Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anula81

#6499406 Napisano: 18.06.2018 12:53:55
jokan napisał(a):

titinunu napisał(a):

msn22 napisał(a):

Może nie konkurs, ale zwrot z płynu do płukania Coccolino https://www.miscoccolino.pl/
Próbuję dodać zdjęcie paragonu i za każdym razem pokazuje mi się komunikat "problem z dodaniem zdjęcia". Zmniejszyłam rozmiar, format jpg, czyli dozwolony, a nadal nie chce dodać paragonu emotka Czy ktoś miał podobny problem i wie, jak to rozwiązać? emotka

mam dzisiaj ten sam problem

nie dodawajcie dzisiaj, bo tam tygodniowo jest 1000 zwrotow, dajcie jutro z ran

a (ja tez daje), i bedzie pewniejszy zwrot

ja też miałam problem, weszłam na inną przeglądarkę i poszło,

a co do pili w regl. pisze, że poinformują jak będzie wyczerpana, więc myślę, że jest tzn. wczoraj, że nie było 1000 zgłoszęń.

1 msn22 0

anula81

#6499407 Napisano: 18.06.2018 12:55:12
normafia napisał(a):

anula81 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

anula81 napisał(a):

czy wysyłał ktoś dziś zgłoeszenie na wyślijuśmiech blenda med i nie dostał @ by potwierdzić ?

pisze jak byk potwierdż, we wcześniejszej turze mi przychodziły a teraz nie, miał ktoś kłopot

Na poczcie interia.pl mam taki problem ,że nie przychodzi link a córka wysłała na o2.pl i bez problemu..

kurcze ja też na interii, a jak na złość nie zapisalam odp, a takie fajne posłałam, wątpie by doszły te @ emotka

Mam to samo, na Interii.

można to gdzieś zgłosić, napisać ? wie ktoś bardziej kumaty, bo ja dziś nie mam głowy do regul.
0 0

mary18

#6499414 Napisano: 18.06.2018 13:07:27
czy za wygrane bony do sklepów można kupować produkty na loterie ?
0 0

pinka998

#6499416 Napisano: 18.06.2018 13:09:01
marocco napisał(a):

Jak z Brico dzwonią dziś?

do mnie dzisiaj dzwonili. nieodebrane mialam w sobote. a swoja droga - oni nie informuja jaka nagrode sie wygralo. pytanie mam wiec czy czasami nagrod nie przydzielaja na podstawie wysokosci paragonu? im wiekszy paragon tym lepsza wygrana? pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim ze wygralalam ale nie wiadomo co. 
1 joasiunia 0

joasiunia

#6499422 Napisano: 18.06.2018 13:18:49
pinka998 napisał(a):

marocco napisał(a):

Jak z Brico dzwonią dziś?

do mnie dzisiaj dzwonili. nieodebrane mialam w sobote. a swoja droga - oni nie informuja jaka nagrode sie wygralo. pytanie mam wiec czy czasami nagrod nie przydzielaja na podstawie wysokosci paragonu? im wiekszy paragon tym lepsza wygrana? pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim ze wygralalam ale nie wiadomo co. 

Do mnie też dzwonili na nieodebrane. Nie podawali, co się wygrało, ale dzwoniący pan wyraźnie powiedział, że na początku lipca będzie się ze mną kontaktował sklep i wtedy mnie poinformują o sposobie odbioru nagrody, oraz o tym CO wygrałam emotka Więc zanim pójdę odebrać, to będzie wiadomo co. Wątpię, żeby dawali nagrody za wysokość paragonu. Kto by to szukał i sprawdzał, kto, co i za ile kupił emotka
1 brucee 0

pinka998

#6499433 Napisano: 18.06.2018 13:34:31
dzikuska21 napisał(a):

Jeśli chodzi o Bricomarche to się tak nie ekscytujcie z jakiej miejscowości i czy alfabetycznie dzwonią bo jeśli będzie tak jak w zeszłym roku to dam wam przykład że do mojego męża dzwonili na początku a do mojej siostry pod koniec a wrzucali do urny w jednej miejscowości i skonczylo się tak że moja siostra miała wyższą nagrodę niż mój mąż wiec kolejność telefonów o niczym nie świadczy. Po prostu czekajmy z myślą że do Nas też wkoncu zadzwonią. 

