Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

elmo

#6492203 Napisano: 25.05.2018 09:36:13
misiamarysia napisał(a):

atanerka napisał(a):

karkocka napisał(a):

mirai napisał(a):

Hej. Gdzie mam szansę kupić promocyjne opakowania wędlin Balcerzak z loterii "Nagrody to nasza działka"? Jakoś nie miałem szczęścia na nie trafić...

Netto

Żabka, intermarche 

Piotr i Paweł

U mnie w Tesco (małym) są. 
0 0

alita

#6492204 Napisano: 25.05.2018 09:38:56
http://innpoland....we-ile-mozna-zarobic emotka

Chciałam wrzucić w zapowiedzi, ale nie mam dostępu.

Chciałam wrzucić w zapowiedzi, ale nie mam dostępu.

Tego jeszcze nie grali. Ministerstwo Finansów po raz pierwszy w historii wprowadziło do swojej oferty premiowe obligacje oszczędnościowe. Zarobek na nich, jak to na obligacjach, nie jest wybitnie wysoki, zachętą do inwestowania ma być jednak zupełnie co innego.

Ministerstwo Finansów oficjalnie potwierdziło, że w czerwcu ruszy testowa emisja nowego rodzaju obligacji. Jedna premiowa obligacja oszczędnościowa będzie kosztować 100 zł, a odsetki od niej będą na poziomie 1,5 proc. Termin wykupu to 10
miesięcy, co oznacza, że będą jednymi z krótszych, oferowanych przez
Skarb Państwa.

Haczykiem ma być jednak zupełnie co innego. Resort obiecuje, że wśród osób, które zdecydują się na nabycie obligacji, zostaną rozlosowane nagrody. Ich liczba zależy od poziomu zainteresowania, w podstawowym scenariuszu ma być ich 1111. Główna wygrana będzie wiązać się z nagrodą w wysokości 10 tys. złotych. Kolejne 10 osób może liczyć na okrągły tysiąc, ministerstwo przewidziało też 100 nagród po 100 zł i 1 tys. - po 10 zł.

Losowanie odbędzie się 20 marca 2019 roku przy pomocy profesjonalnego elektronicznego programu losującego i zostanie zorganizowane przez PKO Bank Polski.
0 0

alan84

#6492212 Napisano: 25.05.2018 10:08:08
brandcomm i kolejny konkurs ich tym razem snickers w abc. kolejna porazka
0 0

yreks

#6492219 Napisano: 25.05.2018 10:19:35
kamil17 napisał(a):

Czy orientujecie się czy w Loterii piwniczanki, też nie przyjmuje kodów (podobnie jak w Hochland) jeśli są nieprawidłowe??? Pytam bo nieraz pod tym korkiem się ciężko doczytac a nie chciałbym strzelać ślepakami....

Cześć. Dowiedziałeś się może co z błędnymi kodami. Są odrzucane? 
0 0

delvitto

#6492253 Napisano: 25.05.2018 11:37:51
czy mógłby ktoś z Was podesłać zdjęcie kuponu Bricomarche? O ten wierszyk co trzeba dokończyć, chodzi mi. Chciałabym wziąć udział, ale mam daleko (70 km), i chcę wcześniej przygotować jakieś swoje wypociny, by, gdy pojadę, wpisać swą twórczość od razu, a nie stać godzinę i układać rymy. Wszystko zależy od tego, co ten wierszyk mówi.
0 0

atanerka

#6492260 Napisano: 25.05.2018 11:56:34
delvitto napisał(a):

czy mógłby ktoś z Was podesłać zdjęcie kuponu Bricomarche? O ten wierszyk co trzeba dokończyć, chodzi mi. Chciałabym wziąć udział, ale mam daleko (70 km), i chcę wcześniej przygotować jakieś swoje wypociny, by, gdy pojadę, wpisać swą twórczość od razu, a nie stać godzinę i układać rymy. Wszystko zależy od tego, co ten wierszyk mówi.

natka90

#6492288 Napisano: 25.05.2018 12:40:55
Czy ktoś, kto wygrał w konkursie Princes miał może paragon z Kauflanda ? Na moim jest opis: "Tuńczyk kawałki". emotka Chciałabym wiedzieć czy agencja robi problemy?  emotka
0 0

Halszka

#6492289 Napisano: 25.05.2018 12:42:39
natka90 napisał(a):

Czy ktoś, kto wygrał w konkursie Princes miał może paragon z Kauflanda ? Na moim jest opis: "Tuńczyk kawałki". emotka Chciałabym wiedzieć czy agencja robi problemy?  emotka

