Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kropka-82

#6488787 Napisano: 12.05.2018 02:21:27
alan84 napisał(a):

ziolko napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

alan84 napisał(a):

jezeli wyslalas poleconym to ponad 100 zl otrzymasz z poczty:)

Nie dostanę, bo widnieje jako doręczony na stronie śledzenia przesyłki.

Jeśli doręczony to powinnaś ścigać organizatora, że ma burdel u siebie i listy gubi

zgadza sie jak doreczony to doreczony. reklamacja.

Ja ostatnio miałam identyczną sytuację odnośnie ekspresu z zestawem kapsułek Tchibo z ITM. Śledzenie przesyłek - dostarczono, a organizator twierdzi, że nie ma. Pisałam reklamację meilowo. Ponownie wypełniałam formularz laureata i odsyłałam meilem. Tym razem już bez paragonu, bo paragon wysłałam pocztą (nawet zdjęcia nie miałam). Wszystko poszło błyskawicznie i perfekcyjnie. Następnego dnia czyli w te środę, kurier dostarczył ekspres.
0 0

bezaczek7

#6488788 Napisano: 12.05.2018 03:39:53
kropka-82 napisał(a):

Ja ostatnio miałam identyczną sytuację odnośnie ekspresu z zestawem kapsułek Tchibo z ITM. Śledzenie przesyłek - dostarczono, a organizator twierdzi, że nie ma. Pisałam reklamację meilowo. Ponownie wypełniałam formularz laureata i odsyłałam meilem. Tym razem już bez paragonu, bo paragon wysłałam pocztą (nawet zdjęcia nie miałam). Wszystko poszło błyskawicznie i perfekcyjnie. Następnego dnia czyli w te środę, kurier dostarczył ekspres.

Znalazłam zdjęcie paragonu, oświadczenia, załączyłam też zdjęcie potwierdzenia nadania, ale nie wiem czy to cokolwiek da, bo wg regulaminu czas na reklamacje i wszelkie wydanie nagród itp był do marca. Wydaje mi się, że rezerwowy płyn dotarł w kwietniu, ale głowy nie dam, już nie pamiętam. Także szanse raczej nikłe. Wysmarowałam też, że 925 ml zwykłego płynu wg regulaminu kosztuje 5zł więcej, niż moje kupione 1,80 l aromatherapy emotka Także choćby chcieli z dobrego serducha wysłać mi jeszcze ten płyn, to się mogą zwyczajnie obrazić i nic nie zrobić, nie zdziwię się. Generalnie jestem zła, bo zakup, pomysł, sms, polecony nijak nie równa się możliwości zakupienia owego wygranego płynu w zwykłym sklepie za max 8zł, ale to już inny temat. Wiadomo, że liczyło się na droższa nagrodę, ale to trochę boli. Po prostu. To dobranoc emotka
0 0

jorunn2010

#6488794 Napisano: 12.05.2018 08:39:50
wasata napisał(a):

Czy ktos wie gdzie znajduje sie numer id w konkursie blikomania? Przepraszam, ale zajerestrowalam sie w tym konkursie i nie zawracałam sobie nim głowy, a tutaj przyszedł mail o wygranej i ja za bardzo nie wiem o co chodzi, podpowie ktos? emotka  

ja też dostałam mail o wygranej, żadnego ID nie musiałam szukać. odesłałam im nr konta i bardzo szybko dostałam pzrelew
0 0

Monika11

#6488795 Napisano: 12.05.2018 08:43:04
W Hebe ( konkurs z rowerami ) można brać udział w każdym etapie? Nie ma ograniczenia ?
0 0

wasata

#6488796 Napisano: 12.05.2018 08:51:48
jorunn2010 napisał(a):

wasata napisał(a):

Czy ktos wie gdzie znajduje sie numer id w konkursie blikomania? Przepraszam, ale zajerestrowalam sie w tym konkursie i nie zawracałam sobie nim głowy, a tutaj przyszedł mail o wygranej i ja za bardzo nie wiem o co chodzi, podpowie ktos? emotka  

ja też dostałam mail o wygranej, żadnego ID nie musiałam szukać. odesłałam im nr konta i bardzo szybko dostałam pzrelew

Zostawiłaś w formularzu miejsce na ID puste? Czy w ogole nie uzupełnialas go i po prostu wysłałaś numer konta? Dziekuje za odpowiedz emotka
0 0

jorunn2010

#6488797 Napisano: 12.05.2018 08:58:59
wasata napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

wasata napisał(a):

Zostawiłaś w formularzu miejsce na ID puste? Czy w ogole nie uzupełnialas go i po prostu wysłałaś numer konta? Dziekuje za odpowiedz emotka

weszłam w maila. tam mam rubrykę żeby wpisać nazwę banku i kolejną na nr konta, a niżej rubryki z ID i imieniem i nazwiskiem mam już uzupełnione przez nich, sama nie wpisywałam nic
0 0

wasata

#6488804 Napisano: 12.05.2018 09:08:22
jorunn2010 napisał(a):

wasata napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

wasata napisał(a):

weszłam w maila. tam mam rubrykę żeby wpisać nazwę banku i kolejną na nr konta, a niżej rubryki z ID i imieniem i nazwiskiem mam już uzupełnione przez nich, sama nie wpisywałam nic

