Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#7366603 Napisano: 19.06.2026 15:53:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
bilety na dziś na koncert DJ Bobo ( konkurs lokalny) Wyświetl w wątku >>

Agnes

#7366444 Napisano: 19.06.2026 10:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie to klocki LEGO od bakusia. Głośnika nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7366399 Napisano: 19.06.2026 07:14:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Agnes napisał(a):

Przesyłki od magazynu MCD
Macie w aplikacji jedną przesyłkę czy dwie? Ja mam dwie i nie za bardzo rozumiem o.co im chodzi.

Od wczoraj też mam dwie mój m też emotka

To może jakaś pomyłka. Ja wygrałam raz bo tylko raz zagrałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7366391 Napisano: 19.06.2026 05:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przesyłki od magazynu MCD
Macie w aplikacji jedną przesyłkę czy dwie? Ja mam dwie i nie za bardzo rozumiem o.co im chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7366344 Napisano: 18.06.2026 20:20:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bluza lays z Lidla Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7366211 Napisano: 18.06.2026 14:18:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
newgirl napisał(a):

Po jakim czasie od wypełnienia nr konta przychodzą przelewy Balcerzak?

ja czekałam bardzo długo chyba ponad miesiąc Wyświetl w wątku >>
1 newgirl 0

Agnes

#7366204 Napisano: 18.06.2026 14:16:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

baxter napisał(a):

Maria napisał(a):

Czy wszyscy dostali walizki z Peroni konkurs biedronkowy.

DO mnie jeszcze nie dojechała ale mam w aplikacji dpd jako nadana.

jedzie dzis.przekwlierowalam do zabki ale juz kurier dzwonił ze za duża do zabki no super

paczka jest duża, w przybliżeniu: 68x46x28. Jedynie kurier prosto do domu .

moja krązy od wczoraj, kurier mówił bym przekierowała na punkt odbioru DPD ale nie mogę bo ciągle mi wyskakuje UPS coś poszło nie tak....
tam są papiery zwrotne? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7365957 Napisano: 17.06.2026 21:11:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Zgłaszane paragony do KROPKI zostawiacie czy wyrzucacie ?

A jak się je tam zgłasza ? Wkleja się zdjęcie ? Jeszcze nie zgłaszałam więc pytam się z ciekawości Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7365805 Napisano: 17.06.2026 14:03:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
w dpd mam też paczkę od avanti?
ktoś coś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7365708 Napisano: 17.06.2026 11:43:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

mrmax napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

mrmax napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

mrmax napisał(a):

plaziks napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Łaskawcy przedłużyli Sosery Hochland do 21. Nakupię na 5 paragonów jak go dorwę. Co malutko zgłoszeń sprzedaż nie siadła Ale mnie takie coś denerwuje. Robić promo i nie dostarczyć produktów.

Moim zdaniem jeśli przedłużają konkurs to powinni też zwiększyć ilość nagród

dokładnie tak, powinni dać osobną pulę dla zgłoszeń po pierwotnym regulaminowym terminie, więc na ten moment jest to złamanie regulaminu i działanie na niekorzyść tych, którzy widzieli realną szansę na wygraną wcześniej, sprawa do zgłoszenia dla sponsora i innych organów zwalczających nieuczciwe praktyki rynkowe, nie jest winą konkursowiczów, że sklepy nie zostały właściwie zatowarowane na czas trwania konkursu

A co w tym nieuczciwego? Wiele osób chciało się zgłosić, a nie mogło bo nie było produktu w sklepie, nie z winy organizatora, w odpowiedzi na prośby konkursowiczów przedłużono o kilka dni, bo poszły nowe dostawy na sklepy. Nie dziwię się, że potem marki wycofują się z konkursów, jak ludzie czepiają się i piszą donosy o byle co.

to, że niektórzy objechali po kilka/naście Biedronek, by znaleźć produkt konkursowy, a to = poświęcony czas i pieniądze, i jasne że to nie wina organizatora, że nie było towaru, ale tak samo nie wina konkursowiczów, którzy zainwestowali i ocenili realne szanse na wygraną w kilkudniowym konkursie, więc trochę jednak agencji wina że nierealnie oceniła terminy lub przeszacowała wartość nagród, a zasad gry nie zmienia się w trakcie trwania lub po fakcie

było zrobić prosto, 2 dowolne produkty hochlanda, z naciskiem na promowanie w KV nowego produktu, i problemu by nie było

Mi akurat udało się kupić w 3 biedronce. Wziąłem udział miedzy innymi ze względu na krótki czas trwania konkursu. Rozumiem też organizatora, ale wystarczyło od razu dać dłuższy termin albo skoordynować dostawy z konkursem. 
Przy dłuższym terminie pewnie też napisałbym lepszą odpowiedź 😅 

Ogólnie strasznie nie lubię przedłużanych konkursów. A najgorzej jak przedłużają w ostatniej chwili...wrrr...

dlatego jest to nieuczciwa praktyka, organizator zwalił, bo wystarczyło zrobić konkurs na 2 dowolne produkty Hochlanda ze skupieniem się na promocji w KV i innych materiałach promocyjnych nowego soSERA, albo ze znacznie dłuższym terminem, i wtedy nikt by nie miał żalu i zdążył kupić w pierwszej lepszej Biedrze bez latania po wielu w poszukiwaniu produktu promocyjnego