Bez problemu przyjmują taki paragon, powodzenia emotka
1 natka90 0

cudaczek121

#6492322 Napisano: 25.05.2018 13:45:49
Chciałam się upewnić i podpytać. W loterii Ptasie Mleczko potrzebne jest tylko opakowanie, prawdaemotka Dostałam te czekoladki w prezencie, wysłałam kod i wygrałam Longboard. Czy muszę im wysłać całe opakowanie "spłaszczone" z kodem czy np. wystarczy,że im sam wycięty kod wyślęemotka Koleżanki z pracy to ze mnie leją normalnie, a jedna to mi powiedziała nawet, że dopóki mnie nie poznała jako osoby, która od czasu do czasu coś wygrywa, to była świecie przekonana, że wszystkie konkursy to ściema i tam nie da się nic wygrać emotka
0 0

monkakk

#6492337 Napisano: 25.05.2018 15:07:26
Macie zwrotki z Lewiatana Coca Cola?
0 0

misiamarysia

#6492345 Napisano: 25.05.2018 15:31:55
cudaczek121 napisał(a):

Chciałam się upewnić i podpytać. W loterii Ptasie Mleczko potrzebne jest tylko opakowanie, prawda emotka Dostałam te czekoladki w prezencie, wysłałam kod i wygrałam Longboard. Czy muszę im wysłać całe opakowanie "spłaszczone" z kodem czy np. wystarczy,że im sam wycięty kod wyślę emotka Koleżanki z pracy to ze mnie leją normalnie, a jedna to mi powiedziała nawet, że dopóki mnie nie poznała jako osoby, która od czasu do czasu coś wygrywa, to była świecie przekonana, że wszystkie konkursy to ściema i tam nie da się nic wygrać emotka

Ja wygrałam 100 zł  i odesłałam całe opakowanie, spłaszczone i spięte (na płasko) spinaczami biurowymi, więc przy większej nagrodzie raczej nie ryzykuj, co Ci szkodzi.

ewelinka-017017

#6492350 Napisano: 25.05.2018 15:43:33
misiamarysia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Chciałam się upewnić i podpytać. W loterii Ptasie Mleczko potrzebne jest tylko opakowanie, prawda emotka Dostałam te czekoladki w prezencie, wysłałam kod i wygrałam Longboard. Czy muszę im wysłać całe opakowanie "spłaszczone" z kodem czy np. wystarczy,że im sam wycięty kod wyślę emotka Koleżanki z pracy to ze mnie leją normalnie, a jedna to mi powiedziała nawet, że dopóki mnie nie poznała jako osoby, która od czasu do czasu coś wygrywa, to była świecie przekonana, że wszystkie konkursy to ściema i tam nie da się nic wygrać emotka

Ja wygrałam 100 zł  i odesłałam całe opakowanie, spłaszczone i spięte (na płasko) spinaczami biurowymi, więc przy większej nagrodzie raczej nie ryzykuj, co Ci szkodzi.

na fb widziałam ich odpowiedź,że wieczko z kodem wystarczy.Ja odrywam tylko wieczka nie trzymam całych opakowań,ani paragonów.

Gość: barcza

#6492356 Napisano: 25.05.2018 16:05:58
ewelinka-017017 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

na fb widziałam ich odpowiedź,że wieczko z kodem wystarczy.Ja odrywam tylko wieczka nie trzymam całych opakowań,ani paragonów.

Ja odesłałam tylko kod z wieczka i nagroda dotarła

delvitto

#6492357 Napisano: 25.05.2018 16:11:37
atanerka napisał(a):

delvitto napisał(a):

dziękujęemotka
1 atanerka 0

Vivacia

#6492403 Napisano: 25.05.2018 19:35:15
Jeśli w Zozolach mogą wygrać maks. 3 osoby dziennie, to czemu jest już czterech zwycięzców za dziś? Czegoś oni nie ogarnęli, czy ja źle zrozumiałam?

kawazczekolada

#6492404 Napisano: 25.05.2018 19:38:30
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kasieńko, wyślij całe opakowanie. Powinno zmieścić się w kopercie formatu połowa A4. emotka

ja wysłałam tylko cały przód z kodem i było ok  emotka

ninakow7712

#6492409 Napisano: 25.05.2018 20:07:15
Kto jeszcze wygrał coś z bobovity z intermarche? potrzebuję napisać na priv emotka
0 0

cudaczek121

#6492417 Napisano: 25.05.2018 20:43:06
Chciałam wysłać zgłoszenie na konkurs Auchan. Podałam kwotę z paragonu 383,80, a tam mam nadal komunikat: "podaj kwotę zakupów". Czy to trzeba tam coś zaokrąglić czy jakemotka
0 0

misiamarysia

#6492418 Napisano: 25.05.2018 20:53:49
cudaczek121 napisał(a):

Chciałam wysłać zgłoszenie na konkurs Auchan. Podałam kwotę z paragonu 383,80, a tam mam nadal komunikat: "podaj kwotę zakupów". Czy to trzeba tam coś zaokrąglić czy jak emotka

Ktoś wcześniej pisał żeby zmieniać kropkę na przecinek lub odwrotnie, spróbuj, może pomoże.
1 madllen 0

picola

#6492422 Napisano: 25.05.2018 20:57:25
czy po odesłaniu smsa z adresem mailowym dostaliście już maile z konkursu Somat?
0 0