Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

carissma

#6481031 Napisano: 10.04.2018 23:17:15
Czy w konkursie Jordan jest limit znaków? Nie widzę takiego zapisu w regulaminie. Przeszedł komuś dłuższy sms?
0 0

bonitta

#6481033 Napisano: 10.04.2018 23:34:03
cudaczek121 napisał(a):

Czasem nie wydają mi przy płatności kartą Visa tych nieszczęsnych potwierdzeń, bywa,że zanim zdążę się upomnieć, to ten zmięty świstek ląduje w sklepowym koszu.Tak się zastanawiam, bo na moim potwierdzeniu płatności  z ING banku na koncie bankowym nie mam nigdzie napisane,że płaciłam kartą Visa a nie np. Mastercard, więc raczej nie mogę na tej podstawie zagrać w tej loterii,prawda  Niestety nie zawsze słyszę od sprzedawcy przy płatności kartą: "Czy drukować potwierdzenie z terminal

cudaczek121 napisał(a):

Czasem nie wydają mi przy płatności kartą Visa tych nieszczęsnych potwierdzeń, bywa,że zanim zdążę się upomnieć, to ten zmięty świstek ląduje w sklepowym koszu.Tak się zastanawiam, bo na moim potwierdzeniu płatności  z ING banku na koncie bankowym nie mam nigdzie napisane,że płaciłam kartą Visa a nie np. Mastercard, więc raczej nie mogę na tej podstawie zagrać w tej loterii,prawda  Niestety nie zawsze słyszę od sprzedawcy przy płatności kartą: "Czy drukować potwierdzenie z terminala" emotka  U nas w biurze mamy terminal i zawsze pytamy klientów czy życzą sobie potwierdzenia,ech.

Mam konto w ING i pisałam do Visa w tej sprawie. Odpisano mi, że mogę zgłaszać transakcje, oni sami sobie sprawdzą czy to karta VISA. Tylko Cudaczku transakcję można zgłaszać tego samego dnia gdy są wykonane. Ja dużo płacę w necie kartą i siłą rzeczy nie mam potwierdzeń a transakcję zgłaszam.

cudaczek121

#6481036 Napisano: 10.04.2018 23:48:04

agakaz2

#6481042 Napisano: 11.04.2018 05:53:41
bajdeq napisał(a):

W loterii tigera jest jakieś ograniczenie co do nagród na osobę/gospodarstwo?

Nie zauważyłam
2 andii, bajdeq 0

wrrrryyy

#6481059 Napisano: 11.04.2018 08:52:18
ania1 napisał(a):

Autka z Bambino jednak nie zgarnęła Pani Kaja emotka

Pani Kaja chyba wypadła z "rynku". Nie pamietam ostatnio zadnych spektakularnych sukcesów. Za to Pan Kajetan z rodziną rządzi emotka
1 kreatia 0

kreatia

#6481060 Napisano: 11.04.2018 08:53:10
wrrrryyy napisał(a):

ania1 napisał(a):

Pani Kaja chyba wypadła z "rynku". Nie pamietam ostatnio zadnych spektakularnych sukcesów. Za to Pan Kajetan z rodziną rządzi emotka

Chyba  zmienię imię emotka  
0 0

bagietkoweniebo

#6481063 Napisano: 11.04.2018 09:05:51
wrrrryyy napisał(a):

ania1 napisał(a):

A kim jest ten Kajetan z Jarocina?
0 0

bagietkoweniebo

#6481065 Napisano: 11.04.2018 09:09:20
kreatia napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ania1 napisał(a):

Chyba  zmienię imię emotka  

Ale ma Pani za to sztabkę z Jogobelli:) Niemniej podziwiam kreatywność i życzę sukcesów!
0 0

assal

#6481073 Napisano: 11.04.2018 09:22:45
Cieszę się, że im się autko trafiło. I gratuluję!
Ale to podniesie ciśnienie niektórym grającym emotka  Konkursowicze "od fotek" to najmniej sympatyczna grupa grających. Tam już standard pisanie do firm, że pani X czy Pan Y mieli tyle a tyle nagród, więc może by dać innym szansę emotka emotka emotka
1 kreatia 0

biokoo

#6481076 Napisano: 11.04.2018 09:27:56
jak wyglada promocyjne opakowanie puszki Tigera? Trzeba je kupic na stacji BP lub shell czy obojetnie gdzie?
0 0

