Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#6510319 Napisano: 17.07.2018 14:41:54
Widzę, że smsem informują o rezerwie z Ptasie Mleczko Wedel "z maja" 
ale tygodniami/etap[ami, czy za cały maj? 
0 0

mdepfs

#6510331 Napisano: 17.07.2018 14:58:04
do lepiej zorientowanych, jest jakiś konkurs z pastą do zębów?
0 0

mdepfs

#6510335 Napisano: 17.07.2018 15:01:16
mdepfs napisał(a):

do lepiej zorientowanych, jest jakiś konkurs z pastą do zębów?

albo.. "zrob zakupy w sklepie X za X zł " Będę wdzięczna za pomoc emotka
0 0

adrian

#6510380 Napisano: 17.07.2018 16:38:24
Claudia77 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Ja nie rozumiem czemu piszecie z rezygnacją w mdw, że tylko lazybag, a nie huśtawka... Przecież tydzień się nie zakończył, jeszcze możecie ją wygrać, czy się mylę?

tu jest takie zamieszanie z tym konkursem, że ja pierdziu, informują katastroficznie z tymi datami, więc w sumie masło maślene, a ja to się cieszę, że w ogóle coś u Albedo trafiłam - jak wygrana w totka emotka

A wiadomo chociaż czy osoby, które wygrały w poprzednich etapach huśtawki, wcześniej były nagrodzone lazy bagami?
0 0

kawazczekolada

#6510381 Napisano: 17.07.2018 16:39:02
Mimo ze mialam maila ze rower nie jest gotowy do odebrania to w sklepie na mnie czekal juz od tygodnia... gosh hebe

edzia21

#6510383 Napisano: 17.07.2018 16:44:13
adrian napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Ja nie rozumiem czemu piszecie z rezygnacją w mdw, że tylko lazybag, a nie huśtawka... Przecież tydzień się nie zakończył, jeszcze możecie ją wygrać, czy się mylę?

tu jest takie zamieszanie z tym konkursem, że ja pierdziu, informują katastroficznie z tymi datami, więc w sumie masło maślene, a ja to się cieszę, że w ogóle coś u Albedo trafiłam - jak wygrana w totka emotka

A wiadomo chociaż czy osoby, które wygrały w poprzednich etapach huśtawki, wcześniej były nagrodzone lazy bagami?

Roznie emotka  
1 adrian 0

jankowska

#6510406 Napisano: 17.07.2018 17:50:32
Widzieliście galerię haseł z Red Bulla.... oczywiście ,,dodaj do ulubionych już jest" . Brawo dla Pani Ewelinyemotka

https://www.redbu...111-megawatt/konkurs
0 0

mia

#6510408 Napisano: 17.07.2018 17:56:32
jankowska napisał(a):

Widzieliście galerię haseł z Red Bulla.... oczywiście ,,dodaj do ulubionych już jest" . Brawo dla Pani Eweliny emotka

Widziałam galerię...i odstraszyła mnie chyba od tego konkursu. Przynajmniej na razie. emotka
Na "ulubione" się nie natknęłam, ale powaliła mnie ilość byków ortograficznych, o językowych nie mówiąc. Generalnie patrząc na te hasła, miałam wizję gostka, który pod Biedronką obala Red Bulla, a potem w pocie czoła wystukuje na telefonie swoją twórczość...emotka

ilona162

#6510414 Napisano: 17.07.2018 18:14:19
andii napisał(a):

jankowska napisał(a):

Widzieliście galerię haseł z Red Bulla.... oczywiście ,,dodaj do ulubionych już jest" . Brawo dla Pani Eweliny emotka

Co ? Uprzedziła Cię?emotka

mi się podoba "leć za crossem serca" emotka

mstelmas11

#6510415 Napisano: 17.07.2018 18:22:07
Czy brał ktoś udział w konkursie "Wenecja z Amelią i Kuba" (trzeba było kupić książkę i wysłać rysunek), własnie dostałam emaila, ze Nieprzyznają nagrody głównej -voucher na wycieczkę do Wenecji ponieważ mieli tylko 2 zgłoszenia do konkursu ;-( Ktoś tez otrzymał takowego emaila? 
0 0

dwaburekoty

#6510416 Napisano: 17.07.2018 18:29:03
mia napisał(a):

Widziałam galerię...i odstraszyła mnie chyba od tego konkursu. Przynajmniej na razie.
Na "ulubione" się nie natknęłam, ale powaliła mnie ilość byków ortograficznych, o językowych nie mówiąc. Generalnie patrząc na te hasła, miałam wizję gostka, który pod Biedronką obala Red Bulla, a potem w pocie czoła wystukuje na telefonie swoją twórczość...

:D.
Zobaczyłam, że pierwszego dnia jest już 130 zgłoszeń więc lekko się podłamałam, ale zaczęłam je czytać.... I stwierdziłam, że albo coś ze mną jest nie tak jak być powinno (tylko Pani od Cheetosów rozumie mój humor), albo zgłoszenia są średnie.

