Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Niebieska_Laguna

#6520542 Napisano: 20.08.2018 18:51:37
stamp2 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy Albedo zalicza Fa do Henkel?

skoro na Fa jest napis Henkel, to chyba ni ma wyjścia emotka

No bo właśnie jest Schwarzkopf & Henkel i się zastanawiam czy uznają, bo na plakacie nie ma Fa. No, ale pewnie panikuję jak zwykle emotka
0 0

haima

#6520549 Napisano: 20.08.2018 19:30:47
Wie ktoś jak ostatnio informowali z Piwniczanki i w jakim czasie od losowania? Normalnie emocje jakby co najmniej milion złotych było do wygrania :-D
0 0

kropka-82

#6520552 Napisano: 20.08.2018 19:34:06

stamp2 napisał(a):

No bo właśnie jest Schwarzkopf & Henkel i się zastanawiam czy uznają, bo na plakacie nie ma Fa. No, ale pewnie panikuję jak zwykle  emotka

A w regulaminie nie ma wykazu produktów?
0 0

Niebieska_Laguna

#6520555 Napisano: 20.08.2018 19:36:08
kropka-82 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

No bo właśnie jest Schwarzkopf & Henkel i się zastanawiam czy uznają, bo na plakacie nie ma Fa. No, ale pewnie panikuję jak zwykle  emotka

A w regulaminie nie ma wykazu produktów?

No właśnie nie, wszystko marki Henkel 
0 0

freyja88

#6520556 Napisano: 20.08.2018 19:36:42
jorunn2010 napisał(a):

Ja dostałam info o biletach a teraz zaczynają się sypać smsy o broszurkach. A tak bajdełej - te bilety to chyba będą do wykorzystania w kolejnym sezonie?!

Na to wygląda. Wysyłka do 14.12.2018. Ale (do) nie musi oznaczać tej daty.
0 0

anialistopad

#6520558 Napisano: 20.08.2018 19:52:06
Ja kupilam żel fa i szampon schauma i teraz nie wiem czy moge zagrac w loterii.? Ktos cos wie na ten temat?
0 0

haima

#6520571 Napisano: 20.08.2018 20:39:19
anialistopad napisał(a):

Ja kupilam żel fa i szampon schauma i teraz nie wiem czy moge zagrac w loterii.? Ktos cos wie na ten temat?FA 

Fa to jedna z marek Henkel. Tak jak i Schwarzkopf. Nie powinno być problemu. 
0 0

cleo25

#6520574 Napisano: 20.08.2018 20:44:34
haima napisał(a):

Wie ktoś jak ostatnio informowali z Piwniczanki i w jakim czasie od losowania? Normalnie emocje jakby co najmniej milion złotych było do wygrania :-D

Jeżeli mowa o kodach z Piwniczanki to losowanie było w poniedziałek, a ogłoszenie zwycięzców w środę lub czwartek na stronie.
1 haima 0

androm

#6520577 Napisano: 20.08.2018 20:55:51
haima napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja kupilam żel fa i szampon schauma i teraz nie wiem czy moge zagrac w loterii.? Ktos cos wie na ten temat?FA 

Fa to jedna z marek Henkel. Tak jak i Schwarzkopf. Nie powinno być problemu. 

A do jakiej loterii chcecie zgłosić schaume? Do tej? http://latojestprzygoda.pl/fa
Bo w niej to Fa ma być kupione.
0 0

anialistopad

#6520583 Napisano: 20.08.2018 21:25:44
Do tej drugiej schwarzkopf loterii chcialam zglosic
0 0

anialistopad

#6520589 Napisano: 20.08.2018 21:41:08
A to sobie Mixa zrobiłam hehe. Dobra kupię drugi raz dziękuję 
0 0

danaaa

#6520593 Napisano: 20.08.2018 21:56:25
anialistopad napisał(a):

A to sobie Mixa zrobiłam hehe. Dobra kupię drugi raz dziękuję 

Schaumę możesz zgłosić do konkursu „Szał na Schaumę”
https://www.e-kon...me.html#.W3sbwSQzYdV
0 0

Gość: kermit

#6520598 Napisano: 20.08.2018 22:35:22
sydariameki napisał(a):

Jakieś perełki w Megawatt? emotka

Mówisz - masz emotka

faworek

#6520601 Napisano: 20.08.2018 22:45:07
kermit napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Jakieś perełki w Megawatt? emotka

Mówisz - masz emotka

emotka emotka emotka
0 0

haima

#6520603 Napisano: 20.08.2018 22:46:12
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Do tej drugiej schwarzkopf loterii chcialam zglosic

A nie ma tam "dwa produkty"? Bo Shauma to Schwarzkopf oraz Henkel ale Fa to tylko Henkel.

