Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonooka85

#6505270 Napisano: 03.07.2018 13:48:11
A co oni rok temu robili? Bo mnie jeszcze na forum nie było, a że postawiłam właściwie wszystko na 1 (no dobra 2) karty i wygrałam konsolę, no i fakt dodałam trochę wcześniej zdjęcie.. to jakoś nie za bardzo miałam się czym przejmować emotka
0 0

joasiunia

#6505271 Napisano: 03.07.2018 13:48:34

Miałam dokładnie tak samo jak Wy, bo dodałam foto w ostatni dzień. Strona niby działała, ale jak się wchodziło w foto to nie można było dodać żadnego głosu, bo wyświetlał się błąd. Moje foty zostały z kilkoma głosami, nie dobiłam do siedmiu. Miałam do nich pisać, ale po przeczytaniu regulaminu uznałam, że i tak mojego maila będą mieli gdzieś, bo mają tam punkt, w którym jest  napisane, że nie odpowiadają za problemy ze stroną, itp. emotka Trochę mnie podbudowałyście, że odpisali że wezmą pod uwagę, więc jeszcze dziś do nich skrobnę emotka

No głupota kompletna, ale wiele osób ją popełniło tamtego wieczoru. Chyba, że nadrzędne zamierzenie mieli takie, by wszystko pozawieszać i wykosić konkurencję na starcie emotka
0 0

zielonooka85

#6505272 Napisano: 03.07.2018 13:50:05
joasiunia napisał(a):

Miałam dokładnie tak samo jak Wy, bo dodałam foto w ostatni dzień. Strona niby działała, ale jak się wchodziło w foto to nie można było dodać żadnego głosu, bo wyświetlał się błąd. Moje foty zostały z kilkoma głosami, nie dobiłam do siedmiu. Miałam do nich pisać, ale po przeczytaniu regulaminu uznałam, że i tak mojego maila będą mieli gdzieś, bo mają tam punkt, w którym jest  napisane, że nie odpowiadają za problemy ze stroną, itp. emotka Trochę mnie podbudowałyście, że odpisali że wezmą pod uwagę, więc jeszcze dziś do nich skrobnę emotka

No głupota kompletna, ale wiele osób ją popełniło tamtego wieczoru. Chyba, że nadrzędne zamierzenie mieli takie, by wszystko pozawieszać i wykosić konkurencję na starcie emotka

Ha ha ha emotka  to jest pomysł emotka
Wiecie.. ciężko powiedzieć, że internet nie działa.. jeżeli do innych konkursów mogłam dodawać zdjęcia. A i znajomym przesłane linki z Pumy nie działały. Więc to nie jakiś nasz wymysł emotka
0 0

bzowapani

#6505274 Napisano: 03.07.2018 13:51:08
zielonooka85 napisał(a):

A co oni rok temu robili? Bo mnie jeszcze na forum nie było, a że postawiłam właściwie wszystko na 1 (no dobra 2) karty i wygrałam konsolę, no i fakt dodałam trochę wcześniej zdjęcie.. to jakoś nie za bardzo miałam się czym przejmować emotka

Rok temu np. rower wygrało zdjęcie  z wizerunkiem konkurenta- Adidasa Nike emotka :D:D
0 0

zielonooka85

#6505275 Napisano: 03.07.2018 13:52:24
bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Rok temu np. rower wygrało zdjęcie  z wizerunkiem konkurenta- Adidasa Nike emotka emotka :D

OMG emotka
0 0

cudaczek121

#6505277 Napisano: 03.07.2018 13:53:25
Jak był poprzedni etap tego konkursu Blendamed 3 d white lux, to po jakim czasie informowali o wygranejemotka
0 0

joasiunia

#6505280 Napisano: 03.07.2018 13:56:16
zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Rok temu np. rower wygrało zdjęcie  z wizerunkiem konkurenta- Adidasa Nike emotka emotka emotka

OMG emotka

a potem bodajże zdjęcie trawnika z wyrytym napisem PUMA, tyle że nie było tam nigdzie produktu emotka
0 0

nataszka

#6505281 Napisano: 03.07.2018 13:56:36
cudaczek121 napisał(a):

Jak był poprzedni etap tego konkursu Blendamed 3 d white lux, to po jakim czasie informowali o wygranej emotka