a czy to nie jest tak ze nagrode przydzielaja pod wielkosc paragonu? im wyzszy paragon tym lepsza nagroda? 
0 0

fineessa

#6499434 Napisano: 18.06.2018 13:35:41
Te karty Duracell to z ostatniego etapu?
0 0

pioge7

#6499437 Napisano: 18.06.2018 13:37:24
kalinea napisał(a):

Z etapu 3 emotka  po wysłaniu paragonu tydzien temu dziś się dostawało karty na emaila 
1 nelunia 0

lowmacp

#6499440 Napisano: 18.06.2018 13:42:32
kalinea napisał(a):

Wyniki za IV etap
0 0

defed

#6499447 Napisano: 18.06.2018 13:47:06
kalinea napisał(a):

U mnie wygrana za 4 etap – od 17 maja do 30 maja 2018 r. Zgłoszenie słałam przez formularz i dziś dostałam @ z gratulacjami + link do pobrania nagrody  emotka
1 nelunia 0

joasiunia

#6499449 Napisano: 18.06.2018 13:49:05
pinka998 napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

Jeśli chodzi o Bricomarche to się tak nie ekscytujcie z jakiej miejscowości i czy alfabetycznie dzwonią bo jeśli będzie tak jak w zeszłym roku to dam wam przykład że do mojego męża dzwonili na początku a do mojej siostry pod koniec a wrzucali do urny w jednej miejscowości i skonczylo się tak że moja siostra miała wyższą nagrodę niż mój mąż wiec kolejność telefonów o niczym nie świadczy. Po prostu czekajmy z myślą że do Nas też wkoncu zadzwonią. 

a czy to nie jest tak ze nagrode przydzielaja pod wielkosc paragonu? im wyzszy paragon tym lepsza nagroda? 

Obalam tę teorię emotka Musieliby mieć paragony przed oczami już teraz, zanim zadzwonią ze sklepu i poinformują o rodzaju nagrody emotka Nikt nie będzie rozwijał iluś tam metrów rolki paragonowej, jednej albo i kilku, żeby sprawdzić na jakie sumy były wygrane paragony emotka Raczej ocenią rymowanki, nie kwoty. Poprawcie mnie, jeśli się mylę i macie na ten temat większą wiedzę emotka
0 0

monkakk

#6499456 Napisano: 18.06.2018 13:55:32
joasiunia napisał(a):

pinka998 napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

Obalam tę teorię emotka Musieliby mieć paragony przed oczami już teraz, zanim zadzwonią ze sklepu i poinformują o rodzaju nagrody emotka Nikt nie będzie rozwijał iluś tam metrów rolki paragonowej, jednej albo i kilku, żeby sprawdzić na jakie sumy były wygrane paragony emotka Raczej ocenią rymowanki, nie kwoty. Poprawcie mnie, jeśli się mylę i macie na ten temat większą wiedzę emotka

Regulamin wszystko mówi, nie trzeba gdybania emotka
1 joasiunia 0

pioge7

#6499468 Napisano: 18.06.2018 14:12:23
defed napisał(a):

kalinea napisał(a):

U mnie wygrana za 4 etap – od 17 maja do 30 maja 2018 r. Zgłoszenie słałam przez formularz i dziś dostałam @ z gratulacjami + link do pobrania nagrody  emotka

Aha
to ja dziś dostałem kartę za 3 etap po wysłaniu paragonu tydzien temu. Jak dostałem smsa o wygranej 

przepraszam emotka  pomyłka emotka  
tak dzis wyniki za 4 etap
karte za 3 dostałem 15.06  
0 0

defed

#6499494 Napisano: 18.06.2018 14:58:09
anula81 napisał(a):

normafia napisał(a):

anula81 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

anula81 napisał(a):

czy wysyłał ktoś dziś zgłoeszenie na wyślijuśmiech blenda med i nie dostał @ by potwierdzić ?

pisze jak byk potwierdż, we wcześniejszej turze mi przychodziły a teraz nie, miał ktoś kłopot

Na poczcie interia.pl mam taki problem ,że nie przychodzi link a córka wysłała na o2.pl i bez problemu..

kurcze ja też na interii, a jak na złość nie zapisalam odp, a takie fajne posłałam, wątpie by doszły te @ emotka

Mam to samo, na Interii.

można to gdzieś zgłosić, napisać ? wie ktoś bardziej kumaty, bo ja dziś nie mam głowy do regul.

