Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: kermit

#6495656 Napisano: 08.06.2018 00:53:25
edzia21 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jokan napisał(a):

nie dosc , ze nic nie wygrywam, to konkursy jakies nieciekawe, chipsy, piwsko i same nagrode "kibicowe" (no prawie),....to sobie ponarzekalam emotka

o. a mnie akurat piwsko bardzo cieszy, bo i tak wypijam, więc jak przy okazji mogę zagrać, to fajnie emotka  lepsze to niż kupowanie kapsułek do zmywarek, by wygrać pralkę. bo, jak już kiedyś stwierdziłam, o pralki gra tyle osób, że prędzej się wygra jakiś pojazd. 

Gdzie rozdaja pralki za zakup kapsulek do zmywarek? Troche marketingowo irracjonalne...

E tam Irracjonalne to jest to że usiłując wygrać zmywarkę jestem zmuszona kupować tabletki do zmywarki (no a chcę ją wygrać bo nie posiadam więc te tabletki póki są mi tak potrzebne że hej) Zawsze wmawiam sobie że jak wygram to będą jak znalazl Za 10- tym razem przestałam w to wierzyć. Więc gdyby ktoś słyszał o konkursie kup kapsułki do prania - wygraj zmywarkę to proszę o cynk.
0 0

Gość: kermit

#6495657 Napisano: 08.06.2018 00:56:45
darog napisał(a):

Coś mi nie pasuje. Ariel/ C4 100 zestawów i pare os dało znać? Może coś im się 'zatamowało" w wysyłaniu sms?

Też tak uważam Z dwóch.powodów Moje zgłoszenie było takie extra że normalnie niemożliwe że ich nie pojawiło (joke) A poważnie Na 14 pralek pochwaliły się 3 osoby a na 100 zestawów 2 Brak logiki Tak tak wiem że nie wszyscy się chwalą ale takimi nagrodami akurat dość chętnie.
1 darog 0

agakaz2

#6495663 Napisano: 08.06.2018 05:25:05
Takie już "zboczenie" konkursowe. Jadę na wycieczkę i już sprawdziłam czy są tam sklepy promocyjne Dino i odidoemotka
0 0

helcia85

#6495665 Napisano: 08.06.2018 06:05:31
agakaz2 napisał(a):

Takie już "zboczenie" konkursowe. Jadę na wycieczkę i już sprawdziłam czy są tam sklepy promocyjne Dino i odido

Mam to samo emotka  Dobrze, że mój mężczyzna wyrozumiały emotka  
1 agakaz2 0

moskala22

#6495667 Napisano: 08.06.2018 07:01:00
superloser napisał(a):

darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

barcza napisał(a):

POMOCY PROMOCJA FORTIS OGÓLNOPOLSKA PIŁKARSKIE EMOCJE, ILE TRZEBA MIEĆ PUNKTÓW ŻEBY GRAC O tv 55 CALI CAŁY CZAS MAM NAPISANE ZA MAŁO PUNKTÓW emotka

Loteria piłkarska Coca-Cola WOAH - TV 55 CALI
POMOCY LUDZIE TRZYMAJCIE MNIE, KOLEJNY KTOŚ, KTO NIE UMIE PRZECZYTAĆ PROSTEGO TEKSTU NA EKRANIE  emotka

to widać: los = 1 punkt, ale nie widać ILE tych losów ma być na TV- skoro jest komunikat "masz za mało punktów"

1 Los jest za 1 punky Woah.
Masz Woah na App, to zrób update. 

ja miałam 3 pkt i wymieniałam je na 3 losy normalnie
0 0

mietowa

#6495694 Napisano: 08.06.2018 08:29:13
kermit napisał(a):

darog napisał(a):

Coś mi nie pasuje. Ariel/ C4 100 zestawów i pare os dało znać? Może coś im się 'zatamowało" w wysyłaniu sms?

Też tak uważam Z dwóch.powodów Moje zgłoszenie było takie extra że normalnie niemożliwe że ich nie pojawiło (joke) A poważnie Na 14 pralek pochwaliły się 3 osoby a na 100 zestawów 2 Brak logiki Tak tak wiem że nie wszyscy się chwalą ale takimi nagrodami akurat dość chętnie.

