Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#6504869 Napisano: 02.07.2018 14:14:29
Wiadomo cos o tym kiedy brimomarche liste wrzuci na stronę?
0 0

rebelmen

#6504872 Napisano: 02.07.2018 14:18:36
cherry_coke napisał(a):

Podpowie ktoś, gdzie są ładnie opisane paragony Winiary? Chociaż raz chcę sobie nerwów oszczędzić emotka  
Najchętniej kupiłabym polecany przez Was sos boloński w Kaufie, ale mam obawy emotka

C4 jest Ok.
0 0

mysia

#6504875 Napisano: 02.07.2018 14:19:50
edzia21 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Podpowie ktoś, gdzie są ładnie opisane paragony Winiary? Chociaż raz chcę sobie nerwów oszczędzić emotka  
Najchętniej kupiłabym polecany przez Was sos boloński w Kaufie, ale mam obawy emotka

W Kaufie wszystko jest idealnie opisane emotka

W moim idealnie nie jest emotka SosCzosnkowy350ml,MajonezDekoracyjny700ml chociaż czy jest jakiś inny dekoracyjny jak nie winiary? emotka

edzia21

#6504876 Napisano: 02.07.2018 14:21:10
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

W moim idealnie nie jest emotka SosCzosnkowy350ml,MajonezDekoracyjny700ml chociaż czy jest jakiś inny dekoracyjny jak nie winiary? emotka

Brałam budynie i jakieś sosy - wszystko zaczyna się od słowa "Winiary" emotka

kinzao

#6504877 Napisano: 02.07.2018 14:23:15
W jakich marketach jest u was Piwniczanka? U mnie ani w C4 ani w Kaufie, ani w Biedrze... gdzie tego szukać?
0 0

kreatia

#6504878 Napisano: 02.07.2018 14:24:12
kinzao napisał(a):

W jakich marketach jest u was Piwniczanka? U mnie ani w C4 ani w Kaufie, ani w Biedrze... gdzie tego szukać?

Auchan emotka
1 kinzao 0

estrelitta

#6504883 Napisano: 02.07.2018 14:28:46
kreatia napisał(a):

kinzao napisał(a):

Auchan  emotka

w Tesco
1 kinzao 0

infatne

#6504894 Napisano: 02.07.2018 14:44:22
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

u mnie w kaufie tylko budyn opisany,sosy nie
0 0

stamp2

#6504965 Napisano: 02.07.2018 18:50:56
w McDonald 100 nagród na etap i nikt nie wygrał?emotka i nie chodzi o małą cole,czy kanapkeemotka
1 delvitto 0

delvitto

#6504966 Napisano: 02.07.2018 18:53:52
stamp2 napisał(a):

w McDonald 100 nagród na etap i nikt nie wygrał? emotka i nie chodzi o małą cole,czy kanapke emotka

no właśnie.
0 0

warcik

#6504970 Napisano: 02.07.2018 19:13:04
W McDonalds w każdym losowaniu 1106 nagród- tysiąc pociesznia, 106 lepszych. Czy naprawdę nikt z naszego forum nie trafił. Ja i kilku moich znajomych ,wysyłaliśmy codziennie i nawet skarpetek nikt nie trafił. Na ich profilu facebookowym  po tym jak kilka osób miało wątpliwości, że dziwne, że nikt nie trafił nic, to jeden chłopak po 5 dniach napisał,że wygrał skarpetki. Na odpowiedź z ich loteryjnego maila czekłam tydzień czasu, inne osoby na facebooku skarżą się ,że nikt nie odpowiada. Czy to nie jest tak,że coś im się w systemie posypało i nie mogli pinformować o wygranych? Jak myślicie? Czy może jest  tu kilka osób, które wygrały?
W każdym losowaniu tygodniowym zostaną wylosowane:a) 1 (słownie: jeden) kod promocyjny na listę właściwą do Nagród I stopnia oraz 2
(słownie: dwa) kody promocyjne na listę rezerwową do Nagród I stopnia,
b) 5 (słownie: pięć) kodów promocyjnych na listę właściwą do Nagród II stopnia oraz
10 (słownie: dziesięć) kodów promocyjnych na listę rezerwową do Nagród II stopnia,
c) 100 (słownie: sto) kodów promocyjnych na listę właściwą do Nagród III stopnia oraz
200 (słownie: dwieście) kodów promocyjnych na listę rezerwową do Nagród III
stopnia. Z kodów promocyjnych wylosowanych na listę właściwą do Nagród III
stopnia Organizator następnie wylosuje:
i. 10 (słownie: dziesięć) kodów promocyjnych dla Nagród III stopnia w postaci
telewizorów Samsung UE55MU6472,
ii. 10 (słownie: dziesięć) kodów promocyjnych dla Nagród III stopnia w postaci
smartfonów Huawei P10,
iii. 10 (słownie: dziesięć) kodów promocyjnych dla Nagród III stopnia w postaci
kamer GoPro Hero6 Black,
iv. 70 (słownie: siedemdziesiąt) kodów promocyjnych dla Nagród III stopnia w
postaci głośników Sony SRSXB31,
d) 1 000 (słownie: tysiąc) kodów promocyjnych na listę właściwą do Nagród IV stopnia.
0 0

stamp2

#6504971 Napisano: 02.07.2018 19:21:54
warcik napisał(a):

