Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

defed

#6416056 Napisano: 13.10.2017 20:33:29
Byłam dzisiaj w Netto na zakupach za bony z konka Smolara Dellmayr. Kasjerka zareagowała na bony neutralnie, ale z obserwacji wynikało jakby nie wiedziała co, jak i dlaczego - przyglądała się z zaciekawieniem bonom i pieczątce Smolara - mimo wszystko nie zrobiła problemu, bony przyjęła, poprosiła o zapłatę nadwyżki. Miło. Jednak na paragonie widnieje zapis, że całość została zapłacona gotówką. Dla mnie to żaden problem, jednak zastanawiam się: czy po odpowiednim zarejestrowaniu bonów na kasie na paragonie pojawia się o tym stosowana informacja?
0 0

Gość: julia1264

#6416057 Napisano: 13.10.2017 20:35:42
ladyinred napisał(a):

Desperados?Czy od paru dni jest jakies oblężenie w konkursie czy cos mi sie zepsulo?
Nie trafiam na zadne nagrody o roznych porach dnia A speawdzam wiele razy emotka  

Też tak miałam, chyba 2 dni temu. Przez 3 godziny nic, a dzisiaj około 17-18 to bez problemu, a tidal wisiał i wisiał, nikt go nie chciał. Rozochociłam, się, a miałam ostatniego kapselka to zaczęłam sprawdzać stare czy jakiegoś nie pominęłam. Takie sprawdzanie i informacja,że wykorzystany kapsel zaliczają do 5 gier dziennie chociaż nie grałam!
0 0

aerdna

#6416062 Napisano: 13.10.2017 20:52:23
edith napisał(a):

Powiedzcie mi czy konkurs w sklepie SPAR został rozwiązany i wszyscy laureaci powiadomieni?Wczoraj ktoś pisal ,że wygral w 1 etapie,tam byly jakieś etapy? emotka

Tam etapów nie było. Od paru osób z forum (w tym ode mnie) zażyczyli sobie skan paragonu w celu weryfikacji.
Wczoraj puścili smski, ale nie do wszystkich (do mnie już nie + wiem o jednej osobie z forum).

Więc nie wiem jaką mają politykę działań. Czy wybrali np. 100 osób od których chcą paragony, a następnie po pozytywnej weryfikacji wybrali z tych 100 tylko 69 laureatów (i to do nich puścili smski wczoraj) ?
0 0

mary18

#6416069 Napisano: 13.10.2017 21:10:55
Czy ktoś też próbował dodać zdjęcie do konkursu WawelMieszanka Krakowska? Ja dodałam wczoraj rano i nie zatwierdzili go .  Wgl od wczoraj żadnych zdjęć chyba nie
zatwierdzili a już jutro kończy się ostatni etap.
0 0

dzikuska21

#6416103 Napisano: 13.10.2017 22:25:57
czy ktoś się może dowiadywać jak to będzie z tym konkursem syoss w Kaufie? Czy jeszcze jest szansa na jakieś nagrody ? Czy nagrody Albedo rozdać między swoich pracowników?
0 1 lager

doalki

#6416110 Napisano: 13.10.2017 22:51:08
defed napisał(a):

Byłam dzisiaj w Netto na zakupach za bony z konka Smolara Dellmayr. Kasjerka zareagowała na bony neutralnie, ale z obserwacji wynikało jakby nie wiedziała co, jak i dlaczego - przyglądała się z zaciekawieniem bonom i pieczątce Smolara - mimo wszystko nie zrobiła problemu, bony przyjęła, poprosiła o zapłatę nadwyżki. Miło. Jednak na paragonie widnieje zapis, że całość została zapłacona gotówką. Dla mnie to żaden problem, jednak zastanawiam się: czy po odpowiednim zarejestrowaniu bonów na kasie na paragonie pojawia się o tym stosowana informacja?

