Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7322182 Napisano: 18.12.2025 19:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
team2sis napisał(a):

Pewnie to pytanie już gdzieś było ale czy w Pepsi Biedronka można wygrać więcej niż jeden raz na tą samą osobę? Wydaje mi się że rok temu tak było.

Zazwyczaj u nich nie ma z tym problemu emotka , ale nie czytałam dokładnie regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7322172 Napisano: 18.12.2025 18:56:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzanka napisał(a):

Czy ktoś z Was ma problem z wysłaniem sms-a na konkurs Tyskie w Dino? Kaskę pobiera, a wiadomość wciąż ma status "Nie wysłano", mimo kilku prób. Odpowiedź na kilka sms-ów, ale nie ma ograniczeń co do długości, więc nie kumam tego emotka

Może zmieniać na mmsa, wtedy jest problem. Spróbuj pousuwać znaki takie jak ". Z tego, co widzę u siebie, zależy to też od modelu telefonu/sieci. Ogólnie wkurzam się ciągle przy tym konku. Wyświetl w wątku >>
1 grzanka 0

mietowa

#7322158 Napisano: 18.12.2025 18:33:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
endrjuen napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wygrałam kartę booksy od Garnier, niestety przy próbie rezerwacji cały czas mi ją odrzuca. Czy ktoś miał taki problem? Przetestowane na kilku obiektach, które mają opcje płatności kartami, karta jest ważna, nawet mail ten sam - nie można zapłacić i koniec emotka

Tak. Ponieważ karta jest ważna od 19.12, tylko organizator nie pofatygował się, żeby poinformować o tym laureatów. Ustalone na drodze mailowej z Booksy

Dzięki Ci dobra duszo! emotka . Szkoda, jutro już nie złapię terminu fryzjera przed świętami, kijowo to zrobili. Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

mietowa

#7322148 Napisano: 18.12.2025 18:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrałam kartę booksy od Garnier, niestety przy próbie rezerwacji cały czas mi ją odrzuca. Czy ktoś miał taki problem? Przetestowane na kilku obiektach, które mają opcje płatności kartami, karta jest ważna, nawet mail ten sam - nie można zapłacić i koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7322020 Napisano: 18.12.2025 13:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Proszę o wyjaśnienie łopatologiczne loterii Hard.
Kupiłam piwa i co dalej .... . nie mam nigdzie żadnych losów

Wejdź do aplikacji Żabki i przesuwaj tak długo w dół, aż zobaczysz baner loterii. Kliknij, zarejestruj się, poczekaj na kody, które tam się pokażą (a nie w w "kupony i nagrody" jak zawsze). Kody wskoczą nawet, jeśli najpierw był zakup, a potem rejestracja. Wyświetl w wątku >>
2 niunio, emi 0

mietowa

#7320954 Napisano: 15.12.2025 11:14:26 w Avanti
marcinf napisał(a):

Pamiętacie jak to było w poprzednich konkursach Avanti? Jeśli produkt konkursowy to Lays we wszystkich wariantach smakowych i opakowań, to również podchodzi pod to Oven Baked? Głównie chodzi mi o te krakersiki.

Tak, spokojnie kupuj emotka Wyświetl w wątku >>
1 marcinf 0

mietowa

#7320867 Napisano: 14.12.2025 22:17:02 w Wkurza mnie...
pou napisał(a):

Emememe napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Kupiłam czekolady milka w Dino. Promocja, że jak się weżnie 3, to będzie taniej a każda pojedyncza czekolada będzie w normalnej cenie. Wzięłam 4, żeby przekroczyć 20 zł po zniżce. Teraz chciałam wysłać i zonk. Czwarta czekolada też ma zniżkę i na paragonie mam milkę za 18,60 emotka

Zrobiłam dokładnie to samo wczoraj... Dopiero w domu zorientowałam się, że na czwartą czekoladę też naliczył się rabat i kwota za 4 szt. wyszła 18,6 zł 😠

I ja przyłączam się do zacnego grona oszukanych przez Dino w ten sam sposób. emotka

i ja, 2 paragony poszły w p..du

Dołączam emotka . Może nie czuję się oszukana, bo promocje są zasadniczo ok emotka , ale zła byłam na siebie, gdy zobaczyłam kwotę na paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7320265 Napisano: 11.12.2025 18:14:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

moskala22 napisał(a):

elmas napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Logaris DPD co wiezie? Paczka w przygotowaniu.
emotka

Może to śniadaniówka od Los Mejores z konkursu w Leclerc? Bo do mnie dziś dotarł przelew za tablet.

