Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7341995 Napisano: 12.03.2026 21:30:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honcia4 napisał(a):

Kochani proszeę o pomoc czy ma ktoś screena formularza co tam si wypełniało z tego konkursu ? https://konkurswawel.pl/
czy tam od razu podawało się dane?? Nie pamietam czy wpisałam siebie czy  Męża ;-(

Dostaje się zwrotkę po zgłoszeniu, tam jest wszystko. Przeszukaj mail i spam emotka Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

mietowa

#7341879 Napisano: 12.03.2026 14:22:35 w Czy informują/ informowali?
wziumbadam napisał(a):

Czy LOS MEJORES informowało z konkursu "Czysta radość szusowania" Intermarche?

Tak, przed kilkunastoma minutami Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7338823 Napisano: 28.02.2026 23:01:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nanajka81 napisał(a):

Media Expert - wiem że litera P też już zaliczona i bon przysłany.

Z całą pewnością nie jadą alfabetycznie, u mnie wysyłki niezależne ani od nazwiska/imienia, ani od daty odesłania danych. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7337926 Napisano: 25.02.2026 21:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mia napisał(a):

Ponieważ Wedel mnie jak widzę załatwił odmownie, to aż się boję zapytać o wyniki Media Expert... Czy nie miały być dziś?

Coś właśnie leci na żywo aczkolwiek bardziej "wisi" niż da się to oglądać. Komentarzy było ponad 3200 więc szansa 1:3...

Z czego połowa to komentarze Media Expert, gdzie zapraszali na live, tak, że szanse są emotka

Aaaa... No to większe szanse  emotka

właśnie wpada 15 x 1000 rabatu. Czytają na live

Ale to jest zupełnie oddzielna akcja. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

mietowa

#7337636 Napisano: 25.02.2026 10:08:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

rufus napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Na konkurs Sprajta w Żabce nie da się wysłać zgłoszenia.

Rano pisze/dzwonie emotka

ja napisałam maila i zobaczymy co odpiszą

Dzień dobry,
Przepraszamy za chwilowe problemy techniczne. Usterka jest już w trakcie naprawy i wkrótce wszystko wróci do normy.
Dziękujemy za wyrozumiałość. Pozdrawiam,Koordynator Projektu  - odpisali

Dzięki, że napisałaś do nich emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

mietowa

#7337288 Napisano: 23.02.2026 13:18:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

jakie ma żubr pytanie dzisiaj?

Nie przytoczę dokładnie, ale generalnie z kim podzielisz się siankiem Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7336941 Napisano: 20.02.2026 15:42:49 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Mój prawie trzy latek ,to diabeł wcielony 🥴 w dzień nie ma chwili bez mamoo,nie robi drzemek,kładzie się po 22 i wstaje przed 6 rano. Proszę Boga by przyjęli go do przedszkola od września ,bo jestem wykończona 🥹

Przytulam! I wspieram myślami. Moja prawie 3 latka też bez drzemek, ale chodzi spać wcześniej...

Czytałam,że dzieci urodzone przed 40 tak mają 😅 Wiem ,że nie ma co narzekać bo to skarby ,ale czasami brak siły już 🥴

Rozumiem doskonale. I masz prawo narzekać! Jesteś czującym człowiekiem.
I tule jeszcze mocniej dlatego!
Moje obie gwiazdy urodzone po 30 i nie ma co oszukiwać... jest to ogromna odpowiedzialność i ogrom zmęczenia. Nie zmieniłabym totalnie nic, ale ...
Daje sobie prawo do zmęczenia, do mówienia o tym i do wszelakich emocji.
Nie czuj się winna. emotka  

I jeszcze w temacie:

Wkurzają mnie niekończące sie choroby moich dzieci.... emotka  a co za tym idzie choroby całej załogi.