Bony są traktowane jak gotówka, pracowałam w DC i na paragonie było jakby ktoś zapłacił gotówką, nie mogłyśmy tylko wydawać reszty, trzeba było za pełną kwotę zrobić zakupy bądź dopłacić.
1 defed 0

pakowa

#6416112 Napisano: 13.10.2017 23:23:46
julia1264 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Desperados?Czy od paru dni jest jakies oblężenie w konkursie czy cos mi sie zepsulo?Nie trafiam na zadne nagrody o roznych porach dnia A speawdzam wiele razy emotka  

Też tak miałam, chyba 2 dni temu. Przez 3 godziny nic, a dzisiaj około 17-18 to bez problemu, a tidal wisiał i wisiał, nikt go nie chciał. Rozochociłam, się, a miałam ostatniego kapselka to zaczęłam sprawdzać stare czy jakiegoś nie pominęłam. Takie sprawdzanie i informacja,że wykorzystany kapsel zaliczają do 5 gier dziennie chociaż nie grałam!

mnie osobiście cały ten "konkurs" bardzo irytuje.. raz się coś zacina, raz komunikat o oszustwie, raz zegar nie liczy czasu..nie wspominając o nagrodach które rozchodzą się w 3 sekundy.. już moja nadzieja na chociażby 3pak powoli stacza się do przepaści zwanej "lepiej idź do sklepu i kup bo tu nie ma szans!" emotka
0 0

pakowa

#6416116 Napisano: 13.10.2017 23:44:27
pakowa napisał(a):

julia1264 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Desperados?Czy od paru dni jest jakies oblężenie w konkursie czy cos mi sie zepsulo?Nie trafiam na zadne nagrody o roznych porach dnia A speawdzam wiele razy emotka  

mnie osobiście cały ten "konkurs" bardzo irytuje.. raz się coś zacina, raz komunikat o oszustwie, raz zegar nie liczy czasu..nie wspominając o nagrodach które rozchodzą się w 3 sekundy.. już moja nadzieja na chociażby 3pak powoli stacza się do przepaści zwanej "lepiej idź do sklepu i kup bo tu nie ma szans!"  emotka

właśnie przed momentem próba kolejna zresztą zakończyła się wiaskiem a dokładniej kręcącym żółtym kwadratem...jeśli ktoś wie jak uporać się z tą grą by cokolwiek ugrać proszę o wskazówki może być na priv emotka
0 0

ewelinka-017017

#6416159 Napisano: 14.10.2017 12:07:08
co jest grane z tym desperadosem?Na planszy jest dron szukam nie ma ikonki za minute wyskakuje tidal wtf?Zwycięzca. Jerzy K Stara Jastrzębka po chwili bilety lotnicze i u mnie znów brak ikony i co?Znów ten sam pan toż to jest jest niereale....na wczorajszej liście go nie ma i na dzisiejszej ostatnie 2 pozycje i 2 najlepsze nagrody.
1 brucee 0

karolina651

#6416178 Napisano: 14.10.2017 13:45:54
ewelinka-017017 napisał(a):

co jest grane z tym desperadosem?Na planszy jest dron szukam nie ma ikonki za minute wyskakuje tidal wtf?Zwycięzca. Jerzy K Stara Jastrzębka po chwili bilety lotnicze i u mnie znów brak ikony i co?Znów ten sam pan toż to jest jest niereale....na wczorajszej liście go nie ma i na dzisiejszej ostatnie 2 pozycje i 2 najlepsze nagrody.

Nie jest powiedziane, ze ten pan zgarnal obie nagrody. Ja wygralam 3pak o 12 i mnie nie ma na liscie... uzupelnie dane pozniej i wtedy wskocze na liste zwyciezcow.....
0 0

kinia1503

#6416216 Napisano: 14.10.2017 17:41:11
Czy w konkursie  Wawel przychodzi potwierdzenie na maila? Zdjęcia do galerii wrzucają po weryfikacji?
0 0

toka

#6416222 Napisano: 14.10.2017 18:05:21
kinia1503 napisał(a):

Czy w konkursie  Wawel przychodzi potwierdzenie na maila? Zdjęcia do galerii wrzucają po weryfikacji?

