Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7263337 Napisano: 20.05.2025 21:19:00 w Informują
Informują z Konkurs "NOWY SMAK CJ" Żabka, 18+

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7263221 Napisano: 20.05.2025 16:03:26 w Czy informują/ informowali?
michalina0085 napisał(a):

Rodowita za drugą turę konkursu już informują?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7262805 Napisano: 19.05.2025 14:27:47 w Avanti
malgorzata_b napisał(a):

Nie wiem czy dobrze widzę że w mailu o wygranym kubku nie ma podanego numeru wygranego paragonu czyli musze zapytać mailowo osobiście ?

Albo zrobić zdjęcie np. dwóch paragonów leżących obok siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7262768 Napisano: 19.05.2025 13:33:07 w Czy informują/ informowali?
mo.m.d napisał(a):

Cześć! Kiedy wyniki Olewnik? emotka

Naprawdę warto czasem spojrzeć do regulaminu. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7262702 Napisano: 19.05.2025 12:03:02 w Avanti
radziosny napisał(a):

Tylko jeden kubek na forum? Czy informują jakoś dniami?

Nie, lecą dalej kubeczki emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7262542 Napisano: 18.05.2025 19:04:27 w NA CO CZEKAMY?
Olewnik:
"Proces informowania Laureatów o wygranej rozpoczyna się w dniu 26.05.2025 r." Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7262251 Napisano: 17.05.2025 10:20:47 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Bony do Dino z Bakomy też wczoraj poszły? Widzę 1 wpis, ale coś mało, jak na 50 bonów

po uwagach na priv nikt już nie wpisuje się w MDW - za duża konkurencja

Jakich uwagach na priv? emotka

Wygląda jakby od wczoraj czytali i nagradzali, bo tak wolno coś idą te wyniki.

Mi smutno,  pragnęłam frajeeeera a zostałam frajeeerka bez żadnej nagrody emotka

Spokojnie, oni tak dziwnie informują, że może dziś w nocy pójdą dopiero ej cenzuray. emotka

Nie sądzę bo i cenzurarami i bonami się chwalili emotka   Pewnie poszło wszystko

Moim zdaniem, dziś będzie ciąg dalszy informowania. Mimo wszystko, za mało wpisów na forum. Trza mieć nadzieję emotka

obyście mieli rację ;(

Ja dostałam maila z Air Fryerem o 21.52, chwilę później szły już bony. Czy dalej informują - nie wiem. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

mietowa

#7262013 Napisano: 16.05.2025 13:43:55 w Smolar
12klauduuus napisał(a):

toniefuks napisał(a):

Pojawił się wynikach i laureatach Felix  emotka

Podpięte ?

Tak Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7261991 Napisano: 16.05.2025 13:01:11 w Avanti
@Kwiat napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

gregory napisał(a):

mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

A myślicie, że Pepsi cytrynę dadzą dziś, czy każą nam czekać do poniedziałku?

Tego nie wie nikt emotka

ale moze jakieś przeczucia, kobieca intuicja, która nigdy nie zawodzi emotka

Moja kobieca intuicja mówi mi, że wygram dziś to auto emotka . Ale ona mnie już kilka razy oszukała emotka

nie chciałbym Cię rozczarować, ale nie obiecuj sobie zbyt wiele, bo moja męska intuicja mówi mi, że to ja je wygram. Nie martw sie jednak, z pewnością bedzie jeszcze duzo konkursów, w ktróych bedziesz mieć szansę.

Moja kocia intuicja mówi mi, że skoro wszyscy się bijecie się w kolejce po auto, to któryś wzgardzony stanlej w końcu będzie mój, ja chcę ten kubek, ale żeby nie było jak przy Biedronce - człowiek już wyobraża sobie herbatkę ze Stanleja a musi pić ze szklanki 😆

A ja już zapoamniałam o tym konku i co tam w odpowiedzi wypisałam  emotka

a mi sie wydawało, że Auto już znalazło właściciela... chyba że pomyliłam konkursy....
bo znów iskierka nadziei mi się pojawiła, po tych ogromnych pudłach konkursowych...

Nie, to ściema była emotka . Czekamy emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7261933 Napisano: 16.05.2025 11:18:23 w Avanti
gregory napisał(a):

mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

Tego nie wie nikt emotka

ale moze jakieś przeczucia, kobieca intuicja, która nigdy nie zawodzi emotka

Moja kobieca intuicja mówi mi, że wygram dziś to auto emotka . Ale ona mnie już kilka razy oszukała emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7261926 Napisano: 16.05.2025 11:01:23 w Avanti
gregory napisał(a):

Tego nie wie nikt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7261917 Napisano: 16.05.2025 10:53:03 w Avanti
rare85 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

grill informowali do dnia 29.04

Może mi się wydaje, ale też odnoszę wrażenie, że poinformowali 2 pierwsze dni z "Grilluj i graj", czyli 28.04 i 29.04. ale to tylko moje wrażenie, bo 30.04 wysłałam 3 zgłoszenia i za ten dzień nic nie mam  emotka emotka

30.04. jest poinformowany na 100% Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

mietowa

#7261754 Napisano: 15.05.2025 18:03:02 w Czy informują/ informowali?
Gustawa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

W pierwszej edycji też wygrało podobne zdjęcie, co w tym złego że sponsor ma swoje upodobania?