A bony do dino z Monstera? Bo ja też mam a na śnaidaniówki nie czekam

Fortis zazwyczaj nadaje Fedexem.

Może parownice itm los mejores?

Raczej tak, bo pralka też nadana. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7320254 Napisano: 11.12.2025 17:18:52 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Z Tokyo były maile, czy sprawdzaliście na stronie?

Były maile Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

mietowa

#7318935 Napisano: 05.12.2025 11:46:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czupakabra napisał(a):

Hej, czy nagrody od Los Mejores, np. zmywarka, mają gwarancję?

tak, jest paragon emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7318843 Napisano: 04.12.2025 20:55:53 w Czy informują/ informowali?
magdalena-chili napisał(a):

mietowa napisał(a):

kuoka napisał(a):

Heineken żabka, studio rec? 
Mieli informować do 5.12, ale nie widziałam żeby się ktoś chwalił?

Bylo. Były wpisy w MDW.

Raczej były z loterii w Żabce.

Czyli dobrze wnioskuję, że nie było? emotka

Nie, nie było emotka . Poza tym studio rec wrzuca na stronę mozliwość sprawdzenia, czy się wygrało, jeszcze tego nie mamy. Na spokojnie czekamy do jutra emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7318820 Napisano: 04.12.2025 18:55:05 w Czy informują/ informowali?
kuoka napisał(a):

Heineken żabka, studio rec? 
Mieli informować do 5.12, ale nie widziałam żeby się ktoś chwalił?

Bylo. Były wpisy w MDW.

Raczej były z loterii w Żabce. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7318774 Napisano: 04.12.2025 15:14:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

mietowa napisał(a):

Hej, chciałam wypełnić formularz laureata z MIYA bez presji, ale nie ma go na stronie laureatów. Czy ktoś ma/miał podobny problem?

Napisz do nich, wyślą Ci link, jeśli zdjęli przed terminem

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7318761 Napisano: 04.12.2025 14:01:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej, chciałam wypełnić formularz laureata z MIYA bez presji, ale nie ma go na stronie laureatów. Czy ktoś ma/miał podobny problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7318509 Napisano: 03.12.2025 15:24:54 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Świąteczny Super Prezentów" Carrefour

edit: nie prezenty, a nagrody oczwyiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7318507 Napisano: 03.12.2025 15:24:24 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Świąteczny Super Prezentów" Carrefour

Dodajmy, że wszystkie te prezenty są dla JEDNEGO, jedynego laureata. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7314814 Napisano: 19.11.2025 10:12:08 w Zapowiedzi konkursów

mietowa

#7314570 Napisano: 18.11.2025 12:27:54 w Zapowiedzi konkursów
Słuchajcie, a czy w ogóle była platforma joy w zeszłym roku na święta? Jeśli nie, to literówka z datą im się wkradła na plakacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7313396 Napisano: 13.11.2025 14:43:37 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

z której macie sms z gotowa na jesień?

W Los Mejores informowanie zazwyczaj zaczyna się od ostatniego stopnia, potem w odstępach kilku minut idą kolejne stopnie emotka . W tym przypadku myślę, że już wszystko poszło. Dodam, skoro jesteś początkująca, że jeśli masz informację "wygrałeś nagrodę" - bez podania stopnia, to jest to główna. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7308731 Napisano: 26.10.2025 12:50:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Wczoraj kupiłam Mutti za 25 zł. Trochę się nagłowiłam,żeby trafić z ceną . Patrzę dzisiaj na paragon z 29 zł zrobiło się 18 🤬, bo weszły na wszystko jakieś promocje z kartą, których nie widziałam w aplikacji ani na regale 👿 No ręce opadają.

Ostatnio miałam taką sytuację, że ekspedientka zapytała, czy mam kartę Biedronki. Z przyzwyczajenia powiedziałam, że tak, a potem: "A nie, jednak nie chcę jej użyć. Jeszcze mi jakiś rabat nabije..."
Miny jej i ludzi za mną - bezcenne emotka

Wyjątkowa z ciebie klientka skoro odwracasz się, żeby zobaczyć miny ludzi za tobą na twoje słowa

Chyba masz/miałaś zły dzień emotka . Oby się poprawiło! emotka Wyświetl w wątku >>