Faktycznie, rubryki z ID sa uzupełnione jak otwiera sie plik przez komputer. Na telefonie sa puste. Dziekuje za pomoc
0 0

agakaz2

#6488807 Napisano: 12.05.2018 09:23:17
jorunn2010 napisał(a):

wasata napisał(a):

Super gratulacje
0 0

kropka-82

#6488817 Napisano: 12.05.2018 11:08:41
bezaczek7 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

Znalazłam zdjęcie paragonu, oświadczenia, załączyłam też zdjęcie potwierdzenia nadania, ale nie wiem czy to cokolwiek da, bo wg regulaminu czas na reklamacje i wszelkie wydanie nagród itp był do marca. Wydaje mi się, że rezerwowy płyn dotarł w kwietniu, ale głowy nie dam, już nie pamiętam. Także szanse raczej nikłe. Wysmarowałam też, że 925 ml zwykłego płynu wg regulaminu kosztuje 5zł więcej, niż moje kupione 1,80 l aromatherapy emotka Także choćby chcieli z dobrego serducha wysłać mi jeszcze ten płyn, to się mogą zwyczajnie obrazić i nic nie zrobić, nie zdziwię się. Generalnie jestem zła, bo zakup, pomysł, sms, polecony nijak nie równa się możliwości zakupienia owego wygranego płynu w zwykłym sklepie za max 8zł, ale to już inny temat. Wiadomo, że liczyło się na droższa nagrodę, ale to trochę boli. Po prostu. To dobranoc emotka

Zobaczysz sama jak odniosą się do reklamacji. A co do nagrody to faktycznie masakra ...
1 bezaczek7 0

Gość: awi

#6488841 Napisano: 12.05.2018 15:05:18
Wiecie może gdzie można kupić oliwę monini w promocji/w niższej cenie?
0 0

agakaz2

#6488872 Napisano: 12.05.2018 19:00:51
Czy ktoś z was otrzymał wygrana piłkę red bull z Lidla ?
0 0

jorunn2010

#6488874 Napisano: 12.05.2018 19:33:03
agakaz2 napisał(a):

no ja właśnie też wyliczyłam, że regulaminowo już powinna dotrzeć, a nie dotarła
0 0

agakaz2

#6488875 Napisano: 12.05.2018 19:34:42
jorunn2010 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

no ja właśnie też wyliczyłam, że regulaminowo już powinna dotrzeć, a nie dotarła

Napisałam maila do nich. Teoretycznie powinna być . Zobaczymy co w poniedziałek napiszą
0 0

jokan

#6488882 Napisano: 12.05.2018 20:36:29
wiem, ze loteria Glade nie cieszy sie duzym zaufniem, ale znalazlam paragon i mam napisane GLD AER VANILLA, czy to produkt Glade? bo znalazla przez google, ale wolalabym sie upewnic....
0 0

trampek,

#6488892 Napisano: 12.05.2018 21:18:39
Czy ta promocja na papier Rossmann velvet jest też stacjonarne.?
0 0

pini

#6488932 Napisano: 13.05.2018 08:52:41
trampek, napisał(a):

Czy ta promocja na papier Rossmann velvet jest też stacjonarne.?

Tak.
0 0

boher401

#6488992 Napisano: 13.05.2018 14:59:41
Czy w snikers na majówkę, zakup na każdej ze stacji BP upoważnia do wzięcia udziału w konkursie? Nie mogę nigdzie listy znaleźć emotka ((
0 0

yreks

#6488995 Napisano: 13.05.2018 15:14:06
boher401 napisał(a):

Czy w snikers na majówkę, zakup na każdej ze stacji BP upoważnia do wzięcia udziału w konkursie? Nie mogę nigdzie listy znaleźć emotka ((

Wejdz. Na strone konkursu i kliknij w napis "na wybranej stacji benzynowej" w opisie zasad konkursu. Lista sie pobierze
0 0

boher401

#6488997 Napisano: 13.05.2018 15:19:01
yreks napisał(a):

boher401 napisał(a):

Wejdz. Na strone konkursu i kliknij w napis "na wybranej stacji benzynowej" w opisie zasad konkursu. Lista sie pobierze

Super, dzięki! 
0 0

darog

#6489031 Napisano: 13.05.2018 18:35:23
i360 agencja reklamowa
Vegeta/Podravka

reg. http://gotujznami...onkursu_Podravka.pdf

Ta agencja w końcu jest :
a) w Łodzi ? pkt 1.1 regulaminu
b) w Warszawie? pkt 1.9 regulaminu
c) w Białymstoku? pkt 4.1 regulaminu
0 0