nie ma potwierdzenia,zdjęcia wrzucają po jakimś czasie
0 0

freyja88

#6416232 Napisano: 14.10.2017 18:25:32
Jaki jest czas na wysłanie oświadczenia z EB Tesco?
0 0

xena

#6416256 Napisano: 14.10.2017 19:14:11
dzikuska21 napisał(a):

czy ktoś się może dowiadywać jak to będzie z tym konkursem syoss w Kaufie? Czy jeszcze jest szansa na jakieś nagrody ? Czy nagrody Albedo rozdać między swoich pracowników?

pisałam do nich ale odpowiedź dostałam co najmniej wkurzającą tzn:
" Nastąpiła pomyłka. Osoby zainteresowane zostały poinformowane."
super, nie?? tylko, że ja tez jestem zainteresowana i chciałabym wygrać, bo grałam!! emotka
0 0

koala33

#6416265 Napisano: 14.10.2017 20:17:53
freyja88 napisał(a):

Jaki jest czas na wysłanie oświadczenia z EB Tesco?

7 dni   emotka
1 freyja88 0

magalan83

#6416281 Napisano: 14.10.2017 21:20:52
Konkurs Mola - Biedronka, czy ktoś dodawał prace konkursową? Ja po dodaniu mam komunikat 
  • PODAJ POPRAWNY NUMER PARAGONU podaję ten, który jest wymagany na przeciw daty....
ktoś też tak miał?
0 0

masa_k

#6416313 Napisano: 15.10.2017 00:05:46
magalan83 napisał(a):

Kojarzy ktoś konkurs 4F, gdzie trzeba zrobić zakupy za 49 zł. Do wygrania czapki, kurtki... Coś obiło mi się o uszy ale nie mogę znaleźć w bazie... Za link będę wdzięczna emotka

nie 4f tylko outhorn  emotka  i zakupy za 49,90 zł 
http://misjasierranevada.pl/
0 0

Niebieska_Laguna

#6416354 Napisano: 15.10.2017 12:23:06
Na ten nowy konkurs Pudliszek, gdzie są karty IKEA zakupy można robić tylko w Makro? Bo nie kumam tego zapisu w regulaminie.
0 0

Kozunia1982

#6416355 Napisano: 15.10.2017 12:34:55
I napisał(a):

Na ten nowy konkurs Pudliszek, gdzie są karty IKEA zakupy można robić tylko w Makro? Bo nie kumam tego zapisu w regulaminie.

O kurde emotka  serio? Jesli tak to wlasnie wtopilam kasę i czas emotka
0 0

glena

#6416356 Napisano: 15.10.2017 12:43:01
Kozunia1982 napisał(a):

I napisał(a):

O kurde emotka  serio? Jesli tak to wlasnie wtopilam kasę i czas emotka

Można w dowolnym sklepie. Jeśli jesteś konsumentem emotka  Jesli masz działalność, to wtedy są inne zasady.

. Niniejszy Regulamin określa zasady konkursu prowadzonego pod nazwą „Wygraj kuchnię pełną smaku” (zwanego dalej Konkursem) na terenie całej Polski, we wszystkich punktach sprzedaży zajmujących się sprzedażą detaliczną produktów marki Pudliszki (zwanych dalej „Punktem Sprzedaży” lub „Punktami Sprzedaży”).

Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla pełnoletnich (w chwili dokonywania Zgłoszenia) osób fizycznych zamieszkałych na terenie Rzeczypospolitej Polskiej posiadających pełną zdolność do czynności prawnych i status konsumenta w rozumieniu art. 22¹ ustawy z dnia 23 kwietnia 1964r. kodeks cywilny (tekst jednolity Dz.U. z 2017 r., poz.459 z późn.zm.) oraz dla osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych i jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej, mających siedzibę na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimi klientami firmy Eurocash S.A., Selgros Cash&Carry oraz MAKRO Cash and Carry Polska S.A., które spełnią wymagania wymienione w rozdziale II Regulaminu, z zastrzeżeniem warunków opisanych w pkt. 9 Regulaminu (zwanych dalej Uczestnikiem).