Nie biorę w tym konkursie udziału, ale przecież nie ma w tym nic nieuczciwego. Celem konkursu jest promocja marki. Danej firmie zależy, by zwykły Kowalski zwrocil uwagę na produkt i go kupił. A jak jest stand z info o konkursie, to Kowalski jest bardziej zaciekawiony. Kupi, nie weźmie paragonu lub go wyrzuci, wiec udziału nie wezmie, ale jednak produkt spróbuje. Zasmakuje mu, będzie kupował dalej. A jak nie, to nie.
A to, ze sklepy produktu nie miały, to wina dystrybucji. Jednakże, konkurs nie jest tylko dla zawodowych konkursocholików. Konkurs jest dla promowania marki.

Ot moje zdanie, nadal udziału nie wezmę, bo nie lubię takich chemicznych wymysłów xD

co z tego ze przedłużyli jak teraz w apce w całej Łodzi tego nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7365608 Napisano: 17.06.2026 05:41:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ReneK napisał(a):

atyde25 napisał(a):

W apce DPD coś w przygotowaniu z Magazynu MCD. Nie wiem co to ja wszystko co kupuję zamawiam do paczkomatu więc chyba nagroda z czegoś.

U mnie też !
Może "BAKUŚ"?
czekam na klocki!🙂

O też czekam na klocki . Może to one. Mam nadzieję że są się przekierować na Paczkomat Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

Agnes

#7365606 Napisano: 17.06.2026 05:37:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
atyde25 napisał(a):

W apce DPD coś w przygotowaniu z Magazynu MCD. Nie wiem co to ja wszystko co kupuję zamawiam do paczkomatu więc chyba nagroda z czegoś.

Też to mam i też się zastanawiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7365276 Napisano: 16.06.2026 05:09:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry21 napisał(a):

Wracam do historii z Soserem. Dziś byłem we wszystkich 3 Biedronkach na całą Warszawę, gdzie wg appki on ma być (Targowa, Rondo ONZ, Nowy Świat). Oczywiście nigdzie go niema. Pracownicy ignorowali i odsyłałi do promocyjnej lodówki i tylko w jednej Biedronce trafiła się miła pani, która sprawdziła kod kreskowy w swoim tablecie i tego produktu na stanie nie było. Więc z tą aplikacją też coś nie gra, a ten konkurs to totalna kpina. Generalnie i tak nic wygrywałem od tej agencji, więc nie boli

Uff to mnie pocieszyłeś. Według apki w Łodzi soser był w dwóch sklepach i wczoraj wieczorem siedziałam wnerwiona w domu i szukałam połączeń by tam jechać. Dobrze że tego nie zrobiłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7365038 Napisano: 15.06.2026 15:40:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Agnes napisał(a):

pikawka napisał(a):

Agnes napisał(a):

rudzixon napisał(a):

newgirl napisał(a):

Czy ma ktoś kod soser, żeby sprawdzić gdzie jest dostępny?

4002468241199

a jak można sprawdzic dostępność?

Wchodzisz w aplikacje biedronki, na dole masz okienko - skaner. Tam masz możliwość wpisania kodu produktu i sprawdzenia czy jest

dzięki...dwie biedronki na całą Łódz. Szkoda ze nie wiedziałam o tym wcześniej dziś już nie dam rady do nich jechać

nie bardzo dokładne to jest. w mojej jest towar a na mapie nie ma hmm

ja wokół siebie obeszłam wszystkie plus dwie duże zupełnie na innych dzielnicach i nigdzie było
beznadziejny konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7365035 Napisano: 15.06.2026 15:33:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Agnes napisał(a):

rudzixon napisał(a):

newgirl napisał(a):

4002468241199

a jak można sprawdzic dostępność?

Wchodzisz w aplikacje biedronki, na dole masz okienko - skaner. Tam masz możliwość wpisania kodu produktu i sprawdzenia czy jest

dzięki...dwie biedronki na całą Łódz. Szkoda ze nie wiedziałam o tym wcześniej dziś już nie dam rady do nich jechać Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7365026 Napisano: 15.06.2026 15:21:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

newgirl napisał(a):

4002468241199

a jak można sprawdzic dostępność? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7365009 Napisano: 15.06.2026 14:44:02 w Smolar
ziolko napisał(a):

Smolar nadaje kosmetyki z konkursu z hebe.
Wysyłka dpd, więc pewnie jutro będą

czy w tych paczkach są papiery zwrotne?
można je przekierowac na paczkomat? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7364879 Napisano: 15.06.2026 11:29:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mam nadaną przesyłkę od Smolara
ktoś też?
może to być Tołpa? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7364560 Napisano: 14.06.2026 07:51:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest ktoś komu udało się w Łodzi kupić na konkurs Soser Hochland? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#7364446 Napisano: 13.06.2026 14:28:31 w SZUKAM....
Szukam czy ktoś w Łodzi znalazł ten soser Hochland na konkurs w Biedronce?jeśli tak to w której ? Wyświetl w wątku >>
0 0