Na moją logikę to jest tak: Schwarzkopf jest jedną z marek Henkel, więc dlaczego nie mogłoby się nadawać? To że pisze Schwarzkopf-Henkel to wg mnie nie oznacza, że to inna firma. Najlepiej to chyba do organizatora napisać. 
0 0

iszhara

#6520611 Napisano: 20.08.2018 23:07:54

stamp2 napisał(a):

Jeśli masz na myśli ten konkurs:  https://www.e-kon.../240854#.W3stQ8IyWUk to według mnie Fa nie bierze udziału w konkursie - tu bardziej chodzi o chemię  a nie o kosmetyki - takie jest moje zdanie. emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6520614 Napisano: 20.08.2018 23:13:30
iszhara napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Jeśli masz na myśli ten konkurs:  https://www.e-kon.../240854#.W3stQ8IyWUk to według mnie Fa nie bierze udziału w konkursie - tu bardziej chodzi o chemię  a nie o kosmetyki - takie jest moje zdanie. emotka

Tak, ten... Tylko, że znowu nie było zaznaczone w regulaminie, że te konkretne marki z chemią, tylko ogólnie Henkel, a Henkel podaje Fa jako swoją markę... Ech, zobaczę co mi organizator odpowie. 
1 iszhara 0

iszhara

#6520615 Napisano: 20.08.2018 23:16:29

iszhara napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Tak, ten... Tylko, że znowu nie było zaznaczone w regulaminie, że te konkretne marki z chemią, tylko ogólnie Henkel, a Henkel podaje Fa jako swoją markę... Ech, zobaczę co mi organizator odpowie. 

Daj znać jak otrzymasz jakieś informacje - szkoda że nie zamieścili spisu marek w regulaminie tylko na plakacie emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6520618 Napisano: 20.08.2018 23:21:44
iszhara napisał(a):

iszhara napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Daj znać jak otrzymasz jakieś informacje - szkoda że nie zamieścili spisu marek w regulaminie tylko na plakacie emotka

No właśnie to jest całe Albedo... W Łatwości gotowania na plakacie było 15 robotów, a w regulaminie 12... dopiero potem zmienili. Ciekawe co teraz zrobią, bo faktycznie na plakacie mają te marki chemiczne, a w regulaminie dowolny produkty Henkel... A specjalnie sprawdziłam i Henkel oficjalnie podaje Fa jako swoją markę. Więc według regulaminu nie powinno być problemu, tylko nie wiadomo co tam u Albedo mają na myśli. Mam nadzieję, że mi potwierdzą słuszność tego Fa, a nie cichaczem zmienią regulamin.

mczarna

#6520625 Napisano: 20.08.2018 23:37:54

iszhara napisał(a):

iszhara napisał(a):

stamp2 napisał(a):

No właśnie to jest całe Albedo... W Łatwości gotowania na plakacie było 15 robotów, a w regulaminie 12... dopiero potem zmienili. Ciekawe co teraz zrobią, bo faktycznie na plakacie mają te marki chemiczne, a w regulaminie dowolny produkty Henkel... A specjalnie sprawdziłam i Henkel oficjalnie podaje Fa jako swoją markę. Więc według regulaminu nie powinno być problemu, tylko nie wiadomo co tam u Albedo mają na myśli. Mam nadzieję, że mi potwierdzą słuszność tego Fa, a nie cichaczem zmienią regulamin.

Mi nie odpisali,więc nie licz na coś,ale jak z łaski swej coś jednak odpiszą to daj proszę znać.
0 0