Moje dzieci też po 30-tce urodzone i też dawały w kość choć są z tych grzeczniejszych. Teraz już nastolatki i powiem Wam, że nadal jest ciężko... Do spania wcześniej niż o 22:00 nie da się wygnać, o 6:00 nie da się ściągnąć z łóżka, od jakiegoś czasu ich telefony są w domowym więzieniu bo nie idzie ich od nich oderwać. Do nauki - nie, coś w domu - nie, czytać książki - nie, na podwórko to słyszę  "a co ja tam mam robić".  Co to za pokolenie rośnie to ja nie wiem... Dzieci zdolne i co z tego.

Oo jak bym widziała mojego syna ,teraz już 21 latek ...o 5 wstaje do pracy ,a do 2 w nocy siedzi na tel .Zabronić mu nie mogę ( już teraz 😅) twierdzi,że pełnoletni to może .W dzień laptop i granie , weekendy dziewczyna ,a w domu zero pomocy ,śmieci z łaską wyniesie ...zastanawiam się niekiedy gdzie popełniłam błąd ja ,rodzina mówi że brak męskiej ręki za dziecka ,bo sama z nim po porodzie zostałam ,ale czy to prawda starałam się być i ojcem i matką 🤔

Sama, nie sama, dałaś radę i powinnaś być z siebie dumna. Ja Ci biję brawo! Dobrze że Twój choć na tyle ogarnięty, że pracuje bo z tym pokoleniem to różnie jest. A sprzątanie - póki ma mamę to się za to nie weźmie ale jak przyjdzie co do czego to da radę.

Co Ty masz z "tym pokoleniem"? Już w kolejnym poście to powtarzasz i brzmisz jak stara babka, która mówi "za naszych czasów to było..." emotka . To pokolenie, a znam dużo młodych, jest bardzo fajne. Zdarzają się wyjątki, jak w każdym pokoleniu, ale ogólnie to najczęściej super ludzie. I często bardziej świadomi co do wielu spraw niż my byliśmy w ich wieku. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7336717 Napisano: 19.02.2026 15:22:27 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Czy Was też wkurza pisanie o sobie z wielkiej litery? Czyli w środku zdania słowa takie jak "mnie, mi, moje, nasze, ja" albo o kimś, ale nie skierowane do danej osoby "on/ona, jemu/jej, go"?
Rozumiem pisanie do kogoś, jak sama napisałam "Was" czy Ty, ale takie coś jest zwyczajnie męczące podczas czytania, jak nagle wyskakują duże litery tam, gdzie człowiek by się tego nie spodziewał. Poza tym mam wrażenie, że te osoby cierpią na megalomanię. Szczególnie jest to widoczne w różnych grupach na Facebooku.
A jak delikatnie zwróci się takiej osobie uwagę, to następuje WIELKIE oburzenie. 
Czasami zastanawiam się, jak te osoby uczyły się języka polskiego? 

Chociaż z drugiej strony - kiedyś ktoś zwrócił jednej osobie uwagę na stosowanie przecinków (nie ja 😜), bo to zmienia sens zdania. Jak przeczytałam odpowiedź - padłam. Dowiedziałam się, że nauczycielka polskiego kiedyś tej osobie powiedziała, że w zdaniu może być tylko JEDEN przecinek emotka  Ciekawe czy ta nauczycielka kiedykolwiek słyszała o zdaniach wielokrotnie złożonych 😜

Za każdym razem, kiedy widzę np. "wtedy oni wpadli do Nas", mam zgrzyt w mózgu. Nie wiem, dlaczego, ale drażni mnie to równie mocno jak Ciebie. Znam osobę, która pisze "ci", "wam", ale też "Nam, My". Ygh...:/ Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7334122 Napisano: 06.02.2026 09:08:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie konkursu Żubr. Po zgłoszeniu odpowiedzi konkursowej wyświetla się komunikat: "Dziękujemy za udział w konkursie! Sprawdzamy właśnie wyniki, poczekaj kilka sekund" a na dole: "Wystąpił błąd podczas połączenia z serwerem konkursu". 