Dokładnie - co widać po wczorajszych wynikach Blend-a-Med (nie mogę sobie wybaczyć, że zapomniałam posłac moich paragonów na ten etapemotka ). Kiedyś, gdy Karlsbad rozdawał bony do Polo, też wszyscy bardzo chętnie się chwalili. Z drugiej strony - tej agencji, o ile się nie mylę, zdarzało się informować kilka dni - może dziś będą jeszcze słać emotka .
0 0

joasiunia

#6495695 Napisano: 08.06.2018 08:32:10
mietowa napisał(a):

kermit napisał(a):

darog napisał(a):

Dokładnie - co widać po wczorajszych wynikach Blend-a-Med (nie mogę sobie wybaczyć, że zapomniałam posłac moich paragonów na ten etap emotka ). Kiedyś, gdy Karlsbad rozdawał bony do Polo, też wszyscy bardzo chętnie się chwalili. Z drugiej strony tej agencji, o ile się nie mylę, zdarzało się informować kilka dni - może dziś będą jeszcze słać  emotka .

Podejrzewam, że będą jeszcze słać, no bo popatrzcie: poinformowanie 50 walizek musieli rozłożyć na dwa dni, a 300 zestawów poinformowaliby zgrabnie w 1 dzień? To chyba NIE-MOŻ-LI-WE emotka
0 0

mietowa

#6495697 Napisano: 08.06.2018 08:36:41
joasiunia napisał(a):

mietowa napisał(a):

kermit napisał(a):

darog napisał(a):

Dokładnie - co widać po wczorajszych wynikach Blend-a-Med (nie mogę sobie wybaczyć, że zapomniałam posłac moich paragonów na ten etap emotka ). Kiedyś, gdy Karlsbad rozdawał bony do Polo, też wszyscy bardzo chętnie się chwalili. Z drugiej strony tej agencji, o ile się nie mylę, zdarzało się informować kilka dni - może dziś będą jeszcze słać  emotka .

Podejrzewam, że będą jeszcze słać, no bo popatrzcie: poinformowanie 50 walizek musieli rozłożyć na dwa dni, a 300 zestawów poinformowaliby zgrabnie w 1 dzień? To chyba NIE-MOŻ-LI-WE emotka

joasiunia, ja pisałam o konkursie Ariel, tylko nawiązałam do Blend-a-Med pod kątem chwalenia się nagrodami emotka . Ale miejmy nadzieję, że w obu tych konkursach będą informować jeszcze i przez kilka dni emotka
1 joasiunia 0

agakaz2

#6495725 Napisano: 08.06.2018 10:03:51
atka79 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Jak tylko organizator odpisze dam znać. Mi też flaga lata chce wiedzieć czy mogę zgłosić paragon

A flaga nie jest przypadkiem warunkiem wzięcia udziału w konkursie?
W regulaminie jest taki punkt, par. 2, pkt. 3:
Aby wziąć udział w Sprzedaży premiowej należy w okresie od dnia 04.06.2018 r. do 24.06.2018 r. dokonać zakupu Produktu wskazanego w § 1 pkt 10 i odebrać flagę z podpisem Zbigniewa Bońka (tj. nadrukowaną kopią podpisu) gratis
Ja tak zrozumiałam regulamin, że piwo+flaga. Powiedziałam mężowi, że tylko taki zestaw może kupić. Sprawdziłam teraz i na paragonie na dole jest zapis: Udzielono łącznie rabatów: 9,99 i drukuje się taki dodatkowy bon rabatowy właśnie na flagę.

Szanowna Pani, Zgodnie z Regulaminem pkt 1.10 „Produktami, których zakup uprawnia do wzięcia udziału w Promocji jest 8 puszek Tyskie 550 ml i Tyskie Gronie 550 ml, których zakup udokumentowany jest na jednym paragonie zakupowym…”W związku z tym zakup 8 pojedynczych piw czy jednego ośmiopaka udokumentowany jednym paragonem traktowany jest równoważnie i upoważnia do wzięcia udziału w Promocji.