Absolutnie nie ma nic w tym złego, nic takiego nie powiedziałam.

Być może po prostu zadanie konkursowe powinno brzmieć inaczej, np.: "Pokaż jak Twoja rodzina tworzy dania z Mutti".
Albo lepiej - organizator powinien zapewnić wycieczkę dla całej rodziny.

A zwycięzcom gratuluję zasłużonej wygranej emotka

Absolutnie się zgadzam. Treść zadania konkursowego brzmi: "Prześlij zdjęcie wykonanego przez siebie dania z wykorzystaniem Mutti " - a wygrywa, co wygrywa, bynajmniej nie zdjęcie dania  emotka . Jeszcze bardziej bulwersuje mnie wykorzystywanie dzieci w konkursach. Ale ja od dawna jestem zdania, że dziecko powinno zaistnieć w internecie/mediach społecznościowych, kiedy będzie dorosłe. Mój syn, nastolatek, jest mi wdzięczny, że nigdy nie publikowałam jego zdjęć czy filmików z jego udziałem - kiedyś nie był świadomy, teraz nie chce i nie lubi. Gdybym coś takiego opublikowała, dzisiaj miałby do mnie żal. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7261578 Napisano: 15.05.2025 14:14:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

mietowa napisał(a):

Ja byłam raz w październiku (w środku tygodnia), raz we wrześniu. W październiku dosłownie biegaliśmy od atrakcji do atrakcji, zero kolejek - do tego stopnia, że mogliśmy zostać w wagonikach, jeśli chciało nam się jechać drugi raz. Rok później skusiliśmy się na wrzesień - koszmar. Do niektórych 30 minut stania.

A jeszcze to rozbudowują emotka  Nasz rekord to niecałe 2 godziny do RMF Dragona (czy jakoś tak - taki mini Mayan) emotka  ale mimo wszystko, bardzo nam się podobało  emotka

Zdecydowanie nie miałabym cierpliwości emotka . Ale może dlatego, że mam porównanie - ten październik był obłędny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7261572 Napisano: 15.05.2025 14:07:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Proponuję wybrać się jeszcze przed wakacjami i omijać weekendy . Mam tam niedaleko i są takie kolejki ,że przez cały dzień brakuje czasu aby skorzystać ze wszystkiego ,rok temu byłam tam o 8 do 17 i jechałam tylko na 6 atrakcjach.Czeka się nawet godzinę np na Zadrę lub Hyperiona . Ale polecam wszystkim

Prawda...ja byłam we wrześniu w środku tygodnia. Takich kolejek przed otwarciem się nie spodziewałam emotka  Później było tylko gorzej emotka  ale na plus mają organizację parkingów emotka ale polecam kupić bilet online...

Ja byłam raz w październiku (w środku tygodnia), raz we wrześniu. W październiku dosłownie biegaliśmy od atrakcji do atrakcji, zero kolejek - do tego stopnia, że mogliśmy zostać w wagonikach, jeśli chciało nam się jechać drugi raz. Rok później skusiliśmy się na wrzesień - koszmar. Do niektórych 30 minut stania. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7261560 Napisano: 15.05.2025 13:52:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy 5latka może wejść do Energylandii na ten normalny bilet? Czy trzeba kupować ten do 140 cm?

Dzwoniłam do nich w tej sprawie rok temu. Na normalny bilet może wejść bez problemu. To dość logiczne, ale wolałam się upewnić emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

mietowa

#7261412 Napisano: 15.05.2025 11:17:58 w Wkurza mnie...
Szlag mnie trafi z tą platformą everyday.me. Po co organizują tyle konkursów, skoro nie potrafią zrobić działającego formularza? Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7261377 Napisano: 15.05.2025 10:30:35 w Informują
Informują z Konkurs "Cilit Bang w Carrefour"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7261332 Napisano: 15.05.2025 09:14:42 w Avanti
rudzixon napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pioge7 napisał(a):

działa wam formularz z Circle? Po wejściu mam niebieski tło i loga wszystkich marek. 
Formularza brak emotka

Miałam tak samo gdy włączałam na telefonie.
Na laptopie zadziałało bez problemu.

u mnie i na telefonie i na laptopie taki problem emotka

To raczej tylko tu kontakt z Avanti pomoże. Myślę, że szybko pomogą emotka

U mnie to samo na wszystkich urządzeniach. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7261104 Napisano: 14.05.2025 17:14:19 w Avanti
PPPet-er napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wysyłają dalej czy na dziś Koniec?

Robia do 16ej

Właśnie przyszedł do mnie mail z energy, widocznie dzisiaj dłużej. Wyświetl w wątku >>
0 0