Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Claudia77

#6401749 Napisano: 11.09.2017 07:53:17
mirai napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Ja na orange też nie mam żadnego potwierdzenia ;-( dziwne to (Śniadaniowa).

Ja też dzisiaj wysłałem 2 zgłoszenia i nie dostałem żadnego potwierdzenia...

a piszecie z polskimi znakami czy bez?
0 0

cleo25

#6401763 Napisano: 11.09.2017 08:32:21
Claudia77 napisał(a):

mirai napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

... bez ... emotka
1 Claudia77 0

Claudia77

#6401764 Napisano: 11.09.2017 08:34:24
cleo25 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

mirai napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

... bez ... emotka

własnie wysłałam i też zero potwierdzenia...
0 0

wrrrryyy

#6401806 Napisano: 11.09.2017 10:12:38
Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie emotka
Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej emotka
Kiedy informują o wygranych biletach do kina?

dwaburekoty

#6401808 Napisano: 11.09.2017 10:15:51
wrrrryyy napisał(a):

Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej

Jeśli tak bardzo nie chcecie wygrać głównej, to trzymajcie kciuki, żeby mi się udało 2 zgłoszeniami emotka .
I wilk syty i owca cała!
0 0

Agnes

#6401811 Napisano: 11.09.2017 10:27:26
wrrrryyy napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej Kiedy informują o wygranych biletach do kina?

Jeśli tak bardzo nie chcecie wygrać głównej, to trzymajcie kciuki, żeby mi się udało 2 zgłoszeniami emotka .I wilk syty i owca cała!

Bardzo trzymam kciuki, za osoby które chcą wygrać ten wyjazd emotka Bo jednak szkoda, by przepadło.

ja też nie chcę głównej
póki co wygrałam bilety i liczę jeszcze na kartę i naprawdę będę happy
0 0

apoccalipsa

#6401812 Napisano: 11.09.2017 10:32:59
wrrrryyy napisał(a):

Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie emotka Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej emotka

ja mam takie szczęście, że zawsze, gdy nie chcę głównej i staram się napisać coś na 2 czy 3 miejsce, to ją wygrywam emotka  
2 nkba, kajeczka 0

Gość: poprostuanette

#6401814 Napisano: 11.09.2017 10:37:30
wrrrryyy napisał(a):

Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie emotka Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej emotka

dzień po losowaniu. czyli z czwartku były w piatek...
1 wrrrryyy 0

nkba

#6401816 Napisano: 11.09.2017 10:44:03
apoccalipsa napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie emotka Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej emotka Kiedy informują o wygranych biletach do kina?

ja mam takie szczęście, że zawsze, gdy nie chcę głównej i staram się napisać coś na 2 czy 3 miejsce, to ją wygrywam emotka  

Mam to samo emotka

Claudia77

#6401817 Napisano: 11.09.2017 10:47:36
dzwoniłam do carex i pani powiedziała, że liczy się 7 dni na wysłanie oświadczenia, a nie dostarczenia - dla wszystkich zainteresowanych
1 venix 0

kunlu

#6401819 Napisano: 11.09.2017 10:52:39
wrrrryyy napisał(a):

dlaczego nie chcesz wygrać głównej? wydawało mi się że to fajna nagroda, ogromna wartość i nei trzeba płacić podatku z własnej kieszeni emotka
0 0

Agnes

#6401821 Napisano: 11.09.2017 10:54:10
nkba napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie emotka Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej emotka Kiedy informują o wygranych biletach do kina?

Mam to samo emotka

niestety mnie też się tak już nie raz zdazyło
oby w tym przypadku tak nie było bo bym się zapłakała i to wcale nie z radości
1 nkba 0

apoccalipsa

#6401825 Napisano: 11.09.2017 11:04:40
kunlunija napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

dlaczego nie chcesz wygrać głównej? wydawało mi się że to fajna nagroda, ogromna wartość i nei trzeba płacić podatku z własnej kieszeni emotka

nagroda wspaniała, ale trzeba załatwić wizę ( spory koszt ) której posiadanie nie gwarantuje wjazdu do USA
znajomy dostał, a go nie wpuścili z powodu ,,widzi mi się" i tylko się wykosztował na wizę oraz samolot 
1 Agnes 0

martunik3

#6401828 Napisano: 11.09.2017 11:08:08
Gdzie te nasze praleczki od Smolara ? Wg reg. mieli czas do 08.09.2017
0 0