W McDonalds w każdym losowaniu 1106 nagród- tysiąc pociesznia, 106 lepszych. Czy naprawdę nikt z naszego forum nie trafił. Ja i kilku moich znajomych ,wysyłaliśmy codziennie i nawet skarpetek nikt nie trafił. Na ich profilu facebookowym  po tym jak kilka osób miało wątpliwości, że dziwne, że nikt nie trafił nic, to jeden chłopak po 5 dniach napisał,że wygrał skarpetki. Na odpowiedź z ich loteryjnego maila czekłam tydzień czasu, inne osoby na facebooku skarżą się ,że nikt nie odpowiada. Czy to nie jest tak,że coś im się w systemie posypało i nie mogli pinformować o wygranych? Jak myślicie? Czy może jest  tu kilka osób, które wygrały?
W każdym losowaniu tygodniowym zostaną wylosowane:a) 1 (słownie: jeden) kod promocyjny na listę właściwą do Nagród I stopnia oraz 2
b) 5 (słownie: pięć) kodów promocyjnych na listę właściwą do Nagród II stopnia oraz
10 (słownie: dziesięć) kodów promocyjnych na listę rezerwową do Nagród II stopnia,
c) 100 (słownie: sto) kodów promocyjnych na listę właściwą do Nagród III stopnia oraz
smartfonów Huawei P10,
kamer GoPro Hero6 Black,
d) 1 000 (słownie: tysiąc) kodów promocyjnych na listę właściwą do Nagród IV stopnia.

No napewno coś się popsuło emotka a taki ten mcdonald był ładny-amerykańskiemotka
3 nkba, brucee, darog 0

agakaz2

#6504983 Napisano: 02.07.2018 20:02:30
Ktoś pisał że pompka do piłki Heineken nie ma igły do pompowania? Jest w rączce
0 0

stamp2

#6504985 Napisano: 02.07.2018 20:03:03
W konkursie Spar trzeba kupić produkt dokładnie ten wskazany w gazetce?Np.danio musi być waniliowe?emotka
0 0

carissma

#6504993 Napisano: 02.07.2018 20:17:41
stamp2 napisał(a):

W konkursie Spar trzeba kupić produkt dokładnie ten wskazany w gazetce?Np.danio musi być waniliowe?emotka

ja kupiłam z zeszlej gazetki Monte typowo ze zdjęcia, z tymi piłkarskimi biszkopcikami, a na paragonie Monte smerfy emotka też jestem ciekawa w tym wypadku, czy trzeba typowo z gazetki.
0 0

sina

#6505005 Napisano: 02.07.2018 20:49:39
infatne napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

u mnie w kaufie tylko budyn opisany,sosy nie

Ja kupowałam w Carrefour majonez i sos tatarski i obydwa miały w nazwie "Winiary"
0 0

tamlin111

#6505006 Napisano: 02.07.2018 20:51:17
Wszyscy dostali już maile od Leszka? Według rankingu mam koszulkę, ale maila brak.
0 0

pioge7

#6505009 Napisano: 02.07.2018 20:59:00
carissma napisał(a):

stamp2 napisał(a):

W konkursie Spar trzeba kupić produkt dokładnie ten wskazany w gazetce?Np.danio musi być waniliowe? emotka

ja kupiłam z zeszlej gazetki Monte typowo ze zdjęcia, z tymi piłkarskimi biszkopcikami, a na paragonie Monte smerfy emotka też jestem ciekawa w tym wypadku, czy trzeba typowo z gazetki.

Też mam monte Smerfy. Pisałem do nich czy może byc to mi napisali:
 Jeżeli był to produkt (monte) oznaczony jako konkursowy to nie widzimy przeciwwskazań aby wziąć udział w konkursie Powodzenia!

byl identyczny jak na obrazku... ale oni tylko zmieniają szatę graficzną tych a kod zostaje ten sam. U mnie w sklpie też miałem monte Smerfy, pózniej przyszły te z piłkarzami i wchodzi mi w kasę monte Smerfy... a nikt tego nie zmienia w centrali więc tak zostaje. 
0 0

Gość: mariolakal

#6505020 Napisano: 02.07.2018 21:20:02
pioge7 napisał(a):

carissma napisał(a):

stamp2 napisał(a):

W konkursie Spar trzeba kupić produkt dokładnie ten wskazany w gazetce?Np.danio musi być waniliowe? emotka

Też mam monte Smerfy. Pisałem do nich czy może byc to mi napisali:
 Jeżeli był to produkt (monte) oznaczony jako konkursowy to nie widzimy przeciwwskazań aby wziąć udział w konkursie Powodzenia!

byl identyczny jak na obrazku... ale oni tylko zmieniają szatę graficzną tych a kod zostaje ten sam. U mnie w sklpie też miałem monte Smerfy, pózniej przyszły te z piłkarzami i wchodzi mi w kasę monte Smerfy... a nikt tego nie zmienia w centrali więc tak zostaje. 

A ja mam inne pytanie... Mam paragon z pierwszego etapu na 2 Kubusie... W Regulaminie wyczytałam /po czasie/, że to muszą być dwa różne produkty... Czy się mylę ? Wysłałam i mam nadzieję, że nie wygram... emotka
0 0

zawszebeznagrod

#6505034 Napisano: 02.07.2018 21:43:38
stamp2 napisał(a):

warcik napisał(a):

smartfonów Huawei P10,
kamer GoPro Hero6 Black,

No napewno coś się popsuło emotka a taki ten mcdonald był ładny-amerykański emotka

Też obstawiam, że system nie rejestrował zgloszeń lub jakaś inna usterka. Z pewnością na forum trafiłaby się nagroda, którą ktoś by się pochwalił (skarpetki/plecak), poza tym McDonald's napisałby już, że w pierwszym losowaniu wygrała XXX XXX z miejscowości XYZ, aby podkręcić sprzedaż. A tak jest jednym słowem... dziwnie..
0 0