A ja mam inny problem z tym konkursem. Formularz nie chce mi przepuścić poprawnie wpisanego adresu mailowego emotka
W 1 etapie nie grałam. W 2 etapie wysłałam już jedno zgłoszenie i chcę wysłać kolejne. Regulamin mi tego nie zabrania - a jednak formularz nie pozwala emotka  A przecież:
W ramach każdej Edycji Uczestnik może zgłosić dowolną liczbę Zadań Konkursowych. Każde zgłoszenie musi być potwierdzone dowodem zakupu.
0 0

pinka998

#6499506 Napisano: 18.06.2018 15:19:38
nikt nie mowi o przewijaniu roloi emotka  w dzisiejszych czasach wystarczy tylko wpisac numer paragonu w system i po 3 sekundach pokaże kwote. mnie tylko dziwi ze Pan powiedzial ze nie udziela informacji o nagrodzie bo to juz przydziela sklep. stad tez moje pytanie emotka  
0 0

pinka998

#6499507 Napisano: 18.06.2018 15:20:34
monkakk napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pinka998 napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

Regulamin wszystko mówi, nie trzeba gdybania emotka

0 0

anula81

#6499512 Napisano: 18.06.2018 15:32:18
defed napisał(a):

anula81 napisał(a):

normafia napisał(a):

anula81 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

anula81 napisał(a):

Mam to samo, na Interii.

A ja mam inny problem z tym konkursem. Formularz nie chce mi przepuścić poprawnie wpisanego adresu mailowego  emotka
W 1 etapie nie grałam. W 2 etapie wysłałam już jedno zgłoszenie i chcę wysłać kolejne. Regulamin mi tego nie zabrania - a jednak formularz nie pozwala  emotka  A przecież:
W ramach każdej Edycji Uczestnik może zgłosić dowolną liczbę Zadań Konkursowych. Każde zgłoszenie musi być potwierdzone dowodem zakupu.

niestety ale tak jest na różnych przeglądarkach, ktoś tu coś pisał w tym temacie, ale  nie wiem jaki efekt, ja w końcu posłałam z innych @, bo tego samego nie przyjmuje, i dlatego jak teraz nie mam potwierdzenia, to nie mam nawet możliwosci wysłania kolejnego zgłoszenia, bo @ "wykorzystane" emotka a szkoda, pastę używam chciałam jeszcze na męża zagrać emotka

1 defed 0

pinka998

#6499515 Napisano: 18.06.2018 15:35:18
[quote=

pinka998 napisał(a):

monkakk napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pinka998 napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

monkakk napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pinka998 napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pinka998 napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

pinka998 napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

dzikuska21] Jeśli chodzi o Bricomarche to się tak nie ekscytujcie z jakiej miejscowości i czy alfabetycznie dzwonią bo jeśli będzie tak jak w zeszłym roku to dam wam przykład że do mojego męża dzwonili na początku a do mojej siostry pod koniec a wrzucali do urny w jednej miejscowości i skonczylo się tak że moja siostra miała wyższą nagrodę niż mój mąż wiec kolejność telefonów o niczym nie świadczy. Po prostu czekajmy z myślą że do Nas też wkoncu zadzwonią. 

0 0

msn22

#6499553 Napisano: 18.06.2018 17:29:10
jokan napisał(a):

titinunu napisał(a):

msn22 napisał(a):

Może nie konkurs, ale zwrot z płynu do płukania Coccolino https://www.miscoccolino.pl/
Próbuję dodać zdjęcie paragonu i za każdym razem pokazuje mi się komunikat "problem z dodaniem zdjęcia". Zmniejszyłam rozmiar, format jpg, czyli dozwolony, a nadal nie chce dodać paragonu emotka Czy ktoś miał podobny problem i wie, jak to rozwiązać? emotka

mam dzisiaj ten sam problem

udalo Wam sie dodac? mi z kolei przycisk nie dziala "Przejdz dalej", nie wiem czy to wina przegladarek (na dwoch mi nie dziala)

Dzisiaj dodałam bez problemu emotka
0 0

delfinka101

#6499555 Napisano: 18.06.2018 17:37:00
Czy rowery z GOSH nadal nie mają swoich właścicieli czy już były maile a ja przegapiłam?
0 0