Agnes

#6401829 Napisano: 11.09.2017 11:08:09
apoccalipsa napisał(a):

kunlunija napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

nagroda wspaniała, ale trzeba załatwić wizę ( spory koszt ) której posiadanie nie gwarantuje wjazdu do USAznajomy dostał, a go nie wpuścili z powodu ,,widzi mi się" i tylko się wykosztował na wizę oraz samolot 

no wiza
a u mnie to jeszcze dziecko którego bym na tak długo samego z babcią jeszcze nie zostawiła
urlop w końcu to aż 6 dni
i....angielski z którym u mnie kiepsko
lot samolotem którego nie cierpię bo zawsze boi mnie głowa ( a tu tak długo)
1 joan 0

wrrrryyy

#6401833 Napisano: 11.09.2017 11:09:52
kunlunija napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wiele czynników u mnie wskazuje na NIE. Przede wszystkim, mam maleńkie dziecko, które w marcu przyszłego roku nadal będzie maluszkiem, którego ani ja, ani żona nie zostawimy na tydzień.
Druga sprawa flaki mi się przewracają, jak pomyśle, że można wydać tyle kasy na kilkudniową wycieczkę, by pooglądać ponaciągane do granic możliwości twarze „gwiazd”. Mogę iść do kina, obejrzeć dobry film, ale „gwiazdy” nie robią na mnie wrażania emotka Za stary na to jestem i mam inne priorytety emotka
Chętnie przygarnę kasę, bilety i trzymam mocno kciuki, byta nagroda trafiła w łapki osoby, która o tym marzy emotka
3 nkba, Agnes, ongis 0

Masza86

#6401835 Napisano: 11.09.2017 11:15:48
wrrrryyy napisał(a):

kunlunija napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wiele czynników u mnie wskazuje na NIE. Przede wszystkim, mam maleńkie dziecko, które w marcu przyszłego roku nadal będzie maluszkiem, którego ani ja, ani żona nie zostawimy na tydzień. Druga sprawa flaki mi się przewracają, jak pomyśle, że można wydać tyle kasy na kilkudniową wycieczkę, by pooglądać ponaciągane do granic możliwości twarze „gwiazd”. Mogę iść do kina, obejrzeć dobry film, ale „gwiazdy” nie robią na mnie wrażania emotka Za stary na to jestem i mam inne priorytety emotka
Chętnie przygarnę kasę, bilety i trzymam mocno kciuki, byta nagroda trafiła w łapki osoby, która o tym marzy emotka

jak dla mnie nagroda marzeń emotka fajne sa takie wycieczki i  nagrody na które zwykły "Kowalski" sobie nigdy w zyciu nie pozwoli emotka   jedyne co mnie przeraża to lot samolotem , no nienawidzę latać ! emotka
ale jak coś zrobię wyjątek emotka
2 nkba, alita 0

wrrrryyy

#6401854 Napisano: 11.09.2017 11:40:13
Avanti kiedyś pięknie załatwiło sprawę z wycieczką do USA. Dali możliwość zamiany na gotówkę i laureat pewnie był bardzo zadowolony z
takiej możliwości emotka   A tu połowa uczestników (dane nie poparte żadnymi badaniami emotka )  trzyma kciuki, by nie wygrać głównej nagrody emotka

monkakk

#6401871 Napisano: 11.09.2017 12:05:32
koniczynka123 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jak wygrałam wyjazd do stanów to organizator nie zgodził się na zamianę na kasę bo (prawdopodobnie) sam chciał tam jechać emotka Mimo, że nie było nigdzie zapisu w regulaminie to jechała dodatkowo 1 osoba od organizatora jako "pomoc" i jej koszty były ujęte jako moja wygrana. Na szczęście zgodzili się na zamianę aby syn mógł zrealizować wyjazd. Oczywiście były problemy z wizą u dziewczyny, ale za drugim podejściem w innym konsulacie się udało. Na pewno wyjazd będą pamiętać do końca życia emotka choć nie był warty regulaminowej kwoty.

Poważnie wartość nagrody uwzględniała pomocnika agencji??? Masakra.... A faktycznie ta osoba była pomocna?
0 0

erte

#6401876 Napisano: 11.09.2017 12:10:22
Dziwne,mi się akurat marzy wycieczka do USA...
0 0