Chodzi o samo zgłoszenia pracy, gierka normalnie przechodzi. Czy ktoś tak miał? Pisałam do nich, czy otrzymują moje zgłoszenia, ale nie odpisują. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7332180 Napisano: 27.01.2026 13:46:30 w Avanti
andii napisał(a):

Hejo. A kiedy są wypisani zwycięzcy na liście? Najpierw lista , czy po weryfikacji ?
Chodzi mi np o Biedronkę

Najpierw lista. Główna już też poleciała (nie do mnie). Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mietowa

#7331904 Napisano: 26.01.2026 14:05:32 w Czy informują/ informowali?
slomkabb napisał(a):

Beskidzkie poszło wszystko w jednym czasie?

Nie, wysyłają stopniowo Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7331570 Napisano: 23.01.2026 20:54:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aspartaqs napisał(a):

mietowa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

bocin napisał(a):

Czy w każdym Dino mają tak samo podpisane produkty? "Kawa rozpusz 200g", "Kawa ziarnista 1kg", itd... 
Sprawdzałem pod czytnikiem wszystkie warianty na konkurs z Tchibo i żaden produkt nie jest podpisany "Tchibo".

Tak emotka  Ale, że konkurs jest tylko w Dino to nie problem. W razie czego możesz zrobić zdjęcie obok produktu. Zawsze mieli tak badziewnie opisane produkty

Jak nawet nie robię zdjęć produktu. Niech organizatorzy się martwią. Nigdy nie miałam problemów z tego tytułu.

Na moim paragonie jest KAWA MIEL GO

To nic. Serio. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7331567 Napisano: 23.01.2026 20:48:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

bocin napisał(a):

Czy w każdym Dino mają tak samo podpisane produkty? "Kawa rozpusz 200g", "Kawa ziarnista 1kg", itd... 
Sprawdzałem pod czytnikiem wszystkie warianty na konkurs z Tchibo i żaden produkt nie jest podpisany "Tchibo".

Tak emotka  Ale, że konkurs jest tylko w Dino to nie problem. W razie czego możesz zrobić zdjęcie obok produktu. Zawsze mieli tak badziewnie opisane produkty

Jak nawet nie robię zdjęć produktu. Niech organizatorzy się martwią. Nigdy nie miałam problemów z tego tytułu. Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

mietowa

mietowa

#7331469 Napisano: 23.01.2026 17:18:13 w Informują
Informują z Konkurs "Chrupanie o nagrody!" Beskidzkie Kufland

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
kilka minut temu Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7330300 Napisano: 20.01.2026 13:14:17 w Informują
Informują z Konkurs "Pantene i Head&Shoulders w Hebe"

Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7330209 Napisano: 20.01.2026 10:56:33 w Informują
Informują z Konkurs "Graj z energią Monster" Intermarche, 18+

Dodatkowe informacje:
3 minuty temu Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

mietowa

#7329689 Napisano: 18.01.2026 14:23:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
rudzixon napisał(a):

miętowa - pamiętam Twoje nagrody jak jeszcze się wpisywałaś w MDW. Jesteś kozak! emotka  gratuluję serdecznie, Twoja praca na pewno była wyjątkowa emotka

fryteczka emotka  z moich ust padło niecenzuralne słowo i poczułam szybsze bicie serca. Nagroda marzenie! Czekam na relacje z wycieczki i szczerze gratuluję!!

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7329577 Napisano: 17.01.2026 15:24:05 w Avanti
Avanti od lat działa według tej samej reguły - daje wyższe stopnie osobom, które wcześniej wygrały nagrody niższego stopnia. Oczywiście że warto na chwilę zatrzymać paragon, gdy się nie wygrało, natomiast niemal na 100% na ten paragon już nie wpadnie - oni po prostu tak nie działąją. Moim zdaniem ich schemat przyznawania nagród jest zgodny z logiką i bardzo fair. Wyświetl w wątku >>