Mimo wszystko chcę wziąć udział w tym konkursie (PS szukam paragonów 2), żeby się moje dzisiejsze 5 godzin w pracy nie zmarnowało (sezon urlopowy w pełni emotka  )
1 mia 0

edzia21

#6510417 Napisano: 17.07.2018 18:31:38
dwaburekoty napisał(a):

mia napisał(a):

Widziałam galerię...i odstraszyła mnie chyba od tego konkursu. Przynajmniej na razie.
Na "ulubione" się nie natknęłam, ale powaliła mnie ilość byków ortograficznych, o językowych nie mówiąc. Generalnie patrząc na te hasła, miałam wizję gostka, który pod Biedronką obala Red Bulla, a potem w pocie czoła wystukuje na telefonie swoją twórczość...

Zobaczyłam, że pierwszego dnia jest już 130 zgłoszeń więc lekko się podłamałam, ale zaczęłam je czytać.... I stwierdziłam, że albo coś ze mną jest nie tak jak być powinno (tylko Pani od Cheetosów rozumie mój humor), albo zgłoszenia są średnie.

Mimo wszystko chcę wziąć udział w tym konkursie (PS szukam paragonów 2), żeby się moje dzisiejsze 5 godzin w pracy nie zmarnowało (sezon urlopowy w pełni emotka  )

Ciężki orzech do zgryzienia będzie miała komisja emotka  Przesiać ten cały shit, żeby wydobyć "perełki" - ciężka sprawa. Ciekawe, czy będzie im się chciało emotka
0 0

dwaburekoty

#6510419 Napisano: 17.07.2018 18:33:25
edzia21 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

mia napisał(a):

Ciężki orzech do zgryzienia będzie miała komisja emotka  Przesiać ten cały shit, żeby wydobyć "perełki" - ciężka sprawa. Ciekawe, czy będzie im się chciało emotka

To już widzę wyniki....
BTW.... śledzicie wyniki Kolastyny? Przeprowadzam się do Mełna i Gruty.....
0 0

joasiunia

#6510433 Napisano: 17.07.2018 19:02:48
edzia21 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

mia napisał(a):

Jak to ładnie ktoś napisał w swoim haśle "eksplozja mózgu gwarantowana"... emotka
0 0

Gość: kasiaj110

#6510435 Napisano: 17.07.2018 19:05:10
joasiunia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

mia napisał(a):

Jak to ładnie ktoś napisał w swoim haśle "eksplozja mózgu gwarantowana"... emotka

kurcze ale ja tempa jestem- także wysyłałam hasełko ale nie widziałam tych strzałeczek emotka i myślę sobie co tak mało haseł emotka  
0 0

zina

#6510436 Napisano: 17.07.2018 19:13:42
Wiele jest ciekawych, wartych uwagi haseł. "Idź za crossem serca" to wg.mnie petarda! Ale "Red Bull 111 Megawatt 3. 2. 1...braaap!" też fajne. Prosty przekaż zawsze będzie lepszy.

mysia

#6510438 Napisano: 17.07.2018 19:25:14
kawazczekolada napisał(a):

Mimo ze mialam maila ze rower nie jest gotowy do odebrania to w sklepie na mnie czekal juz od tygodnia... gosh hebe

Ja poszłam odebrać kilka dni po otrzymaniu maila, a i tak nie chcieli mi go wydać i godzinę załatwiałam żeby mi go przekazali emotka bo to nie ten rower,bo nie ma protokołu,bo mieli wydawać nagrody później.. masakra emotka
0 0

stelka

#6510450 Napisano: 17.07.2018 19:55:54
Witajcie, czy ktoś z Was ma problem z rowerem GOSH czy tylko ja mam takiego pecha? Dostałam maila o wygranej, oczywiście w terminie odesłałam dane i ... cisza. W drogerii przy odbiorze lampy okazało się, że roweru nie ma, a kierowniczka poinformowała mnie, że lista owszem- jest, ale to nie moje dane widnieją jako dane laureata nagrody głównej  emotka  Firma olewa sprawę- napisałam oficjalnego @ oraz wiadomość na profilu GOSH i... cisza. Normalnie Jaja sobie jakieś robią- co radzicie? 
0 0

scrabble

#6510488 Napisano: 17.07.2018 22:11:10
Przechodzi Wam zgłoszenie do 4Move Lidl?
U mnie "nie ma takiego numeru?  emotka
0 0

margobb

#6510490 Napisano: 17.07.2018 22:17:43
scrabble napisał(a):

Przechodzi Wam zgłoszenie do 4Move Lidl?
U mnie "nie ma takiego numeru?  emotka

Ja przed chwilą eska puscilam, wszystko przeszło 
0 0