7 czerwca było info za maj emotka

zielonooka85

#6505282 Napisano: 03.07.2018 13:56:50
a PS bo w @ do Pumy pisaliśmy, że mamy nadzieję, iż jeszcze raz pozwolą głosować emotka  lub wezmą pod uwagę zdjęcia z mniejszą ilością głosów. więc im to zaakcentujcie emotka  
0 0

zielonooka85

#6505283 Napisano: 03.07.2018 13:58:21
joasiunia napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Rok temu np. rower wygrało zdjęcie  z wizerunkiem konkurenta- Adidasa Nike emotka emotka emotka

OMG emotka

a potem bodajże zdjęcie trawnika z wyrytym napisem PUMA, tyle że nie było tam nigdzie produktu emotka

tak do dziś wspominam ten trawnik, to raczej wypalone było.. i jakoś mi się wydaje, że w fotoszopie emotka
ale produktu chyba nie musiało być, tylko logo, więc wymagania spełniało
ale powiem, że przeżyłam szok, gdy je ujrzałam w nagrodzonych
0 0

bzowapani

#6505285 Napisano: 03.07.2018 14:00:24
joasiunia napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

OMG emotka

Galaxy J3 wygrała osoba która na "niepromocyjnej " torbie miała doklejony znaczek Puma w programie graficznym, aż raziło od pikseli !
0 0

Gość: boher401

#6505287 Napisano: 03.07.2018 14:03:36
Konkurs Tchibo stokrotka, tam można wysłać albo sms albo mail? W sms ma mieć max 160znaków z prefixem chibo? A mail 160znaków bez tego prefixu a w temacie maila co napisać emotka  ?
0 0

zielonooka85

#6505289 Napisano: 03.07.2018 14:04:14
bzowapani napisał(a):

joasiunia napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

OMG emotka

Galaxy J3 wygrała osoba która na "niepromocyjnej " torbie miała doklejony znaczek Puma w programie graficznym, aż raziło od pikseli !

Widzicie... jak czasami mało potrzeba wysiłku, żeby wygrać emotka
....
1 bzowapani 0

ladyinred

#6505301 Napisano: 03.07.2018 14:15:32
Mam pytanie o loterie z Sokołowa. Czy paragan z opisem: parówki z szynki SO
wystarczy czy prosić w sklepie o opis?
Odsylal ktos paragon z podobnym opisem?
0 0

kitu

#6505333 Napisano: 03.07.2018 15:14:45
Czy ktoś z Was wygrał już dwukrotnie ten sam typ nagrody z konkursu tuńczyk Princes na tą samą osobę? I pytanie kluczowe...czy je otrzymał? emotka
0 0

ikropka

#6505353 Napisano: 03.07.2018 15:52:36
Wygrana z Męskie Granie w Tesco. Nie mogę uzupełnić formularza laureata na stronie. A sms o wygranej jest, w wynikach na stronie potwierdzenie że jestem laureatem, a przy uzupełnieniu danych info o błędnych danych. Ktoś tak ma?
0 0

mczarna

#6505359 Napisano: 03.07.2018 16:00:55
ikropka napisał(a):

Wygrana z Męskie Granie w Tesco. Nie mogę uzupełnić formularza laureata na stronie. A sms o wygranej jest, w wynikach na stronie potwierdzenie że jestem laureatem, a przy uzupełnieniu danych info o błędnych danych. Ktoś tak ma?

Ja tak mam
0 0

ikropka

#6505362 Napisano: 03.07.2018 16:02:41
mczarna napisał(a):

ikropka napisał(a):

Ja tak mam

no cóż, czekamy. Może jeszcze coś nieuzupełnione.
0 0

mczarna

#6505363 Napisano: 03.07.2018 16:02:57
Męskie Granie w Katowicach zamienię na Warszawę,ma ktoś może chęć?
0 0

golocia

#6505365 Napisano: 03.07.2018 16:04:25
bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Czy ktoś z Was dodawał zgłoszenie do konkursu Puma  ostatniego dnia i miał problemy z otwieraniem linków i głosowaniem? 

Miałam problem i  napisałam nawet w tej sprawie maila i oto odpowiedź jaką otrzymałam 

"Szanowna Pani,

Nie odnotowaliśmy wspomnianych problemów na naszych serwerach, strona konkursowa działała poprawnie podczas całego okresu trwania konkursu. Zgodnie z regulaminem nie ponosimy odpowiedzialności za operatora dostarczającego pani Internet.

Pozdrawiamy

Konkurs Puma

Tak samo mi odpisali!