięki za ostateczną odp. 
0 0

edzia21

#6395512 Napisano: 28.08.2017 00:32:59
norweska20 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Mam pytanko o płatki CHEERIOS OUTS  biora one w końcu udział w loterii PEŁNE ZIARNO-PEŁNA KASA  czy nie nie. Jest osoba która wygrała w loteri Pełne ziarno-pełna kasa na te właścnie OUTS i została pozytywnie zweryfikowana=otrzymała przelew?Pisałam do organizatota czy one biorą udział -te konkretne oats a on mi tak odpisał :"W Loterii udział biorą następujące płatki śniadaniowe – CINI MINIS, STRAWBERRY MINIS, NESQUIK, NESQUIK ALPHABET, NESQUIK DUO, CHOCAPIC, CHEERIOS MIODOWY, COOKIE CRISP, LION."i jak to rozumiec można czy nie ? 

Bo w wątku gdzie najtaniej kupić produkt , ktos pisał o OUTS  i juz w końcu zgupiałam 

To nie są żadne Cheerios Outs, tylko Oats emotka  
Zgodnie z tym, co odpisała Ci agencja NIE MOGĄ BYĆ. 
0 0

norweska20

#6395513 Napisano: 28.08.2017 00:37:23
edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Mam pytanko o płatki CHEERIOS OUTS  biora one w końcu udział w loterii PEŁNE ZIARNO-PEŁNA KASA  czy nie nie. Jest osoba która wygrała w loteri Pełne ziarno-pełna kasa na te właścnie OUTS i została pozytywnie zweryfikowana=otrzymała przelew?Pisałam do organizatota czy one biorą udział -te konkretne oats a on mi tak odpisał :"W Loterii udział biorą następujące płatki śniadaniowe – CINI MINIS, STRAWBERRY MINIS, NESQUIK, NESQUIK ALPHABET, NESQUIK DUO, CHOCAPIC, CHEERIOS MIODOWY, COOKIE CRISP, LION."i jak to rozumiec można czy nie ?  

Bo w wątku gdzie najtaniej kupić produkt , ktos pisał o OUTS  i juz w końcu zgupiałam 

To nie są żadne Cheerios Outs, tylko Oats  emotka  
Zgodnie z tym, co odpisała Ci agencja NIE MOGĄ BYĆ. 

punkciara jak zawsze perfekcyjna emotka
ps.  to ze nazwa sama wskazuje że to owsiane, nie wyklucza że moga też być z miodem emotka
tak czy siak i tak MASZ rację emotka
0 0

Gość: julia1264

#6395607 Napisano: 28.08.2017 11:25:31
https://zostangwi...tail2.php?id=183#top   Na początku miałam problemy z ustaleniem co to jest za włochacz
1 mczarna 0

basku

#6395613 Napisano: 28.08.2017 11:37:03
proszę ośWiećcie mnie gdzie tu w formularzu jest WYŚLIJ??emotka

https://www.konkurslipton.pl/#formularzemotka emotka emotka ">https://www.konku...iwko:emotka emotka
0 0

agakaz2

#6395615 Napisano: 28.08.2017 11:39:06
basku napisał(a):

proszę ośWiećcie mnie gdzie tu w formularzu jest WYŚLIJ?? emotka https://www.konkurslipton.pl/#formularz emotka emotka emotka

na dole wielka czerwona ramka
0 0

Gość: lubiemakaron

#6395617 Napisano: 28.08.2017 11:39:34
basku napisał(a):

proszę ośWiećcie mnie gdzie tu w formularzu jest WYŚLIJ?? emotka https://www.konkurslipton.pl/#formularz emotka emotka emotka

ja widze na dole po prawej...Czerwony przycisk
0 0

hehatka31

#6395618 Napisano: 28.08.2017 11:39:42
basku napisał(a):

Pod formularzem po prawej stronie emotka
0 0

silvia8

#6395619 Napisano: 28.08.2017 11:39:47
basku napisał(a):

U mnie jest czerwone pole- WYŚLIJ (pod zgodami i oświadczeniami).
1 niunia-k 0

@gnieszk@

#6395621 Napisano: 28.08.2017 11:43:16

Może odśwież stronę jeśli Ci się nie wyświetla albo spróbuj z innej przeglądarki.
0 0

basku

#6395622 Napisano: 28.08.2017 11:44:47
BARDZO dziękuje, u mnie po prostu tego na mozzilli nie widac... teraz na safari mi si epojawilo , dziekuje wszystkim emotka
0 0

staszek

#6395623 Napisano: 28.08.2017 11:45:20
basku napisał(a):

Pod zgodami do zaznaczenia. Może spróbuj odświeżyć stronę albo wysłać z innej przeglądarki.
0 0

luko922

#6395633 Napisano: 28.08.2017 12:05:41
Z jakiego numeru dzwonili z tabletami BIC z Biedronki? 
0 0

viola787

#6395643 Napisano: 28.08.2017 12:20:11
Czy otrzymsliscie wygrane trampoliny z konkursu Nivea w Makro?
0 0

bridget

#6395647 Napisano: 28.08.2017 12:38:34
viola787 napisał(a):

jeszcze  nie
0 0

iszhara

#6395654 Napisano: 28.08.2017 12:47:01
bridget napisał(a):

viola787 napisał(a):

jeszcze  nie

Wysyłka będzie dopiero w drugim tygodniu września.
1 viola787 0