Gość: poprostuanette

#6481078 Napisano: 11.04.2018 09:31:34
biokoo napisał(a):

jak wyglada promocyjne opakowanie puszki Tigera? Trzeba je kupic na stacji BP lub shell czy obojetnie gdzie?

promocyjne puszki są tylko na wybranych stacjach. W sklepach ich nie kupisz. Puszka jest z informacją o loterii emotka
1 biokoo 0

asantesana

#6481105 Napisano: 11.04.2018 11:05:20
Proszę pomóżcie, bo ja mam dość. Mój tata próbował zapłacić tą kartą z Winiar w Biedronce i oczywiście "nie da się". Mówiłam, że trzeba przeciągnąć przez czytnik, ale kobieta coś kombinowała, potem przeciągnęła kartę i nie weszło. Proszę powiedzcie mi dokładnie jak to zrobić krok po kroku. emotka
0 0

donia7

#6481108 Napisano: 11.04.2018 11:07:11
asantesana napisał(a):

Proszę pomóżcie, bo ja mam dość. Mój tata próbował zapłacić tą kartą z Winiar w Biedronce i oczywiście "nie da się". Mówiłam, że trzeba przeciągnąć przez czytnik, ale kobieta coś kombinowała, potem przeciągnęła kartę i nie weszło. Proszę powiedzcie mi dokładnie jak to zrobić krok po kroku.  emotka

u mnie jak nie przechodziło magnetyczną to kilka razy babce kazałam próbować, albo sama przeciągałam, bo da się na pewno emotka
0 0

asantesana

#6481109 Napisano: 11.04.2018 11:08:12
donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Proszę pomóżcie, bo ja mam dość. Mój tata próbował zapłacić tą kartą z Winiar w Biedronce i oczywiście "nie da się". Mówiłam, że trzeba przeciągnąć przez czytnik, ale kobieta coś kombinowała, potem przeciągnęła kartę i nie weszło. Proszę powiedzcie mi dokładnie jak to zrobić krok po kroku.  emotka

u mnie jak nie przechodziło magnetyczną to kilka razy babce kazałam próbować, albo sama przeciągałam, bo da się na pewno emotka

Ale ta karta służy tak jak normalna karta? Czyli wbija na kasę "płatność kartą", czy jakiś bon, voucher, cokolwiek?
0 0

maryam

#6481110 Napisano: 11.04.2018 11:08:34
asantesana napisał(a):

No to porażka, ja powiedziałam że będę płacić kartą podarunkową, pani coś nacisnęła a ja przejechałam po czytniki i to wszystko...

katarynka-199

#6481112 Napisano: 11.04.2018 11:08:40
donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

U Nas przeszło powolne przeciagniecie karty. 

donia7

#6481113 Napisano: 11.04.2018 11:09:14
asantesana napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ale ta karta służy tak jak normalna karta? Czyli wbija na kasę "płatność kartą", czy jakiś bon, voucher, cokolwiek?

Wg mnie jak normalna karta.Ale czasem trzeba kilkakrotnie przejechać i mocno docisnąć emotka

kkbt

#6481114 Napisano: 11.04.2018 11:09:22
Jakie dane podaje się w pierwszym polu loterii hochland? Imię, czy imię i nazwisko? Autouzupełniło mi i nie wiem, czy dobrze, za szybko kliknęłam "wyślij".
0 0

aleksiak

#6481117 Napisano: 11.04.2018 11:12:52
kkbt napisał(a):

Jakie dane podaje się w pierwszym polu loterii hochland? Imię, czy imię i nazwisko? Autouzupełniło mi i nie wiem, czy dobrze, za szybko kliknęłam "wyślij".

imię i nazwisko, automatycznie uzupelnia tylko imieniem i nazwisko trzeba dopisać
1 kkbt 0

kkbt

#6481118 Napisano: 11.04.2018 11:14:36
aleksiak napisał(a):

kkbt napisał(a):

imię i nazwisko, automatycznie uzupelnia tylko imieniem i nazwisko trzeba dopisać

No to kicha.
0 0