Mamy odpowiedź
1 ZetZ 0

edzia21

#6495729 Napisano: 08.06.2018 10:09:16
agakaz2 napisał(a):

atka79 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Jak tylko organizator odpisze dam znać. Mi też flaga lata chce wiedzieć czy mogę zgłosić paragon

A flaga nie jest przypadkiem warunkiem wzięcia udziału w konkursie?
W regulaminie jest taki punkt, par. 2, pkt. 3:
Aby wziąć udział w Sprzedaży premiowej należy w okresie od dnia 04.06.2018 r. do 24.06.2018 r. dokonać zakupu Produktu wskazanego w § 1 pkt 10 i odebrać flagę z podpisem Zbigniewa Bońka (tj. nadrukowaną kopią podpisu) gratis
Ja tak zrozumiałam regulamin, że piwo+flaga. Powiedziałam mężowi, że tylko taki zestaw może kupić. Sprawdziłam teraz i na paragonie na dole jest zapis: Udzielono łącznie rabatów: 9,99 i drukuje się taki dodatkowy bon rabatowy właśnie na flagę.

Szanowna Pani, Zgodnie z Regulaminem pkt 1.10 „Produktami, których zakup uprawnia do wzięcia udziału w Promocji jest 8 puszek Tyskie 550 ml i Tyskie Gronie 550 ml, których zakup udokumentowany jest na jednym paragonie zakupowym…”W związku z tym zakup 8 pojedynczych piw czy jednego ośmiopaka udokumentowany jednym paragonem traktowany jest równoważnie i upoważnia do wzięcia udziału w Promocji.

Mamy odpowiedź

Przeciez dokladnie to samo jest napisane w ogolnodostepnym regulaminie emotka  zadne zaskoczenie

anialistopad

#6495736 Napisano: 08.06.2018 10:16:48
Na jakiego @ odsyłacie paragony na blendamed? U mnie ciagle ze adres niepoprawny a wysyłam na ten kontakt@wyslijusmiech.pl
0 0

estrelitta

#6495740 Napisano: 08.06.2018 10:19:42
anialistopad napisał(a):

Na jakiego @ odsyłacie paragony na blendamed? U mnie ciagle ze adres niepoprawny a wysyłam na ten kontakt@wyslijusmiech.pl

wyślij przez odpowiedz
0 0

anialistopad

#6495746 Napisano: 08.06.2018 10:27:23
estrelitta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

wyślij przez odpowiedz

też nie idzie .Wiem jak wysyłać @ ,ale tu coś nie chce.Nie wiem wp ma jakas awarie czy co?
0 0

estrelitta

#6495747 Napisano: 08.06.2018 10:29:34
anialistopad napisał(a):

estrelitta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

wyślij przez odpowiedz

też nie idzie .Wiem jak wysyłać @ ,ale tu coś nie chce.Nie wiem wp ma jakas awarie czy co?

Ja przed chwilą wysyłałam i było ok. 
0 0

agakaz2

#6495748 Napisano: 08.06.2018 10:33:09
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Przeciez dokladnie to samo jest napisane w ogolnodostepnym regulaminie emotka  zadne zaskoczenie

I tu się mylisz emotka życie tego portalu codziennie przynosi dowody, że nawet największa oczywista oczywistość dla wielu jest totalnym zaskoczeniem i niewiadomą emotka

No właśnie ile osób tyle interpretacji regulaminu 
0 0

defed

#6495759 Napisano: 08.06.2018 10:42:41
ewa2333 napisał(a):

czy wszyscy już dostali nagrody z konkursu Konkurs "Pięknie być kobietą" Biedronka??

Nie, ja czekam emotka
0 0

edzia21

#6495761 Napisano: 08.06.2018 10:43:09
agakaz2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

I tu się mylisz emotka życie tego portalu codziennie przynosi dowody, że nawet największa oczywista oczywistość dla wielu jest totalnym zaskoczeniem i niewiadomą emotka

No właśnie ile osób tyle interpretacji regulaminu 

Szkoda tylko, ze wiekszosc tych "roznic w interpretacjach" wynika z dysfunkcji logicznego myslenia i rozumowania  emotka
Tak, cebus...gdybysmy wszyscy nadawali na tych samych "falach" swiat bylby nudny emotka
3 defed, lager, darog 0

mamimamu

#6495762 Napisano: 08.06.2018 10:46:28
anialistopad napisał(a):

może w polu, tuż przed ich adres, wkradła Ci się spacja? tego nie widać, a powoduje podobny problem
0 0

ilonaxx5

#6495809 Napisano: 08.06.2018 12:49:05
czy udało się komuś wygrać w familijnych
0 0

carissma

#6495810 Napisano: 08.06.2018 12:50:13
ilonaxx5 napisał(a):

czy udało się komuś wygrać w familijnych

udało emotka
0 0